- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.621
neyse kızlar bacılar ben kaçar... arkadaşlar kahveye çağırıyor....
(
kızım sadece ketçap mayones mi saysam bitmez yeğeninin düğünü olacak saç baş yapılı giyiniyor kaförden gelmiş oda ne ten çorap almayı unutmuş benimde evimde misaifr doluu bana acil siyah ten çorap varmı bendede hep yedekte açılmamış paket olur var dedim verdim bi gün sonra soruyo nerden aldın sen o çarabı bende diasadan almıştım evin karşısındaki marketten dedim içimden herhal alacak yenisini verecek dedim ne derse beğenirsin kendime alayım 3-5 tane yeekte kalsın dedi ardında aaaaa senin çorabı getirmeyi unuttum yıkadıydım dedi bende sağol ablam ben o konuda hasssasım giyemem artık dedim iyi tamam ben giyerim dedi kapadı konuyu ya çorap önemli bişi değil de yaptığı aptallık.... bu karı yüzünden halı yıkama makinamı anneme gçönderdim annem dedim kullan ben lazım olunca alırım geri san agetiririm dedim bizim evde yer yk bide komşum sürekli istiyor kullanmayı berecemiyo bozacak yazık dedim tmm kızım kalsın ben ne yapacam sanki dedi.... çamaşırlığı kırılmış her hafta ister bende hep ben yıkadım dolu derim bide biliyo bende 2 tane çamaşırlık var ay her ikisindemi dolu birini ver bari diyo manyak kız hepsi kaynana kesildi başıma
kızım sadece ketçap mayones mi saysam bitmez yeğeninin düğünü olacak saç baş yapılı giyiniyor kaförden gelmiş oda ne ten çorap almayı unutmuş benimde evimde misaifr doluu bana acil siyah ten çorap varmı bendede hep yedekte açılmamış paket olur var dedim verdim bi gün sonra soruyo nerden aldın sen o çarabı bende diasadan almıştım evin karşısındaki marketten dedim içimden herhal alacak yenisini verecek dedim ne derse beğenirsin kendime alayım 3-5 tane yeekte kalsın dedi ardında aaaaa senin çorabı getirmeyi unuttum yıkadıydım dedi bende sağol ablam ben o konuda hasssasım giyemem artık dedim iyi tamam ben giyerim dedi kapadı konuyu ya çorap önemli bişi değil de yaptığı aptallık.... bu karı yüzünden halı yıkama makinamı anneme gçönderdim annem dedim kullan ben lazım olunca alırım geri san agetiririm dedim bizim evde yer yk bide komşum sürekli istiyor kullanmayı berecemiyo bozacak yazık dedim tmm kızım kalsın ben ne yapacam sanki dedi.... çamaşırlığı kırılmış her hafta ister bende hep ben yıkadım dolu derim bide biliyo bende 2 tane çamaşırlık var ay her ikisindemi dolu birini ver bari diyo manyak kız hepsi kaynana kesildi başıma
Selam kızlarrrr nasılsınız bkalımmm
ayşe bacım yok hiç yorma kendinievet dımı bence de bi aşna fişnanın bedeli eeheuehe
canım daha adet kanaman baslamadan camur gıbı lekelerse durum değşir mi şimdi,
fetva vermek ıstemıyorum doğrusu
"fetvaya en cüretkar olanınız ateşe en cüretkar olanınızdır" buyuruluyor ama sneın ıcın ıstersen
ilmihal kitaplarımdan derinlemesine araştırırm
ben geldim...
bende komşularımının çoğunu severimde bazıları var aptal yerine koyar bi tanesi var sende bişeyi görmeye görsün ister ister içine eder bozar veriri..
saç düzleştirici saç maşası halı yıkama makinası perde asmak için merviden pikniğe gidecek giyecek terliği yok terlik haa piknikte yakmak için mangal ızagara oooo daha ne diyim.. bunu sadece bi tanesinin yaptıkları muhahahaha hatta tatile gideceğinde plaj çantamı aldı terliğimide istedide yok didim 5 yıldızlı otele gidiyo eşyalar ordan burdan toplama ve aldıklarının çoğunu geri vermez illaki gidip isteyeceksin yoksa unut vermez daha o derece yaniii aa bak iyi hatıladım ablamın hediye aldığı terliğimi almıştı 1 yıl olacak daha vermedi.... bişi isteyecğinde yalakalıkta ınır tanımıyor artık öyle bi ytanıdık ki pek sallamıyorum ne isterse yok diyorum... yada bozuk veriyom geçen nar ekşisi istedi bimden acele ile aldığım vardı tadı çok berbart vişneli gibi onu verdim muhahahah baktım 2, günü gönderdi kızıyla niye gönderdi kız anan didim diyoki beğebnmemiş tanıdı diyo ama ondan 3 gün önce hiç açılmamış ketçap ve mayonezmizi aldı ne verdi ne bişi dedi koca 2 şişe onu neden göndermedi dedim onu yiyozzz dedi çocuk küçük ya ne sorarasan sölüyo ondan tiyo aldım artık bişi vermeiyom bende
merhaba bacılarım.oh döktürmüşsünüz vallahi.kaç sayfa yazmışsınız....
benim de canım sıkkın biraz.kim uydurduysa tüp bebeğe gidiyormuşuz biz.istanbulda akrabalar var.onlar kayınvalideme soruyormuş.gelince bizde kalsınlar filan millet sıraya girmiş.kaynım orda okuyo abimler ne zaman geliyo diye soruyomuş.ne oluyo ya dedim.bizim daha gitmeye niyetimiz yok kim uydurmuş da istanbuldakilere yaymış anlamadım.gel de sinirlenme.2 aydır eşimimin tahlil sonucu olumsuz çıktığından beri bebek konusunu,tedavi konusunu kimseyle konuşmadık.ben eşimi toparlamaya çalışıyorum.onlar üstümüze geliyo.eşmde sinirlenmiş.bağırmış annesine.tüp bebek filan yok ben ne zaman istersem o zaman olacak demiş.oyy oyy sıkıntılar bitmiyoooooooooorrrrrrrrr............
benim de canım sıkkın biraz.kim uydurduysa tüp bebeğe gidiyormuşuz biz.istanbulda akrabalar var.onlar kayınvalideme soruyormuş.gelince bizde kalsınlar filan millet sıraya girmiş.kaynım orda okuyo abimler ne zaman geliyo diye soruyomuş.ne oluyo ya dedim.bizim daha gitmeye niyetimiz yok kim uydurmuş da istanbuldakilere yaymış anlamadım.gel de sinirlenme.2 aydır eşimimin tahlil sonucu olumsuz çıktığından beri bebek konusunu,tedavi konusunu kimseyle konuşmadık.ben eşimi toparlamaya çalışıyorum.onlar üstümüze geliyo.eşmde sinirlenmiş.bağırmış annesine.tüp bebek filan yok ben ne zaman istersem o zaman olacak demiş.oyy oyy sıkıntılar bitmiyoooooooooorrrrrrrrr............
Arkadaşlar merhaba, benim transferin 5.günü. E2 testi istedi merkez. Sizce kaç olmalı ???:18:
ayşe bacım yok hiç yorma kendiniadet bitsin tövbe istiğfar edicem
yuhh yaa şoka girdimkomşuya bak,açma kapıyı tersle,ben olsam çoktan derdim sende hiç utanma arlanma yok mu be kadın diye eşim bekarken kayınvalideminde varmış böyle bi komşusu,kadın artık gına getirmiş,gece gündüz demeden kapıyı çalar herşeyi istermiş..kadına neler derlermiş kadın hiç umursamaz yüzsüzlüğe vururmuş eşim dermiş ki;"mükerrem abla biz sana ne dersek sen alınır da bi daha gelmezsin bu eve?" dermiş.mükerrem abla da;"hahahahaha şakacı çocuklar sizi" dermiş
tüp bebek mi? valla canım sanırım bu topikte tüp bebek yapmış pek kimse yok bildiğim kadarıyla ama yine bilgisi olan varsa yazar sana cvp benim bi bilgim yok
kızlar nasılsınız?
sdtive cnm sen nasılsın nasıl geçti tatil takip edemedim ben bikaç gündür..
Anladım cnm. Yalnış yerdeyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?