- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.141
canım, benim eşimin spermleri azaldı testosteron tedavisi nedeniyle. acaba eşinin hangi ilacı kullandığını sorabilir miyim
canım biz keçiboynuzu kürü uyguladık. eşimde hem hareket hem de morfoloji iyileşti. ama sayıya etkisi olmadı. hatta o dönem, hormon yüzdenden 76 milyon olan sayı 9 milyona inmişti. ama hareket ve morfoloji artmıştı. bence yine de denenebilir keçiboynuzu
cnm hayirlisiyla hamis heberini alcaz burdan ins.:)
cnm sizdede bi ara sperm 0 çıkmış..
biz 1 kere semen testi yaptırdık ve 0 çıktı...
bugun yaptırırz yine dediik ama doktor gerek duymadı..
mşlh size negüzelll 72 milyon acaip güzzel:)
be testiste amlyt ile 1 tane sperm görsem inan ayaklarım tavan yapar sanırım:)
ilacınızın adı neydi
cnm esimde sorun hormonlardandi. hormonu dengeliycek bi hap kullandi. adini hatirlayamadim suan
ben de sordum tatlım ama hatırlayamadı sweet85
canım acaba klomen olabilir mi?
canım söylediklerine harfiyen katılıyorum eşimin hız ve morfoloji sorunu vardı keçiboynuzu ve proxeed plus kullandı yaklaşık 1 ay felan ve ben hamile kaldım aynı sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahcnm çok iyi keçiboynuzu pekmezi alll..
ama ben sana bi ilaç sçylüycem acaip iyi bizde kulanıyoruz...
hatta internetten araştır.. zaten ilaç dedigim vitaminden oluşuyor yan etkisi falan hiç yok 2 doktora sordum ..eczacı arkadaşım da getidi çpk işe yarıyor spermler için dedi özellikle morfolojiye çok iyi geliyor...
proxeed plus...
bunu araştır aklına yatacak eminim..hiç yan etkisi yok korkmadan iç.. 1 kutusu 15 gün yetiyor... 1-2 ay kulanıp bidaha test yaptır farkı göreceksin:) 110-120 tl kutusu.. biraz pahalı
canım söylediklerine harfiyen katılıyorum eşimin hız ve morfoloji sorunu vardı keçiboynuzu ve proxeed plus kullandı yaklaşık 1 ay felan ve ben hamile kaldım aynı sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
bacım inş kemiğin biran önce kaynar yaa...görünmez kaza diye buna diyolar heralde.neyse 1 aydır sen kocişine bakıyosun şimdi o sana baksın.naz yap,tadını çıkar
hadi ya ben morfolojinin tedavisi yok sanıyıdum. ne kadar güzel Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.morfoloji sorunu ne kadardı da düzeldi?benim eşimde %1 tüp bebek yaptık.bilsem ilaç kullanırdım.ne kadar bi iyileşme oldu?
tatlım bize güzel haberler vermene sevindim.inş ameliyattan sonra daha da güzel haberler vereceksin.doktorun da çok olumlu konuşmuş.bu karanlık günlerin sonunda inş hep beraber aydınlığa çıkarız.imtihanımızı başarıyla geçer,inş dualarımız kabul olur.
canım söylediklerine harfiyen katılıyorum eşimin hız ve morfoloji sorunu vardı keçiboynuzu ve proxeed plus kullandı yaklaşık 1 ay felan ve ben hamile kaldım aynı sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
İns cnm ins acaba olacakmı :) sürekli hayal ediyorum bebekli günlerimi Rabbim bosuna vermeyeceği seyin hayalini kurdurmazmis ...ins öyledir... Suanda amlyta kdr umudum var...ama korkuyorum ya hiç sperm çıkmışsa ne hale gelirim umutla yasamak bile guzel İnan..
hayırlı olsun cnm bebegin darısı bize ins... Proxeed plus ilac diye almaktan çekinen olabilir ama ilac deil tum vitaminleri içeriyor cok faydalı ...bize yaramaz belki sonuçta 0 sperm var...belki bı umut vitamin diye alıyoruz bakalım Mayıs sonunda belli Olcak hersey...
Günayyyydıııınnnn tatlılarımmm
nasılsınız bakemm
Fermicim gelene kadar dua listemizi güncelleyeceğim tatlılarım haberimiz olsun
eloserce kuzum bu gün dua gününmüş, Rabbim tüm sıkıntılarını, neşeye çevirsin, bebeğinle ailenle inş.
Ayyy hadi ben kaçtımm, çiçeklerim sulanacak, balıklarıma yem verilecek
öpüyorumm herkesiii
not: randevuma 3 gün kaldıı :18: :18: heyecandan bayılmazsam :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?