- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.041
sğl cnm babamın sanıcısı gece başlamış onlarda devlete gitmişler safra kesesı amelıyatı demişler banada sabah hbr verdiler gittim hemen kardeşimle oturduk devlette kestirmeyız babamızı falan diye artislik yapıp özele göturduk amekıyattan sonra 5 gun anlamadılar adamcağızı gaz dediler başka hastaneye göturduk ordanda orda anladılar 2.5 ay hastanede kaldık cok şükür atlattık o kabus gunlerı cektığımız vıcdan acabıda ayrı keşke devlette olsaydı die
bana da öyle geliyor,inşallah karnım doyar hemencik,yoksa kendimi alamam tabağın dibini görürüm.
canım haftada bi normal olur öle takma kafana kardesımın diyetisyenı haftada bi gun ödül verıodu
burger falan yıyoduk ehehhekafana takam stres yapip yemeyım yemeyım dersen hem yersın hem de
aklın kalır yıcekelrde rahat ol bugun benım relax gunum hacı yıcem de goruceksın o kadar yıyemıyceksın :13:
oo sorman hata gel haydi gel takılırızzz
hani bana pasta börek açım burda bişey edemiyorum Allah rızası için paket yapta gönder
gözüm döndü,börek özlemi çekiyorum şurda,ne dediğimi bilmiyorum.
canım baban iyileşecek,üzülme,sağlığına kavuşacak tez zamanda inşallah.
aynen beterin beteri var cnm gelcek bebişlerimiz yahu elınde sonunda kucağımızda olcak inanıyorum ben burdan hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ayrılcağız mutlu bir şekilde
bi müddet cvp yazmayıp sonradan ç. dışı düşünce anladım pc açık kaldığını kk nın bu özelliğini seviyom açık unutunca offline yapıyo otomatik kimse özel bilgilerine ulaşamıyor
aşk olsun bebem adres yolla
günde 2,50 litre su içiyorum, lavaboya gidiyorum sürekliınsallah canım bol bol su ıc o zaman yemeden once eheheh :)
ayy yıcez cıkcaz kınaya gıdıcez tam kadınalr matınesikardesım dıokı cok sey pişrime hee dıo
dedim pişirmem zaten çok yersek oynayamayız dıyroum evet tek derdımız o diyo
ooo cok fena olmus canımmbilmıyorum ama ben devlete cok guvenıyoırum ya
ben hemofılılı oldugum ıcın ayrı ayrı da bi özen gösterdıler doktor kendısi damardan verılıcek kanı plazmayı sipariş etti
ilgilendiler çok hepsinden Allah razı olsun amelıyathanede hemofılımısın sen o ne ya ılk kez duyyoruz o ne diye
kafa bile buldular benle uyurken hala gülüşüyolardı sonrasını hatırlamıyorum....
özel hastanelerde hocalar vs olmadıgı ıcın aksi bi durum olunca danıscak kımselerı olmuyo onun ıcın bi sürü
sorun olusabılıyor canım ucuz atlatmıs vallahı Allah ım yasatmasın tekrar
işte burası istanbul cnm cok yoğunlar pazardı gunlerce babamı bekletceklerdi olacağı varmış işte yaşanması gerekiyormuş Allah bize bağışladı babacımı
he şöle bacum burda arkidişiniz asta beya kimsede demiyor bu kızda yesin günah
aferin kk'ya !
kızlar söylemesi ayıp ben de gidip salata aldım kendime, gün usulü, kısırdır piyazdır, semizotudur... önüme koydum, hem sizi okuyorum hem de yiyorum
aferin kk'ya !
kızlar söylemesi ayıp ben de gidip salata aldım kendime, gün usulü, kısırdır piyazdır, semizotudur... önüme koydum, hem sizi okuyorum hem de yiyorum
inş bacım burdan ayrılmak yok gıızzz nireye gidiyosun,beraber büyütcez bebişleriiii
bu arada sanada geçmiş olsun canım baban rahatsızmış şimcik gördüm....
aferin kk'ya !
inş bacım burdan ayrılmak yok gıızzz nireye gidiyosun,beraber büyütcez bebişleriiii
bu arada sanada geçmiş olsun canım baban rahatsızmış şimcik gördüm....
he şöle bacum burda arkidişiniz asta beya kimsede demiyor bu kızda yesin günah
afiyet olsun kuzummm.....
hani bana,hani bana
canım ya sen tek kolla nasıl laf yetiştiriyorsun milleteağrıların azaldı mı biraz?
anem nerde ağrıdan ölüyom,sabahtan yatıyorum biraz yazayım uykum açılsın dedim
ilkten bişey anlamadım ama şimdi feci ağırmaya başladı gecede uyumadım evin halide fena
oooohh afıyet olsun valla ben de acıktım evden alel acele cıktıgım ıcın yemem de yok bugun
ne yesem dıye dusunuyorum :)
dımı ya :) konuscaz burda
ayol şekerım işte bizim oğlana kız istemeye gittik
ay kızda bi cadı bi cadı abboovv diyeçeküştürürükk olma mı
yanı bu kız sımdı nası hamur yoğursun yoldaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?