Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek

ah cnm benim ya.çok geçmiş olsun.iyiki eşini dinledin.yoksa senin doktora gitme gibi bi niyetin yoktu.inş daha büyük bi sorun çıkmadan tedavi olursun cnm benim.çok ağrı yapmıştır.sen 2 gündür nasıl dayandın o ağrıya be kuzum(

ah bacım solasın, sorma valla sırf dra gitmemek için fazla ağrım olmadığını söledim halbuki o kadar çok ağrım varki... tek eşim olsa iyi annem,babam,abim hepsi bi taraftan söledi dr git diye kızdılar birazda bende mecburen gittim ama pişman oldm dün gitmediğime şu anda öle bir haldeyimki sorma kolumu oynatmayayım diye kolumu vücudumla beraber bandajladılar bide iğne yedim,sabah erkendende ortopediye gitcem işte keşke hepsi şaka olsa uyuamadım bu saat oldu kocişimi uyuttm kaçtım oda çok üzüldü
nasıl düştüğümse bir rüya gibi ömrümde ilk defa böle bişey geldi başıma sanki merdivenden biri itti anlayamadım biranda kendimi yerde buldum dr birazdaha yüklenseymişin kırılırmış kemiğin dedi eğer yarın drda aynı şeleri sölerse 2-3hafta kolumu hiç hareket ettiremicem annemi düşünüyorum ona kim yardım etcek,aksilikler peşimi bırakmıyor şu anda dua ediyorum karnımda bebiş olmasın diye geçen haftada mr-iğne,bu haftada röntgen-iğne zararlı olur bebişime

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinanne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Kizlaaaaaaarrr günaydın Hepinize :) çok mutluyum çünkü adetim söküldü gece:) allahım sağlıklı olmak gibisi var mı yaa adet olmak ne güzel biseymis recsn bacım çok gecmis olsun iyiki gitmişsin doktora,Rabbim korur meleğini hiç merak etme, inşallah seninledir meleğin:)

günaydınlar bu ayda hamile değilim adet oldum. fermicim benim deneme sürem 8 ayı geride bıraktım 9 aydayız inşallah bu aya olur yaaa artık aylar ilerledikçe iyice hayal kırıklığı ve ümitsizlik oluyor

saolasın bacım gerçi bu şansızlıkla bebiş olmasıda zor bi ihtimal
bu arada çok haklısın tatlım böyle gecikmeler olduğunda bebişde yoksa insan adet olduğunada seviniyor

bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek

canımm çok büyük geçmiş olsun,bak gördün mü,iyiki doktora gtmişssiniz....
Allah korumuş seni.

günaydın belkide olmazsın inşallah olmazsın da hamilesindir inş. ben oldum 3 aydır zamanında oluyor en azından buna seviniyorum

bende de 8 aylık denemimizde 2 kere gecikme olmuştu.gecikme beklemiyorum,yarın yüksek ihtimal gelir.zaten ilaç kullanacağım,gelse de içsek

smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.

bende de 8 aylık denemimizde 2 kere gecikme olmuştu.gecikme beklemiyorum,yarın yüksek ihtimal gelir.zaten ilaç kullanacağım,gelse de içsek

hımm hayırlısı diyelim ben geçen ay folic asite başladım bu ay çok umutluydum ama gene olmadı umudum gelecek aya inşallah doktora da gidemiyorum bi sorun yok halledilecek sadece kısmet bekliyoruz artık herkes düşünme streslenme diyor ama faydasız düşünmeden olmuyor hiç aklımdan çıkmıyor bebek fikri ne yapacam şaştım valla.

aynen burda da stres yapma diyoruz herkese,sanırım faydamız yok bu konuda,insan ister istemez stres yapıyor.Düşünmemeye çalış,odak noktalarını değiştirebilirsin.Rabbi'm en en en yakın zamanda sana nasip eder inşallah bebiş.
hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.

amin canımmm...RAbbi'm gönlümüzdekini nasip etsin inşallah..

inşallah canım amin hepimize nasip etsin rabbim 3 ay sonra 1 yıllık evli olacağım inşallah o zamana kalmaz hamile kalırım artık etraftanda laflar gelmeye başladı niye olmuyor, yapmıyormusunuz, niye istemiyorsunuz falan filan beni deli ediyor bu laflar

canım ben de senin gibi bikaç aya 1 seneme gireceğim,bana da soruyolar daha şimdiden."bak korunmayın,sonra olmuyr,bu zamanda bebek kolay olmuyor" diye konuşup duruyorlar...biliyorum,olmuyor bu zamanda,deniyoruz...ama denmez asla onlara...

smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.

yok kuzu yok o etkilemiyor smear testi yaparken ki kanama rahim ağzındaki yumşak dokudaki kanama benim verdiğim ayda düzenli gelmişti adetim sorun olmamıştı ilkinde tabi sonrakilerde kanama falan olmadı ama bu gün ne olur bilemiyom saat 1 de filmim var görelim bakalım ne olacak...

ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…