Sabredenler Kulübü 2012 :)

bir ara içiyordu eşim canım...
artık sıkıldı o da içmiyor, keçiboynuzu içiyor bu aralar

ben geldim ama kimse yok ben biraz basımdan gecenleri yazayım sizlere
2 aydır suratımda çıban gibi bir sivilce vardı artık son zamanlar canımı sıkmaya başlamıştı sonra sivilcelerim 6 tane oldu irili ufaklı ergenlik sivilcesi çıkardım adette olunca cildiyeye gittim kadın hemen cocuk üşünüyormusunuz dedim bizde eşimle ikimiz atlatık evet dedik ben sandım ki stersten olmuş dicek meğersem kadın verceğim ilaçlar gebelikte kullanılmıyor dedi yani dedik sivilce tedavisi 6 ay sürer ben size madem bebek düşünüyorsunuz 2 aylık bir tedavi vercem antibiyotik ve jel dedi eşimde antıbıyotiği kullanmayıp jel kullansak dedi kadında jelde gebelikte kullanılmıyor dedi bizde tmm dedik aldık ilaçları jel bana yetti sivilcelerimi 4 gunde bile azalttı küçülttü eşime dedim antıbıyotıği kullanmıcam dedim ama herkes olmaz içinde inthap varsa o keser dediler nysem 6 aydır sol omuzumun üstüne yatamıyordum onun içinde ortopediye gittim emar falan çekildim cok şükür bişey cıkmadı ama doktor ağrı kesici ilaçla kas gevsetici verdi onlarda gebelikte kullanılmıyor yanı kızlar ben 28 lik bakıma girmiş bulunuyorum ve 2 ay bebiş çalışması yapmıcaz eşimde dediki kendımızı toplarız psikolojımızı düzeltiriz ilaçlar biter tatile gider gelince sende bende komple bebek için ne yapılcaksa doktora gider butun tetkıklerı yaptırırız dedi offff uzun oldu ama napim 1 haftadır yazamadım size içim içimi yedi durum bu ben şimdi 2 ay nasıl beklıcem 27 yıl bekledim bebek düşüncesiz 2 ay ne kdr uzun geliyor şimdi

ahh bacımm yaa boşver takma milletin ağzı torba değil biliyosun konuşup dursunlar,siz iyi olmaya bakın,mutlu olun sağlıklı olun bebek de olucak inşallaaaaahhh

millet hep zaten morali bozan keyif kaçıan kime ne milletin tüpünden bebeğinden anlamıyorum bu insanları.... millet kafayı yemiş yaaa valla... Allah sabır versin sana tabi bizede canım zor iş

millet başkasının dertlerini konuşmaya bayılır zaten...takma canım sen boşver

sürekli bu durumlarla karşı karşıya kalmak çok kötü ya.rabbim sabır versin bizlere.bazen çok uzaklara gidesim gelior sadece eşim ve ben olalım.kimsenin bizi tanımadığı biyere.

sdtive cnm tatilinizin güzel geçmesine sevindim.herşeyden uzak ne güzel.inş en kısa zamanda bizde yapabiliriz böyle kaçamak

bacım çok geçmiş olsun eşin haklı bence kendinize gelin bi bakalım,bu 2 aylık süreçte toparlanır yeniden başlarsınız çalışmalara hem bu dönemde stes çok öenmli,siz de stre atmış olursunuz,sıkma canını 2ay dediğin nedir zaman çabuk geçiyorr

ben de onu dicektim var ya bence siznin çok ihtiyacınız var buna eşin annesine falan ters tepki vermiş ya,tabi haklı olarak,bunalmışsınızdır biraz kafa dinleyin,ohh tatil gibisi var mı yaa

sğl cnm tşk ederim gecermi 2 ay çabucak dersin şimdi ben sizle yazışırken bir amaçsız yazışmak düşüncesi bile canımı sıktı tabı herzaman bunda vardır bir hayır sanki kaynanam hbr almış gb nasılsa bunlarda halvet yok die mayısta bize gelcekmiş hey Allahım yaa

canım öncelikle geçmiş olsun.
ben bu 2 ayın size çok iyi geleceğini düşünüyorum. zaten şipşak geçiyor. ben aralıktan beri korunmuyorum, şaka gibi 5-6 ay geçmiş bile. o yüzden hemen geçer o vakit de...hem zihnen hem bedenen kendinize reset atmış olursunuz
ilaçlarını güzelce kullan ve atlat bu hafif rahatsızlıkları da. bebk öncesi bakıma girmek iyidir

belkide bebek düşüncesiz daha çabuk geçer 2 ay bide dediğin gibi 10 ay bana yıllar gibi geldi tatilede cok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum sğl cnm arkdşm

sinhusum geçmiş olsunnn...
Sayılı gün çabuk geçer,üzülme o kadar,şu an sağlığın önemli,hamile kalsaydın ve bu durumu öğrenseydin daha kötü olurdu,Rabbi'm yar ve yardımcın olsun....üzülme canım,bu süreç sizin toparlanma süreciniz olur.

nasıl olsa biz buradayız,iki ay da bende de değişiklik olacağını düşünmüyorum... burda yine takılırz bebişşş bebişşşş diye....

bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü ya, kutlamak için arayan herkes hadi artık bebk zamanı diyip durdu...hala düşünmüyoruz dedim ben de ne yapıyım... anneciğim evlendikten 3 ay sonra hamile kalmış benim, halam da öyle... eşimin babasının da dayısının da hiç böyle sorunları olmamış. demek ki Rabbim bize bunu uygun gördü...
inşallah bu konu bize ve evliliğimize zarar vermeden iyiye gider ve bebk gelir

cnm insanlar hep bunu soruyor benim 4 yıl bitcek temmuzda ama bebek düşünmeye 10 ay oldu başlayalı ondan önce soranlara sinir olurdum sanane gibilerinde ve önceden batmazdı söyledıklerı simdi biri sormasın diye dua ediyorum buda bir nevi algıda seçicilik eşim dün bana diyorkı sankı bebek arabasındaki bebekler inadı benım gözumun içine bakıyor dio tövbe tövbee

canım başka topiklerde olmam ben herhalde,buralarda dururum...değişiklik hissedemiyrum hiç...

tatlım senın değişiklik hissetmen gerekmez rahim ve yumurtan fark etsin o değişikliği yeter bide ne olacağını kimse kestiremez yeterki Rabbim ol desin ayrıca farkettımde hemn hamiş kalınca gidecek bir hava sezdim sanki hamiş olcağını hissetmediğin için burdasın olsan uçacan demek vayyy beee

aaaa....ayıp ettin kuzum,kısmetse gitmem ben,buralarda olurum....

Rabbi'm böyle uygun görmüş canım,senin de dediğin gibi.Benim annemin de 3.ayda hamile kalmış.Kısmet artık,RAbbi'm bizim de yüzümüze güler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…