Sabredenler Kulübü 2012 :)

o büyük gün geldi desene...kızçem hiç korkma sakın,iyi birşey için yapıyorsun bu durumu.inşallah yaptığın ay hemencik tutar bebişn,öyle düşün.hsg çok iyi bişi.

aman da aman kimler gelmiş....günaydınlar
kızçem 71,80'den 71'e düşmüşüm....yehuuuu 70'ê az kaldı

günaydın canımmm.... gününü güzel geçsin...
kız senle kilolarımız aynı haa ben 76 dan 71 e düştüm sadece sporla ama şimdilik ara verdim sadece yediklerime dikkat diyorum bol su içiyorum şöle 4-5 kg daha versem iyi olacak ama hatta 10 kg evlendiğim haelime dönsem offff neler vermezdim neler valla...

ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte

aynen canım,denmiyor öyle işte.onlar da fütursuzca konuşuyorlar.ben de dikkat edeceğim artık bebekle ilgili başka insanlara.

canım hsg'den sonra hamile kalacağını hissediyorum ben,inan bana,öyle bi his var içimde.

ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte

aynen ya bende diyemiyorum istiyoruz da olmuyor nasıl diyeyim daha yeniyiz gezeceğiz sonra düşünürüz falan diyorum ama içim içimi yiyor olsun diye. kısmet artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım ben de 65 olsam yeter diyorum kendim için.60 olursa ne alaaaa
sabah kahvaltımda burçak kepekli yiyorum ve günde yaklaşık 2,5 ltre su içiyorum.öğlen ve akşam yemeğinde de sadece yemek yiyorm.öğlen sadece bir dilim hakkım var, yiyorum yemekle.71 olmak süppermiş.(farketmedi henüz gerçi )

o büyük gün geldi desene...kızçem hiç korkma sakın,iyi birşey için yapıyorsun bu durumu.inşallah yaptığın ay hemencik tutar bebişn,öyle düşün.hsg çok iyi bişi.

valla canım herşeyden önce eşimin şu lafı gitmiyo beynimden oda varikosel ameliyat oldu hemde çift taraflıydı... bak dedi seninkş film ben ameliyat oldum hemde bi çırpıda dedi korkmuyormuydum korkuyordum ama olsun mini mini elifler olsun istiyorum evimizin içinde sana benzesin senin gibi güzel olsun sırf bu yüzden dedi acaip duygulandım ve deidmki korkunun ecele faydaı yok insanlar daha kötü şeylere mecbur kalıyolar bu neki 2 dk lık işlem hem aşılama ve tüp bebek için olması gerek şartlardan biri kaçarım yok dedim alıştırdım kenmdimi korkudan ağrı giriyo arada karnıma ama oda olacak ne yapim

ayyy hadi inşallh yaaaa inşallh olmazsa mayısa aşılama var görümöcdemin düğünü falan takmıyorum artık ne yapim olsunda ben düğünden geri kalırım valla zaman aleyhimize işliyo

evet hsg den sonra şans artıyormuş bende martın başında yaptırmıştım inşallah şansım artmıştır :) temiz çıktı en azından bi problem olmadığı için kafam rahatladı biraz

canım eşin ne güzel söylemiş öyle.
bence de güçlü ol,korkabilirsin tabiki,ben alttan muayenede bile ne yapacağını bilmediğim için korkmuştum,korku olur elbette,ama bunu yapma amacın çok güzel bi varlık için.

evet hsg den sonra şans artıyormuş bende martın başında yaptırmıştım inşallah şansım artmıştır :) temiz çıktı en azından bi problem olmadığı için kafam rahatladı biraz

hadi geçmiş olsun tatlım,benim doktorum yaptıracak mı bilmiyorum,haftaya cuma test sonuçlarını alacağm,belki o zmn bişiler söyler.

vay canım benim ben 3 yıl 2 aylık evliyim artık bebek soranı haşlıyorum laflarımla hehehehe snede öyle yap arsız ol sizmi bakacaksınız de gezcez tozcaz de tabi yalancıktan içindende allahım inş verecek o zaman sokacak gözünüze göbüşümü de heheheh ama senin için gerçektende erken biz ilk 1,5 yıl düşünmedik ve herkese 3-4 yıl düşünmüyoruz dedik çokda gezdik her haftasonu bi yere gittik tatiller oooo anlatamam süperdi ama şimdi bizim verecek cvp da yok ev borcu diyok herkese

canım benim hiç korma endişelenme bi çırpıda olup bitiyor birazcıcık acıyor okadar ama sonucunu düşününce o acıda hissedilmiyor inşallah mini mini elifleriniz olur rabbim hayalinizi gerçekleştirsin.

korkuyormuydun kız sende çok acıdımı yada ne yapotın acımaması için anlatsana bana
ben kendimi serbest bırakacağım hatta sakinleşmek için çeken hakime sorular sorcam ki acımı unutayım gitmeden 1 sataönce bi ağrı kesici alacam bide oraya yaklaşırken içecem bi tane sakin olacam dedim ama başka tavsiyen var mı

canım benim inşallah ilk vereceğin cevap bebişim yolda olur müjde verirsin o soranlara

aslında yetiştirmem gereken işler var dün gecede 2 y ekadar evde çalıştım şimdi gitmeden bitirem ki gidince aramsınlar sürekli sormk için işim bitince gene gelirim kızlar kopamıyorum sizden valla ama iş olunca mecbur ekmek parası ablaaaaa

canım ben biraz korkuyordum ama ağrı kesici falan hiç almadım sıvı verilince biraz ağrı oluyor adet sancısı gibi aynı. zaten çok uzunda sürmüyor. kalktıktan sonrada biraz ağrı oldu ama ben baya yürümüştüm iyi gelmişti eve geldiğimde sanki hiç olmamış gibiydim. daha sonralarda ilişkiden sonra hafif hafif kasık ağrıları oldu doktor normal olduğunu söylemişti geçti bitti gitti çok şükür

haydi ben kaçtım filme gitmeden girip bi hoşçakalın derim sizde bana dua edin bolbol iyigeçsin bende size edeyim işlerimi bitirem gene gelecem hadi canlar öptüm muah
(bu arada adana şuanda çoook sıcak kısa kol giydim gene sıcak dışarıyı düşünemiyorum allahım cehennem sıcakları başladı ) allaha emanet olun bay

görüşürüz hadi canım,kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…