- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.061
anem nerde ağrıdan ölüyom,sabahtan yatıyorum biraz yazayım uykum açılsın dedim
ilkten bişey anlamadım ama şimdi feci ağırmaya başladı gecede uyumadım evin halide fena
aaa derya burda! renkdaşım nasılsın?
maçtaydım ben dün akşam! seni andım vallahi
günde 2,50 litre su içiyorum, lavaboya gidiyorum sürekli
canım yeyin oynayın bol bol
canım ya sen tek kolla nasıl laf yetiştiriyorsun milleteağrıların azaldı mı biraz?
demü ama ayıp yani he he
merhaba kızlar..
uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba..
neler yapıyosunuz bakalım.. ne var ne yok.. hepiniz iyisinizdir inşallah..
kimler hamiş kimle değil.. minikgelin,sdtive,conguer,hayalimduam ve adı aklıma gelmeyenler..
inşallah hayırlı haberler vardır..
merhaba kızlar..
kimler hamiş kimle değil.. minikgelin,sdtive,conguer,hayalimduam ve adı aklıma gelmeyenler..
eh hadı gelin birlikte olsunsana ellerimle yediririm recsn, hastabakıcılık yaparım
aslında bunları yememem lazım, midemde reflü var hafif de olsa... yanıyor sonra midem
merhaba kızlar..
tahmin ettim zaten renkdaşım..
gitmiştir kesin dedim..
söylemesi ayıp bende pazargünü derbiye gitcem
iyi diyelim iyi olsun renkdaşım hayla değişik bi haber yok..
evi unut cnm iyileşince şartlarsın şimdi koyver gitsin hastaneye gitmeye inat etmişsin sakın temizlık yapcam dıyede inat etme
yok bacım afedersin bu halde wcye bile zor gidiyom
kolum vücudumla beraber sarılı,bide en ufak yaptığım hareketle bile feci ağrı duyuyorum hatta yattığım halde bile oluyor ,temizlik falan yok gızzz halim yok kocişim hazırlıyor akşam yemeğimi kahvaltımı saolsun
git vallahi...eğer işler yolunda giderse bizim de son maça niyetimiz var, kısmet bakalım..
peki tatlım yumurtlama konusunda tedavin sürüyor mu?
seni aşağıda görür görmez mesaj yazdım, arkada kaldı, görmemişsindir...
ne yazık ki yeni hamiş haberimiz yok
minikgelinin sıkıntıları var zaten, eşi azospermi, inşallah tese ameliyatında sperm bulunacak ve tüp bebek yapacaklar
biz de bekliyoruz işte hala...
benim de kocişle mücadelem sürüyor
sen nasılsın?
merhaba kızlar..
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
Dua edin bacılarım cok heycanliyim karnım ağrıdı muayene boyunca heycandan :) okdr cok soru sorcaktim ama heycandan hep unuttum:)
Cnm üzülme sperm sayinİz guZel morfoloji icin ilaç verirler düzelir .. Bak bizde 1 tane bile sperm yok beni gözünün onune koy ve şükret umutsuzluğa kapılma bacim senin yerinde olmak icin neler verirdim bır bilsenvalla aslında da bendeki haberler de pek iç açıcı değil..
benimki yetmiyomuş gibi
benim eşimde de problem var.. sperm var sayı 42 milyon ama morfoloji sıkıntılı normal %0
ve eşimin bundan haberi yok çünkü daha yaptırdık ben netten anladığım kadarı ile öyle.
bi tanıdık doktor var ona gönderdik bakalım o neler söyleyecek..
sonrasında da Allah büyük..
büyük ihtimalle mikroenjeksiyon yolu görünüyo..
sinhuuuuuuus kusura bakma arkadaşım çok uzun ara verdim..
unutmuşum..
fazla sürekli takılmayacam arada bakıp çıkıcam..
minikgeline çok üzüldüm..
Allah hepimize yardım etsin..
iyi ama rekdaşlar
canlar erenler,
son maç epey sıkıntılı olur bilet yer hayli sıkıntı
bulsan bile dünya para bilet..
bende isterim çok gitmek bakalım nasip kısmeeeeeett
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
Dua edin bacılarım cok heycanliyim karnım ağrıdı muayene boyunca heycandan :) okdr cok soru sorcaktim ama heycandan hep unuttum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?