Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayırlısı olsun ozaman tatlımm simdi hamiş değilsin anladığım kadarıyla?

çok geçmiş olsun! tabi onlar zorladıkça senin canın iyice acıdı. Acil şifalar dilerim sana da recsn'de! o da omzunu çatlatmıştı galiba.
ay ben de gidiyorum deyi pdeyip geliyorum ama gene bir yemek molasında burayı kontrol edeyim dedim işte. :)
of bu gebelik takviminde yazan şeye takıldım. giysiler muhtemelen dar gelmeye başladı... peh yazlıklar olmuyor ne yapcez

Son düzenleme:

9. haftada o kadar kilo alınıyor mu? vay beeee...

canımmm cok sevindim ayy inş bebişin seninle olacak canımm

hayırlı haberlerle gel canımm

hayırlısı olsun ozaman tatlımm simdi hamiş değilsin anladığım kadarıyla?

evet canım hamiş değilim reglıme 13 gun var bakalımmm

eheh ben atlayım aslında alınmıyor canım 9. haftada gaz şişkinliği çok oluyo bi dee

acaip iştah oluyo ilk 16 hafta boyunca 8-9 kg vermsıtım ben iştahım vardı ama istifra etmekten yıyemıyordum

gebelıkde asıl kılo 7. aydan sonra alınıyo 7. aya kadar gram almazsın almazsın yeıdncıe ayda aman aman

cunku bebegın vücudu tamamen yag ile dolmaya baslıo e bunun ıcınde besıne ıhtıyac var annede yaglanıo doğal olrk :)

en güzeli yaşayarak öğrenmek, Rabbim nasip etsin bana da yakın zamanda... bu ay olmadığını hissediyorum da, önümüzdeki aylara artık

en güzeli yaşayarak öğrenmek, Rabbim nasip etsin bana da yakın zamanda... bu ay olmadığını hissediyorum da, önümüzdeki aylara artık

evet canım yasadıgın zaman zaten prof olcaksın :) heleki okuyp öğrenmeey açık bi hamiş isen

birsürü bilgi ve tecrube senı beklıyo demektir :) İnşallah canım ınsallah nasib olur en kısa zamanda

amiiiin
etrafıma bakıyorum da, ne kolay hamile kalıyor insanlar diyorum, planlı veya plansız. bir çok çiftin aklına bile gelmiyordur belki olur mu olmaz mı konusu. bir çok erkek sperm sayısından haberdar değildir. bir de bizim durumumuza bak. herkesin bir derdi bir uğraşı var nu hayatta...
içimde bir can taşıyacağım günleri iple çekiyorum. eli yüzü düzgün, fiziksel ve akıl olarak sağlıklı bir evladım olur inşallah. yani hepimizin olur

o kadar kilo alınmıyor ama ben geçen yaz çok zayıftım, bu hamilelikten önce de zaten göbeğim vardı. tam diyete başlamıştım ki hamile oldum. böylelikle güzelce göbeğim oldu. neyse gene de henüz kilo göbeği gibi duruyor kanaatindeyim. bakalım :) hadi iyi günler herkese

canım benım yaaa yasıycaksıınnn yasıycaksın ben ınanıyorum buna sen de ınan :)

er gec olucak :) ayy cok yaramaz alın bunu basımdan dıceksınn Ama demezsin bence

saol tatlişim çatlak değilde kırıkmış bunada şükür...
abovvv şimdiden bölesen 9.aya kadar netcen

insallah tatlım saol. su sperm analizi hakkında bilgisi olan varmı acaba içinizde öncesinde yapılması gerekn bışey varmı acaba?

cnm konu baya gecmis ama ben yinede yazayim dedim. biz sizden 7 saat gerideyiz actigimda sayfalarca ilerlemis oluyosunuz:) cnm testi bizde yaptirdik. ilk test hazirandaydi 6 milyon cikmisti morfolojide kotuydu. 2. sinde 0 cikti sperm sayisi. o zamandan beri ilac kullandi esim ve en son 72 milyon olmustu ve morfolojide normale dondu. yaptirmadan bize 3 gun iliski olmasin dedi doktor. Hormon testinede bakti. nedeni hormonel olabilir diye. cikan sonuca gore ilac veriyor degerleri artikmak icin. bayandaki problem bir iki ayda halledilebilsede erkekde bu degerleri yukseltmek hemen mumkun olmuyor. bizim ki 6 aydan sonra duzelmisti.Allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda da gonlune gore versin

cnm hayirlisiyla hamis heberini alcaz burdan ins.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…