Sabredenler Kulübü 2012 :)

ahhh şu nefsimizz bir dur diyebilsemmm
ama eşim suçlu hep o ye diyorr bana

Hayırlı cumalar arkadaşlarımmm

Rabbim bu mübarek günd ebebişlerimizi sağlıkla almayı nasip etsin ....

nasıl keyifler..

eloserce canım nasıl oldun?

moral iyide oturup kalkmak çok zor işlerimi bitirip eve gitsem .... çok ağrım var kanama yok dün gece yatarken koyuğum antibiyotik fitil ara ara çıkıyo normal mi kızlar bu hap gibi fitildi çünki içerde dünki hezimetten sonra iltihap olmasın ve yara dondurmadan önce uygulanan tedaviymiş.... sarstı kız ilaçlar saçmalıyom müşterilere...

evet izlemiştim bunu ve çok etkileyici hayvan bile anneliği için canını veriyo yavruları için... kurban olduğumun yarattığı işte...

aferin sinhusuma...ben de 2 haftada 71,8'den 70,3'e düştüm.1,5 kilo.

canım ben de 74 den 72 ye 2 kg gecen hafta 1900 bu hafta 100 gr piii

evet canım yaa durduramıyorum kendımı dünyayı yıyesım var çorba sebze yemeği

istemıo hıc canım illa böle ısırmalı yıyecekler ekmek arası tost lahmacun pizza pasta (elle yemek kaydıyla)

öle yanı napcaz bilemedım

sağol vanım muayenden tırsmıyorum ama dünki acemi teknisyenler mahvettmişler ya beni doktorum muayene eerken yakmadı canımı hatta onların açtığı yaralara kırmızı su varya hani pansumanda kullanılıyo ondan sıkınca içime rahatladım eeee işin ehli yapınca herşey farklı oluyo canım acemiye düşürmesin rabbim...

canım benim dualarım seninle canım benimmm

aynenn beni tarif etti biri

bi müddet cvp yazmayıp sonradan ç. dışı düşünce anladım pc açık kaldığını kk nın bu özelliğini seviyom açık unutunca offline yapıyo otomatik kimse özel bilgilerine ulaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…