Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok sağol cnm benim bende çıkışta görümcem ile yürüyecem çarşıda elbise bakacaz ayakkabı falan umarım kötü olmamda gezerim bende bolbol

canım ya çook çoook geçmiş olsun. üst üste geldi hakikaten herşey, ne denir. çabucak iyileşirsin inşallah. doktordan dönünce yine haber ver bize durumu tamam mı?

hadi gözün aydın, ben de bu ay 35 güne kadar gecikince, kırmızılar geldiğinde aynen senin gibi sevinmiştim. düzenli adetin kıymetini anladım ben de...

Günaydın kızlar....
ben geldim yarın adet günüm ve adet olacağımmmm......yehuuuuu

günaydın canım. adet belirtilerin var yani, sen bir de olunca ilaç içecektind eğil mi, ilaç vermişti doktorun sana...e hadi bakalım..

ben denemede 22. ayımdayım ahala kimseye demiyorum yok düşünmüyoruz borcumuz var evimizin borcu bitsin diyoz herkese halbuki olsa yok demeyecez ama ne yapak bacı yoğurdumuz ekşi diyemiyoruz işte

elifim ben de aynı şeyi söylüyorum. 5-6 ay oldu ev aldık. kredi ödüyoruz. diyorum ki ücretsiz izne ayrılamam bu koşullarda biraz toparlamamız lazım falan diyorum. aslında gerçekten de öyle ama gel de bana sor, nası istiyorum nasıl yalvarıyorum Rabbime... ama bu ay da önemli günleri kaçırdık galiba biz kısmet diyorum ne diyim...

bacuuuuuuummmm bu elbiseye bayıldım yaaaaaaaaaaa mikemmeeeeeeeeelllllllllllll hemen al valla bu renge bayılıyorum yaa süper bir renk ayyy n egüzel yaaa

yaa kardesımde al diooo bilemeıdm bakıcam az daha dusuneyım

israfa kaçmak ıstemıyorumm bı abıyem var zaten evde de ıkı tane açık abıyem var höh yani

hoş onlar artık olmuo bana 36 beden de kaldı ben büyüdüm

bu arada dün düştüğümü yazmıştım ya hatunlar eşim beni acile götürdü ve şoka uğradım omzum çatlamış yaaa şaşdım kaldım yarın ortepediye gidecem bakem ne olcek

canım gecmıs olsun e agrın sızın yokmuydu sonradan mı oldu agrın yani :26:

adına sevındım canım daha fazla gecıkmemıs ii olmus :)

smear testinden sonra 2 gün kanamam oldu,belki de o yüzden gecikme yaşayabilirim ama yarın adet olacağımı düşünüyorum,planlarımı yaptım.

smeardan dolayı gecıkme olmaz canım eger bebıs yoksa adet cok gecıkıpde düzenını bozmaz ınsallah

günaydın canım. adet belirtilerin var yani, sen bir de olunca ilaç içecektind eğil mi, ilaç vermişti doktorun sana...e hadi bakalım..

evet canım adet belirtilerm var,kuruluk başladı ve bu kuruluğun sonu kırmızı akıntı.
doktorum ilaç verdi,adet olunca yarın aç karnına içeceğim,hayırlısı inşallah....
her ay adet olacaım diyorum,oluyorum.bu ay yine aynı şeyi diyorum
denemede 9aya gireceğim.bu ay tutsaydı 9.aylık olacaktım.

Son düzenleme:
smeardan dolayı gecıkme olmaz canım eger bebıs yoksa adet cok gecıkıpde düzenını bozmaz ınsallah

off kuzumm.iki kere öyle olmuştu,harap olmuştum ama belirtilere bakılırsa yarın yiyeceğiim kırmızı kartı...Rabbi'me yalvarıyorum,kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah...

herkese merhaba,
bir süredir giremedim geçmiş kabarmış galiba, okuyamadım valla. iyidir inşallah herkes. bir tek recsn i gördüm omzun mu çatlamış? çok geçmiş olsun ya!

öyle düşünüp de üzme kendini. ne yapalım sabırla beklemek zorundayız. bak en azından kafan rahat bekliyorsun sen, yani eşimin spermi azdı, acaba ilişki olabilecek mi, ben yumurtladım mı gibi kaygıların yok çok şükür. benim aklımdan bin türlü şey geçiyor her seferinde Ama Rabbimin hikmeti... ne zaman bizi sevindireceğini bilemeyiz. sen şükret bence haline canım

herkese merhaba,
bir süredir giremedim geçmiş kabarmış galiba, okuyamadım valla. iyidir inşallah herkes. bir tek recsn i gördüm omzun mu çatlamış? çok geçmiş olsun ya!

hoşgeldin canım, yoktun hakikaten. nasılsın? bebek nasıl?

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. bulantılar zorluyor. sabahları kahvaltım yaklaşık bir saat sürüyor çünkü lokma lokma anca :) bir de dün iyice farkettim göbek fırlıyor dışarı. yazlık kıyafetlere bakakalıyorum. ay öyle güzel şeyler var ki bu sene! kendi yazlıklarımı da çıkardım şöyle bir. bir kısmını hiç dolaba bile asmadım çok dar olacaklar şimdiden hamile kıyafeti almak istemiyorum. bir çok kişi daha bilmiyor bebeği çünkü. artık kamuflaj yöntemine başvuracağım
yarına misafir gelecek. evi temizlemem lazım. dünden yavaş yavaş biraz topladım. bugün de dinlene dinlene devam edeceğim artık. hiç canım istemiyor valla
işin komiği geleceklerin ufak çocukları var. çok yaramazlık yapıyorlar. diyorum ki keşke şöyle birilerine bırakıp gelseler de kafam uyuşmasa. Sonra da düşünüyorum. hem o kadar bebek iste, hem de çocuğa dayanama! Yarın öbür gün seninki de öyle olunca ne olacak

çok şükür Rabbi'me....isyanım yok haşa...hüzünlendim,aklıma geldi.kaç aydır uğraş verdiğimiz aklıma geldi.isyan değil benim,korkarım isyan etmekten,Rabbi'm dualarımızı kabul etmez yoksa.

ayyy ne güzel
tabi bulantı kısmı değil güzel olan, içinde bir canlının büyüdüğünü fiziksel olarak fark edebilmek güzel. inşallah bizler de yaşarız
birşeyler yiyebilmen güzel, demek ki bulantıların dayanılmayacak gibi değil. Böyle zamanlarda misafir ağırlamak da zor ama sen yorma kendini çok fazla. Bence bol kıyaferler elbiselerle falan bir süre daha saklayabilirsin hamileliği...
şu küçük çocuğa tahmmül edememe durumu bende de var...ama ne yapıyım yaramaz çocuk sevmiyorum. iyice yüz verip şımartan aileleri hiç sevmiyorum hatta...herkes sahip çıksın çocuğuna

çok şükür Rabbi'me....isyanım yok haşa...hüzünlendim,aklıma geldi.kaç aydır uğraş verdiğimiz aklıma geldi.isyan değil benim,korkarım isyan etmekten,Rabbi'm dualarımızı kabul etmez yoksa.

ay hepinize aklıma geldikçe hep dua ediyorum. Rabbim inşallah onlara da nasip et en güzel zamanda diyorum! Hakikaten Allah en güzel zamanda verecek inanıyorum ben!

daha gençsin sağlıklısın, üstelik daha 1 yılınız dolmadı evlilikte bildiğim kadaıyla. bu kadar acele etme tatlım benim...

ay hepinize aklıma geldikçe hep dua ediyorum. Rabbim inşallah onlara da nasip et en güzel zamanda diyorum! Hakikaten Allah en güzel zamanda verecek inanıyorum ben!

inşallah
ama sanırım biz bu ayı da kaçırdık, bu ay 15. gün yumurtladım gibi hissettim kasık ağrısından ama 15 ve 16 da ilişki olmadı 12-13-14de olmuştu çünkü, tatilde o nedenle yine kaçırdık biz zamanları
diyorum demek ki ksımet değilmiş...rabbimin bildiği doğrudur.
yalnız güleceksiniz ama eğer bir sonraki ay hamile kalır ve zamanında doğurursam beebk balık burcu olacak...ben balık burçlarıyla anlaşamıoruz, fazla alıngan ve duygusal oluyorlar bu ay olmazsa 2 ay korunacağım galiba

ay yok yok kova oluyormuş

Allah razı olsun canım....
haftasonum güzel geçer inşallah,yarın için motivasyonum ister istemez düşecektir,zaten bi de ağrılı oluyor.

Allah razı olsun canım....
haftasonum güzel geçer inşallah,yarın için motivasyonum ister istemez düşecektir,zaten bi de ağrılı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…