Sabredenler Kulübü 2012 :)

ooo cok fena olmus canımm bilmıyorum ama ben devlete cok guvenıyoırum ya

ben hemofılılı oldugum ıcın ayrı ayrı da bi özen gösterdıler doktor kendısi damardan verılıcek kanı plazmayı sipariş etti

ilgilendiler çok hepsinden Allah razı olsun amelıyathanede hemofılımısın sen o ne ya ılk kez duyyoruz o ne diye

kafa bile buldular benle uyurken hala gülüşüyolardı sonrasını hatırlamıyorum....

özel hastanelerde hocalar vs olmadıgı ıcın aksi bi durum olunca danıscak kımselerı olmuyo onun ıcın bi sürü

sorun olusabılıyor canım ucuz atlatmıs vallahı Allah ım yasatmasın tekrar

bana da öyle geliyor,inşallah karnım doyar hemencik,yoksa kendimi alamam tabağın dibini görürüm.

ınsallah canım bol bol su ıc o zaman yemeden once eheheh :)

ayy yıcez cıkcaz kınaya gıdıcez tam kadınalr matınesi kardesım dıokı cok sey pişrime hee dıo

dedim pişirmem zaten çok yersek oynayamayız dıyroum evet tek derdımız o diyo

hani bana pasta börek açım burda bişey edemiyorum Allah rızası için paket yapta gönder

gözüm döndü,börek özlemi çekiyorum şurda,ne dediğimi bilmiyorum.

canım baban iyileşecek,üzülme,sağlığına kavuşacak tez zamanda inşallah.

iyileşti çok şükür babacım sadece göbek fıtığı oluştu amelıyatlardan onunda zamanı var hemen amelıyat etmıyorlar bılıyrmusun en cok babam için istiyorum bir bebişim olsun diye babam cok istiyor cunku inşallah cok bekletmez Rabbim

aynen beterin beteri var cnm gelcek bebişlerimiz yahu elınde sonunda kucağımızda olcak inanıyorum ben burdan hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ayrılcağız mutlu bir şekilde

inş bacım burdan ayrılmak yok gıızzz nireye gidiyosun,beraber büyütcez bebişleriiii
bu arada sanada geçmiş olsun canım baban rahatsızmış şimcik gördüm....

bi müddet cvp yazmayıp sonradan ç. dışı düşünce anladım pc açık kaldığını kk nın bu özelliğini seviyom açık unutunca offline yapıyo otomatik kimse özel bilgilerine ulaşamıyor

aferin kk'ya !

kızlar söylemesi ayıp ben de gidip salata aldım kendime, gün usulü, kısırdır piyazdır, semizotudur... önüme koydum, hem sizi okuyorum hem de yiyorum

günde 2,50 litre su içiyorum, lavaboya gidiyorum sürekli
canım yeyin oynayın bol bol

inş bacım burdan ayrılmak yok gıızzz nireye gidiyosun,beraber büyütcez bebişleriiii

sğl bacım gecen sene atlattık cok şükür babacım hasta olsa benım işim var burda oyyy kıyamam ona babam diyince burnumun direkleri sızlar benım öyle nerden aklıma geldı depreştı o gunler yazdım

ayrılmayız demi gızzz sabredenler klubunden çıkar yaramazlar klubu açarız o zaman

aferin kk'ya !

kızlar söylemesi ayıp ben de gidip salata aldım kendime, gün usulü, kısırdır piyazdır, semizotudur... önüme koydum, hem sizi okuyorum hem de yiyorum

oooohh afıyet olsun valla ben de acıktım evden alel acele cıktıgım ıcın yemem de yok bugun

ne yesem dıye dusunuyorum :)

dımı ya :) konuscaz burda

ayol şekerım işte bizim oğlana kız istemeye gittik

ay kızda bi cadı bi cadı abboovv diye çeküştürürükk olma mı

he şöle bacum burda arkidişiniz asta beya kimsede demiyor bu kızda yesin günah

yanı bu kız sımdı nası hamur yoğursun yoldaşlar

canım ya sen tek kolla nasıl laf yetiştiriyorsun millete ağrıların azaldı mı biraz?

anem nerde ağrıdan ölüyom,sabahtan yatıyorum biraz yazayım uykum açılsın dedim
ilkten bişey anlamadım ama şimdi feci ağırmaya başladı gecede uyumadım evin halide fena

merhaba kızlar..
uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba..
neler yapıyosunuz bakalım.. ne var ne yok.. hepiniz iyisinizdir inşallah..
kimler hamiş kimle değil.. minikgelin,sdtive,conguer,hayalimduam ve adı aklıma gelmeyenler..
inşallah hayırlı haberler vardır..

anem nerde ağrıdan ölüyom,sabahtan yatıyorum biraz yazayım uykum açılsın dedim
ilkten bişey anlamadım ama şimdi feci ağırmaya başladı gecede uyumadım evin halide fena

tüh yaaa...resmen görünmez kaza...bunun da vesile olacağı bir şey vardır elbet. ilaç vermiştir doktor, ağrıkesici falan?

demü ama ayıp yani he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…