- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.541
bacımm yapma ama böyle,lütfen ama lütfen herkese söylüyorum biz çok takıntı halne getiriyoruz bu işi,resmen saplantı yapıyoruz,illa kazanmamız gereken bi sınavmış gibi hırs yapıyoruz..canım bnm haklısın yaşadıkların kolay değil,ama,biliyorum herkes söylüyo,hamile kalabiliyosun bu bile ne büyük bi nimet farkındasın...rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasp etcek inanıyorum ben..korunma sürecinin bitmesine ne kadar kaldı? 1 ay falan kaldıysa bırak gitsin nolcak ki:26:
fermcim gelmişşşşş
el at kuzum benim durumaaa
hepinize küsüm işteeee :84: :84::84::84::84: kisme yazdığımla ilgilenmemiş bilem ben kahvaltıya gidiyom gelince hesap sorcembir tek egemim düşünmüş beni datlu bacum
kahvaltıdan sonra gelip bir durum değerlendirmesi yapcembekleyin benüüüüüüü
uyuyamadan geldim kondum buraya kocamda benimle kondu onu da ukusundan ettimçok ağlayasım var daraldım yine korunduğum halde hamilemiyim diye düşünüyorum olmayacak biliyorum am ayine de aklıma geliyo offf offffffffffff yeni hamile haberi almak sanırım psikolojimi bozuyo Allahım sen bilirsin en iyisini yardım et gönlümü ferahlat daraltma beni canım yanıyoo
günaydın herkeseinşallah herkes için hayırlı ve güzel bi gün olur,recsn bacım geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize,eşine ve annene lazımsın ayşe bacım kanın rengi çamur gbi işte nası oluyo onun kefareti bilgilendirir misin şekerim ben bugün evdeyim,temizlk yapıcam,hepinizi öpüyorum
Günaydınnn kızçeler....
bugün çarşamba ve büyük finale yani tatile 2 gün kaldı...cumartesiyi iple çekiyorum,çok yorgunummmm:85:
günaydın kızlar bende birazdan hastaneye gidicem.
tahlillerim var onları yaptırayım dedim..
iyisiniz inşallah :)
resmen benim çalışıyor olmama sinirlenmişler,neymişmiş hep eşim muhattap oluyormuş eşleriyle,yanlışmış.....çok sinirlendim yine şimdi...terbiyesizlik yaptılar bize.
ay canım benim,güzel şeyler olacak o zmn haftasonu.benim de programım var,cumartesi uyurum 10'a kadar fln kısmetse,sonra da misafirliğe gideceğim.güzel olur inşallah herşey.ayy sorma yaa bende öldümm bu haftaa haftasonunada kzarkadaslarımı toplıcam evdee
onun ıcın cumadan temızlık hazırlık fln yapmam lazım sağolsun kzıkardeşim börek yapcak betül arkadasımda kısrı yapcak
ben de söz verdim dondurmalı crumble yapıcam baska bişi yapma dedişrttiler ama bi de alt üst keki yaparım ben akşamına da
ortak bi arkadasımızın kınası var ohh gidicek göbekelr atıcezzhepsiyle teee liseden beri arkadasız
Allah ım yaa şaka gibiler he bizimkilerde öle devamlı çalışmama bi vurgu yapıp duruyolar
gecen dıokı kadın paraları küpleremı dolduruosn dio dedim neee ayda 1500 kredi ödüyorus el insaf
miras değil alınteri ablacım çalışıyoruz aaooo dedimmmillet ne sanıyosa bizi....
ay canım haklısın....eşim çok üzüldü bu duruma.çok değişik bi durum oldu, resmen kocan bizle muhattap olmasın dediler direkt,sanki bişi yapıyo adamcağız....
kurban olsunlar eşine ayol... bizde o sıkıntı yok çalıştığım halde sadece kendi apt değil yan apt lardanda tanıdığım var parkta çekirdek çitlerken tanıştık hep bizdede benimkisi soğuktur ben tanırım komşuları...
bide yazın parktaki çocuklar beni çok sever...
adanada haşlanmış mısır satarlar akşam üstleri seyyarcılar bizim apt parkınada gelir çocukları toplarım başıma hepsine alırımapartmanın mısırcı teyzesiyim...
Canım bu şüphe çok zor çok işte anlıyorum seni gecen ay korunalım die düşün o ay hamıle kalma ıhtımalım olmamasına ragmen ben de
aynı duyguyu yasadım....canım ben bır ay korundum bebgım kendılıgınden dustu ama senın bebegın az daha buyuktu ve kürtaj oldun
toplamda 2-3 ay korunman yeterli korunma süresini bari uzatma canım bence...ınsallah Allah ım tekrar nasib eder
aynı acıları yasatmaz ınsallahhhh hiçbirimize...
günaydın canım :) canım kan sarı değil yanı gene kırmıımsı koyu renklerde
"Sana hayızlı ile cinsel ilişkiyi soruyorlar. De ki,
bu (her iki tarafâ da) eziyet verici bir şeydîr. Onlar âdetli iken onlardan ayrılın ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın.
Iyice temizlendiklerinde Allah'ın size emrettiği yerden onlara gidin. Allah çok tövbe edenleri ve tertemiz'olanları sever." (Bakara, 2/222)"
Peygamber efendımızın hadis i şöyledir. "“O (kimse) bir dinar yahut da yarım dinar sadaka verir.” (Ebu Davud, Nikâh, 46-47)"
fıkıh da ise kırmızıysa 1 dinar sarıysa yarım dinar diye bilgi gecıyo canım
dinar biliyorsun eskiden kullanılan bir para birimi yalnız bugunki kuveyt dinarından fln farklı sadaka olarak verılecek olan
1 dinar 4,25 gr altına eşdeğer olup altın fiyatı üzerinden hesaplanmalı
sanırırm biraz fazla tutuyo abbov 85 tl altın 361 tl fln yapiyo
daha önce hesaplamak durumunda kalmamıştım şaşırdım valla
ayy sorma yaa bende öldümm bu haftaa haftasonunada kzarkadaslarımı toplıcam evdee
onun ıcın cumadan temızlık hazırlık fln yapmam lazım sağolsun kzıkardeşim börek yapcak betül arkadasımda kısrı yapcak
ben de söz verdim dondurmalı crumble yapıcam baska bişi yapma dedişrttiler ama bi de alt üst keki yaparım ben akşamına da
ortak bi arkadasımızın kınası var ohh gidicek göbekelr atıcezzhepsiyle teee liseden beri arkadasız
günaydın canım hayırlı güzel sonuclar alırsın ınsallah :)
Allah ım yaa şaka gibiler he bizimkilerde öle devamlı çalışmama bi vurgu yapıp duruyolar
gecen dıokı kadın paraları küpleremı dolduruosn dio dedim neee ayda 1500 kredi ödüyorus el insaf
miras değil alınteri ablacım çalışıyoruz aaooo dedimmmillet ne sanıyosa bizi....
ay canım benim,güzel şeyler olacak o zmn haftasonu.benim de programım var,cumartesi uyurum 10'a kadar fln kısmetse,sonra da misafirliğe gideceğim.güzel olur inşallah herşey.
aynen ya,resmen çalıştığımı gözardı ediyolar,eşimin içinde kötülük yokken böyle bişeyle karşılaşmak bizi tüm gece yıprattı,tek bir kelime etmedi eşim.eşler halletsin,hepsi ev hanımı diyo adam,biz de diyoz ki ben değilimmm ben ev hanımı deilim ki,kimin zamanı varsa o hallediyor...anlamıyor...bi de utanmadan yaptırım uygulamaya çalıştı,terbiyesizlik...valla kendi evim olmasaydı dün gecenin bir yarısı ev bakmak için çıkardım sokaklara.
korkma inan 5 dk sürmüyor mürekkep gibi bir sıvı bir yandan veriyorlar öbür taraftan çıkıyor böylelikle tüplerin açıkmı degilmi diye belli oluyor dedimya çok az bir süre dişini sık bebiş için
evlevdiğimiz günden beri bebeğe takmış biçimdeliz eşimle
sorun ne kız halledilecek şey nemiş merak ettim geçmişte sölediysende kaçırdım herhalde
ay canım benim,güzel şeyler olacak o zmn haftasonu.benim de programım var,cumartesi uyurum 10'a kadar fln kısmetse,sonra da misafirliğe gideceğim.güzel olur inşallah herşey.
aynen ya,resmen çalıştığımı gözardı ediyolar,eşimin içinde kötülük yokken böyle bişeyle karşılaşmak bizi tüm gece yıprattı,tek bir kelime etmedi eşim.eşler halletsin,hepsi ev hanımı diyo adam,biz de diyoz ki ben değilimmm ben ev hanımı deilim ki,kimin zamanı varsa o hallediyor...anlamıyor...bi de utanmadan yaptırım uygulamaya çalıştı,terbiyesizlik...valla kendi evim olmasaydı dün gecenin bir yarısı ev bakmak için çıkardım sokaklara.
ya kızlar herkezin bir derdi var bunlar srest yapar ne yapıyorsunuz biraz geniş düşünün aslında sizlere diyrum ama bende en ufak şeyleri klafama takıyorum
evlevdiğimiz günden beri bebeğe takmış biçimdeliz eşimle
evet canım ınsallah :)
ama cidden varya ksıkandıkalrı için yapıyoalr yani inan bana....ben eve cıkarken şööle bi süzüyolar
yenı aldıgım ne varsa hemen sen bunu yenı almıssın ayakkabıalırnı kaça aldın vs diye soruyolar valla bak ciddi diyorum
hiç takma sallama yani selamunaleykum aleykuselam o kadar ben öle yapıyorum bi de cts pazar sabahalrı camdan cama bagırıolar
cıktım napıyosunzu sız be çalışıorm ben ıkı dk uyyucam allah allah axcık oturaklı olun bas bas bagırısozn illa konuscaksanız
telefon acın falan oh canıam degsın ıkı dk düşünmuoloar mıllet rahatsız olrmu vs die...annem gelıo eve bazen yemek yapio evi süpürüo
falan eve cıkrom kapıyı accam pat die çıkıo karsı komsu
annen geldı bugun ıslerını yaptı ohh sen de çalış diolar nedir bacım elalemin derdi sizi mi gerdi, dicen olmuo
...ben evde otursam dahı çok yuz goz olmam kı muhabbetlerı hiç açmıyo beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?