Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım maaşallah çok güzel
zaten şuan aynısında oturuyorsanız, eşyalarının, halılarının, perdelerinin uymaması gibi bir durum da yok. Allah tadını aldırsın, evlatlarınızla huzurlu yaşatsın

kızlar içim sıkılıyor ya...şu smear testi geldi aklıma....korkuyorum kötü şeyler çıkacak diye...

çıkmayacak korkma ya, kötü ne çıkabilir?!
eşinin senden başkasıyla ilişkisi var mı? yok!
rahim ağzı kanserine sebep olan hpv virüsünün çıkma ihtimali yok denecek kadar az o yüzden...
enfeksiyon çıkar, ki o en sık görülen şey. neden kendini bu kadar hırpalıyorsun anlamıyorum

amin,sağol canım inşallah evet evin büyüklüğü aynı halı,perde herşey uyumlu..sadece kirada oturduğum evde herşey beyaz,kapılar,mutfak dolapları,banyo heryer bembeyaz o yüzden temziliği çok zor oluyodu,inşallah kendi evimde rahat ederim rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah

ya içimi sıkıntı bastı,bazen oluyor bana,bu sefer de testle ilgili sıkıntı yaptım kendime,bişi olmaz demi..

kızlar içim sıkılıyor ya...şu smear testi geldi aklıma....korkuyorum kötü şeyler çıkacak diye...

hayalimduam sen çok evhamlısın..ne çıkabilir ki? hem anormal bi virüs mikrop falan olsa kötü kokulu akıntı,kaşıntı,kasıkta ağrı muhakkak olurdu,rahat olmayı dene biraz ultrasonda da bişey çıkmadı gönlünü ferah tut

merhaba herkese!
bir kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan ve bitkinlikten. hafta başı doktor randevum vardı. çok şükür iyi herşey. ama bugün biraz karnımda sancı var korkuyorum. bir dünya dolusu ütü var ama nasıl yapacağım bilmiyorum. olmadı hergünkü gibi bugün de ertesi güne erteleyeceğim
egemn eviniz çok güzelmiş. Allah huzurla, sağlıkla, bebişlerle,ağız tadı ile oturmak nasip etsin!

evet canım evhamım var çok....
hamile kalınca nolcam kimbilir?!

canım cok güzel begendım ben :) nerede bu ev kaça mal oldu size merak ettim bi sakıncası yoksa :)

çok güzel tertemızz güle güle oturun sağlıkla mutlulukla ınsallahhh :)

merhabalar canımmm...sen ve bebişin iyi olsun yeter...ütüleri,ev işlerini boşver....(slogan gibi oldu guzumm)

amin sağol canım allah razı olsun sıkma canını ev işi bitmez,dikkat et sen kendine..her sabah eşine giyeceği kıyafeti ütüle ver giysin,ben ramazanda falan öyle yapıyorum giyeceği kıyafeti o kalkmadan sabah ütüleyip giydiriyorum napiim randevunda iyi geçmiş,ne güzel..o kadar ağrı sızı da olcak artık,idare et kendini,bol bol dinlen,iyi bak kendine,bebiş de sen de allah emanet olun

ben şimdi oturduğum evin her yerini beyaz yaptırdım, kapılar vs. banyoda zemin siyah dolaplar falan beyaz. genelde heryer siyah-beyaz zaten. ben kapılardan o kadar şikayetçi değilim ama belki de çok bakmadığımdandır. esasen tabi ki koyu renk bir kapıya göre daha çok kir gösteriyor. ama insanın içi açılıyor ne bileyim :)

sağol tatlım, biz de kasım ayında aldık ev, taşındık, kredimizi ödüyoruz şimdi. bizimki site değil. şehir merkezinde ana cadde üstünde, 3+1 minik şirin bir dubleks. apartmanın en üst katı. evin beğenmediğim yönleri var, kapıları koyu renk seçmiş mesela müteahit ama çok şükür kendi evim. ilerde imkanım olursa belki değiştiririm. Ama çok seviyorum evimi Rabbim olmayanlara nasip etsin

ya içimi sıkıntı bastı,bazen oluyor bana,bu sefer de testle ilgili sıkıntı yaptım kendime,bişi olmaz demi..

olmaaaaaaaz....

hoşgeldin canım... dinlen ya bol bol boşver işi. eşin yardım etmiyor mu? ya da yardımcı alamaz mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…