Sabredenler Kulübü 2012 :)

Allah yardımcın olsun canımmm...Rabbim kısa sürede önce sana sonra bekleyen herkese nasip etsin içinde bana da..

beni saymadın ama olsun gecen medıpole gittim sen geldin aklıma neden gelmıyor bu kız dıe asıl sen anlat neler yaptın
Medipolde doktorun kim gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış zaten bende memnun kalmamıştım o doktordan..

hadi hayırlısı olsun cnm inşallah tutar ve sen uzun buyuk cığlıklar atarsın inan bunu yürekten istiyorum

İnan keske hepinizle yüzünüze tanışma imkanım olsaydı koşa koşa koşa gelirdim garip sekilde sizler hep aklimdaisniz hemen sizle paylaşıyorum herseyi Rabbim hepimizin kucağını bebekler doldursun ins dualarla varız

böyle devam ederse bizde son maça gitmeye niyetliyiz

hadi bakalım

42 milyon gayet iyi tatlım, bizim toplamda o kadar var, ml'de 9 milyon var, normalde ml'de 20 milyondan fazla olmalı. Morfoloji iyileşebilir canım. E vitamini kullansın eşin. bir de keçiboynuzu. bizim ilk testimizde, yani eşim tedaviye hiç başlamadan önce ml'de 76 milyon spermimiz vardı ama normal morfolojili %6-8 civarı birşeydi. Keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra, bu morfoloji 16lara çıktı. ileri hareket de arttı. o nedenle, bence besin takviyesini deneyebilirsiniz.

nyse bacılar bana müsade buraya yazıcam diye ağrı beni mahveetti sırtım ağrıdı yafff,buraya yazmadanda duremiyom ama biraz dinlensem iyi olur öptüm hepcinizi

dinlen tabi tatlım, birden çok yüklenme... yine gelirsin

Doktorun içine sinmesine sevindim canım. inşallah sperm bulunacak. şurda 25 mayısa ne var, bize vereceğin güzel haberler yakın kısmetse
eşinin çıkar çıkmaz sigara içmsi normal. belki yavaş yavaş azaltır, bırakabilir bile...
senden çok sayıda yumurta toplanır diye umuyorum ben..
bakalım, süreci ben de çok merak ediyorum. dualarım seninle

yok cnm ben cildiyeyle ordopediye gitmiştim senınde aklımda kalmıştı oraya gittiğin ordan geldi aklıma

Allah razı olsun cnm bnm hepimiz hamis kalalım :) Mayıs sonunda hersey belli olcak sizde sıkı çalışın Herkes Haziran'da hamis kalsın ...

aynı şeyi eşimde dedi son maça sabah 6 da almayı deneriz ama zor dio olsun son maça umudumuz olsunda ben kadıköyde razıyım izlemeye

kuzum geçenki gs maçındaki gibi olur yine..
biletler çıkmadan biter..
karaborsaya düşer..
beğenmediğin kale arkası olur 250-300...
diğer güvenlik sorunları da cabası ama inşallah bizim istediğimiz gibi olur herşey...

Allah razı olsun cnm bnm hepimiz hamis kalalım :) Mayıs sonunda hersey belli olcak sizde sıkı çalışın Herkes Haziran'da hamis kalsın ...

yok cnm ben cildiyeyle ordopediye gitmiştim senınde aklımda kalmıştı oraya gittiğin ordan geldi aklıma

aynı şeyi eşimde dedi son maça sabah 6 da almayı deneriz ama zor dio olsun son maça umudumuz olsunda ben kadıköyde razıyım izlemeye
kuzum geçenki6s maçı gibi olur yine
biletler çıkmadan biter
karaborsa filan..
beğenmediğimiz kale arkası 250-300 olur
güvenlik sorunlarıda cabası..
inşallah herşey bizim istediğimiz gibi olur..

bu keçiboynuzu kürü gerçekten işe yarıyormu renkdaşım..
ve nasıl bi kür..
nasıl uygulanıyor..
biraz bahsedermisin..
en önemlisi morfolojiye etki ediyormu??

gercekten garip bir şekilde bağlandık buraya sanal ama reelden daha samimiyiz burdaki arkadaşlarla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mayısta guzel hbrlerını beklıcez

iyi ama rekdaşlar
canlar erenler,
son maç epey sıkıntılı olur bilet yer hayli sıkıntı
bulsan bile dünya para bilet..
bende isterim çok gitmek bakalım nasip kısmeeeeeett

bu sefer gişe satışı kapalı, sadece internetten satış olacak. o nedenle belki bulunabilir diyorum. kısmet bakalım ya. kararsız kaldık bizde, fbli grubumuz, totem mi yapsak diyor. hep beraber bir arkadaşın evinde izlediğimiz maçları hiç kaybetmedik. ama eksiksiz olammaız lazım

ve nasıl bi kür..
nasıl uygulanıyor..
biraz bahsedermisin..

kuzum biz bayağa faydasını gördük. bak araştır zaten sen de okursun ilave tecrübeleri.
6-7 adet keçiboynuzunu, elinle parçalayıp yarım litre suda 3 dk kaynatıyorsun. 3 dakikadan sonra 20dk o suda bekliyorlar. sonra süzüp soğuyunca içiyor eşin. ilk 1 hafta sabah akşam aç karnına, sonra 3 aya kadar yatarken sadece. eğer o suyu içemezse, toz şeklinde olanı var, 1 kaşık ondan yiyebilir. olmadı pekmez gibi özütü falan var ondan da yiyebilir. keçiboynuzu gerçekten çok faydalı. bizim gittiğimiz ürolog bile önerdi

bir de nohutu önerdi, aklında bulunsun

teşekkürler rankdaşım..
şimdilik benden bu kadar..
kısa kısa bakıp çıkıcam..
hepinizi öpüoyrum..
Allah'a emanet olun...

ve nasıl bi kür..
nasıl uygulanıyor..
biraz bahsedermisin..

cnm çok iyi keçiboynuzu pekmezi alll..
ama ben sana bi ilaç sçylüycem acaip iyi bizde kulanıyoruz...
hatta internetten araştır.. zaten ilaç dedigim vitaminden oluşuyor yan etkisi falan hiç yok 2 doktora sordum ..eczacı arkadaşım da getidi çpk işe yarıyor spermler için dedi özellikle morfolojiye çok iyi geliyor...
proxeed plus...
bunu araştır aklına yatacak eminim..hiç yan etkisi yok korkmadan iç.. 1 kutusu 15 gün yetiyor... 1-2 ay kulanıp bidaha test yaptır farkı göreceksin:) 110-120 tl kutusu.. biraz pahalı

di mi, siz de daha rahat bilet alın
bakalım tatlım yaaa zaman ne getirecek, inşallah şampiyonluk şansımız son ana kadar devam eder

yok tatlım koskoca stadyuma sığmıcakmıyız buyur gel totemde hiç yenılmedık dedın ya ondan sey ettim ya bilmiyorum da hissediyorum bu saatten sonra bırakmayız herlade gs ye inşallah

yok tatlım koskoca stadyuma sığmıcakmıyız buyur gel totemde hiç yenılmedık dedın ya ondan sey ettim ya bilmiyorum da hissediyorum bu saatten sonra bırakmayız herlade gs ye inşallah

şaka yapıyorum ben de zaten sinemcim eğer bütün arkadaşlar toplanabilirsek mantıklı totem yapmak da, yoksa kadıköyde olmak daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…