- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.781
daha gençsin sağlıklısın, üstelik daha 1 yılınız dolmadı evlilikte bildiğim kadaıyla. bu kadar acele etme tatlım benim...
inşallah
ama sanırım biz bu ayı da kaçırdık, bu ay 15. gün yumurtladım gibi hissettim kasık ağrısından ama 15 ve 16 da ilişki olmadı12-13-14de olmuştu çünkü, tatilde o nedenle yine kaçırdık biz zamanları
diyorum demek ki ksımet değilmiş...rabbimin bildiği doğrudur.
yalnız güleceksiniz ama eğer bir sonraki ay hamile kalır ve zamanında doğurursam beebk balık burcu olacak...ben balık burçlarıyla anlaşamıoruz, fazla alıngan ve duygusal oluyorlarbu ay olmazsa 2 ay korunacağım galiba
daha gençsin sağlıklısın, üstelik daha 1 yılınız dolmadı evlilikte bildiğim kadaıyla. bu kadar acele etme tatlım benim...
ay yok yok kova burcu oluyormuş
inşallah
ama sanırım biz bu ayı da kaçırdık, bu ay 15. gün yumurtladım gibi hissettim kasık ağrısından ama 15 ve 16 da ilişki olmadı12-13-14de olmuştu çünkü, tatilde o nedenle yine kaçırdık biz zamanları
diyorum demek ki ksımet değilmiş...rabbimin bildiği doğrudur.
yalnız güleceksiniz ama eğer bir sonraki ay hamile kalır ve zamanında doğurursam beebk balık burcu olacak...ben balık burçlarıyla anlaşamıoruz, fazla alıngan ve duygusal oluyorlarbu ay olmazsa 2 ay korunacağım galiba
ayyy ne güzel
tabi bulantı kısmı değil güzel olan, içinde bir canlının büyüdüğünü fiziksel olarak fark edebilmek güzel. inşallah bizler de yaşarız
birşeyler yiyebilmen güzel, demek ki bulantıların dayanılmayacak gibi değil. Böyle zamanlarda misafir ağırlamak da zor ama sen yorma kendini çok fazla. Bence bol kıyaferler elbiselerle falan bir süre daha saklayabilirsin hamileliği...
şu küçük çocuğa tahmmül edememe durumu bende de var...ama ne yapıyım yaramaz çocuk sevmiyorum. iyice yüz verip şımartan aileleri hiç sevmiyorum hatta...herkes sahip çıksın çocuğuna
kova burcuyum ben,ondan önce oğlak var,kovanın sonrasında da balık...
oğlak olsun isterdimkova-kova anlaşamaz çünkü.belli olmaz belki balık,koç,.....hiç belli değil
ben oğlak burcuyum, pek beğenirim kendimi
şaka bir yani çok mantıklı bir insanımdır, öyle hayal dünyasında falan yaşamam, ayaklarım yere basar, başarılıyımdır, genelde böyle oğlak burçları. ben de oğlak olsun istedim. ama bu ay hamile değilsem, ki anlattım ya günleri kaçırdık gibi, oğlak olamayacak...
raraavisin de dediği gibi, burçlar da bir yere kadar. benim eşim boğa burcu, bir iki arkadaş daha var, o da çok güzel bir burç
şaka bir yani çok mantıklı bir insanımdır, öyle hayal dünyasında falan yaşamam, ayaklarım yere basar, başarılıyımdır, genelde böyle oğlak burçları. ben de oğlak olsun istedim. ama bu ay hamile değilsem, ki anlattım ya günleri kaçırdık gibi, oğlak olamayacak...
raraavisin de dediği gibi, burçlar da bir yere kadar. benim eşim boğa burcu, bir iki arkadaş daha var, o da çok güzel bir burç
evet canım,tanıdığım oğlaklar çok iyi oluyorlar.Benim de bu ay olmadığına göre oğlak olmayacak.
kısmet,illa şu olsun günlerini atlattık....
ben de oğlak'ım...:) bize koç - boğa - oğlak - kova - aslan - yay çocuklar iyi gelir diye düşünüyorum:)
balık - terazi - ikizler - akrep bizi bozar:)))
evet canım ya, eli yüzü düzgün sağlıklı olsun da... ama yine de balık olmasın yaaa
eşim boğa
abim aslan
annem ve babam yay burcu
hepsiyle şahane anlaşıyoruz, o nedenle dediğine can-ı gönülden katılıyorum
vay şanslıyım, bebiş kısmetse yay olacak. aslanla çok iyi anlaşır diyor. ben de zaten anlaşılanayacak bir aslan değilim valla :) inşallah minik de benle anlaşır yoksa zaten paralarım öyle şirretlik yaparsa falan
canım annem babam yay burcudur, son derece pozitif insanlardır. kavgayı küslüğü sevmezler, gezmeye eğlenmeye bayılırlar. acayip dost canlısıdır ikisi de. vericidirler yani... ben de yay olsun istemiştim o yüzden. bence hakikaten şanlısıninşallah sağlıklı ve zamanında doğar
evet canım ya, eli yüzü düzgün sağlıklı olsun da... ama yine de balık olmasın yaaa
off kuzumm.iki kere öyle olmuştu,harap olmuştum ama belirtilere bakılırsa yarın yiyeceğiim kırmızı kartı...Rabbi'me yalvarıyorum,kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah...
canım annem babam yay burcudur, son derece pozitif insanlardır. kavgayı küslüğü sevmezler, gezmeye eğlenmeye bayılırlar. acayip dost canlısıdır ikisi de. vericidirler yani... ben de yay olsun istemiştim o yüzden. bence hakikaten şanlısıninşallah sağlıklı ve zamanında doğar
valla ben de aslanım ama aynen dediğin gibi, gezmeyi severim, kavgayı bırak gerginliğe gelemem önce ben gerilirim. bakalım Rabbim ne takdir edecek. Onun ruhu, huyu vs. ne olacak bilmiyorum. İnşallah öyle sürtüşme ile geçecek bir ömür olmaz. Çocuklarla didişmek insanı çok yoruyor ne de olsa
mesajı verdikten sonra,istenilen de eklenmiş...
analdım canım ınsallah gecıkmes dıyeyım o zaman hakkımzıda hayırlısı bakalım ben de bugun ovulasyon tetsımı yaptım negatıff
yumurtlama bıttıı yanı 13. gunum bugun erken baslıo benım :) 14 gun beklıcez bakam sonuc ne olcakk
öyle tabiii...ama artık çocuklar da değişti. ergenlikte problem yaşamayan çocuk yok gibi...o dönem çatışmalar kaçınılmaz oluyor.
ne biliyim işte
yakınımda 1-2 insan var, zor karakterler hakikaten.
yine de Rabbim doğrusunu bilir
Canım benim,inşallah bebişin doğmak üzere göbüşüne düşer tekrardan,sağlıkla sıhhatle inşallah...Dualarımız hep bu yönde.
ne biliyim işte
yakınımda 1-2 insan var, zor karakterler hakikaten.
yine de Rabbim doğrusunu bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?