- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.761
canım ben biraz korkuyordum ama ağrı kesici falan hiç almadım sıvı verilince biraz ağrı oluyor adet sancısı gibi aynı. zaten çok uzunda sürmüyor. kalktıktan sonrada biraz ağrı oldu ama ben baya yürümüştüm iyi gelmişti eve geldiğimde sanki hiç olmamış gibiydim. daha sonralarda ilişkiden sonra hafif hafif kasık ağrıları oldu doktor normal olduğunu söylemişti geçti bitti gitti çok şükür
oooo saat 9 olmuş bende çıkıyorum işim vardı allaha emanet olun hoş sohbetler.
ah bacım solasın, sorma valla sırf dra gitmemek için fazla ağrım olmadığını söledim halbuki o kadar çok ağrım varki... tek eşim olsa iyi annem,babam,abim hepsi bi taraftan söledi dr git diye kızdılar birazda bende mecburen gittim ama pişman oldm dün gitmediğime şu anda öle bir haldeyimki sorma kolumu oynatmayayım diye kolumu vücudumla beraber bandajladılar bide iğne yedim,sabah erkendende ortopediye gitcem işte keşke hepsi şaka olsa uyuamadım bu saat oldu kocişimi uyuttm kaçtım oda çok üzüldü
nasıl düştüğümse bir rüya gibi ömrümde ilk defa böle bişey geldi başıma sanki merdivenden biri itti anlayamadım biranda kendimi yerde buldum dr birazdaha yüklenseymişin kırılırmış kemiğin dedi eğer yarın drda aynı şeleri sölerse 2-3hafta kolumu hiç hareket ettiremicemannemi düşünüyorum ona kim yardım etcek,aksilikler peşimi bırakmıyor şu anda dua ediyorum karnımda bebiş olmasın diye geçen haftada mr-iğne,bu haftada röntgen-iğne zararlı olur bebişime
Kizlaaaaaaarrr günaydın Hepinize :) çok mutluyum çünkü adetim söküldü gece:) allahım sağlıklı olmak gibisi var mı yaa adet olmak ne güzel biseymisrecsn bacım çok gecmis olsun iyiki gitmişsin doktora,Rabbim korur meleğini hiç merak etme, inşallah seninledir meleğin:)
Günaydın kızlar....
ben geldim yarın adet günüm ve adet olacağımmmm......yehuuuuu
ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte
bacuuuuuuummmm bu elbiseye bayıldım yaaaaaaaaaaa mikemmeeeeeeeeelllllllllllllhemen al valla bu renge bayılıyorum yaa süper bir renk ayyy n egüzel yaaa
bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek
Kizlaaaaaaarrr günaydın Hepinize :) çok mutluyum çünkü adetim söküldü gece:) allahım sağlıklı olmak gibisi var mı yaa adet olmak ne güzel biseymisrecsn bacım çok gecmis olsun iyiki gitmişsin doktora,Rabbim korur meleğini hiç merak etme, inşallah seninledir meleğin:)
smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.
günaydın canım. adet belirtilerin var yani, sen bir de olunca ilaç içecektind eğil mi, ilaç vermişti doktorun sana...e hadi bakalım..
smeardan dolayı gecıkme olmaz canım eger bebıs yoksa adet cok gecıkıpde düzenını bozmaz ınsallah
evet canım adet belirtilerm var,kuruluk başladı ve bu kuruluğun sonu kırmızı akıntı.
doktorum ilaç verdi,adet olunca yarın aç karnına içeceğim,hayırlısı inşallah....
her ay adet olacaım diyorum,oluyorum.bu ay yine aynı şeyi diyorum
denemede 9aya gireceğim.bu ay tutsaydı 9.aylık olacaktım.
herkese merhaba,
bir süredir giremedim geçmiş kabarmış galiba, okuyamadım valla. iyidir inşallah herkes. bir tek recsn i gördüm omzun mu çatlamış? çok geçmiş olsun ya!
öyle düşünüp de üzme kendini. ne yapalım sabırla beklemek zorundayız. bak en azından kafan rahat bekliyorsun sen, yani eşimin spermi azdı, acaba ilişki olabilecek mi, ben yumurtladım mı gibi kaygıların yok çok şükür. benim aklımdan bin türlü şey geçiyor her seferindeAma Rabbimin hikmeti... ne zaman bizi sevindireceğini bilemeyiz. sen şükret bence haline canım
hoşgeldin canım, yoktun hakikaten. nasılsın? bebek nasıl?
öyle düşünüp de üzme kendini. ne yapalım sabırla beklemek zorundayız. bak en azından kafan rahat bekliyorsun sen, yani eşimin spermi azdı, acaba ilişki olabilecek mi, ben yumurtladım mı gibi kaygıların yok çok şükür. benim aklımdan bin türlü şey geçiyor her seferindeAma Rabbimin hikmeti... ne zaman bizi sevindireceğini bilemeyiz. sen şükret bence haline canım
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. bulantılar zorluyor. sabahları kahvaltım yaklaşık bir saat sürüyor çünkü lokma lokma anca :) bir de dün iyice farkettim göbek fırlıyor dışarı. yazlık kıyafetlere bakakalıyorum. ay öyle güzel şeyler var ki bu sene! kendi yazlıklarımı da çıkardım şöyle bir. bir kısmını hiç dolaba bile asmadım çok dar olacaklarşimdiden hamile kıyafeti almak istemiyorum. bir çok kişi daha bilmiyor bebeği çünkü. artık kamuflaj yöntemine başvuracağım
yarına misafir gelecek. evi temizlemem lazım. dünden yavaş yavaş biraz topladım. bugün de dinlene dinlene devam edeceğim artık. hiç canım istemiyor valla
işin komiği geleceklerin ufak çocukları var. çok yaramazlık yapıyorlar. diyorum ki keşke şöyle birilerine bırakıp gelseler de kafam uyuşmasa. Sonra da düşünüyorum. hem o kadar bebek iste, hem de çocuğa dayanama! Yarın öbür gün seninki de öyle olunca ne olacak
çok şükür Rabbi'me....isyanım yok haşa...hüzünlendim,aklıma geldi.kaç aydır uğraş verdiğimiz aklıma geldi.isyan değil benim,korkarım isyan etmekten,Rabbi'm dualarımızı kabul etmez yoksa.
çok şükür Rabbi'me....isyanım yok haşa...hüzünlendim,aklıma geldi.kaç aydır uğraş verdiğimiz aklıma geldi.isyan değil benim,korkarım isyan etmekten,Rabbi'm dualarımızı kabul etmez yoksa.
ay hepinize aklıma geldikçe hep dua ediyorum. Rabbim inşallah onlara da nasip et en güzel zamanda diyorum! Hakikaten Allah en güzel zamanda verecek inanıyorum ben!
daha gençsin sağlıklısın, üstelik daha 1 yılınız dolmadı evlilikte bildiğim kadaıyla. bu kadar acele etme tatlım benim...
inşallah
ama sanırım biz bu ayı da kaçırdık, bu ay 15. gün yumurtladım gibi hissettim kasık ağrısından ama 15 ve 16 da ilişki olmadı12-13-14de olmuştu çünkü, tatilde o nedenle yine kaçırdık biz zamanları
diyorum demek ki ksımet değilmiş...rabbimin bildiği doğrudur.
yalnız güleceksiniz ama eğer bir sonraki ay hamile kalır ve zamanında doğurursam beebk balık burcu olacak...ben balık burçlarıyla anlaşamıoruz, fazla alıngan ve duygusal oluyorlarbu ay olmazsa 2 ay korunacağım galiba
ay hepinize aklıma geldikçe hep dua ediyorum. Rabbim inşallah onlara da nasip et en güzel zamanda diyorum! Hakikaten Allah en güzel zamanda verecek inanıyorum ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?