Sabredenler Kulübü 2012 :)

yahu gelcem sacını basını yolcam şimdi kız nasıl bir negatifliktir bu güzel düşün güzel olsun hele al bi sonuçları rahatla sen

rahatlayayım canım da,enfeksiyon zaten var,ilaç verdi.bu ay kesin adet olacam çünkü doktor ilaç verdi bana cuma günü içeceğim adetim gelince.rahmimde enfeksiyon var.

rahatlayayım canım da,enfeksiyon zaten var,ilaç verdi.bu ay kesin adet olacam çünkü doktor ilaç verdi bana cuma günü içeceğim adetim gelince.rahmimde enfeksiyon var.

tmm işte ne guzel kaçağın kaynağını bulmuşsun en zorunu çözmüşsün paşa paşa iç ilacını Allah şifanı versin kaçağı kapat doldour içini sonra puhahahha

tmm işte ne guzel kaçağın kaynağını bulmuşsun en zorunu çözmüşsün paşa paşa iç ilacını Allah şifanı versin kaçağı kapat doldour içini sonra puhahahha
ilacımı içeceğim artıkınık...ümit yok,yola devaMMMM

reglim yeni bitti yaww bu akşam halvet için hazırlık yapmam lazım

o zman ince mevzularr.....iyi halvetler o vakit...

demiştim ya işler yoğun kızlar, sayfayı kapatmıyorum, ara ara gelip okuyorum. burda görüp de birşey yazmıyor diye kızmayın sakın bana...

eşim de bana diyor ki, hiç birşey beni hamileyim demenden daha fazla mutlu edemez. ben de ona bu haberi verebilmek için can atıyorum ama daha zamanı var demk ki. Kızlar ya şu takılıyor kafama, biz ankaradayız ya, burda ünlü bir ürolog var kaan aydos diye, belki bazılarınız duymuştur. Bu adam, hiç spermi bulunmayan erkeklere tese ameliyatı falan yapıyor, tüp bebek merkezinde ankara üniversitesinde. neyse eşimin doktoru da o, ve biz muayenede çok emmenun kalmıştık ilgisinden ve pozitifliğinden. Ancak azospermi yani 0 sperm nedeniyle ona giden hastalardan bir kısmı tedaviyi yarıda bırakmış. bizi oyalıyor diye :44::44: kk da o konuyla ilgili olan topikte okudum. eşime verdiği tedaviden de endişe ediyorum şimdi o yüzden. sanki inancım güvenim sarsıldı birazcık. ne yapsam acaba?

canım ben de bugün yoğunum,bi giriyorum,bi çıkıyorum,girdiğim zaman yoğunluk oluyor,açık kalıyor sayfa.

canım öyle şüpheler varsa,ve biraz için bu konuda çürümüşse bi başka doktora da görünün derim ben.

canım o zaman başka bi doktora daha gidin,güvendiğin birinin tavsiyesiyle,bakalım o nedicek? ama pek de kurcalalamamk lazım canım herkesi memnun edicek diye bişey yok sonuçta,bu adam iyi doktor diye duylduysa nasıl duyuldu o zaman? ben de başka topikte arkadaşların yüzünden çok iyi çok iyi dedikleri bi doktora gittim hiç beğenmedim mesela:26: bi daha da gitmedim

Ancak gelebildim hanımlarr keyifler iyidir inş

ayıptır söylemesi eşime mantı yaptımm, ama inanılmaz yoruldum
değdi ama

sizler nasılsınız bakalım
fermicim kuzum hani biz güçlüydük, hani sabırla bekleyecektik kuzum üzülmek yokk
bak bebişin sana gelecek annesi

oooo elcağızlarınla yaptın demekkk...süppersin marifetli forumdaşım....
amaniiiiin afiyet olsun şimdiden bakaammmmm

HOŞGELDİN BU ARADA.....

kuzum benim hayırısı buymuş dmekki bazen biz bilemiyoruz ki kuzum değil mi ?
vakit saat tamam olacak demek ki, sonra da sana gelecek bebeğin annesi...

arkadaşlarıma katılıyorum bu 2 aylık süreç size çok iyi gelecek rahatlamış olacaksın

üzülme tatlı arkadaşım hepimiz birbirimizin tesellicisiyiz

canlarım şimdi şöyle, bu gittiğimiz 3. ürolog. öncekiler çok ilgilenmemiş, testesteronu çok da düşük görmemeiş kendilerince ilaç vermişlerdi. direk hormonun kendisini vermişlerdi ve iyi gelmemişti. bu hocaya internetten bir site üzerinden soru sormuştu eşim, önceki doktorların tedavilerini anlatmıştı. ve bu hocanın bize direk söylediği, eğer bebk sahibi olmak istiyorsanız o ilaçları hemen bırakın oldu spermelre zarar verirmiş ve adamın dediği doğru çıktı ne yazık ki eşimde 76 milyon sperm vardı ml'de, toplamda 300 milyon. bu hocaya gitmeden bir daha spermiogram yaptırdık ve o değer 9 milyona, toplamda 50 milyona düşmüştü bize dedi ki, ben direk testosteron vermem, onun salgısını tetikleyecek iğne veririm dedi. eşime bayanların çatlatma iğnesi olarak kullandığı iğneden verdi. ve 2-3 civarı olan testo 12'ye çıkmıştı 1 ayın sonunda. Yani adam dediğini yaptı. bu arada fsh ve lh çok düşmüş ama, ilaçlarda tekrar ayarlama yaptı. Bir tarafım güveniyor, bir tarafım kararsız... ne zormuş bu doktor işleri... inşallah eşim sağlığına kavuşur bir an önce...biz de bebeğimize

canım görüşemedik epey zamandır...
evlilik yıldönümünüzü sen yokken kutlamıştım

tatilinizin süper geçtiği haberini de okuyunca tamam dedim bebiş yolda arkadaşım bu motivasyonla bebişini getirir

dua ettim çok

doktor durumları ahhh... en tecrübesiz oldurum bir durum her şey nasibimize göre aslında inş karşımıza güzel insanlar çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…