- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.161
günaydın herkeseeeedün giremedim,girsem de yazamadım sadece okumaya fırsatım oldu kızlar,çok yoğundumm..minikgelinciğim canım çok sevindim,rabbimden ümit kesilmez,inşallah olacak senin de bebişlerin ben inanıyorum fermi bacım hayırlı yolculuklar,seni unutmak ne mümkün şekerim 60 gelsin ne güzel çiçeklerin var yaa,ben de çok özeniyorum ama 3 defa denedim 3 ü de öldü,üzüldüm sonra yazık günah bakamıyorum dedm bi daha da almadım,ama çok isterdim balkonum rengarenk çiçeklerle dolsun eloserce bacımm bugün dua gününmüş,rabbim inşallaaaaah gönlündeki herşeyi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin herkese iyi günlerr
tatlişimmm
ne güzel her birimize ayrı ayrı düşünüp yazmışsın
teşekkür ederim... yakın olsaydık sana hemen verirdim sardunyalarımdan kuzum beraber bakardık
günaydın herkeseeeedün giremedim,girsem de yazamadım sadece okumaya fırsatım oldu kızlar,çok yoğundumm..minikgelinciğim canım çok sevindim,rabbimden ümit kesilmez,inşallah olacak senin de bebişlerin ben inanıyorum fermi bacım hayırlı yolculuklar,seni unutmak ne mümkün şekerim 60 gelsin ne güzel çiçeklerin var yaa,ben de çok özeniyorum ama 3 defa denedim 3 ü de öldü,üzüldüm sonra yazık günah bakamıyorum dedm bi daha da alAllah madım,ama çok isterdim balkonum rengarenk çiçeklerle dolsun eloserce bacımm bugün dua gününmüş,rabbim inşallaaaaah gönlündeki herşeyi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin herkese iyi günlerr
Kizlar tahmini mayıs 25 de amlyt Olcak esim öğüne dua sıramı yaparmısiniz tarih ksin olsun soyleim yine:)bide ay yerine tup bebek yazın ben uğraştım tabloyu düzeltmedim:)
60 gelsin bacım sglsin uğraştık yapamadım ben ..Mayıs 25 de amlyt olur Heralde ama kesin deil kesin olsun o tarihi söyleyeyim :) ins karşısına 1 ay sonra hamile yazarız :)
naber tatlım.....
ha bide sdtive bacım inşallah fenerbahçemiz şampiyon,çok dua ediyorum
inş canımmm benimmmhemen yazarızzz süslerizzzz
güzel hamiş adayımızzz
inş canımmm benimmmhemen yazarızzz süslerizzzz
güzel hamiş adayımızzz
Oy yerim seni ben:)
İns liste bastan sona kdr hamıştı yazısı ile dolacak
Hatta ikinci kısımı yaparız orayada ikinci bebekleri yazarız kimbilir:)
canim, ben seni takip ediyorum. Allah sahidim, kendim icin dua ederken aklima hep sen de geliyorsun, senin icin de niyetleniyorum. Insallah en gusel haberlerini de okuyacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?