Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay yok yok kova burcu oluyormuş

daha gençsin sağlıklısın, üstelik daha 1 yılınız dolmadı evlilikte bildiğim kadaıyla. bu kadar acele etme tatlım benim...

canım aylarca olmayınca insan ister istemez telaşa kapılıyor,bir yılım dolmadı da eşim benden yaşça büyük ve bebek istiyor,yaşıtlarındaki herkesin 4-5 yaşında çocuğu var.bir yıl da kaybettik diyor,2013 te doğacak....hala da hamile kalmış değilim.

ay çok hoşsun ya balık burcu diye korunacak ben burç işine o kadar da takmıyorum valla. ben en zor anlaştığım insanlar başak burcudur. eşim de başak burcu, maşallah cillop gibi anlaşıyoruz. Demek ki burçlarda bir yere kadar :) Gerçi böyle diyorum ama ben de bebeği benimle aynı burç doğsun diye önceki aylar çok istemiştim. sanki ne olacaksa :)

çok şükür bulantılarım bazı gün tüm gün bazen de geceden, sabah namazından başlıyor, biraz su kraker falan atlatmaya çalışıyorum. ben çıkarmaktan çok korkarım o yüzden o raddeye gelmeden engellemeye çalışıyorum. ama tiksinme problemi çok sinir bozucu. Allah'tan yarın yemeklerin birazını annem birazı eşim yapacak. bana birşey kalmıyor geriye. sadece ayakta çok durmamaya çalışsam geçirirm yarını. belimden hep korkardım zaten, maşallah şimdiden ağrıları başladı :)

herkes çocuğuna sahip çıksa ah ah ah! bazı anneler var salıyorlar umurlarına değil. inşallah ben onlardan olmayacağım. Ama benimki kesin şımarık olur, şımartacak çok kişi var etrafında. Tek ümidim dualarım. Şimdiden iyi ahlaklı bir çocuk olması için yalvarıp duruyorum

kova burcuyum ben,ondan önce oğlak var,kovanın sonrasında da balık...
oğlak olsun isterdim kova-kova anlaşamaz çünkü.belli olmaz belki balık,koç,.....hiç belli değil

ben oğlak burcuyum, pek beğenirim kendimi
şaka bir yani çok mantıklı bir insanımdır, öyle hayal dünyasında falan yaşamam, ayaklarım yere basar, başarılıyımdır, genelde böyle oğlak burçları. ben de oğlak olsun istedim. ama bu ay hamile değilsem, ki anlattım ya günleri kaçırdık gibi, oğlak olamayacak...

raraavisin de dediği gibi, burçlar da bir yere kadar. benim eşim boğa burcu, bir iki arkadaş daha var, o da çok güzel bir burç

evet canım,tanıdığım oğlaklar çok iyi oluyorlar.Benim de bu ay olmadığına göre oğlak olmayacak.
kısmet,illa şu olsun günlerini atlattık....

Son düzenleme:

ben de oğlak'ım...:) bize koç - boğa - oğlak - kova - aslan - yay çocuklar iyi gelir diye düşünüyorum:)

balık - terazi - ikizler - akrep bizi bozar:)))

evet canım,tanıdığım oğlaklar çok iyi oluyorlar.Benim de bu ay olmadığına göre oğlak olmayacak.
kısmet,illa şu olsun günlerini atlattık....

evet canım ya, eli yüzü düzgün sağlıklı olsun da... ama yine de balık olmasın yaaa

ben de oğlak'ım...:) bize koç - boğa - oğlak - kova - aslan - yay çocuklar iyi gelir diye düşünüyorum:)

balık - terazi - ikizler - akrep bizi bozar:)))

eşim boğa
abim aslan
annem ve babam yay burcu
hepsiyle şahane anlaşıyoruz, o nedenle dediğine can-ı gönülden katılıyorum

yengeç olsun kızlar ben yengeç burcuyum bebeğimin de yengeç olmasını isterdim hatta olsun diye çok uğraştık ama olmadı :))

vay şanslıyım, bebiş kısmetse yay olacak. aslanla çok iyi anlaşır diyor. ben de zaten anlaşılanayacak bir aslan değilim valla :) inşallah minik de benle anlaşır yoksa zaten paralarım öyle şirretlik yaparsa falan

canım annem babam yay burcudur, son derece pozitif insanlardır. kavgayı küslüğü sevmezler, gezmeye eğlenmeye bayılırlar. acayip dost canlısıdır ikisi de. vericidirler yani... ben de yay olsun istemiştim o yüzden. bence hakikaten şanlısın inşallah sağlıklı ve zamanında doğar

valla ben de aslanım ama aynen dediğin gibi, gezmeyi severim, kavgayı bırak gerginliğe gelemem önce ben gerilirim. bakalım Rabbim ne takdir edecek. Onun ruhu, huyu vs. ne olacak bilmiyorum. İnşallah öyle sürtüşme ile geçecek bir ömür olmaz. Çocuklarla didişmek insanı çok yoruyor ne de olsa

off kuzumm.iki kere öyle olmuştu,harap olmuştum ama belirtilere bakılırsa yarın yiyeceğiim kırmızı kartı...Rabbi'me yalvarıyorum,kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah...

analdım canım ınsallah gecıkmes dıyeyım o zaman hakkımzıda hayırlısı bakalım ben de bugun ovulasyon tetsımı yaptım negatıff

yumurtlama bıttıı yanı 13. gunum bugun erken baslıo benım :) 14 gun beklıcez bakam sonuc ne olcakk

ayy ben de yay burcuyum ve bebegım yay olsun cok ısterım ama gec kaldık sanırsam napalım kısmett

benim eşim yay burcu,aynen dediklerine katılırım,tüm özellikleri taşıyor,bir kötü yanı öfke patlamaları...sonra hemencik sakinleşir,normale döner fakat öfkelendiği zaman amainnn...kaçın...

öyle tabiii...ama artık çocuklar da değişti. ergenlikte problem yaşamayan çocuk yok gibi...o dönem çatışmalar kaçınılmaz oluyor.

mesajı verdikten sonra,istenilen de eklenmiş...

ne biliyim işte
yakınımda 1-2 insan var, zor karakterler hakikaten.
yine de Rabbim doğrusunu bilir

Canım benim,inşallah bebişin doğmak üzere göbüşüne düşer tekrardan,sağlıkla sıhhatle inşallah...Dualarımız hep bu yönde.

ben de akrep burcundan kaçardım pek sevmezdım ama kayınvlıdem akrep hem de hiç sorun yasamıyoruz yanı

aksine çok iyi anlaşıyoruz bir de düşürdüğüm bebegım doğsaydı akrep olacagıdı

Canım benim,inşallah bebişin doğmak üzere göbüşüne düşer tekrardan,sağlıkla sıhhatle inşallah...Dualarımız hep bu yönde.

amın canım ya cidden bazen dusunuyorum da hamıle kalana kadar bı kaygı yasıyorum asıl

kaygılarım hamıle kaldıktan sonra baslıyo ınsallah Allah ım aynı acıalrı yasatmaz tekrar

Allahım cümlemzie sağlıklı hayırlı evlatlar versın

ne biliyim işte
yakınımda 1-2 insan var, zor karakterler hakikaten.
yine de Rabbim doğrusunu bilir

kısmet canım,istemediği başına gelirmiş insanın.o yüzden nasipse sen iki ay içinde hamiş kalırsın inşallah.(balık burcu endeksli)
ama benim abim balık burcu,gayet güzel karakterli.o kadar da yere batırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…