Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar biliyorum renk çok iddialı ama Armine nin sayfasında gördüm nası sizce
benim bi çok hoşuma gitti bi de gitmedı arada kaldım nedense
usturuplu abartısız olması güzel ama bilemedim fiyatı da 75 tl :)

Son düzenleme:
BEN DE AÇIIIIIMMMMM
diyetteyim ve burçak kepekli bisküvi yiyorum,su eşliğinde.şekerim düştü,titriyorum...
bi el atın gızzz

ne güzel canım yaaa ben en son temizliği yaklaşık 1 ay önce yaptım,üstten üstten yapıyorum,günüm var,o gün temizlicem heryeri artık,nasılsa yine batacak

kızz sen ne biçim diyet yapıyon öle olmaz ama titireme falan kalorisi düşük şeylerle tok tutmaya çalış kendini,zaafiyet geçirirsin allah korusun
temizliği de en güzelini yapmışsın valla bacım,misafirleri idare etcek kadar yap,onlar gidince büyük temizliği yaparsın

diyetteyim tatlım,gerçi bir hafta aç kaldım vere vere 200 grm verdim...şaka gibi.

bebem ben 1,900 verdım ınsallah bu haftada verırım ama dun akşam kocişimle ıkı orta boy pizza götürdük valla ohh

hem de saat 23,00 falandı düşün yedım yattıımm ama çok canım cekmıstı resmen aşerdım

ehehe büyük temızlıyge baslamadan önce bi kaç gun ben de psiklolojık olarak hazırlıyorum kendımı ehehehe
bi dedüşünüyorum suradan baslarım halıalrı dürüp odaya koyarım şöle yaoarıum böle yaorım die plan yapıorm

çok gecmıs olsun canım ya üzüldümm ama olsun 2 ay ıyı gelıcek belkı de rahatlıcaksınız
stres cok fena cunku tatıle de gıdersenız dahada ii olur tabıı bi dinlenmıs olursunuz tekrar gecmıs olsn canım

sdtivecim bence bu doktora gittiğinizde anlattıgınız tedavileri baska bi dr gidin gene analtın bakalım o ne dicek
evet doğru y apılmısmı diecek yoksa bu şüphe duydugun dr un dediği gibi bebek istiosanız hemen ilaçı brıkaınmı dıcek
ancak böle anlaşılrı sanıyorum veya guvenıp muayeneye devam etceksın aklıma baska bısı gelmedı :26:

BEN DE AÇIIIIIMMMMM
diyetteyim ve burçak kepekli bisküvi yiyorum,su eşliğinde.şekerim düştü,titriyorum...
bi el atın gızzz

canım neler yedın bugun yaz bakam ????????

titreme ne ya hu sende reaktif hipoglisemi endeksimi var yoksa ?

acıktıgın zaman sankı gunlerdır bişi yememıs gibi hissediyomusun basın dönuyo mu

tatlı bişey yıyınce rahatlıcaksın hıssıne kapılıo musun :)

cnm cok guzel bence:)

ben de begendım canım ya çok süslü şeleri sevmem bu gayet ii :)

ayşe canım ben bayıldım elbiseye,böle şık şeyleri çok severim,sana da yakışır eminim

yaa ben de sevdım de ıste kararsız kaldım ama çok usturuplu dımı ya ne aşırı süslü ne cok sade

bilmem ki alsam mı alsam da bu ay alamam banka gene artı masraf cıkardı bize gıcık oldum

fazladan ödeme yaptık yapmasaydık alırdım oofff off stoklarda kalır ınsallah olmadı bı dhaakı ay alırım taksıtle neym

aoo mesai bitmiş eve gitme vakti :) haydi kzılar öpüyom tek tek :)

siz yazın eve didince okurum eheheheh :)

aynıyım tatlım ben de yaaa...tam olarak bunları düşünüyorum
bu arada koyduğun elbiseyi de beğendim ben, söyliyim dedim

ahh evet şık canımm
giyilecek yere göre değişir renginin cazipliği...
ben beğendimm ben giyer miydim, evet giyerdim canım

çok acıktııııııııımm,ben de mantı istiyorum temizlik yapcam diye doğru dürüst kahvaltı bile yapmadım

kuzum gel bize afiyetle yeriz

canım benim dediğin gibi belli de olmaz, yeter ki Rabbim ol desin... inş tutunmuştur annesine ve yeğeninle beraber oylarlar canım

ahh evet şık canımm
giyilecek yere göre değişir renginin cazipliği...
ben beğendimm ben giyer miydim, evet giyerdim canım

canım kına da düğünde fln gider ha :) demi ay ben de gıyerım hemi de cok ucuzzz 75 taaaleeciikk :)

aynıyım tatlım ben de yaaa...tam olarak bunları düşünüyorum
bu arada koyduğun elbiseyi de beğendim ben, söyliyim dedim

ahh ahh hatun milletiyiz böyleyiz anacım

çok zor kadın olmak dimi yaaa herseyı dusunuyoruz

şimdi sorsam sana gun ıcınde calısırken neler dusunuosn die sayfalar tutar

gecen esim dio ben neler dusunuom kafa mı kaldı dio

dedim sen bu cümleyi hiç sarfetme hiiiçç açma ağzını dedim anladı sustu

ama ben herseye rağmen çok mutluyum kadın olduğum içinnn

evet canım elbise güzel de ıste umarım stokalrda kalır ben alana kadar ühüüüüü

bacuuuuuuummmm bu elbiseye bayıldım yaaaaaaaaaaa mikemmeeeeeeeeelllllllllllll hemen al valla bu renge bayılıyorum yaa süper bir renk ayyy n egüzel yaaa

abov ben geldim kimse kalmamış yahu baya döktürmüşsünüz üşendim okumayada
bende anacımdan geldim, bir güsel duşumu aldım ama herkescikler kaçıvermiş kolum halen ağrıyor eşim dünden beri tutturmuş drgidelim diye ama ben gitmek istemiyorum bakalım ne olcek hatunlar

canım böyle düşünme çünki bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım tedavime ara verdim 2-3 ay ama burdan kopmadım ki seviyorum burdakileri burayı sende kopma kaynanada hazır korunuyorsunuz daha iyi geçerdi bebek düşüncei olmadan daha güzel oluyo canım halvet işi valla geçen ay bizim öyle oldu :26::26:

kızlar ben evde çalışmaya devam ediyorum fatura işlerimi bitirem diye kurdum iş laptopunu kocişte bizim laptopda oyun oynuyo işim bitsin benimle oynayacak kırmızılarım dün akşam son kez geldi bu gün bitti işim bitince mis gibi abdestimi alırım rahatlarım kocişte tabii 10 gün oldu özlemiştir halveti

canım arkadasım karsılasamıyoruz nasılsın görüşmeyeli özledimmm

bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…