- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.101
amın canım inşallah.... :) inşallah yaa
biz morfolojik bi bozukluk var mı diye baktır5ıcaz cunku ben hamıle kalıyorum fakat bebekelrımız düşüo
onun için sperm sebep olabiliyor diye duyduk bı de ona baktıralım dedik napalım
kızlar çok kötüyüm çoook ağlamaktan helak oldum durduramıyorum kendimi bilyorsunuz bu gün hsg çekilecektim gittim çekildim ama çekilemedim kız ilacı basıyor ama ilaç gitmiyor herhalde dior röntgene bakıyo ila gitmiyo herkes 5 dakkada çekilip kalktı benimki 35 dakka sürdü çok canımı yaktılar çekemdikçe yeniden daha şiddetli denediler ve sonunda vazgeçtiler doktorunuzu arayın sizin anlamakta güçlük çektiğimiz bi sorununuz var dediler doktorumu aradım geç hemen dedi gitti ağrım sızım yok ama fena halde kanamam vardı oda aşağıdan muayene yapmak istedi spekülüm taktı o da ama o hiç acıtmadan takti filmi çekenler onu takarken çok canımı yatılar... baktı eyvah dedi tabi ben şoklardayım çok çok büyük bi yara var dedi bu yara ile tabikide film çekilmen mümkün değil dedi sonra aşılamada kullanılın ince uzun bi aleti sokmaya çalıştı bayağı ileryince alet dediki onlar yaradan rahim kanalını bulamamışlar sıvıyı aşağıdan vermişler bu yüzden çekilememişsin film dedi pazartesi yara yakma veya dondurmak mı diniyo bilemiyorum ondan yapacaklar kendime kızdım neden spekulüm takıp muayene etmesine zin vermedim doktorumun ilk gittiğimde doğum evinde takıp baktılar smear verdiğimde ama yara çok minik deidler ilaçla geçer dediler... şuanda moralim çok kötü eve geldğimden beri 2 gözüm 2 çekşem ağlıyorum tutamıyorum kendimi film çekerken ilk aşamada hiç ağrım olmadı eğer yara olmasaymış o hafif olan sancı ile olup bitecekmiş ama benle çoook çok uğraştılar resmen içimde kesikler oluştu ve su gibi kan geliyor sanki bi yerini kesersin ya işte öyle.....
allahım bunada şükür diyorum başka dert vermesin inş.. ya tüp bebek yapsaydık bu yara bebeği düşüürürmüş izin vermezmiş büyümesineilk bebeğimide onuniçin keybetmişim
çok geçmiş olsun! tabi onlar zorladıkça senin canın iyice acıdı. Acil şifalar dilerim sana da recsn'de! o da omzunu çatlatmıştı galiba.
ay ben de gidiyorum deyi pdeyip geliyorum ama gene bir yemek molasında burayı kontrol edeyim dedim işte. :)
of bu gebelik takviminde yazan şeye takıldım. giysiler muhtemelen dar gelmeye başladı... peh yazlıklar olmuyor ne yapcez
hayırlısı olsun ozaman tatlımm simdi hamiş değilsin anladığım kadarıyla?
9. haftada o kadar kilo alınıyor mu? vay beeee...
evet canım hamiş değilim reglıme 13 gun var bakalımmm
eheh ben atlayımaslında alınmıyor canım 9. haftada gaz şişkinliği çok oluyo bi dee
acaip iştah oluyo ilk 16 hafta boyunca 8-9 kg vermsıtım ben iştahım vardı ama istifra etmekten yıyemıyordum
gebelıkde asıl kılo 7. aydan sonra alınıyo 7. aya kadar gram almazsın almazsın yeıdncıe ayda aman aman
cunku bebegın vücudu tamamen yag ile dolmaya baslıo e bunun ıcınde besıne ıhtıyac var annede yaglanıo doğal olrk :)
en güzeli yaşayarak öğrenmek, Rabbim nasip etsin bana da yakın zamanda... bu ay olmadığını hissediyorum da, önümüzdeki aylara artık
evet canım yasadıgın zaman zaten prof olcaksın :) heleki okuyp öğrenmeey açık bi hamiş isen
birsürü bilgi ve tecrube senı beklıyo demektir :) İnşallah canım ınsallah nasib olur en kısa zamanda
9. haftada o kadar kilo alınıyor mu? vay beeee...
amiiiin
Etrafıma bakıyorum da, ne kolay hamile kalıyor insanlar diyorum, planlı veya plansız. Bir çok çiftin aklına bile gelmiyordur belki olur mu olmaz mı konusu. Bir çok erkek sperm sayısından haberdar değildir. Bir de bizim durumumuza bak. Herkesin bir derdi bir uğraşı var nu hayatta...
Içimde bir can taşıyacağım günleri iple çekiyorum. Eli yüzü düzgün, fiziksel ve akıl olarak sağlıklı bir evladım olur inşallah. Yani hepimizin olur
çok geçmiş olsun! tabi onlar zorladıkça senin canın iyice acıdı. Acil şifalar dilerim sana da recsn'de! o da omzunu çatlatmıştı galiba.
ay ben de gidiyorum deyi pdeyip geliyorum ama gene bir yemek molasında burayı kontrol edeyim dedim işte. :)
of bu gebelik takviminde yazan şeye takıldım. giysiler muhtemelen dar gelmeye başladı... peh yazlıklar olmuyor ne yapcez
saol tatlişim çatlak değilde kırıkmış bunada şükür...
Abovvv şimdiden bölesen 9.aya kadar netcen
kız hanı gelmedı adress :d beklıom sabah berı
insallah tatlım saol. su sperm analizi hakkında bilgisi olan varmı acaba içinizde öncesinde yapılması gerekn bışey varmı acaba?
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
Dua edin bacılarım cok heycanliyim karnım ağrıdı muayene boyunca heycandan :) okdr cok soru sorcaktim ama heycandan hep unuttum:)
ben geldim kuzular...
işte moralim bozuldu,canım sıkıldı.soluğu burada aldım.
hg bacum ne olduda morelin bozuldu
saol şeker sen gönderene kader o börekler ne hale gelir gııızzzz
Karnımı helva ekmekle doyurdum şimdilik,kocişim akşam gelince mangal yapcek bana he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?