- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.081
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
Dua edin bacılarım cok heycanliyim karnım ağrıdı muayene boyunca heycandan :) okdr cok soru sorcaktim ama heycandan hep unuttum:)
Medipolde doktorun kim gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış zaten bende memnun kalmamıştım o doktordan..beni saymadın ama olsun gecen medıpole gittim sen geldin aklıma neden gelmıyor bu kız dıe asıl sen anlat neler yaptın
hadi hayırlısı olsun cnm inşallah tutar ve sen uzun buyuk cığlıklar atarsın inan bunu yürekten istiyorum
böyle devam ederse bizde son maça gitmeye niyetliyiz
valla aslında da bendeki haberler de pek iç açıcı değil..
benimki yetmiyomuş gibi
benim eşimde de problem var.. sperm var sayı 42 milyon ama morfoloji sıkıntılı normal %0
ve eşimin bundan haberi yok çünkü daha yaptırdık ben netten anladığım kadarı ile öyle.
bi tanıdık doktor var ona gönderdik bakalım o neler söyleyecek..
sonrasında da Allah büyük..
büyük ihtimalle mikroenjeksiyon yolu görünüyo..
sinhuuuuuuus kusura bakma arkadaşım çok uzun ara verdim..
unutmuşum..
fazla sürekli takılmayacam arada bakıp çıkıcam..
minikgeline çok üzüldüm..
Allah hepimize yardım etsin..
nyse bacılar bana müsade buraya yazıcam diye ağrı beni mahveetti sırtım ağrıdı yafff,buraya yazmadanda duremiyom ama biraz dinlensem iyi olur öptüm hepcinizi
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
Dua edin bacılarım cok heycanliyim karnım ağrıdı muayene boyunca heycandan :) okdr cok soru sorcaktim ama heycandan hep unuttum:)
Allah yardımcın olsun canımmm...Rabbim kısa sürede önce sana sonra bekleyen herkese nasip etsin içinde bana da..
Medipolde doktorun kim gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış zaten bende memnun kalmamıştım o doktordan..
Allah yardımcın olsun canımmm...Rabbim kısa sürede önce sana sonra bekleyen herkese nasip etsin içinde bana da..
Medipolde doktorun kim gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış zaten bende memnun kalmamıştım o doktordan..
aynı şeyi eşimde dedi son maça sabah 6 da almayı deneriz ama zor dio olsun son maça umudumuz olsunda ben kadıköyde razıyım izlemeye
kuzum geçenki6s maçı gibi olur yineaynı şeyi eşimde dedi son maça sabah 6 da almayı deneriz ama zor dio olsun son maça umudumuz olsunda ben kadıköyde razıyım izlemeye
İnan keske hepinizle yüzünüze tanışma imkanım olsaydı koşa koşa koşa gelirdim garip sekilde sizler hep aklimdaisniz hemen sizle paylaşıyorum herseyi Rabbim hepimizin kucağını bebekler doldursun ins dualarla varız
iyi ama rekdaşlar
canlar erenler,
son maç epey sıkıntılı olur bilet yer hayli sıkıntı
bulsan bile dünya para bilet..
bende isterim çok gitmek bakalım nasip kısmeeeeeett
aynı şeyi eşimde dedi son maça sabah 6 da almayı deneriz ama zor dio olsun son maça umudumuz olsunda ben kadıköyde razıyım izlemeye
bu keçiboynuzu kürü gerçekten işe yarıyormu renkdaşım..
ve nasıl bi kür..
nasıl uygulanıyor..
biraz bahsedermisin..
en önemlisi morfolojiye etki ediyormu??
bu sefer gişe satışı kapalı, sadece internetten satış olacak. o nedenle belki bulunabilir diyorum. kısmet bakalım ya. kararsız kaldık bizde, fbli grubumuz, totem mi yapsak diyor. hep beraber bir arkadaşın evinde izlediğimiz maçları hiç kaybetmedik. ama eksiksiz olammaız lazım
cnm o zaman rica edicem buralara kdr yorulmayıp totem yapın
bu keçiboynuzu kürü gerçekten işe yarıyormu renkdaşım..
ve nasıl bi kür..
nasıl uygulanıyor..
biraz bahsedermisin..
en önemlisi morfolojiye etki ediyormu??
cnm o zaman rica edicem buralara kdr yorulmayıp totem yapın
di mi, siz de daha rahat bilet alın
bakalım tatlım yaaa zaman ne getirecek, inşallah şampiyonluk şansımız son ana kadar devam eder
yok tatlım koskoca stadyuma sığmıcakmıyız buyur geltotemde hiç yenılmedık dedın ya ondan sey ettim ya bilmiyorum da hissediyorum bu saatten sonra bırakmayız herlade gs ye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?