- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.181
günaydın herkeseeeeherkese iyi haftalar,hayırlı işler,hayırlı günler diliyorum naptınız bakalım haftasonu? biz deniz kenarına kahvaltıya gittik,sonra eşime deri ceket aldık,sonra da ikea ya gittik yeni evimiz için bişeyler baktık,sonra da eyüpe gittik,sonra da yemek yedik eve geldik,bu kadar:26: siz neler yaptınız?
kızlar bıde su rahim filmini cektirenler tecrübelerini paylasabılırlermi forumlarda baktım da mıllet hep ne kadar agrılı sancılı oldugundan bahsetmiş tırstım resmen ınsallah gerek kalmaz ama korkuttular gözümü
günaydın kuzular...
bu sabahın altısında feci bel ağrısıyla doğruldum yataktan,doğrulunca geçti,yatınca yine ağrıdı,dayanılmaz bi durumdu.şimdi de hafif midem bulanır gibi,kasıklarımda batma var,az buçuk akıntım var,adet oldum deyip bakıyorum...:18::18::18:
günün iyi geçsin kuzu günaydın....
inşallah adetin gelmeyecek... 9 aylık seyehate çıkmıştır inş çıkmamışsa söle ona bütün masrafları 9 aylığına ve yol parası falanda benden gitsin gelmesinm...
günaydddııııııınnnnnnn
mutlu günler bizimle olsun kocaman öpüyorummm
ay_she cim canımm dualarımız seninle
günaydın herkeseeeeherkese iyi haftalar,hayırlı işler,hayırlı günler diliyorum naptınız bakalım haftasonu? biz deniz kenarına kahvaltıya gittik,sonra eşime deri ceket aldık,sonra da ikea ya gittik yeni evimiz için bişeyler baktık,sonra da eyüpe gittik,sonra da yemek yedik eve geldik,bu kadar:26: siz neler yaptınız?
Bugün fermi arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
günaydın kuzular...
bu sabahın altısında feci bel ağrısıyla doğruldum yataktan,doğrulunca geçti,yatınca yine ağrıdı,dayanılmaz bi durumdu.şimdi de hafif midem bulanır gibi,kasıklarımda batma var,az buçuk akıntım var,adet oldum deyip bakıyorum...:18::18::18:
herkese günaydın!!!
hayırlı haftalar olsun...
bu akşam yaram için minik bi operasyon geçircem ilk kez anestezi alacam korkuyorum haftasonu giremedim c.tesi ağrılarım vardı evdeydim iyileşince kalkıp temizlik yaptım akşamda galatasarayımızın maçı vardı abbamları abimi yemeğe davet ettim asblam geldi sağolsun yemeği yaptık yedik yeğenlerimle oynadım 1,5 yaşındaki yeğenime küfür öğrewttim o söyledi nem kahkaha attim yani kafamı dağıtmak için içimden geldği gibi yaptık herşeyi ama yinede içimde bi korku karın ağrısı var ne olacak nasıl uyanacağım ağrım olacak mı bilemiyorum sanırım bu topikte ilk kez yara dondurcak olan kişide ben olacağım... umarım ilk müdahadelde geçer de gelecek aya göbekten iğne olmaya başlarım gerçi gelecek aya film çekilmem lazım ondansonraki aya artık :) neyse bu günlük bu kadar eğer müdahaldeden sonra kendimi iyi hissedersem eve gittiğimde yazarım şuanda iş yerinde işlerimi halletmem lazım akşama kadar belki yarın çalışamayabilirim iş kalmasın arkamdan.. ömnceki gün dua günümmüş hepinizden Allah razı olsun binlerce kere rabbim cemil cümlemizin duşlarını kabul edip kucaklarımızı doldursun... hepinizi çok öpüyorum işlerim erken biterse gene gelirim çok özledim sizle sohbeti sanki 1 aydır girmiyomuşum kk ya gidi geldi :)
canım daha gelmedımı reglın Allah ım ne sökülmez reglmıss belkı de bebıs var canım ama öle olsa bu kadar agrın olmaz
şaşırdım hakkında hayırlısı olsunn
canım ben de anlamadım nasl oldu ya?
hala sökülemedim.:18::18:
günaydın arkadaşlar...
bugün yoğun bir iş günü beni bekliyor. muhtemelen çok sık gelemem.
hayalimduam, sen cumadan beri bekliyorsun yanlış hatırlamıyorsam kırmızıları ama gelmediler... belki de gelmezler kim bilir.
elosercem, kuşum, inşlalh sorunsuz geçer operasyonun, fırsatın olduğunda gelip gelişmeleri bizimle de paylaş,
ayseciğim, sen de iyisin herhalde
ben haftasonu genellikle temizlik yaptım, evle ilgilendim. pazar sabah kahvaltıya gittik, balkona sandalye falan aldık...böyle geçti...4-5 makine çamaşır yıkadım, şimdi evde dağ gibi ütü beni bekliyor...
hiç bir hamilelik belirtim yok, zaten yumurtlamayı kaçırmıştık bu ay, tutturamadık yani yinekırmızılara son 1 hafta, eski düzenime göre. bakalım inşallah bu ay gecikmez...
iyiyim canım hamdolsun ben de haftasonu evdeydım cumartesı arkadaslar vardı ıste pazar gunu de evdydık kocişimle
film izledik muhabbet ettık yattık uzun uzun yastık sohbetı yaptık öle dingin relax bi gundu temızlıgımı cumadan yaptıgım ıcın rahattım
kasıklarım sızlıodu o da gectı bugun regle kaldı 10 gün heyecan dorukta ınsallah çok üzülmem bu sefer :26:
GÜNAYDINNNN.....cevapladıgın için tesekkur ederim canımm içimi ciddi anlamda rahatlattın cok sağol.bakalım eşim bugun doktora gitti ölçüm için eğer düşük cıkmazsa film cekilicek bana eğer böyle bir durum olursa da doktorum saolsun cok iyi ama bende yine özellkle söylerim ciddi bi muayene yapmasınıfilm çok acı vermiyor ama benim gibi gafil avlanma tatlım yaram varmış çekemdiler sen o tip muayeneni iyi ysaptır ben yaptırmakta ditendiğim için çok acı çektim oda yaramı zedelemişler ondan filmde 2 dk bile sürmüyo hafifi sancı çekiyorsun hatta 2 dk bile çok adet sancısı gibi sıkmazsan kendini çabuk geçiyo gidiyo umarım gerek kalmaz caNIM...
çok ciddi temizlik yaptım bu hafta, herşeyi kaldırdım...halılarımın bir kısmını yıkamaya vericem, 1 tane yeni halı aldım... bakalım inşallah odaya güzel olur..
bugün işe gelirken geri geri gitti ayaklarım, yapılması gereken çok şey var ama içinden çıkılmıyor :44::44::44:
sen hamile kalabiliyorsun tatlım, belki bu ay da olmuştur. benim zaten umudum yok, o yüzden çok da üzülmem gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?