- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.681
diyetteyim tatlım,gerçi bir hafta aç kaldım vere vere 200 grm verdim...şaka gibi.
güya ben de öyle
sadece kısmadım kendimi her şeyden çok az yiyorum kuzum ben de
ama sor bir değişiklik var mı diye kocaman yok
tatlılarım gelmemle çıkmam bir oldu ama...
eşim geldi bendenize müsade alış verişe çıkmamız lazım da..
kocaman öpüyorum sizleri
yettiiiiiiiiimmmm bacımgel artık egemmmm gel...voltran oluşturalım burda....
canlarım şimdi şöyle, bu gittiğimiz 3. ürolog. öncekiler çok ilgilenmemiş, testesteronu çok da düşük görmemeiş kendilerince ilaç vermişlerdi. direk hormonun kendisini vermişlerdi ve iyi gelmemişti. bu hocaya internetten bir site üzerinden soru sormuştu eşim, önceki doktorların tedavilerini anlatmıştı. ve bu hocanın bize direk söylediği, eğer bebk sahibi olmak istiyorsanız o ilaçları hemen bırakın olduspermelre zarar verirmiş ve adamın dediği doğru çıktı ne yazık ki eşimde 76 milyon sperm vardı ml'de, toplamda 300 milyon. bu hocaya gitmeden bir daha spermiogram yaptırdık ve o değer 9 milyona, toplamda 50 milyona düşmüştü bize dedi ki, ben direk testosteron vermem, onun salgısını tetikleyecek iğne veririm dedi. eşime bayanların çatlatma iğnesi olarak kullandığı iğneden verdi. ve 2-3 civarı olan testo 12'ye çıkmıştı 1 ayın sonunda. Yani adam dediğini yaptı. bu arada fsh ve lh çok düşmüş ama, ilaçlarda tekrar ayarlama yaptı. Bir tarafım güveniyor, bir tarafım kararsız... ne zormuş bu doktor işleri... inşallah eşim sağlığına kavuşur bir an önce...biz de bebeğimize
demiştim ya işler yoğun kızlar, sayfayı kapatmıyorum, ara ara gelip okuyorum. burda görüp de birşey yazmıyor diye kızmayın sakın bana...
eşim de bana diyor ki, hiç birşey beni hamileyim demenden daha fazla mutlu edemez. ben de ona bu haberi verebilmek için can atıyorum ama daha zamanı var demk ki. Kızlar ya şu takılıyor kafama, biz ankaradayız ya, burda ünlü bir ürolog var kaan aydos diye, belki bazılarınız duymuştur. Bu adam, hiç spermi bulunmayan erkeklere tese ameliyatı falan yapıyor, tüp bebek merkezinde ankara üniversitesinde. neyse eşimin doktoru da o, ve biz muayenede çok emmenun kalmıştık ilgisinden ve pozitifliğinden. Ancak azospermi yani 0 sperm nedeniyle ona giden hastalardan bir kısmı tedaviyi yarıda bırakmış. bizi oyalıyor diye :44::44: kk da o konuyla ilgili olan topikte okudum. eşime verdiği tedaviden de endişe ediyorum şimdi o yüzden. sanki inancım güvenim sarsıldı birazcık. ne yapsam acaba?
çok acıktııııııııımm,ben de mantı istiyorumtemizlik yapcam diye doğru dürüst kahvaltı bile yapmadım
yettiiiiiiiiimmmm bacımçok kirlenmişim yahu ev temizliği beni yordu,ama miss gibi oldu heryer,ben de öyle
bence devam bu doktora bacımtedavi yöntemi doğru çünkü..sen milletin lafına bakma herkesin derdi başka,sizinkine çare oluyo mu oluyo gerisini boşver,sen kendi memnuniyetine bak
canım görüşemedik epey zamandır...
evlilik yıldönümünüzü sen yokken kutlamıştım
tatilinizin süper geçtiği haberini de okuyunca tamam dedim bebiş yolda arkadaşım bu motivasyonla bebişini getirir
dua ettim çok
doktor durumları ahhh... en tecrübesiz oldurum bir durum her şey nasibimize göre aslında inş karşımıza güzel insanlar çıkar...
ben geldim ama kimse yok ben biraz basımdan gecenleri yazayım sizlere
2 aydır suratımda çıban gibi bir sivilce vardı artık son zamanlar canımı sıkmaya başlamıştı sonra sivilcelerim 6 tane oldu irili ufaklı ergenlik sivilcesi çıkardım adette olunca cildiyeye gittim kadın hemen cocuk üşünüyormusunuz dedim bizde eşimle ikimiz atlatık evet dedik ben sandım ki stersten olmuş dicek meğersem kadın verceğim ilaçlar gebelikte kullanılmıyor dedi yani dedik sivilce tedavisi 6 ay sürer ben size madem bebek düşünüyorsunuz 2 aylık bir tedavi vercem antibiyotik ve jel dedi eşimde antıbıyotiği kullanmayıp jel kullansak dedi kadında jelde gebelikte kullanılmıyor dedibizde tmm dedik aldık ilaçları jel bana yetti sivilcelerimi 4 gunde bile azalttı küçülttü eşime dedim antıbıyotıği kullanmıcam dedim ama herkes olmaz içinde inthap varsa o keser dediler nysem 6 aydır sol omuzumun üstüne yatamıyordum onun içinde ortopediye gittim emar falan çekildim cok şükür bişey cıkmadı ama doktor ağrı kesici ilaçla kas gevsetici verdi onlarda gebelikte kullanılmıyor yanı kızlar ben 28 lik bakıma girmiş bulunuyorum ve 2 ay bebiş çalışması yapmıcaz eşimde dediki kendımızı toplarız psikolojımızı düzeltiriz ilaçlar biter tatile gider gelince sende bende komple bebek için ne yapılcaksa doktora gider butun tetkıklerı yaptırırız dedi offff uzun oldu ama napim 1 haftadır yazamadım size içim içimi yedi durum bu ben şimdi 2 ay nasıl beklıcem 27 yıl bekledim bebek düşüncesiz 2 ay ne kdr uzun geliyor şimdi
ben de onu dicektim var ya bence siznin çok ihtiyacınız var bunaeşin annesine falan ters tepki vermiş ya,tabi haklı olarak,bunalmışsınızdır biraz kafa dinleyin,ohh tatil gibisi var mı yaa
iyiyim allaha şükür tatlım sen nasılsınbetsel, nasılsın?
iyiyim allaha şükür tatlım sen nasılsın
iyiyim ben de çok şükür, akşama yeğenimi sevmeye gideceğim, bayağadır göremiyordum. mesaim bitsin diye bekliyorum
bu haftasonu büyük temizlik yapıcam. bir yandan da kendimi psikolojik olarak ona hazırlıyorum
ben de yarın temizliğe başlıycam.şimdiden yorgunluk çöktü üstüme
ben de yarın temizliğe başlıycam.şimdiden yorgunluk çöktü üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?