- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.741
yok kuzu yok o etkilemiyor smear testi yaparken ki kanama rahim ağzındaki yumşak dokudaki kanama benim verdiğim ayda düzenli gelmişti adetim sorun olmamıştı ilkinde tabi sonrakilerde kanama falan olmadıama bu gün ne olur bilemiyom saat 1 de filmim var görelim bakalım ne olacak...
aman da aman kimler gelmiş....günaydınlar
kızçem 71,80'den 71'e düşmüşüm....yehuuuu 70'ê az kaldı
ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte
ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte
günaydın canımmm.... gününü güzel geçsin...
kız senle kilolarımız aynı haa ben 76 dan 71 e düştüm sadece sporla ama şimdilik ara verdim sadece yediklerime dikkat diyorum bol su içiyorum şöle 4-5 kg daha versem iyi olacak ama hatta 10 kg evlendiğim haelime dönsem offff neler vermezdim neler valla...
o büyük gün geldi desene...kızçem hiç korkma sakın,iyi birşey için yapıyorsun bu durumu.inşallah yaptığın ay hemencik tutar bebişn,öyle düşün.hsg çok iyi bişi.
aynen canım,denmiyor öyle işte.onlar da fütursuzca konuşuyorlar.ben de dikkat edeceğim artık bebekle ilgili başka insanlara.
canım hsg'den sonra hamile kalacağını hissediyorum ben,inan bana,öyle bi his var içimde.
aynen canım,denmiyor öyle işte.onlar da fütursuzca konuşuyorlar.ben de dikkat edeceğim artık bebekle ilgili başka insanlara.
canım hsg'den sonra hamile kalacağını hissediyorum ben,inan bana,öyle bi his var içimde.
valla canım herşeyden önce eşimin şu lafı gitmiyo beynimden oda varikosel ameliyat oldu hemde çift taraflıydı... bak dedi seninkş film ben ameliyat oldum hemde bi çırpıda dedi korkmuyormuydum korkuyordum ama olsun mini mini elifler olsun istiyorum evimizin içinde sana benzesin senin gibi güzel olsun sırf bu yüzden dediacaip duygulandım ve deidmki korkunun ecele faydaı yok insanlar daha kötü şeylere mecbur kalıyolar bu neki 2 dk lık işlem hem aşılama ve tüp bebek için olması gerek şartlardan biri kaçarım yok dedim alıştırdım kenmdimi korkudan ağrı giriyo arada karnıma ama oda olacak ne yapim
evet hsg den sonra şans artıyormuş bende martın başında yaptırmıştım inşallah şansım artmıştır :) temiz çıktı en azından bi problem olmadığı için kafam rahatladı biraz
inşallah canım amin hepimize nasip etsin rabbim 3 ay sonra 1 yıllık evli olacağım inşallah o zamana kalmaz hamile kalırım artık etraftanda laflar gelmeye başladı niye olmuyor, yapmıyormusunuz, niye istemiyorsunuz falan filan beni deli ediyor bu laflar
valla canım herşeyden önce eşimin şu lafı gitmiyo beynimden oda varikosel ameliyat oldu hemde çift taraflıydı... bak dedi seninkş film ben ameliyat oldum hemde bi çırpıda dedi korkmuyormuydum korkuyordum ama olsun mini mini elifler olsun istiyorum evimizin içinde sana benzesin senin gibi güzel olsun sırf bu yüzden dediacaip duygulandım ve deidmki korkunun ecele faydaı yok insanlar daha kötü şeylere mecbur kalıyolar bu neki 2 dk lık işlem hem aşılama ve tüp bebek için olması gerek şartlardan biri kaçarım yok dedim alıştırdım kenmdimi korkudan ağrı giriyo arada karnıma ama oda olacak ne yapim
evet hsg den sonra şans artıyormuş bende martın başında yaptırmıştım inşallah şansım artmıştır :) temiz çıktı en azından bi problem olmadığı için kafam rahatladı biraz
vay canım benim ben 3 yıl 2 aylık evliyim artık bebek soranı haşlıyorum laflarımla hehehehe snede öyle yap arsız ol sizmi bakacaksınız de gezcez tozcaz de tabi yalancıktan içindende allahım inş verecek o zaman sokacak gözünüze göbüşümü de heheheh ama senin için gerçektende erken biz ilk 1,5 yıl düşünmedik ve herkese 3-4 yıl düşünmüyoruz dedik çokda gezdik her haftasonu bi yere gittik tatiller oooo anlatamam süperdi ama şimdi bizim verecek cvp da yok ev borcu diyok herkese
canım benim inşallah ilk vereceğin cevap bebişim yolda olur müjde verirsin o soranlara
korkuyormuydun kız sende çok acıdımı yada ne yapotın acımaması için anlatsana bana
ben kendimi serbest bırakacağım hatta sakinleşmek için çeken hakime sorular sorcam ki acımı unutayım gitmeden 1 sataönce bi ağrı kesici alacam bide oraya yaklaşırken içecem bi tane sakin olacam dedim ama başka tavsiyen var mı
inşallh canım cümlemize o müjdeli haberi hayırlısı ile vermeyi nasip etsin rabbim...
aslında yetiştirmem gereken işler var dün gecede 2 y ekadar evde çalıştım şimdi gitmeden bitirem ki gidince aramsınlar sürekli sormk için işim bitince gene gelirim kızlar kopamıyorum sizden valla ama iş olunca mecbur ekmek parası ablaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?