- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.581
ben sitede oturuyorum orda kimse kimseyi tanımıyor benimde kafam rahat bazen evde izinli olduğum zaman konuşmak istiyorlar hiç oralı olmuyorum :)))
ben sitede oturuyorum orda kimse kimseyi tanımıyor benimde kafam rahat bazen evde izinli olduğum zaman konuşmak istiyorlar hiç oralı olmuyorum :)))
güzeldi herhal,şimdik yüzüne bakılacak gibi değil gerçi.....(anam duymasın sakın...)
güzel güzel
o zaman senle değişek
kızlar benimde acil 2 fatura kesmem lazım malzeme götürceklemriş bizim elemanlar adam kıl mal gidip fatura 1 saat sonra gittiği zaman cıngar çıkarıyor hazır bende daha hapımı içmeden miğdem bulanmıyorken yapim bitsin şu gerzek herifin faturaları.... sizleri öptüm az sonra işim bitince gene gelirim beni ösleyin anacıııımmmm !!!
Günaydın kızlaaar,
geçmişi okuyup geldim. çalışan bayanlar komşuların kıskançlıklarında dem vurmuş. haklılar galiba, bazı insanların, çalışsın çalışmasın, kıskançlık huyunda var. Biz de evimizi aldık, duvar kağıdı kaplattık, temizliğini yapıyorduk. annemler falan evdeyiz, henüz eşya vs yok, taşınmamışız yani. benim bitişiğimdede, ikiz dubleksimiz var, sırt sırtayız yani. Altta da 1er daire var, toplam 4 daireyiz. Bitişiğimdeki hanım polis memeuru, iki de oğlu var. Bizim taşınacağımız sırada ikincisinin doğum iznindeydi. neyse, kapı açıktı, çocuğu kucaklamış geldi, evinizi gezebilir miyim diyene denir, buyur ettim tabii. üst kata çıkan merdivenlerin olduğu duvara, taş görünümlü kağıt kaplamıştık. diğer odalarda duvar kağıdı idi. İşte bu hanım, ayyy eşime de gösteriyim, çok güzel olmuş, biz taşınırken elimizde maddi imkanımız yoktu, vallahi bayıldım, eviniz çok konforlu olmuş deyip durdu. ki abartılacak bir durum da yok yani. Neyse işte çalışıyor msunuzu vs konuştuk. Dedim çalışan kadının işi zor oluyor, bir de çocuk olunca. Sık görüşemeyiz belki ama beklerim tabi falan filan dedim. kadın da aa kapı komşusuyuz, habersiz de gelinir gibi birşeyler dedi. ben de o işi hiç sevmem, aa yok teşekkürler rahatsz etmem falan dedim. Neyse işte taşındık biz... ve kadın 1 kere ne kapımı çaldı, ne muhabbet...hiiiiç. kendi bilir, bazen işten ya da eşimle biryerden gelirken süzüyor balkondan. Resmen kıskançlığından yaptı böyle. Alt komşum zaten yaşça annemlerden de büyük, torun torba sahibi, evde de bekar ama bizlerle yaşıt çocukları var. Onun beyi ile sabahları karşılaşıyoruz, nasılsınız iyimisiniz konuşuyoruz ama o kadar. en alt henüz boş, haziranda yeni evlenecek bir çift taşınacakmış.. belki onlar görüşülebilecek insanlar olurlar.
Hoş biz eve 7de gelince vakit de kalmıyor komşuya ayıracak. Dostlarımız, ailem, amcam, teyzem, dedem derken yetmiyor bile vakit bana...
Amaan ne çok konuştum, dün kasık ağrım oldu akşam, ama ilişki olmadıçünkü 3 gündür oluyordu bugün de olur mu bilemiyorum...zaten eşimimn sperm değerleri de iyi değildi, ilişki olsa bile bebek olur mu acaba?
sağol canım ben almayım sen en iyisi güzel bi siteye taşın sana tavsiyem 4 katlı apartmanlarda insanlar geçinemiyorlar ya 4 kat bişeyy oluyor o di vermem o diyo ben vermem ben ne çektim çok şükür dünya varmış
ayşe bacım ne kadar çokmuş cezası yaaşuan veremem ki ama hem ben blmiyodum ki adetli olduğumu:26::2: :18:
offf kızlar içim sıkılıyor hayırdır inşallah rüyamdada tötü şeyler gördüm allah hayır etsin
kız nerden bildin 4 katlı apartman olduğunu...abovv teşhisin %1000 doğru.
analar güzel olmamu gızz,onların varlığı yeter demibiz de ana olcaz inşallah
ayy kızlar rüya demısınızde ben de cok salak bi ruya gordum yaa
rüyamda ben 30-35 li yaslara gelmısım ama esım dahada yaslanmıs ama evlenmek sıtıo bı kızla
kızda 18 yasında fln neysem ben naparsan yap fln diyorum ( imkansız bişi anca ruyada olr zaten hatta benım ıcın kabus :)
neyse evlenıo aynı evde yasmaay baslıors ama eısm bu kzıdan memnun değil itio kakıo kızı kızda bana sıgınıo
bız kızla fln yatıyruz hep sonra kız bana aşık oluyo işte farklı isteklere girio analdınzı siz bense o şaşkınlık içindeyken uyanıyorum
uyandıgımda şok olmustum ama ben demıstım salak bi ruya die enyse hayırlara cıksın
:)))))) altıncı his güzelim rahmetli anneminde oturduğu bina o kadardı bir mikrop bepsine bedeldi yani öyle insanlarla matap olmaya değmez evini değiştir bi arkadaş tavsiyesi
Rabbi'm hayırlara çıkarsın canım,sanırsam açıkta kalmış bişilerin...
canım borçla aldık,bikaç sene daha oradayız...Bana bulaşmasınlar,varsın hiç tanımışmıyoruz olsun.
eheueheu amınnn
evet kesın bi tarafım açık kalmış ama ben demiştim eşime battanıyeyı kaldırmayalım
gece halen soğuk oluyo dedim beni dinlemedi
eheueheu amınnn
evet kesın bi tarafım açık kalmış ama ben demiştim eşime battanıyeyı kaldırmayalım
gece halen soğuk oluyo dedim beni dinlemedi
hiç maatap olma sinirlerini bozma geniş olmaya çalış annamlerdeyken ben birini güzel evire çevire döğmüştüm biliyorum bana yakışmaz ama sabrım taştı tutamadım kendimi haklı olduğumu biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?