Sabredenler Kulübü 2012 :)

Amin cnm amin babamın safra kesesni alcam dedı doktor bizde cok basit ameliyat dedik karar verdik ameliyat olmasına adamın bağırsağını deldiler ölümden döndu garibim onun için doktor seçmede cok dikkat etmek gerek ucuz kurtulmuşsun aslında iyi daha fazla zorlamamış aptallar

gızzz çaktırma ya ben yavaş yavaş verme taraftarıyım cunku bu sonucu 1.5 ayda verdim

ay canım eşim gaz vere vere 2 haftada 1,5 kilo verdim.çok fena kendisi,başımın etini yedi zayıfla şişmansın...şöylesin böylesin.azimliyim.bugün adet olursam 1 ay içinde 5 kiloyu rahatlıkla veririm kısmetse.

aaa tatlım adet döneminde kilon fazla çıkıyordur aldanma şimdiki kilona adetin bitince daha düşük çıkarsın

canım geçmiş olsun...RAbbi'm yar ve yardımcınız olsun.

aynenn beni tarif etti biri

ehehehe açlık krizi denıyormus buna ciddi ciddi adı varmış yanı acıkma seklınde dğeilde

ısıra ısıra yeme istegı farklı bişi yanı :) bana zaman zaman oluyo bilemıom zaten o yuzden veremıom kg

yarında kzıalrla toplancaz ohh gelsın börek gitsin crumble makatrna salatsı kısır falan Allah Allah

oh ohh sefam olsun,zayıflama zamanı yehhuuuuuuu

tatlişler bendenize müsade namaz vakti malumm

hepiniz dualarımdasınız, öpüyorummm

Allah kabul etsın canım

benim de yarın toplantım var,yemek toplantısı da diyebiliriz.yarını kendim için ödül günü ilan ediyorum.o yüzden şu an tek derdim,yarın ki hamurişleri.

ooo ucuz atlatmışsınız canım yaa cok gecmıs olsun

ben de safra kesesi ameliyatı oldum ama cok sükür bi sorun yasamadım

devlet hastanesınde oldum dr da secmedım ama kısmet ıste olacaksa oluyo :26:

canım bacılarım Allah razı olsun sizlerden,geldimi üst üste geliyor işte bunada çok şükür,ya kafam falan geleydi şükredeiyorum rabbime beterin beteri vardır...
inş bunca sorunun ardından bebiş gelir bizlere....

benim de yarın toplantım var,yemek toplantısı da diyebiliriz.yarını kendim için ödül günü ilan ediyorum.o yüzden şu an tek derdim,yarın ki hamurişleri.

canım haftada bi normal olur öle takma kafana kardesımın diyetisyenı haftada bi gun ödül verıodu

burger falan yıyoduk ehehhe kafana takam stres yapip yemeyım yemeyım dersen hem yersın hem de

aklın kalır yıcekelrde rahat ol bugun benım relax gunum hacı yıcem de goruceksın o kadar yıyemıyceksın :13:

deme yahu yarın bende gelem mi dun sanslı masada izledim kız elınle bir pasta yedi halen aklım orda

oo sorman hata gel haydi gel takılırızzz

ooo ucuz atlatmışsınız canım yaa cok gecmıs olsun

ben de safra kesesi ameliyatı oldum ama cok sükür bi sorun yasamadım

devlet hastanesınde oldum dr da secmedım ama kısmet ıste olacaksa oluyo :26:

sğl cnm babamın sanıcısı gece başlamış onlarda devlete gitmişler safra kesesı amelıyatı demişler banada sabah hbr verdiler gittim hemen kardeşimle oturduk devlette kestirmeyız babamızı falan diye artislik yapıp özele göturduk amekıyattan sonra 5 gun anlamadılar adamcağızı gaz dediler başka hastaneye göturduk ordanda orda anladılar 2.5 ay hastanede kaldık cok şükür atlattık o kabus gunlerı cektığımız vıcdan acabıda ayrı keşke devlette olsaydı die

bana da öyle geliyor,inşallah karnım doyar hemencik,yoksa kendimi alamam tabağın dibini görürüm.

aynen beterin beteri var cnm gelcek bebişlerimiz yahu elınde sonunda kucağımızda olcak inanıyorum ben burdan hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ayrılcağız mutlu bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…