Sabredenler Kulübü 2012 :)

tatlılarım gelmemle çıkmam bir oldu ama...

eşim geldi bendenize müsade alış verişe çıkmamız lazım da..

kocaman öpüyorum sizleri

güya ben de öyle

sadece kısmadım kendimi her şeyden çok az yiyorum kuzum ben de

ama sor bir değişiklik var mı diye kocaman yok

eşime diyom ki "bileydim değişiklik olmayacak,hiç kasmazdım kendmi".
birden kilo vereceğime inanıyorum,pilav yok,şeker yok,hamurlu yiyecek yok...su var,hep var.

gel artık egemmmm gel...voltran oluşturalım burda....
yettiiiiiiiiimmmm bacım çok kirlenmişim yahu ev temizliği beni yordu,ama miss gibi oldu heryer,ben de öyle

bence devam bu doktora bacım tedavi yöntemi doğru çünkü..sen milletin lafına bakma herkesin derdi başka,sizinkine çare oluyo mu oluyo gerisini boşver,sen kendi memnuniyetine bak

çok acıktııııııııımm,ben de mantı istiyorum temizlik yapcam diye doğru dürüst kahvaltı bile yapmadım

tatlım bence sen böyle şeyler düşünme doktorlukta ün yapmak öyle kolay bi iş değildir..eğer o kadar ünlüyse gerçekten işinde başarılıdır..
bizler bebek için uğraşırken sabırsız olabiliyoruz herşeyden şüphe eder oluyoruz..sanki adamın elinde sihirli bi değnek var da dokunur dokunmaz çözülecek herşey..
sen memnun kaldıysan hiç başkalarının dediğine uyma çünkü bu aşamalarda sürekli doktor değiştirmek de sakıncalı birinin uyguladığı tedavi dierini tutmuyo hem psikolojik hem de fiziksel zarar size..

ne güzel canım yaaa ben en son temizliği yaklaşık 1 ay önce yaptım,üstten üstten yapıyorum,günüm var,o gün temizlicem heryeri artık,nasılsa yine batacak

canım benimmm...çok teşekkür ederim, hem iyi dileklerin hem de duaların için... aslına bakarsan reglimin 12-13-14. günlerinde ilişki oldu. ama benim yoğun kasık ağrım dündü, 3 gün üst üste olunca dün olmadı bu akşam da yeğenimi sevmeye gidicez, geç geliriz, ilişki olur mu bilemiyorum... ama önceki aylara göre daha iyiydi, eşimin son sperm testi iyi çıkmış olsa umutlanırım ben de ama o iyi değildi. Yine de Rabbimin işi belli mi olur

ben bu doktora gitmeden önce öyle dua ettim kuzum, inşallah bize şifa olur, tedavisi vesile olur diye. artık kısmet bakalım

tatlım demekki hakkınızda hayırlısı buymuş.sizin için daha iyi olacak belki de.kafa dağıtırsınız,psikolojik olarak toparlanırsınız.yeni evliymiş gibi geçirin bu 2 ayı.millet de sorarsa korunuyoruz dersin yalan değil:)onların da ağzı kapanmış olur..

ben de onu dicektim var ya bence siznin çok ihtiyacınız var buna eşin annesine falan ters tepki vermiş ya,tabi haklı olarak,bunalmışsınızdır biraz kafa dinleyin,ohh tatil gibisi var mı yaa

herifin izni olsa hiç beklemiycem valla kuzum.en azından bi hafta sonu değişiklik yaparız belki.havalar da ısındı.biraz da bizim havamız ısınsınbebişlerimiz de gelse asıl yaz o zaman gelecek bize:)

iyiyim allaha şükür tatlım sen nasılsın

iyiyim ben de çok şükür, akşama yeğenimi sevmeye gideceğim, bayağadır göremiyordum. mesaim bitsin diye bekliyorum
bu haftasonu büyük temizlik yapıcam. bir yandan da kendimi psikolojik olarak ona hazırlıyorum

ben de yarın temizliğe başlıycam.şimdiden yorgunluk çöktü üstüme

dur dur çökmesin hemencecik yapıverirsin gözünde büyütme... vallahi nasıl olduğunu anlamadan kirleniyor evim, pamukçuk toz vs... çamaşırlar da birikiyor. bu hafta cumartesi iyice elden geçiriyim diyorum, zaten eşim de yardım ediyor. camları mı da silerim, yatak odamın perdesini de yıkayacağım. salonu kullanmadığım için zaten pek kirlenmiyor. diğer odalar ve mutfal asıl önemli olan. bu cmtesi detaylı temzilik yaparsam haftaya haftasonu da günümü yapabilirim. çıksın aradan.

dur dur çökmesin hemencecik yapıverirsin gözünde büyütme... vallahi nasıl olduğunu anlamadan kirleniyor evim, pamukçuk toz vs... çamaşırlar da birikiyor. bu hafta cumartesi iyice elden geçiriyim diyorum, zaten eşim de yardım ediyor. camları mı da silerim, yatak odamın perdesini de yıkayacağım. salonu kullanmadığım için zaten pek kirlenmiyor. diğer odalar ve mutfal asıl önemli olan. bu cmtesi detaylı temzilik yaparsam haftaya haftasonu da günümü yapabilirim. çıksın aradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…