Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay_she , hayalimduam kızlar haklısın valla çok üstünde de durmamak lazım bugün iyiyim ama

seni çok iyi anlıyorum canım,insan bazen buhrana düşüyor,Ama şükür ki atlatabiliyoruz,sanırım hormonlar yapıyo bunu.kadınların bünyesi çok değişken yaw,oyuncak gibi oynatıyor bizi valla şu duygular.hakim olabiliyorsun sen de kendini,stop düğmen var sorunlara karşı...

ayy tickerim 3 yıl 8 ay olmuşşşşş

4 ay sonra , evlilikte tam 4 yılı geride bırakmış olucaz eşimlee

süpperr canımmm,Allah uzun ömürler versin size ve ilişkinize inşallah...nazar boncuğunuz bebişiniz,bebişleriniz olsun inşallah.
biz de bir yılı dolduracağız nerdeyse.....çok çabuk geçti zaman...

rabbim cahil insanlıktan uzak insanlardan korusun.... valla o konudan hiç bi sıkıntım yok karşı komşum kuran kursu öğretmeni evine bebeğini hayırlamaya gittiğimizde ayrı oturttu kadınları erkekleri olabilir dedik ama kapıda bahçede görsün eşlerimizle selamda veriri muhabbette eder hani evde ayrı oturtunca ben uzak kalır diye düşünmüştüm ama hiçde öyle değilmiş okumuş insan herhalinden belli eder kendini....

tamamen haklısın canım,benim evim orası,tamam komşu da önemli ama bana boş işlerle gelirlerse onlar kaybederler....Allah onlara muhtaç etmesin beni ve eşimi..

evet canım ya hiç sıkma canını boşver bırak çatlasınlaarrr ohhhh

süpperr canımmm,Allah uzun ömürler versin size ve ilişkinize inşallah...nazar boncuğunuz bebişiniz,bebişleriniz olsun inşallah.
biz de bir yılı dolduracağız nerdeyse.....çok çabuk geçti zaman...

amın canım amın Allah ım hepimizin yuvalarınıo daim etsin eşlerımızı yanımızdan eksık etmesın

bebişler versin boy boy tatlı mı tatlı ınsallaahhhhh

yaaa off ben çıkıyom kocam gidiyo bilgisayarım da giditoo

üzüntülerimiz cidden hormonalrın oyunu inan dün bu ay olmasa mı acaba ya hazır mıyım bılemırom fln dıodm ıcımden

:) aslında haqzırım ve deli gibi istiyorum ama bu normal yanı hormonalrımın normal seyrettıgı gunelrde cok skaınım

her an vazgecebılırım hatta ama adete 1 hafta kala hiç sormaa

güle güle canımm :26:

kızlar benimde acil 2 fatura kesmem lazım malzeme götürceklemriş bizim elemanlar adam kıl mal gidip fatura 1 saat sonra gittiği zaman cıngar çıkarıyor hazır bende daha hapımı içmeden miğdem bulanmıyorken yapim bitsin şu gerzek herifin faturaları.... sizleri öptüm az sonra işim bitince gene gelirim beni ösleyin anacıııımmmm !!!

aynen canım,öyle olması gerekli zaten,ben de çalıştığım için öyle şeyleri hiç yadırgamam,sonuçta insanın içinde kötülük olmayagörsün.hiç ama hiç onların düşündüğü gibi düşünmedim.sonuçta yıllarca birlikte yaşayacağız,bunun kötü günleri olur,Allah korusun depremi olur,yangını olur,felaketi olur.bize o gözle bakıp,çekindikleri için onlar adına üzüldüm.yazık.

haklısın canım ama srest olduğu zaman daha kötü kendimi çok sıkıyorum buda bana zarar veriyor

görüşürz canım yine gün içinde.

Günaydın kızlaaar,
geçmişi okuyup geldim. çalışan bayanlar komşuların kıskançlıklarında dem vurmuş. haklılar galiba, bazı insanların, çalışsın çalışmasın, kıskançlık huyunda var. Biz de evimizi aldık, duvar kağıdı kaplattık, temizliğini yapıyorduk. annemler falan evdeyiz, henüz eşya vs yok, taşınmamışız yani. benim bitişiğimdede, ikiz dubleksimiz var, sırt sırtayız yani. Altta da 1er daire var, toplam 4 daireyiz. Bitişiğimdeki hanım polis memeuru, iki de oğlu var. Bizim taşınacağımız sırada ikincisinin doğum iznindeydi. neyse, kapı açıktı, çocuğu kucaklamış geldi, evinizi gezebilir miyim diye ne denir, buyur ettim tabii. üst kata çıkan merdivenlerin olduğu duvara, taş görünümlü kağıt kaplamıştık. diğer odalarda duvar kağıdı idi. İşte bu hanım, ayyy eşime de gösteriyim, çok güzel olmuş, biz taşınırken elimizde maddi imkanımız yoktu, vallahi bayıldım, eviniz çok konforlu olmuş deyip durdu. ki abartılacak bir durum da yok yani. Neyse işte çalışıyor msunuzu vs konuştuk. Dedim çalışan kadının işi zor oluyor, bir de çocuk olunca. Sık görüşemeyiz belki ama beklerim tabi falan filan dedim. kadın da aa kapı komşusuyuz, habersiz de gelinir gibi birşeyler dedi. ben de o işi hiç sevmem, aa yok teşekkürler rahatsz etmem falan dedim. Neyse işte taşındık biz... ve kadın 1 kere ne kapımı çaldı, ne muhabbet...hiiiiç. kendi bilir, bazen işten ya da eşimle biryerden gelirken süzüyor balkondan. Resmen kıskançlığından yaptı böyle. Alt komşum zaten yaşça annemlerden de büyük, torun torba sahibi, evde de bekar ama bizlerle yaşıt çocukları var. Onun beyi ile sabahları karşılaşıyoruz, nasılsınız iyimisiniz konuşuyoruz ama o kadar. en alt henüz boş, haziranda yeni evlenecek bir çift taşınacakmış.. belki onlar görüşülebilecek insanlar olurlar.

Hoş biz eve 7de gelince vakit de kalmıyor komşuya ayıracak. Dostlarımız, ailem, amcam, teyzem, dedem derken yetmiyor bile vakit bana...

Amaan ne çok konuştum, dün kasık ağrım oldu akşam, ama ilişki olmadı çünkü 3 gündür oluyordu bugün de olur mu bilemiyorum...zaten eşimimn sperm değerleri de iyi değildi, ilişki olsa bile bebek olur mu acaba?

merhabalar canımmmm......aynen demek ki yaşayan bitek ben değilmişim bu durumu,içim biraz da olsa rahatladı.eşm de bi akşam çağır onları,çay için fln diyo,benim içimden gelmiyr ama bi akşam eşim yokken o bizle konuşan saftiriğin hanımını çağırabilirim belki.
canım daha önce de konuşmuştuk bu durumu,Rabbi'm razı gelirse,ol derse zaten bi ilişki de bile olur.İçinizde isteğiniz varsa deneyin derim ben,ama 3 gündr oluyormuş,eğer bu akşam olmazsa üzülme sakın.

Son düzenleme:
oh ohh iyi hep öle ol bacım yaa seni üzgün görmeye alışık değiliz bu adeti de görünce bırak gitsin inşallah hemen gelir bebeğin sana

günaydın bacımm olur tabi niye olmasın,rabbim büyük,hem sperm değerleri ürekli değişr,stres,sıcak,mutluluk, herşey etkiliyo sabah saatlerinde bile daha hareketli oluyolarmış,düşün hiç belli olmuyo yani,siz çalışın olup olmaması rabbime kalmış

ayşe bacım ne kadar çokmuş cezası yaa şuan veremem ki ama hem ben blmiyodum ki adetli olduğumu:26::2::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…