Sabredenler Kulübü 2012 :)

kız senin komşu benimkilerden manyakkkkyazdıklarını şok içersinde okudum.

54julye'cimmm Rabbi'm evlat özlemini dindirsin inşallah canımm...Rabbi'm yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
ben yeni üye oldum kadınlar kulubüne 1 senelik evliyim. çocuk bende istiyorum inşallah Allah verir. Ama kaynanayla oturuyorum çok yakında ayrılıcam ondan sonra yapıcam inşallah. biraz dertliyim yani ben...

yok artık yaaa... kızım bu komşu tam 1 dizi karakteri. sen de biraz yumuşak yüzlüsün galiba, ben terslemiştim çoktan

Selam kızlarrrr nasılsınız bkalımmm

çok şükür canım, iyi diyelim iyi olalım...sen nasılsın?

merhaba bacılarım.oh döktürmüşsünüz vallahi.kaç sayfa yazmışsınız....

benim de canım sıkkın biraz.kim uydurduysa tüp bebeğe gidiyormuşuz biz.istanbulda akrabalar var.onlar kayınvalideme soruyormuş.gelince bizde kalsınlar filan millet sıraya girmiş.kaynım orda okuyo abimler ne zaman geliyo diye soruyomuş.ne oluyo ya dedim.bizim daha gitmeye niyetimiz yok kim uydurmuş da istanbuldakilere yaymış anlamadım.gel de sinirlenme.2 aydır eşimimin tahlil sonucu olumsuz çıktığından beri bebek konusunu,tedavi konusunu kimseyle konuşmadık.ben eşimi toparlamaya çalışıyorum.onlar üstümüze geliyo.eşmde sinirlenmiş.bağırmış annesine.tüp bebek filan yok ben ne zaman istersem o zaman olacak demiş.oyy oyy sıkıntılar bitmiyoooooooooorrrrrrrrr............

ayşe bacım yok hiç yorma kendini adet bitsin tövbe istiğfar edicem

yuhh yaa şoka girdim komşuya bak,açma kapıyı tersle,ben olsam çoktan derdim sende hiç utanma arlanma yok mu be kadın diye eşim bekarken kayınvalideminde varmış böyle bi komşusu,kadın artık gına getirmiş,gece gündüz demeden kapıyı çalar herşeyi istermiş..kadına neler derlermiş kadın hiç umursamaz yüzsüzlüğe vururmuş eşim dermiş ki;"mükerrem abla biz sana ne dersek sen alınır da bi daha gelmezsin bu eve?" dermiş.mükerrem abla da;"hahahahaha şakacı çocuklar sizi" dermiş

ahh bacımm yaa boşver takma milletin ağzı torba değil biliyosun konuşup dursunlar,siz iyi olmaya bakın,mutlu olun sağlıklı olun bebek de olucak inşallaaaaahhh

millet hep zaten morali bozan keyif kaçıan kime ne milletin tüpünden bebeğinden anlamıyorum bu insanları.... millet kafayı yemiş yaaa valla... Allah sabır versin sana tabi bizede canım zor iş

sizinkide pek pişkinmiş canıııımmmmm benimki gibi...
ben geçenlerde annemleri almaya gidiyordum pazar günü arabayla genelde ben yanlız gidiyorsam alışveriş merkezine gidiyorumdur düşüncei ile görmüş bu beni yolda eşi ile karşımdan geliyomuş beni aradaı canııııııım nereye gidiyon kız kezmeyeyese geri dönde birlikte gidek dedi 2 tane çocuğu var ve zaten gezmden geliyolar bende yooo annemleri getircem bize maç izlicez diyince hımmm iyi hadi byy dedi kapadım yakalaıkta sınır yok anam şaşırtıcı insanlar...

kızlar nasılsınız?

sdtive cnm sen nasılsın nasıl geçti tatil takip edemedim ben bikaç gündür..

canım görmedim. güzel geçti diyeyim...ilk gün hatırlamak istemediğim şeyler oldu eşimle çok üzüntülü anlar yaşadık, buraya kadar dedim ama toparladık sonra...sonrası çok romantikti, balayı gibi fb-gs maçını da izledim, fenerbahçemiz kazanınca iyice sevindirik olduk tabiii

eşim doktoruyla tekrar konuşmuş. doktor demiş ki, sizin hormonlarınız düşük olduğu dönemde yaşadığınız başarısız ilişkiler performans anksiyetesi yaşamanıza sebep olmu. artık her ilişkide acaba olacak mı diye endişeleniyorsunuz ve bu sizin fizyolojik olarak ilişkiye hazırlanmanızı etkiliyor. bir hap tavsiye etmiş, isterseniz kullanın diye ama aşılmayacak sorun değil demiş. inşallah bunu da atlatırız...
sperm değerlerimizin de toparlanması lazım, en son bayağa düşmüştü, normal yolla hamile kalmam zor benim aslında her ay neden umutlanıyorsam

millet başkasının dertlerini konuşmaya bayılır zaten...takma canım sen boşver

kız hergün havuç suyu içinsenize sen ve kocişin 1er bardak valla kocana en iyi gelecek şey bu saraçoğlu kitabında okudum suyu özellikle taze sıkıp içinse sayı arttırıyomuş hemde hareketlilik oranı yükseliyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…