Sabredenler Kulübü 2012 :)

mrb kızlar adetime 2 gün var ama bu sabah fena bir karın ağrısıyla uyandım ve idrarımı yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi sildikçe.sizce bu nedir ilk defa böle oldu.nedir bu yoksa????ahhh ahhhh keşke

evet hayalimduam doğru söylüyor. benim de abim balık burcudur. eğer oğlun olursa karısı çok şanslı olur diyim. ailesine çok düşkündür, hep gönlünü hoş eder. valla ben abime göre daha umursamazım o açıdan. hem kendi ailesine hem annemlere çok düşkün!

yok kuzum benim yaa yere batırmıyorum yanlış anlama...
yabin de öyle mi bilemiyorum ama çok alıngan ve hassas oluyorlar.
benim teyzem balık, o kadar alıngandır ki her lafımız batar ona, çok kolay üzülür çok kolay ağlar. daha karamsardır.
bir de görüştüğüm bir çocuk vardı lise sonda, ay ölecekti romantizden ben de yapı olarak ağır romantizme gelemem.
bana zeka ürünü şaşırtıcı sürprizler lazım.. öyle işte...
kızma yani sakın bana, abin için kötü birşey söylemek istemedim

mrb kızlar adetime 2 gün var ama bu sabah fena bir karın ağrısıyla uyandım ve idrarımı yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi sildikçe.sizce bu nedir ilk defa böle oldu.nedir bu yoksa????ahhh ahhhh keşke

canım benim inşallah hamilelik ile ilgili bir durumdur,adetine 2 güncük kalmış,inşallah ondandır.
kadın vücudu sürekli değişiyor bu süreçte.,daha önce adetten önce işaret olarak kan geliyo muydu?

eskıden bi çocuk vardı balık burcuydu bana yazıyodu afedersın

öle erkeklerle ıc ıce olmayı pek sevmedıgım ıcın uzak duruyodum doğal olarak

ama çok üstüem düşüyodu arıyodu devamlı msn den telefondan kıramıyodum da balık ve kırılgan

üzülüyordu hemen :S benım kafamdakı erkek profiline çok uzak yani :) ama kesınlıkle eşlerine karsı cok vefalı

ve sevgi dolu oldukalrına katılıyorum ay hatta bı de pot kırmsıtım belkı bılıyorsunzudurn yay burcları da devirdikleri çamlarla ünlüdür :)

neyse bı arkadasla konusuyrouz kzıa sey yazdım ayy ya su hakan var ya devamlı yazıo artık sıkıldım bişe de diyemıyorum

ben bısı hıssetmıyorum ters konsuncada kırılıo napcam dedım bı baktım meğer cocugun sayfasıan yazmısım

ayy nası kötü olmustum bi dahada aramadı beni

canım ya bence kırmızılar gelecek, böyle direk söylemek istemezdim ama benim kahverengi lekelenmeyle başlıyor çünkü...

tamam tamam dediğiniz gibi olsun, erkek olacaksa balık olabilir

yok canım niye kızayım ben sana? herkes kendi düşüncesini söyleyebilir,sakın üzülme kızmadım kuzum...

evet işte bence de öyle, daha sert ve odun erkeğe alışığım ben
bu arada annemin ve babamın da vardır öyle çam devirmişlikleri

canım yerleşme kanamsı die şüphelendın sanırırm ama yerleşme

regle 3-7 gun kala gelır ve devam etmez hakkıında hayırlsıı olur ınsallah

evet melankolik ve kararsız oluyorlar genelde gözleri çok güzel

sesleri ve bakışalrı yumuşak oluyor balık burclarının :) bi arkadasım var liseden o da öyledir.

gülmeyi de severler ama dertleşmek şiirsel konuşmak daha bi iyi hissettiryo balık burclarını :)

balık , başak, yay gözünden tanırım bunları :)

Son düzenleme:

çok kötü olmuş ama komik bir anı olarak kalmış.
yaylar öyle,eşim de öyle,dan dan herşeyi söyler.

off kızlar kalkıp evle ilgilenmem lazım. midemi bahane ediyorum oturuyorum. ama yapılacak o işler bazen bir sihirli değnek olsa diyorum şöyle hop temizlese evi!

evet işte bence de öyle, daha sert ve odun erkeğe alışığım ben
bu arada annemin ve babamın da vardır öyle çam devirmişlikleri

evet :)

ay ben cook cam devırmısımdır annemle babam konsuurken devirdiğim bi çam var kı evlere senlık bi de

kızlarla lisedeyken dernek vakıf olayalrına takılıyorduk resmı bi şekılde toplantıya gittik

toplantıyı ayarlayan arkadas konusucaktı biz de yanındayız kadın geldi aysun sizsiniz değil mi dedi

ben direk patlattım biz de saz arkadaşalrıyız ama rersmen yarıldık koptukk yanı tabı cıkısta hepsiden fırça yedım ufak ufak

ama tutaamdım kendımı yaaa kadında neye ugradıgını sasırdı eheueheue

çok kötü olmuş ama komik bir anı olarak kalmış.
yaylar öyle,eşim de öyle,dan dan herşeyi söyler.

evet yaa cidden komık bı anı olarak kaldı :)

rezzan kirazın bir lafını paylaşmadan emeyeceım aman ukela demeın ha

dio ki komzik alemin biricik pozitif muhteşem burcu varsa o da yay ' dır dio :)

pot kırar ve bazen ukalalık taslar alkol kullananları da alkolık olur ama iyidirler dio ehehehehe

bak onda haklısın, teyzemin de eskiden görüştüğüm çocuğunda çok çok güzel gözleri var

off kızlar kalkıp evle ilgilenmem lazım. midemi bahane ediyorum oturuyorum. ama yapılacak o işler bazen bir sihirli değnek olsa diyorum şöyle hop temizlese evi!

canım yaa bi gayret kalksan... o kadar kötüysen annen falan yakınsa çağırsana. ya da yarım günlük yardımcı tut imkanınız varsa

dio ki komzik alemin biricik pozitif muhteşem burcu varsa o da yay ' dır dio :) bak bu lafı beğendim, hakikaten çok pozitif oluyor bu burç, maşallah maşallah

canım benim inşallah hamilelik ile ilgili bir durumdur,adetine 2 güncük kalmış,inşallah ondandır.
kadın vücudu sürekli değişiyor bu süreçte.,daha önce adetten önce işaret olarak kan geliyo muydu?

yok canım direk adet günü sabah kalkardım öğlene doğru kan gelmeye başlardı

evet artık kalkma zamanı. namaz vakti de oldu zaten. önce namaz sonra işler! hafta başında şehir dışına gidiyorum.ben bir süre gelemem herhalde 10-15 gün kadar. Arada bakmaya çalışırım ama çok fazla sayfa oluyor takip edemiyorum. Allah'a emanet olun! Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin herkeslere! Benim gibi midesi bulanan,beli ağrıyanlara da kolaylıklar versin inşallah!

canım öncelıkle hayırlı yolculukalr ve kolay gelsın :)
namaz ın güzel yonelrınden biri de bu gun içi işlerimizi düzenlememize yardımcı oluyor :)
Allah kabul etsinn

Amiin aminnn öptüm kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…