Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım ya esımde üreolojıye gıdıp test verıcek ben hamıel kalmakta sorun yasmaıyorum genel olarak yanı

bunun ıcın sperm hareketlılıgınde sorun yoktur diye dusunuyorum ama bebekelrım bi süre sonra düştüğü için

morfolojide sorun oalbilir die gozukucek esım morfolojıyı ilaçsız düzeltebılecek bişi var mı bildi,ğin ???

bu kecıboynuzu vs şeler hareketlılıgı arttırıyor morfolojıyı etkılemıyor diye dusunuyorum ben ama doğrumu dusunuyorum aceba :26:

off su spermi versede sonuc cıksa cok merak edıyorum ne cıkıcak :18:

amin canım saol evet bende işteyim bıan bakamıyorum actıgımda kızlar döktürüyor okurken basım donuyor:) bakalım bızde pazartesi gidicez kocişimle bakalım Allahtan hayırlısı yasıycaz görücez.

senın ıcınde hayırlısı olsun insallah canım dualarım tüm bebiş isteyenlerle umarım gelir ve sıkı sıkı tutunur bebişin sana:)

canım Allah'ın izniyle eşinde de bişeyler çıkmaz inşallah,mera etme sen tatlım,

kızlar bıde su rahim filmini cektirenler tecrübelerini paylasabılırlermi forumlarda baktım da mıllet hep ne kadar agrılı sancılı oldugundan bahsetmiş tırstım resmen ınsallah gerek kalmaz ama korkuttular gözümü

inşallah canım inmşallah hepımıze nasıb olsun ınsallah yaa

canım Allah'ın izniyle eşinde de bişeyler çıkmaz inşallah,mera etme sen tatlım,

canım ınsallah ama beklemedıgımız yerden bı darbe yıycekmısız gibi gelıyo nedense ya :26:

bir de bizim üzerimizde kurban gorunuyormus bir hocaya danısmsıtım da eşin için adak adanmış ama kesılmemıs

onu kesmedıgınız sürece olmaz olsa da kaybedersınız dediydi hoca

yarın onu kesıcek eşim o kesılsın bı de su sperm testı sonucu cıksın

vallahi içim rahat edıcek ama bu test ve kurban bekledıkce hep kaygılıyım hep kaygılıyım

Allah ım hayırlı sğalıklı nasib etsın ınsallah hepimize

canım benim Allah'tan ümit kesilmez,duanı et bol bol,bişicik olmayacak inşallah.

cnm esim bir aydir da keci boynuzu pekmezi iciyor bi taraftan da ilaci kullaniyor. haplar bitince test yaptiracak. sayiyi etkiyor ama morfolojiyi bende bilmiyorum etkiler mi. testen sonra gorucez bakalim. birde havuc, domates , elma suyu karisimi var o da etkiliyor sperm mi diye biliyorum

arkadaslar bir dua duymustum bebek icin. biz bu ay yaptik esimle. isterseniz sizde deneyin. persembe gunu boy abdesti alip bir fetih okuyorsun. obur hafta cumaya kadar her gun sayiyi bir artirip okuyorsun fetihi. toplam sayi 45 oluyor. eger kabul olursada bir fetih okuyorsun. Hali duamizi zaten yapiyoruz kavli duayada ihtiyacimiz var.

benim kırmızılar teşrif etmedi daha,bu akşama,ya da yarına pasladı herhalde vücut.

paslamış olabilri ah ah bu bahar ayları var ya bütün suc havanın :) mevsım değiştiği için daha oturaklaşamadı

vücut bellı kı canım inşallah bebıs vardır ama yoksa da ınsallah düzenın bozulmaz gelır ınsallah canım

benımde bugun acaip belım agrıyo adet olcak gibi nie böle oldu anlamadım hiç :26: bel kemıgımın ustunden

kalçama doğru agrıyo adet agrısı gibi sızlıo sızlıo gecıo gene sızlıo :26:

evet canım havuc acaip etkılıyormus ben de baya bı bakındım ama morfolojıyı etkıleyen bişi

bulamadım Allah Allahh ınsallah bi sorun cıkmaz da cıkarsada ınsallah tedavisi vardır nedıım

4 yıl gecmıs beklemsıız iyileşene kadarda bekleriz heralde ne diyim :) hepımızın hakkında hayırlısı

cnm ins bisey cikmaz onda da icini ferah tut:)

ne güzel yapmışsınız canım :) yer gök dua ile tabii ki inşallah gelir bebişiniz de

fetihi hamile kaldıgın için okumuş olursun :) son hamileliğimde ben hemen namaza durmsutum sevıncten

napıcamı bilememıstım şükür namazı kılmıstım hemen insna Allah ınancı ile büyük rahatlık duyuyo

ruhumuz rahatlıyo

bak bu aklımdan çıkmıştı,bahar da değiştirmiş olabilir havamı
hamile olmadığımı biliyorum,o yüzden bırak ne zaman gelirse gelsin,4'ünde doktora gitcem nasılsa

haklisin cnm kesinlikle ole o inac olmasa nasil sabredilir musibelere. Allhm sabredenlerden eylesin hepimizi dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin en kisa zamanda

bak bu aklımdan çıkmıştı,bahar da değiştirmiş olabilir havamı
hamile olmadığımı biliyorum,o yüzden bırak ne zaman gelirse gelsin,4'ünde doktora gitcem nasılsa

evet ya bahar cok etkılıyoo :) hakkımızda hayırlısıolsun canım :)

leke falan yoksa bebıs gelmsı olamaz mı ki ??? naıs emınsın bu kadann

haklisin cnm kesinlikle ole o inac olmasa nasil sabredilir musibelere. Allhm sabredenlerden eylesin hepimizi dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin en kisa zamanda

amın canım ınsallahhh :)

canım, benim eşimin spermleri azaldı testosteron tedavisi nedeniyle. acaba eşinin hangi ilacı kullandığını sorabilir miyim?

canım biz keçiboynuzu kürü uyguladık. eşimde hem hareket hem de morfoloji iyileşti. ama sayıya etkisi olmadı. hatta o dönem, hormon yüzdenden 76 milyon olan sayı 9 milyona inmişti. ama hareket ve morfoloji artmıştı. bence yine de denenebilir keçiboynuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…