- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.221
canım cok güzel begendım ben :) nerede bu ev kaça mal oldu size merak ettim bi sakıncası yoksa :)
çok güzel tertemızz güle güle oturun sağlıkla mutlulukla ınsallahhh :)
hoşgeldin canım... dinlen ya bol bol boşver işi. eşin yardım etmiyor mu? ya da yardımcı alamaz mısın?
evet canım evhamım var çok....
hamile kalınca nolcam kimbilir?!
evet yaa accık rahat bırak kendini,dua et bol bol,rabbim korur herşeyimizi,canımız malımız herşeyimiz O'na emanet
hanımlar bir de soracaktım unuttum. biraz brokoli haşladım bir de karnıbahar var ama şu an onu ne yapsam bilemiyorum çünkü tiksiniyorum. fikri olan var mı?
hayatımda ikisini de yapmadım ve bolu mengenli 21 aylık evli bi hanım olarak kendimden utanıyorum
merhaba herkese!
Bir kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan ve bitkinlikten. Hafta başı doktor randevum vardı. çok şükür iyi herşey. Ama bugün biraz karnımda sancı var korkuyorum. Bir dünya dolusu ütü var ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Olmadı hergünkü gibi bugün de ertesi güne erteleyeceğim
egemn eviniz çok güzelmiş. Allah huzurla, sağlıkla, bebişlerle,ağız tadı ile oturmak nasip etsin!
ben bu topiğin en dertlisiyim herhal...ya da en en evhamlısı,en kederlisi,en heyecanlısı,en umutsuzu....en en..
sağol canım allah razı olsunEv istanbul başakşehirde..benim dairem 2+1.tapu masrafları,kdv,doğalgaz,elektrik,su aboneliği falan ıvır zıvır herşeyi dahil 205.000 tl
canım boşa sıkıyosun canını smear testının temzı cıkacagından adım gibi emınım
şurayada yazdım haydi bakalım ne zaman çıkıcak sonucc ????
hoşgeldın canım amaaannn ev ısını mı takıosn salla gitsin
ahanda suraya yazıyorum tekrar hamıel kalayım
kafamı ev işine yorarsam ben de adam değilim tek deerdın o olsun bebem
nerde ev söle yarın ütülemeye gelrıım ben
ay sağolasın! ben yapıcam inat ettim! ama bugün değil, muhtemelen yarın da değil. belki de pazar da değil. bu böyle gider
sağolsun zaten eşim öyle titizlik yapan bir değil. en kötü ihtimal kendi ütüler biliyorum. ama ben de kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü sadece uyuyorum ve yemek yiyorum. doğru dürüst yemek yaptığım da yok. bir işe yarasam diyorum işte. o yüzden bugün bir gayrete gelmiştim ütüleri yaparım diye. karnıma hafiften bir ağrı girdi. ondan korktum. yoksa yavaştan başlayacağım.
daha bu hafta geldi temizlik için teyze. ama anca evi yaptı. bir de ben ütü yaptırmaya çekinirm. mecbur olmadıktan sonra yaptırama gibime geliyor. benim eşimin öyle hergün ütülenmesi gereken bir kıyafet derdi yok çok şükür. takım elbise falan giyseydi ölürdüm herhalde! onun önlükleri var onlar da kolay ütüleniyor ama şu an bir sürü gömlek birikti. bir de kabusum pantalonlar da var. ay içim daraldı düşününce bile.
hanımlar bir de soracaktım unuttum. biraz brokoli haşladım bir de karnıbahar var ama şu an onu ne yapsam bilemiyorum çünkü tiksiniyorum. fikri olan var mı?
ahh canımmm benim inşalllahh....
4 mayısta gideceğim doktora 15 gün sonra çıkacak dedi doktor.
ay sağolasın! Ben yapıcam inat ettim! Ama bugün değil, muhtemelen yarın da değil. Belki de pazar da değil. Bu böyle gider
Sağolsun zaten eşim öyle titizlik yapan bir değil. En kötü ihtimal kendi ütüler biliyorum. Ama ben de kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü sadece uyuyorum ve yemek yiyorum. Doğru dürüst yemek yaptığım da yok. Bir işe yarasam diyorum işte. O yüzden bugün bir gayrete gelmiştim ütüleri yaparım diye. Karnıma hafiften bir ağrı girdi. Ondan korktum. Yoksa yavaştan başlayacağım.
yanıltır ovulasyon testleri sakın aldanma tatlım. bence bekle adet gelene kadar. bu ay hepimiz bir şaşkınlık yaşadık, ben, sinhus... o yüzden acele etme, gününün geçmesibi bekle.
egemen bir de, başka bir konuda gördüm seni de aklıma geldi, insanlar korundukları halde 3. bebeklerine hamile kalıyorar...bir de bizim halimize bakınbu hemencecik hamile kalan insanlara sıkıntımızı anlatsak anlamazlar bile, gülerler belki ne zor durum ya Rabbim...
mübarek cuma günü kabul et dualarımızı... sağlıklı, eli yüzü düzgün, akıllı evlatlar nasip et bize, hayırlı zamanda
neye üzülüyorum biliyor musunuz kızlar, ben hep 3 çocuk istiyordum. hatta gönlümden geçen 2 kız 1 oğlandı... ama bu yıl aralıla 28 bitiyor benimne zman yapıcam ya ben 3 çocuğu, 6 ayda daha 1 tane yapamadım
daralma dur tatlım ya... ebnim eşim de devamlı gömlek giyiyor, ben de memur olduğum için gömlek etek pantolon derken bir sürü ütü oluyor. vaktimiz olunca haftasonları hepsini yapıyoruz. ama vakit yoksa, misafir odamızda, potansiyel çocuk odası, ütü masası devamlı açık duruyor. sabah ne giyilecekse ütülenip giyiliyor. sen de dert etme bu kadar. halin olursa yaparsın, yoksa kalsınlar. canından bebişten kıymetli mi?
kıymetli değil tabi. ama benim pis huyum. dert ediniyorum onları gördükçe. o kadar luzümsuz bir insanım ki taaa bir hafta sonra gelecek misafir için şimdiden beynim yoruluyor. ne yapıcam nasıl olacak nasıl ağırlanacak. ay böyle olmak önce beni yoruyor. azıcık bıraksam kendimi ya! esasen bebişten önce azıcık rahatlamıştım. ama şimdi yine öyle oldum.
karnıbaharı yumurlaya bulayıp kızartabilirsin, üzerine sarmısaklı yoğurtla güzel olur. ya da graten dedikleri gibi, beşamel sos ve kaşarla fırına verebilisin.
ya da ikisini de haşlanmış halleriyle salata gibi yapabilirsin
ay kızartma işini yapamam kat'iyyen! şu an o kokuyu kaldıracak halim yok :18: benim de aklıma şey geldi. hafi haşlasam karnıbaharı. tabi o sırada aspiratörü açıp, kapıyı kapatırım. sonra yanına da garnitür döküp hafif fırında zeytinyağlı şekilde kızartsam hepsini. bir nevi salata... olmaz mı?
azbucuk emınım temzı cıkıcana cunku bu bebek olayı falan ısın ıcıne gırdımı ılk once
smear yapıoalr bı bakalım die :) ınsallah bişi cıkmıcak öle yara ıltıhap olsa gozukurdu zaten :)
:)::)) kız ama normal bi aglama deil ha böle duruyorum ya pat pat iki üç damla dökülüyor gözümden sonra başka bşyler düşünüyorum aglamıyorum delürdüm ha:)
neyse ben çıkayım akşama güzel haberlerle gelirm inşşş:)
bu arada rüyamda yatakodamın camından dışarı bakıyorum dolunay görüyorum ama normal ayın 10 kat büyüklügünde gökyüzünde bi saga bi sola gidiyor çok korkuyorum perdeyi kapıyorum kıyametmi kopacak diyorum...
hayır olsun çok tırstım rüya tabirlerine baktım iyide yorumlayan var kötüde poff
ilk nasil yorumlanirsa oyle cikarmis o yuzden iyiyr yormak lazim.Allah hayra cikarsin ins ruyani
ay canımm dediklerinize inanmak istiyorum
inşallah bişeyciğim çıkmaz
ilk nasil yorumlanirsa oyle cikarmis o yuzden iyiyr yormak lazim.Allah hayra cikarsin ins ruyani
benim bildiğim dolunay iyidir. gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğuna,dolunay güzel ahlaklı insana, ayı yükselirken görmek makam ve mertebeye işaret eder. imam nablusi'nin kitabından bazı tabirleri yazdım. İnşallah minikgelin senin de böyle tostoparlak bir oğlun olur o gördüğün ay gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?