- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.661
yahu gelcem sacını basını yolcam şimdikız nasıl bir negatifliktir bu güzel düşün güzel olsun hele al bi sonuçları rahatla sen
kızlar ben kaçıyrum biraz işlerim öpüyorum sizleriii görüşürükkk
rahatlayayım canım da,enfeksiyon zaten var,ilaç verdi.bu ay kesin adet olacam çünkü doktor ilaç verdi bana cuma günü içeceğim adetim gelince.rahmimde enfeksiyon var.
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tmm işte ne guzel kaçağın kaynağını bulmuşsun en zorunu çözmüşsün paşa paşa iç ilacını Allah şifanı versin kaçağı kapat doldour içini sonra puhahahha
reglim yeni bitti yaww bu akşam halvet için hazırlık yapmam lazım
ilacımı içeceğim artıkınık...ümit yok,yola devaMMMM
o zman ince mevzularr.....iyi halvetler o vakit...
sen de kib canım,inşallah bebişler göbişe....halvetsiz gunler zorunluluk yok her gece erkenden uykum gelebelir artıkın off kendımı böyle kandırıyorum öptm seni tatlım iç ilacını enfeksiyon bitsin gitsin gelsin bebiş
canım ben de bugün yoğunum,bi giriyorum,bi çıkıyorum,girdiğim zaman yoğunluk oluyor,açık kalıyor sayfa.demiştim ya işler yoğun kızlar, sayfayı kapatmıyorum, ara ara gelip okuyorum. burda görüp de birşey yazmıyor diye kızmayın sakın bana...
eşim de bana diyor ki, hiç birşey beni hamileyim demenden daha fazla mutlu edemez. ben de ona bu haberi verebilmek için can atıyorum ama daha zamanı var demk ki. Kızlar ya şu takılıyor kafama, biz ankaradayız ya, burda ünlü bir ürolog var kaan aydos diye, belki bazılarınız duymuştur. Bu adam, hiç spermi bulunmayan erkeklere tese ameliyatı falan yapıyor, tüp bebek merkezinde ankara üniversitesinde. neyse eşimin doktoru da o, ve biz muayenede çok emmenun kalmıştık ilgisinden ve pozitifliğinden. Ancak azospermi yani 0 sperm nedeniyle ona giden hastalardan bir kısmı tedaviyi yarıda bırakmış. bizi oyalıyor diye :44::44: kk da o konuyla ilgili olan topikte okudum. eşime verdiği tedaviden de endişe ediyorum şimdi o yüzden. sanki inancım güvenim sarsıldı birazcık. ne yapsam acaba?
demiştim ya işler yoğun kızlar, sayfayı kapatmıyorum, ara ara gelip okuyorum. burda görüp de birşey yazmıyor diye kızmayın sakın bana...
eşim de bana diyor ki, hiç birşey beni hamileyim demenden daha fazla mutlu edemez. ben de ona bu haberi verebilmek için can atıyorum ama daha zamanı var demk ki. Kızlar ya şu takılıyor kafama, biz ankaradayız ya, burda ünlü bir ürolog var kaan aydos diye, belki bazılarınız duymuştur. Bu adam, hiç spermi bulunmayan erkeklere tese ameliyatı falan yapıyor, tüp bebek merkezinde ankara üniversitesinde. neyse eşimin doktoru da o, ve biz muayenede çok emmenun kalmıştık ilgisinden ve pozitifliğinden. Ancak azospermi yani 0 sperm nedeniyle ona giden hastalardan bir kısmı tedaviyi yarıda bırakmış. bizi oyalıyor diye :44::44: kk da o konuyla ilgili olan topikte okudum. eşime verdiği tedaviden de endişe ediyorum şimdi o yüzden. sanki inancım güvenim sarsıldı birazcık. ne yapsam acaba?
oooo elcağızlarınla yaptın demekkk...süppersin marifetli forumdaşım....Ancak gelebildim hanımlarr keyifler iyidir inş
ayıptır söylemesi eşime mantı yaptımm, ama inanılmaz yoruldum
değdi ama
sizler nasılsınız bakalım
fermicim kuzum hani biz güçlüydük, hani sabırla bekleyecektik kuzum üzülmek yokk
bak bebişin sana gelecek annesi
ev temizliği bittigidiyim bi de kendim yıkanıyım,bi güzel keseleniyim,hadi görüşürüz
canım ben de bugün yoğunum,bi giriyorum,bi çıkıyorum,girdiğim zaman yoğunluk oluyor,açık kalıyor sayfa.
canım öyle şüpheler varsa,ve biraz için bu konuda çürümüşse bi başka doktora da görünün derim ben.
canım o zaman başka bi doktora daha gidin,güvendiğin birinin tavsiyesiyle,bakalım o nedicek? ama pek de kurcalalamamk lazım canım herkesi memnun edicek diye bişey yok sonuçta,bu adam iyi doktor diye duylduysa nasıl duyuldu o zaman? ben de başka topikte arkadaşların yüzünden çok iyi çok iyi dedikleri bi doktora gittim hiç beğenmedim mesela:26: bi daha da gitmedim
oooo elcağızlarınla yaptın demekkk...süppersin marifetli forumdaşım....
amaniiiiin afiyet olsun şimdiden bakaammmmm
HOŞGELDİN BU ARADA.....
gel beraber yiyelim tatlişimm
hoşbulduk tatlım...
canlarım şimdi şöyle, bu gittiğimiz 3. ürolog. öncekiler çok ilgilenmemiş, testesteronu çok da düşük görmemeiş kendilerince ilaç vermişlerdi. direk hormonun kendisini vermişlerdi ve iyi gelmemişti. bu hocaya internetten bir site üzerinden soru sormuştu eşim, önceki doktorların tedavilerini anlatmıştı. ve bu hocanın bize direk söylediği, eğer bebk sahibi olmak istiyorsanız o ilaçları hemen bırakın olduspermelre zarar verirmiş ve adamın dediği doğru çıktı ne yazık ki eşimde 76 milyon sperm vardı ml'de, toplamda 300 milyon. bu hocaya gitmeden bir daha spermiogram yaptırdık ve o değer 9 milyona, toplamda 50 milyona düşmüştü bize dedi ki, ben direk testosteron vermem, onun salgısını tetikleyecek iğne veririm dedi. eşime bayanların çatlatma iğnesi olarak kullandığı iğneden verdi. ve 2-3 civarı olan testo 12'ye çıkmıştı 1 ayın sonunda. Yani adam dediğini yaptı. bu arada fsh ve lh çok düşmüş ama, ilaçlarda tekrar ayarlama yaptı. Bir tarafım güveniyor, bir tarafım kararsız... ne zormuş bu doktor işleri... inşallah eşim sağlığına kavuşur bir an önce...biz de bebeğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?