- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.721
bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek
ah cnm benim ya.çok geçmiş olsun.iyiki eşini dinledin.yoksa senin doktora gitme gibi bi niyetin yoktu.inş daha büyük bi sorun çıkmadan tedavi olursun cnm benim.çok ağrı yapmıştır.sen 2 gündür nasıl dayandın o ağrıya be kuzum(
Kizlaaaaaaarrr günaydın Hepinize :) çok mutluyum çünkü adetim söküldü gece:) allahım sağlıklı olmak gibisi var mı yaa adet olmak ne güzel biseymisrecsn bacım çok gecmis olsun iyiki gitmişsin doktora,Rabbim korur meleğini hiç merak etme, inşallah seninledir meleğin:)
Günaydın kızlar....
ben geldim yarın adet günüm ve adet olacağımmmm......yehuuuuu
bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek
günaydın belkide olmazsın inşallah olmazsın da hamilesindir inş. ben oldum 3 aydır zamanında oluyor en azından buna seviniyorum
bende de 8 aylık denemimizde 2 kere gecikme olmuştu.gecikme beklemiyorum,yarın yüksek ihtimal gelir.zaten ilaç kullanacağım,gelse de içsek
smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.
aynen burda da stres yapma diyoruz herkese,sanırım faydamız yok bu konuda,insan ister istemez stres yapıyor.Düşünmemeye çalış,odak noktalarını değiştirebilirsin.Rabbi'm en en en yakın zamanda sana nasip eder inşallah bebiş.hımm hayırlısı diyelim ben geçen ay folic asite başladım bu ay çok umutluydum ama gene olmadı umudum gelecek aya inşallah doktora da gidemiyorum bi sorun yok halledilecek sadece kısmet bekliyoruz artık herkes düşünme streslenme diyor ama faydasız düşünmeden olmuyor hiç aklımdan çıkmıyor bebek fikri ne yapacam şaştım valla.
hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.
aynen burda da stres yapma diyoruz herkese,sanırım faydamız yok bu konuda,insan ister istemez stres yapıyor.Düşünmemeye çalış,odak noktalarını değiştirebilirsin.Rabbi'm en en en yakın zamanda sana nasip eder inşallah bebiş.
inşallah canım amin hepimize nasip etsin rabbim 3 ay sonra 1 yıllık evli olacağım inşallah o zamana kalmaz hamile kalırım artık etraftanda laflar gelmeye başladı niye olmuyor, yapmıyormusunuz, niye istemiyorsunuz falan filan beni deli ediyor bu laflar
smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.
canımmm çok geçmiş lsun iyikide gitmişsin kız bak görüyon mu....
canım ben de senin gibi bikaç aya 1 seneme gireceğim,bana da soruyolar daha şimdiden."bak korunmayın,sonra olmuyr,bu zamanda bebek kolay olmuyor" diye konuşup duruyorlar...biliyorum,olmuyor bu zamanda,deniyoruz...ama denmez asla onlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?