- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.601
rabbim sebebini tez zamanda veriri inş...kızlar bakalım bugün tlf edecekler umarım adam bugün musaittir bitkisel ilaç yaptırmaya gideceğim demiştim artık son ümidim o duaya çok ihtiyacım var kız lar bana dua edin ne olur
ben geldim...
bende komşularımının çoğunu severimde bazıları var aptal yerine koyar bi tanesi var sende bişeyi görmeye görsün ister ister içine eder bozar veriri..
saç düzleştirici saç maşası halı yıkama makinası perde asmak için merviden pikniğe gidecek giyecek terliği yok terlik haa piknikte yakmak için mangal ızagara oooo daha ne diyim.. bunu sadece bi tanesinin yaptıkları muhahahaha hatta tatile gideceğinde plaj çantamı aldı terliğimide istedide yok didim 5 yıldızlı otele gidiyo eşyalar ordan burdan toplama ve aldıklarının çoğunu geri vermez illaki gidip isteyeceksin yoksa unut vermez daha o derece yaniii aa bak iyi hatıladım ablamın hediye aldığı terliğimi almıştı 1 yıl olacak daha vermedi.... bişi isteyecğinde yalakalıkta ınır tanımıyor artık öyle bi ytanıdık ki pek sallamıyorum ne isterse yok diyorum... yada bozuk veriyom geçen nar ekşisi istedi bimden acele ile aldığım vardı tadı çok berbart vişneli gibi onu verdim muhahahah baktım 2, günü gönderdi kızıyla niye gönderdi kız anan didim diyoki beğebnmemiş tanıdı diyo ama ondan 3 gün önce hiç açılmamış ketçap ve mayonezmizi aldı ne verdi ne bişi dedi koca 2 şişe onu neden göndermedi dedim onu yiyozzz dedi çocuk küçük ya ne sorarasan sölüyo ondan tiyo aldım artık bişi vermeiyom bende
bazen diyorum evlatlık mı alsam benim arkadaşım aldı çokta güzel büyütüyor
sorun çözüldü evet işin sırrı battaniyede.
:)))) hatır diyelim hayır olsun canım rüyayı nasıl yorarsa öyle çıkar
bazen diyorum evlatlık mı alsam benim arkadaşım aldı çokta güzel büyütüyor
ben geldim...
bende komşularımının çoğunu severimde bazıları var aptal yerine koyar bi tanesi var sende bişeyi görmeye görsün ister ister içine eder bozar veriri..
saç düzleştirici saç maşası halı yıkama makinası perde asmak için merviden pikniğe gidecek giyecek terliği yok terlik haa piknikte yakmak için mangal ızagara oooo daha ne diyim.. bunu sadece bi tanesinin yaptıkları muhahahaha hatta tatile gideceğinde plaj çantamı aldı terliğimide istedide yok didim 5 yıldızlı otele gidiyo eşyalar ordan burdan toplama ve aldıklarının çoğunu geri vermez illaki gidip isteyeceksin yoksa unut vermez daha o derece yaniii aa bak iyi hatıladım ablamın hediye aldığı terliğimi almıştı 1 yıl olacak daha vermedi.... bişi isteyecğinde yalakalıkta ınır tanımıyor artık öyle bi ytanıdık ki pek sallamıyorum ne isterse yok diyorum... yada bozuk veriyom geçen nar ekşisi istedi bimden acele ile aldığım vardı tadı çok berbart vişneli gibi onu verdim muhahahah baktım 2, günü gönderdi kızıyla niye gönderdi kız anan didim diyoki beğebnmemiş tanıdı diyo ama ondan 3 gün önce hiç açılmamış ketçap ve mayonezmizi aldı ne verdi ne bişi dedi koca 2 şişe onu neden göndermedi dedim onu yiyozzz dedi çocuk küçük ya ne sorarasan sölüyo ondan tiyo aldım artık bişi vermeiyom bende
canım olmazsa yapacak bişi yok içindeki çocuk sevgisini annesi babası terk etmiş bi bebeğe vermekte büyük sevap rabbim çaresiz bırakmasın hepimizi inş.... yaşın kaç bu arada
ben geldim...
o nasıl insan yaaa.. ketçap mayonez istenir miymişhay Allah yaaa...
bugün işlerim yoğun kızlar, çok yazamazsam şaşırmayın
rabbim sebebini tez zamanda veriri inş...
canım sen hangi şehirdesin ....
ayy eskı apartamanımızda vardı böyle bi tane bi kere akşam vakti kireç istemişti
kabak tatlısı yapacakmış kireci yokmuş Allah ım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?