Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar pat diye çıktım,net gitti,şimdi geldi..neyse şimdi biraz kitap okucam,hadi öptüm sizleri,sdtive bacım iyi tatiller,inş.bu tatil size uğur getirir,bebiş oluverir nereye gidiyosunuz tatil için bu arada? akşam giremeyebilirim,yarın okurum yazdıklarınızı,herkese iyi tatiller

olur herhalde tatlım, ben hiç denemedim daha önce dediğin şekilde...

ayy bitanem keşke dediğin gibi olsa
antalyaya gidiyoruz inşallah iyi geçer..

ben de çıkıyorum,kendinize iyi bakınnnnn!!!!
öpüldünüz,tekrar gelemezsem sizlere iyi hafta sonları diliyorum.....öpüldünüz kocaman

herkese iy haftasonları olsun inşallah! ben de gidip azıcık dinleneyim bakalım. uyku delisi oldum zaten :)

ben de çıkıyorum,kendinize iyi bakınnnnn!!!!
öpüldünüz,tekrar gelemezsem sizlere iyi hafta sonları diliyorum.....öpüldünüz kocaman

herkese iy haftasonları olsun inşallah! ben de gidip azıcık dinleneyim bakalım. uyku delisi oldum zaten :)

hadi gidin bakalım hanımlar, ayse de kaçıyoruz yazmış herhalde.
tekrar görüşemezsek iyi haftasonları herkese..
inşallah buraya tekrar yazdığımda, mutlu huzurlu bir tatil geçirmil olurum...
sizler de iyice dinlenin

cnm bu hafta tatil vardı sizin de mi :)) inşallah çooook güsel bi tatil olur ve ömür boyu unutamazsınız eşinle birlikte..bu tatil yarayacak size bak göreceksin bazı şeyler düzelicek:))

kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)

kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)

canım testin iyi çıkmasına çok sevindim....inşallah herşey bugün ki gibi yolunda gidecek....Dualarım seninle...içini ferah tut..herşey iyi olacak..

Cnm Rabbim muvaffak etsin ins:)

canım testin iyi çıkmasına çok sevindim....inşallah herşey bugün ki gibi yolunda gidecek....Dualarım seninle...içini ferah tut..herşey iyi olacak..

sglsun kıslar bakalım yine keisn sperm çıkcak diye bşy yok olasılıgımız% 50-60 bakalım rabbim inş nasip eder hepimize:)

canım hadi bakalım gözün aydın,inşallah öbür aya hamiş haberini de alırız burdan

canım aramıza yeni katıldın galiba yani ben ilk defa görüyorum hoşgeldin aramıza Eğer bana bebiş çalışmalarında kaçıncı ayın söylersen listeye eklerim canım...
evet canım yeni geldim çünkü etrafımda dertleşeceğim bir Allahın kulu yok etrafımda benim gibi olan da yok herkes nerdeyse ilk denemesinde hamile kaldı benim 5. ayım şimdiden teşekkürler..

canım hadi bakalım gözün aydın,inşallah öbür aya hamiş haberini de alırız burdan
inş cnmmm inşşşş bakalım elazıgdayız biz eşim burda yapalım diyor bende çok iyi yorumlar görmedim elazıgdaki tüp bebek le ilgili malatyaya gidelim diyorum ama yok diyo eşim şimdiki işim eşimi ikna etmek:)

çok sevindim canım, hayırlı olsun çok şükür

allah razı olsun cnm bnmm yinedeee amlyt olmadan keisn çıkar diyemeyiz..en azından bi sorun yok çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…