Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar bakalım bugün tlf edecekler umarım adam bugün musaittir bitkisel ilaç yaptırmaya gideceğim demiştim artık son ümidim o duaya çok ihtiyacım var kız lar bana dua edin ne olur

ben geldim...

bende komşularımının çoğunu severimde bazıları var aptal yerine koyar bi tanesi var sende bişeyi görmeye görsün ister ister içine eder bozar veriri..
saç düzleştirici saç maşası halı yıkama makinası perde asmak için merviden pikniğe gidecek giyecek terliği yok terlik haa piknikte yakmak için mangal ızagara oooo daha ne diyim.. bunu sadece bi tanesinin yaptıkları muhahahaha hatta tatile gideceğinde plaj çantamı aldı terliğimide istedide yok didim 5 yıldızlı otele gidiyo eşyalar ordan burdan toplama ve aldıklarının çoğunu geri vermez illaki gidip isteyeceksin yoksa unut vermez daha o derece yaniii aa bak iyi hatıladım ablamın hediye aldığı terliğimi almıştı 1 yıl olacak daha vermedi.... bişi isteyecğinde yalakalıkta ınır tanımıyor artık öyle bi ytanıdık ki pek sallamıyorum ne isterse yok diyorum... yada bozuk veriyom geçen nar ekşisi istedi bimden acele ile aldığım vardı tadı çok berbart vişneli gibi onu verdim muhahahah baktım 2, günü gönderdi kızıyla niye gönderdi kız anan didim diyoki beğebnmemiş tanıdı diyo ama ondan 3 gün önce hiç açılmamış ketçap ve mayonezmizi aldı ne verdi ne bişi dedi koca 2 şişe onu neden göndermedi dedim onu yiyozzz dedi çocuk küçük ya ne sorarasan sölüyo ondan tiyo aldım artık bişi vermeiyom bende

o nasıl insan yaaa.. ketçap mayonez istenir miymiş hay Allah yaaa...
bugün işlerim yoğun kızlar, çok yazamazsam şaşırmayın

sorun çözüldü evet işin sırrı battaniyede.

eheueheue

:)))) hatır diyelim hayır olsun canım rüyayı nasıl yorarsa öyle çıkar

hayırlara cıksın canım evet :)

bazen diyorum evlatlık mı alsam benim arkadaşım aldı çokta güzel büyütüyor

canım kaç yıllık evlisin kaç yıldır bebegın olmuyor her yolu denedın mı yanı yasın kaç bunları bi düşün

sonra karar ver bence....evlatlık cok ama çok güzel bişey evlat annenin karnında evlatlık yüreğinde büyür derler
ve çok da sevap ama büyük yükümlülük ciddi bi sorumluluk...

bir de biliyorsun her evlatlık alalım diyene vermıyorlar hemen o da var....genel duygu denge durumun nedir.
hamile biri görünce üzülüp kederlenip ben hamıle kalamadım diye sinirleneceksen ve bunu cocuga yansıtacaksan
yanı bunu asamadıysan ciddi bi sorun olur senin için....Ciddi ciddi düşünülmesi gereken bi konu bu

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasib eder bi an önce...olamdı evlatlık da olur çok güzel bişey kotarabilene tabii

sende çok hoşsun be güzelim öyle insanlarla konuşulur mu ben kapıyı bile açmam

ayy eskı apartamanımızda vardı böyle bi tane bi kere akşam vakti kireç istemişti

kabak tatlısı yapacakmış kireci yokmuş Allah ım yaa

doğurmak marifet değil arkadaşlar ona bakmak iyi bir anne ve baba olmaktır sevgi vermek evlatlık almak daha sevap diye görüyorum ben

o nasıl insan yaaa.. ketçap mayonez istenir miymiş hay Allah yaaa...
bugün işlerim yoğun kızlar, çok yazamazsam şaşırmayın

kızım sadece ketçap mayones mi saysam bitmez yeğeninin düğünü olacak saç baş yapılı giyiniyor kaförden gelmiş oda ne ten çorap almayı unutmuş benimde evimde misaifr doluu bana acil siyah ten çorap varmı bendede hep yedekte açılmamış paket olur var dedim verdim bi gün sonra soruyo nerden aldın sen o çarabı bende diasadan almıştım evin karşısındaki marketten dedim içimden herhal alacak yenisini verecek dedim ne derse beğenirsin kendime alayım 3-5 tane yeekte kalsın dedi ardında aaaaa senin çorabı getirmeyi unuttum yıkadıydım dedi bende sağol ablam ben o konuda hasssasım giyemem artık dedim iyi tamam ben giyerim dedi kapadı konuyu ya çorap önemli bişi değil de yaptığı aptallık.... bu karı yüzünden halı yıkama makinamı anneme gçönderdim annem dedim kullan ben lazım olunca alırım geri san agetiririm dedim bizim evde yer yk bide komşum sürekli istiyor kullanmayı berecemiyo bozacak yazık dedim tmm kızım kalsın ben ne yapacam sanki dedi.... çamaşırlığı kırılmış her hafta ister bende hep ben yıkadım dolu derim bide biliyo bende 2 tane çamaşırlık var ay her ikisindemi dolu birini ver bari diyo manyak kız hepsi kaynana kesildi başıma

şüki her tüp bebekte kendime çok zarar veriyorum benim arkadaşım kanser oldu ölümü bekli yo durumuda çok güzeldi denemeye deam etmeseydi evlatlık alsaydı şimdi mutlu olacaktı

ayy eskı apartamanımızda vardı böyle bi tane bi kere akşam vakti kireç istemişti

kabak tatlısı yapacakmış kireci yokmuş Allah ım yaa

anammm kireç mi muhahahah bana gelde derz dolgu var onu verimmi derim heheheheh banyoyu arada tamir ediyorum ya evde bulunduruyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…