- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.021
sağol vanım muayenden tırsmıyorum ama dünki acemi teknisyenler mahvettmişler ya beni doktorum muayene eerken yakmadı canımı hatta onların açtığı yaralara kırmızı su varya hani pansumanda kullanılıyo ondan sıkınca içime rahatladım eeee işin ehli yapınca herşey farklı oluyo canım acemiye düşürmesin rabbim...
gızzz çaktırma ya ben yavaş yavaş verme taraftarıyım cunku bu sonucu 1.5 ayda verdim
ay canım eşim gaz vere vere 2 haftada 1,5 kilo verdim.çok fena kendisi,başımın etini yedi zayıfla şişmansın...şöylesin böylesin.azimliyim.bugün adet olursam 1 ay içinde 5 kiloyu rahatlıkla veririm kısmetse.
aaa tatlım adet döneminde kilon fazla çıkıyordur aldanma şimdiki kilona adetin bitince daha düşük çıkarsın
Amin cnm amin babamın safra kesesni alcam dedı doktor bizde cok basit ameliyat dedik karar verdik ameliyat olmasına adamın bağırsağını deldiler ölümden döndu garibim onun için doktor seçmede cok dikkat etmek gerek ucuz kurtulmuşsun aslında iyi daha fazla zorlamamış aptallar
aynenn beni tarif etti biri
oh ohh sefam olsun,zayıflama zamanı yehhuuuuuuu
tatlişler bendenize müsade namaz vakti malumm
hepiniz dualarımdasınız, öpüyorummm
aynen canım,şu an şişiğim.karnım büyük resmen,boşalmaya hazırım...töbe töbe,elosercem yanlış anlama sakın
ehehehe açlık krizi denıyormus buna ciddi ciddi adı varmış yanı acıkma seklınde dğeilde
ısıra ısıra yeme istegı farklı bişi yanı :) bana zaman zaman oluyo bilemıom zaten o yuzden veremıom kg
yarında kzıalrla toplancaz ohh gelsın börek gitsin crumble makatrna salatsı kısır falan Allah Allah
ehehehe açlık krizi denıyormus buna ciddi ciddi adı varmış yanı acıkma seklınde dğeilde
ısıra ısıra yeme istegı farklı bişi yanı :) bana zaman zaman oluyo bilemıom zaten o yuzden veremıom kg
yarında kzıalrla toplancaz ohh gelsın börek gitsin crumble makatrna salatsı kısır falan Allah Allah
deme yahu yarın bende gelem mi dun sanslı masada izledim kız elınle bir pasta yedi halen aklım orda
Amin cnm amin babamın safra kesesni alcam dedı doktor bizde cok basit ameliyat dedik karar verdik ameliyat olmasına adamın bağırsağını deldiler ölümden döndu garibim onun için doktor seçmede cok dikkat etmek gerek ucuz kurtulmuşsun aslında iyi daha fazla zorlamamış aptallar
yok o kuzunun bugun keyfi yanlış anlamaz
benim de yarın toplantım var,yemek toplantısı da diyebiliriz.yarını kendim için ödül günü ilan ediyorum.o yüzden şu an tek derdim,yarın ki hamurişleri.
benim de yarın toplantım var,yemek toplantısı da diyebiliriz.yarını kendim için ödül günü ilan ediyorum.o yüzden şu an tek derdim,yarın ki hamurişleri.
deme yahu yarın bende gelem mi dun sanslı masada izledim kız elınle bir pasta yedi halen aklım orda
aaa ay she kabul etmezse senle gelem mi offf hiç dayanamam kısırlı böreklı gunlere
ooo ucuz atlatmışsınız canım yaa cok gecmıs olsun
ben de safra kesesi ameliyatı oldum ama cok sükür bi sorun yasamadım
devlet hastanesınde oldum dr da secmedım ama kısmet ıste olacaksa oluyo :26:
canım haftada bi normal olur öle takma kafana kardesımın diyetisyenı haftada bi gun ödül verıodu
burger falan yıyoduk ehehhekafana takam stres yapip yemeyım yemeyım dersen hem yersın hem de
aklın kalır yıcekelrde rahat ol bugun benım relax gunum hacı yıcem de goruceksın o kadar yıyemıyceksın :13:
uç buralara,kon cancağızım....ama tabağa sulanma,çok fena olur.
bak ayseme sorman hata dedi sen tabağa sulanma tühhhh yazıklar olsun sanazaten babacım aklıma geldi iştahım kaçtı
canım bacılarım Allah razı olsun sizlerden,geldimi üst üste geliyor işte bunada çok şükür,ya kafam falan geleydi şükredeiyorum rabbime beterin beteri vardır...
inş bunca sorunun ardından bebiş gelir bizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?