Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım cok güzel begendım ben :) nerede bu ev kaça mal oldu size merak ettim bi sakıncası yoksa :)

çok güzel tertemızz güle güle oturun sağlıkla mutlulukla ınsallahhh :)

sağol canım allah razı olsun ev istanbul başakşehirde..benim dairem 2+1.tapu masrafları,kdv,doğalgaz,elektrik,su aboneliği falan ıvır zıvır herşeyi dahil 205.000 tl
 
hoşgeldin canım... dinlen ya bol bol boşver işi. eşin yardım etmiyor mu? ya da yardımcı alamaz mısın?

daha bu hafta geldi temizlik için teyze. ama anca evi yaptı. bir de ben ütü yaptırmaya çekinirm. mecbur olmadıktan sonra yaptırama gibime geliyor. benim eşimin öyle hergün ütülenmesi gereken bir kıyafet derdi yok çok şükür. takım elbise falan giyseydi ölürdüm herhalde! onun önlükleri var onlar da kolay ütüleniyor ama şu an bir sürü gömlek birikti. bir de kabusum pantalonlar da var. ay içim daraldı düşününce bile.
 
hanımlar bir de soracaktım unuttum. biraz brokoli haşladım bir de karnıbahar var ama şu an onu ne yapsam bilemiyorum çünkü tiksiniyorum. fikri olan var mı?
 
hayatımda ikisini de yapmadım ve bolu mengenli 21 aylık evli bi hanım olarak kendimden utanıyorum

zaten brokolinin çok alternatifi yok.:) ya çorba ya böyle haşlama benim bildiğim. ben fayda olsun diye yoğurt zeytinyağı falan döktüm üstün eşimdi bir yemeyi deniyeceğim. ama karnıbahar şuanda kabus gibi geliyor :|
 

hoşgeldın canım amaaannn ev ısını mı takıosn salla gitsin
ahanda suraya yazıyorum tekrar hamıel kalayım

kafamı ev işine yorarsam ben de adam değilim tek deerdın o olsun bebem

nerde ev söle yarın ütülemeye gelrıım ben

ben bu topiğin en dertlisiyim herhal...ya da en en evhamlısı,en kederlisi,en heyecanlısı,en umutsuzu....en en..

canım boşa sıkıyosun canını smear testının temzı cıkacagından adım gibi emınım
şurayada yazdım haydi bakalım ne zaman çıkıcak sonucc ????

sağol canım allah razı olsun Ev istanbul başakşehirde..benim dairem 2+1.tapu masrafları,kdv,doğalgaz,elektrik,su aboneliği falan ıvır zıvır herşeyi dahil 205.000 tl

canım güzelmiş başakşehirde güzels akin biyer :) hayırlı olsun tekrar :)
 
 

daralma dur tatlım ya... ebnim eşim de devamlı gömlek giyiyor, ben de memur olduğum için gömlek etek pantolon derken bir sürü ütü oluyor. vaktimiz olunca haftasonları hepsini yapıyoruz. ama vakit yoksa, misafir odamızda, potansiyel çocuk odası , ütü masası devamlı açık duruyor. sabah ne giyilecekse ütülenip giyiliyor. sen de dert etme bu kadar. halin olursa yaparsın, yoksa kalsınlar. canından bebişten kıymetli mi?

hanımlar bir de soracaktım unuttum. biraz brokoli haşladım bir de karnıbahar var ama şu an onu ne yapsam bilemiyorum çünkü tiksiniyorum. fikri olan var mı?

karnıbaharı yumurlaya bulayıp kızartabilirsin, üzerine sarmısaklı yoğurtla güzel olur. ya da graten dedikleri gibi, beşamel sos ve kaşarla fırına verebilisin.

ya da ikisini de haşlanmış halleriyle salata gibi yapabilirsin
 
ahh canımmm benim inşalllahh....
4 mayısta gideceğim doktora 15 gün sonra çıkacak dedi doktor.

azbucuk emınım temzı cıkıcana cunku bu bebek olayı falan ısın ıcıne gırdımı ılk once

smear yapıoalr bı bakalım die :) ınsallah bişi cıkmıcak öle yara ıltıhap olsa gozukurdu zaten :)


canım hamılesın sen ılk 3 ay çok zor ve devamlı dınlenmelısın inan bana herseyı salla

bırak boşver kirli dursun pis dursun 16. Haftadan sonra yanı 4. Ayagectıgın zaman çok neerjık olcaksın cok ii

hıssedıceksın kendını o zaman toparlarsın herseyı az daha sabretceksın :) ye ve yat boşver

eşin zaten bişe demez diye dusunuyorum :)

eşler kıyamıyo ama sıkıyosa bı desın sabredenler kulubu fıght club burada
 
Son düzenleme:

cnm bende bi kac once bir arkadasimda aldim haber.3.cocugu bir yasinda simdi ve 4. ye hamile kalmis yanlislikla. cok agladim kendime gelemedim diyordu. bende bak biz uzun zamandir ugrasiyoruz Allah nasip etmedi sana vermisse bir sebebi vardir dedim. Rabbim kime ne zaman verecegini bilir. ins bizimde zamanimiz yakindir :)
 

ay kızartma işini yapamam kat'iyyen! şu an o kokuyu kaldıracak halim yok :18: benim de aklıma şey geldi. hafi haşlasam karnıbaharı. tabi o sırada aspiratörü açıp, kapıyı kapatırım. sonra yanına da garnitür döküp hafif fırında zeytinyağlı şekilde kızartsam hepsini. bir nevi salata... olmaz mı?
 

kendi yazdığımı da senin alıntının içne katmışım nasıl becerdiysem
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…