- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.241
ay kızartma işini yapamam kat'iyyen! şu an o kokuyu kaldıracak halim yok :18: benim de aklıma şey geldi. hafi haşlasam karnıbaharı. tabi o sırada aspiratörü açıp, kapıyı kapatırım. sonra yanına da garnitür döküp hafif fırında zeytinyağlı şekilde kızartsam hepsini. bir nevi salata... olmaz mı?
kızlar pat diye çıktım,net gitti,şimdi geldi..neyse şimdi biraz kitap okucam,hadi öptüm sizleri,sdtive bacım iyi tatiller,inş.bu tatil size uğur getirir,bebiş oluverirnereye gidiyosunuz tatil için bu arada? akşam giremeyebilirim,yarın okurum yazdıklarınızı,herkese iyi tatiller
ilk nasil yorumlanirsa oyle cikarmis o yuzden iyiyr yormak lazim.Allah hayra cikarsin ins ruyani
benim bildiğim dolunay iyidir. gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğuna,dolunay güzel ahlaklı insana, ayı yükselirken görmek makam ve mertebeye işaret eder. imam nablusi'nin kitabından bazı tabirleri yazdım. İnşallah minikgelin senin de böyle tostoparlak bir oğlun olur o gördüğün ay gibi :)))
olur herhalde tatlım, ben hiç denemedim daha önce dediğin şekilde...
ayy bitanem keşke dediğin gibi olsa
antalyaya gidiyoruzinşallah iyi geçer..
ben de çıkıyorum,kendinize iyi bakınnnnn!!!!
öpüldünüz,tekrar gelemezsem sizlere iyi hafta sonları diliyorum.....öpüldünüz kocaman
herkese iy haftasonları olsun inşallah! ben de gidip azıcık dinleneyim bakalım. uyku delisi oldum zaten :)
hadi gidin bakalım hanımlar, ayse de kaçıyoruz yazmış herhalde.
tekrar görüşemezsek iyi haftasonları herkese..
inşallah buraya tekrar yazdığımda, mutlu huzurlu bir tatil geçirmil olurum...
sizler de iyice dinlenin
benim bildiğim dolunay iyidir. gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğuna,dolunay güzel ahlaklı insana, ayı yükselirken görmek makam ve mertebeye işaret eder. imam nablusi'nin kitabından bazı tabirleri yazdım. İnşallah minikgelin senin de böyle tostoparlak bir oğlun olur o gördüğün ay gibi :)))
ay inş cnm ben bi kaç yerde okudum ölüm hastalık falan diyince korktum.. hatta o rüyanın üstüne hastahaneden arayınca tahlil sonucu kötümü çıkcak dedimde çok şükür kötü çıkmadı:)
kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)
kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)
Cnm Rabbim muvaffak etsin ins:)
canım testin iyi çıkmasına çok sevindim....inşallah herşey bugün ki gibi yolunda gidecek....Dualarım seninle...içini ferah tut..herşey iyi olacak..
evet canım yeni geldim çünkü etrafımda dertleşeceğim bir Allahın kulu yok etrafımda benim gibi olan da yok herkes nerdeyse ilk denemesinde hamile kaldı benim 5. ayım şimdiden teşekkürler..canım aramıza yeni katıldın galiba yani ben ilk defa görüyorum hoşgeldin aramızaEğer bana bebiş çalışmalarında kaçıncı ayın söylersen listeye eklerim canım...
inş cnmmm inşşşş bakalım elazıgdayız biz eşim burda yapalım diyor bende çok iyi yorumlar görmedim elazıgdaki tüp bebek le ilgili malatyaya gidelim diyorum ama yok diyo eşim şimdiki işim eşimi ikna etmek:)canım hadi bakalım gözün aydın,inşallah öbür aya hamiş haberini de alırız burdan
çok sevindim canım, hayırlı olsun çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?