- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.201
canım, bak ben bu linkten baktım, bunun gibi mi siizn eviniz de
http://www.oyakkentliyiz.biz/forum/oyakkent-ornek-daire-t47.html?t=47
oldu sanırım canım internet sitesini açıyor.
eee bakabildiniz mi? örnek daire gezinti yazıyo oraya tıklayın
görebildiniz mi kızlar?:44:
kızlar içim sıkılıyor ya...şu smear testi geldi aklıma....korkuyorum kötü şeyler çıkacak diye...
canım maaşallahçok güzel
zaten şuan aynısında oturuyorsanız, eşyalarının, halılarının, perdelerinin uymaması gibi bir durum da yok. Allah tadını aldırsın, evlatlarınızla huzurlu yaşatsın
çıkmayacak korkma ya, kötü ne çıkabilir?!
eşinin senden başkasıyla ilişkisi var mı? yok!
rahim ağzı kanserine sebep olan hpv virüsünün çıkma ihtimali yok denecek kadar az o yüzden...
enfeksiyon çıkar, ki o en sık görülen şey. neden kendini bu kadar hırpalıyorsun anlamıyorum
kızlar içim sıkılıyor ya...şu smear testi geldi aklıma....korkuyorum kötü şeyler çıkacak diye...
hayalimduam sen çok evhamlısın..ne çıkabilir ki? hem anormal bi virüs mikrop falan olsa kötü kokulu akıntı,kaşıntı,kasıkta ağrı muhakkak olurdu,rahat olmayı dene birazultrasonda da bişey çıkmadı gönlünü ferah tut
amin,sağol canım inşallahEvet evin büyüklüğü aynı halı,perde herşey uyumlu..sadece kirada oturduğum evde herşey beyaz,kapılar,mutfak dolapları,banyo heryer bembeyaz o yüzden temziliği çok zor oluyodu,inşallah kendi evimde rahat ederim Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah
merhaba herkese!
bir kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan ve bitkinlikten. hafta başı doktor randevum vardı. çok şükür iyi herşey. ama bugün biraz karnımda sancı var korkuyorum. bir dünya dolusu ütü var ama nasıl yapacağım bilmiyorum. olmadı hergünkü gibi bugün de ertesi güne erteleyeceğim
egemn eviniz çok güzelmiş. Allah huzurla, sağlıkla, bebişlerle,ağız tadı ile oturmak nasip etsin!
merhaba herkese!
bir kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan ve bitkinlikten. hafta başı doktor randevum vardı. çok şükür iyi herşey. ama bugün biraz karnımda sancı var korkuyorum. bir dünya dolusu ütü var ama nasıl yapacağım bilmiyorum. olmadı hergünkü gibi bugün de ertesi güne erteleyeceğim
egemn eviniz çok güzelmiş. Allah huzurla, sağlıkla, bebişlerle,ağız tadı ile oturmak nasip etsin!
amin,sağol canım inşallahevet evin büyüklüğü aynı halı,perde herşey uyumlu..sadece kirada oturduğum evde herşey beyaz,kapılar,mutfak dolapları,banyo heryer bembeyaz o yüzden temziliği çok zor oluyodu,inşallah kendi evimde rahat ederim rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah
amin,sağol canım inşallahevet evin büyüklüğü aynı halı,perde herşey uyumlu..sadece kirada oturduğum evde herşey beyaz,kapılar,mutfak dolapları,banyo heryer bembeyaz o yüzden temziliği çok zor oluyodu,inşallah kendi evimde rahat ederim rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah
ya içimi sıkıntı bastı,bazen oluyor bana,bu sefer de testle ilgili sıkıntı yaptım kendime,bişi olmaz demi..
merhaba herkese!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?