- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.121
ya boşver,hatırayıp moralim bozulmasın,sizin de moraliniz bozulmasın.daha önemli konu var,KIRMIZILAR daha gelmedi,akıntım var.kırmızıya döncek gibi.
tamam bacum,keşke gelmeseler kırmızıların....
cnm konu baya gecmis ama ben yinede yazayim dedim. biz sizden 7 saat gerideyiz actigimda sayfalarca ilerlemis oluyosunuz:) cnm testi bizde yaptirdik. ilk test hazirandaydi 6 milyon cikmisti morfolojide kotuydu. 2. sinde 0 cikti sperm sayisi. o zamandan beri ilac kullandi esim ve en son 72 milyon olmustu ve morfolojide normale dondu. yaptirmadan bize 3 gun iliski olmasin dedi doktor. Hormon testinede bakti. nedeni hormonel olabilir diye. cikan sonuca gore ilac veriyor degerleri artikmak icin. bayandaki problem bir iki ayda halledilebilsede erkekde bu degerleri yukseltmek hemen mumkun olmuyor. bizim ki 6 aydan sonra duzelmisti.Allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda da gonlune gore versin
amin canım saol evet bende işteyim bıan bakamıyorum actıgımda kızlar döktürüyor okurken basım donuyor:) bakalım bızde pazartesi gidicez kocişimle bakalım Allahtan hayırlısı yasıycaz görücez.cnm konu baya gecmis ama ben yinede yazayim dedim. biz sizden 7 saat gerideyiz actigimda sayfalarca ilerlemis oluyosunuz:) cnm testi bizde yaptirdik. ilk test hazirandaydi 6 milyon cikmisti morfolojide kotuydu. 2. sinde 0 cikti sperm sayisi. o zamandan beri ilac kullandi esim ve en son 72 milyon olmustu ve morfolojide normale dondu. yaptirmadan bize 3 gun iliski olmasin dedi doktor. Hormon testinede bakti. nedeni hormonel olabilir diye. cikan sonuca gore ilac veriyor degerleri artikmak icin. bayandaki problem bir iki ayda halledilebilsede erkekde bu degerleri yukseltmek hemen mumkun olmuyor. bizim ki 6 aydan sonra duzelmisti.Allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda da gonlune gore versin
evet canım hamiş değilim reglıme 13 gun var bakalımmm
eheh ben atlayımaslında alınmıyor canım 9. haftada gaz şişkinliği çok oluyo bi dee
acaip iştah oluyo ilk 16 hafta boyunca 8-9 kg vermsıtım ben iştahım vardı ama istifra etmekten yıyemıyordum
gebelıkde asıl kılo 7. aydan sonra alınıyo 7. aya kadar gram almazsın almazsın yeıdncıe ayda aman aman
cunku bebegın vücudu tamamen yag ile dolmaya baslıo e bunun ıcınde besıne ıhtıyac var annede yaglanıo doğal olrk :)
Canım ya esımde üreolojıye gıdıp test verıcek ben hamıel kalmakta sorun yasmaıyorum genel olarak yanı
bunun ıcın sperm hareketlılıgınde sorun yoktur diye dusunuyorum ama bebekelrım bi süre sonra düştüğü için
morfolojide sorun oalbilir die gozukucek esım morfolojıyı ilaçsız düzeltebılecek bişi var mı bildi,ğin ???
bu kecıboynuzu vs şeler hareketlılıgı arttırıyor morfolojıyı etkılemıyor diye dusunuyorum ben ama doğrumu dusunuyorum aceba :26:
off su spermi versede sonuc cıksa cok merak edıyorum ne cıkıcak :18:
amin canım saol evet bende işteyim bıan bakamıyorum actıgımda kızlar döktürüyor okurken basım donuyor:) bakalım bızde pazartesi gidicez kocişimle bakalım Allahtan hayırlısı yasıycaz görücez.
senın ıcınde hayırlısı olsun insallah canım dualarım tüm bebiş isteyenlerle umarım gelir ve sıkı sıkı tutunur bebişin sana:)
canım Allah'ın izniyle eşinde de bişeyler çıkmaz inşallah,mera etme sen tatlım,
canım ınsallah ama beklemedıgımız yerden bı darbe yıycekmısız gibi gelıyo nedense ya :26:
bir de bizim üzerimizde kurban gorunuyormus bir hocaya danısmsıtım da eşin için adak adanmış ama kesılmemıs
onu kesmedıgınız sürece olmaz olsa da kaybedersınız dediydi hoca
yarın onu kesıcek eşim o kesılsın bı de su sperm testı sonucu cıksın
vallahi içim rahat edıcek ama bu test ve kurban bekledıkce hep kaygılıyım hep kaygılıyım
Allah ım hayırlı sğalıklı nasib etsın ınsallah hepimize
canım benim Allah'tan ümit kesilmez,duanı et bol bol,bişicik olmayacak inşallah.
İnşallah canımm :) :) :)
Canım ya esımde üreolojıye gıdıp test verıcek ben hamıel kalmakta sorun yasmaıyorum genel olarak yanı
bunun ıcın sperm hareketlılıgınde sorun yoktur diye dusunuyorum ama bebekelrım bi süre sonra düştüğü için
morfolojide sorun oalbilir die gozukucek esım morfolojıyı ilaçsız düzeltebılecek bişi var mı bildi,ğin ???
bu kecıboynuzu vs şeler hareketlılıgı arttırıyor morfolojıyı etkılemıyor diye dusunuyorum ben ama doğrumu dusunuyorum aceba :26:
benim kırmızılar teşrif etmedi daha,bu akşama,ya da yarına pasladı herhalde vücut.
cnm esim bir aydir da keci boynuzu pekmezi iciyor bi taraftan da ilaci kullaniyor. haplar bitince test yaptiracak. sayiyi etkiyor ama morfolojiyi bende bilmiyorum etkiler mi. testen sonra gorucez bakalim. birde havuc, domates , elma suyu karisimi var o da etkiliyor sperm mi diye biliyorum
paslamış olabilri ah ah bu bahar ayları var ya bütün suc havanın :) mevsım değiştiği için daha oturaklaşamadı
vücut bellı kı canım inşallah bebıs vardır ama yoksa da ınsallah düzenın bozulmaz gelır ınsallah canım
benımde bugun acaip belım agrıyo adet olcak gibi nie böle oldu anlamadım hiç :26: bel kemıgımın ustunden
kalçama doğru agrıyo adet agrısı gibi sızlıo sızlıo gecıo gene sızlıo :26:
evet canım havuc acaip etkılıyormus ben de baya bı bakındım ama morfolojıyı etkıleyen bişi
bulamadım Allah Allahh ınsallah bi sorun cıkmaz da cıkarsada ınsallah tedavisi vardır nedıım
4 yıl gecmıs beklemsıız iyileşene kadarda bekleriz heralde ne diyim :) hepımızın hakkında hayırlısı
arkadaslar bir dua duymustum bebek icin. biz bu ay yaptik esimle. isterseniz sizde deneyin. persembe gunu boy abdesti alip bir fetih okuyorsun. obur hafta cumaya kadar her gun sayiyi bir artirip okuyorsun fetihi. toplam sayi 45 oluyor. eger kabul olursada bir fetih okuyorsun. Hali duamizi zaten yapiyoruz kavli duayada ihtiyacimiz var.
paslamış olabilri ah ah bu bahar ayları var ya bütün suc havanın :) mevsım değiştiği için daha oturaklaşamadı
vücut bellı kı canım inşallah bebıs vardır ama yoksa da ınsallah düzenın bozulmaz gelır ınsallah canım
benımde bugun acaip belım agrıyo adet olcak gibi nie böle oldu anlamadım hiç :26: bel kemıgımın ustunden
kalçama doğru agrıyo adet agrısı gibi sızlıo sızlıo gecıo gene sızlıo :26:
ne güzel yapmışsınız canım :) yer gök dua ile tabii ki inşallah gelir bebişiniz de
fetihi hamile kaldıgın için okumuş olursun :) son hamileliğimde ben hemen namaza durmsutum sevıncten
napıcamı bilememıstım şükür namazı kılmıstım hemen insna Allah ınancı ile büyük rahatlık duyuyo
ruhumuz rahatlıyo
bak bu aklımdan çıkmıştı,bahar da değiştirmiş olabilir havamı
hamile olmadığımı biliyorum,o yüzden bırak ne zaman gelirse gelsin,4'ünde doktora gitcem nasılsa
haklisin cnm kesinlikle ole o inac olmasa nasil sabredilir musibelere. Allhm sabredenlerden eylesin hepimizi dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin en kisa zamanda
cnm konu baya gecmis ama ben yinede yazayim dedim. biz sizden 7 saat gerideyiz actigimda sayfalarca ilerlemis oluyosunuz:) cnm testi bizde yaptirdik. ilk test hazirandaydi 6 milyon cikmisti morfolojide kotuydu. 2. sinde 0 cikti sperm sayisi. o zamandan beri ilac kullandi esim ve en son 72 milyon olmustu ve morfolojide normale dondu. yaptirmadan bize 3 gun iliski olmasin dedi doktor. Hormon testinede bakti. nedeni hormonel olabilir diye. cikan sonuca gore ilac veriyor degerleri artikmak icin. bayandaki problem bir iki ayda halledilebilsede erkekde bu degerleri yukseltmek hemen mumkun olmuyor. bizim ki 6 aydan sonra duzelmisti.Allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda da gonlune gore versin
canım, benim eşimin spermleri azaldı testosteron tedavisi nedeniyle. acaba eşinin hangi ilacı kullandığını sorabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?