Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben sitede oturuyorum orda kimse kimseyi tanımıyor benimde kafam rahat bazen evde izinli olduğum zaman konuşmak istiyorlar hiç oralı olmuyorum :)))

aynen ben de sitede oturuyorum,beni de kimse tanımıyo,genel anlamda da zaten burda öyle sıkı komşuluk ilişkileri yok,benmle alakalı bi durum değil yani

kolay gelsın canım :) bende de bi iş var ohhoo hem yazısıom hem yapıom ehehehe biter ınsallah

hehehe enteresanmış kadın şaşırdım evimiz gezmeye gelen hıc olmadı bılmıyom
ay ben de kapıdan kapıya hııc sevmem öle hanıı yasıtım kanka falan olsak bile kocam mocam oluo evli barklı hatunlar
haberisz rahatcana uygun bulmuyorum sahsenn ben :) sen lafı söylemısın ama ıı olmus eheheh :)

canım dun benımde sağ kasıgım çok agrıyodu dunkı ovu. testım
diğerlerine göre daha sılık cıktı sankı aksam bı daha yaptım silik neysem 11,45 gibi tekraryapcıam bakalım 12. gun bugun
kasıgımın agrısı da gectı

kızlar sayfayı açık bırakıyorum temizliğe devam edeyim ara ara bakar size katılmaya çalışırım,sonra demeyin egemen de burda hiç bişeye cevap yazmıyo diye

kız nerden bildin 4 katlı apartman olduğunu...abovv teşhisin %1000 doğru.

ayşe bacım ne kadar çokmuş cezası yaa şuan veremem ki ama hem ben blmiyodum ki adetli olduğumu:26::2::18:

evet dımı bence de bi aşna fişnanın bedeli eeheuehe

canım daha adet kanaman baslamadan camur gıbı lekelerse durum değşir mi şimdi,
fetva vermek ıstemıyorum doğrusu

"fetvaya en cüretkar olanınız ateşe en cüretkar olanınızdır" buyuruluyor ama sneın ıcın ıstersen
ilmihal kitaplarımdan derinlemesine araştırırm

ayy kızlar rüya demısınızde ben de cok salak bi ruya gordum yaa

rüyamda ben 30-35 li yaslara gelmısım ama esım dahada yaslanmıs ama evlenmek sıtıo bı kızla

kızda 18 yasında fln neysem ben naparsan yap fln diyorum ( imkansız bişi anca ruyada olr zaten hatta benım ıcın kabus :)

neyse evlenıo aynı evde yasmaay baslıors ama eısm bu kzıdan memnun değil itio kakıo kızı kızda bana sıgınıo

bız kızla fln yatıyruz hep sonra kız bana aşık oluyo işte farklı isteklere girio analdınzı siz bense o şaşkınlık içindeyken uyanıyorum

uyandıgımda şok olmustum ama ben demıstım salak bi ruya die enyse hayırlara cıksın

Son düzenleme:

Rabbi'm hayırlara çıkarsın canım,sanırsam açıkta kalmış bişilerin...

:)))))) altıncı his güzelim rahmetli anneminde oturduğu bina o kadardı bir mikrop bepsine bedeldi yani öyle insanlarla matap olmaya değmez evini değiştir bi arkadaş tavsiyesi

canım borçla aldık,bikaç sene daha oradayız...Bana bulaşmasınlar,varsın hiç tanımışmıyoruz olsun.

canım borçla aldık,bikaç sene daha oradayız...Bana bulaşmasınlar,varsın hiç tanımışmıyoruz olsun.

hiç maatap olma sinirlerini bozma geniş olmaya çalış annamlerdeyken ben birini güzel evire çevire döğmüştüm biliyorum bana yakışmaz ama sabrım taştı tutamadım kendimi haklı olduğumu biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…