- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.201
işyerinde ağlamaktan helak oldum,çok ümitlenmişim meğer yine.
ilacımı ne zaman içeyim,doktor adetinin ilk günü iç dedi,şimdi az az başladı.
devamı gelir mi diye bekleyeyim mi??
canım az az geliyor,pedime gelmemiş daha.silince var ayıptır söylemesi,ilacı içeyim mi bu durumdayken?canım yaahayırlısı olsun insna farketmeden ümitlenebılıyo
Allah razı olsun canım sağol :)
günaydın canım :)
ayy ne iyi yapmıssınız :) kahvaltıya nere gıttınız merak ettım
benım haftasonum telaslıydı cumartesi arkadaşlar geldı ıste yedık ıctık tam kınaya gıdecektık tel çaldı
kına iptal aa ne oldu ne ettı tabıı şaşırdık meğer damat tutuklanmıs al sana bi şok daha dolayısıyla gidemedık
evlerıne gıdeym dıe dusundum ama cok misafirleri varmıs napalım kısmett....hakkında hayırlısı olsun tabii
şaşırdım üzüldüm ama su testısı de su yolunda kırılıyo :26:
Allah ım çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhh
canım daha gelmedımı reglın Allah ım ne sökülmez reglmıss belkı de bebıs var canım ama öle olsa bu kadar agrın olmaz
şaşırdım hakkında hayırlısı olsunn
canım korkma bişi olmıcak insan uyutulacagı ıcın krokuyo bılıyorum ama bölece acısız gecırıceksın
inşallah yaran gectıkten sonrada hemencık bebısın gelır öle düşün canım :)
yazmadan gecemeyecegım valla küfür öğretme meselesine de çok karsıyım
bişeyler duymaya ihtiyacım var,bişi deyin kızlar bana...yalnızım bugün.
canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş elinden bişi gelmez ki zamanı var demek ki daha...
uyutulmaktan korkuyorum zaten başka bişiden değil canım ya inş iyi geçer...
kız küfür dediğimiz abartı bişi değil ki deli deli diyip elleri ile deli deli yapmayı öğrettim zaten 1,5 yaşına bile gelmedi nasıl desin kulakları küpeli bile diyemedi garibim sadece delüü delüüü diyip elleriyle deli işareti yaptı
canım az az geliyor,pedime gelmemiş daha.silince var ayıptır söylemesi,ilacı içeyim mi bu durumdayken?
canım bence ilaç alma nasılsa gelmeye baslamıs yavas yavas sökülür :44:
canım söktürme ilacı değil,enfeksiyon ilacı 1000 mg.rahmimde kızarıklık olduğu için vermişti.
çok az gelmiş,gittim yine lavaboya,peçeteye sildim,gelmedi,sadece azcık bişi gelmiş.off afedersiniz kızlar çk detay verdim.özür dilerim kızlar,kafam bulanık.geldi adetim ama temelli gelmeyince kafam karışıyor.((((((((((
bişeyler duymaya ihtiyacım var,bişi deyin kızlar bana...yalnızım bugün.
çok az gelmiş,gittim yine lavaboya,peçeteye sildim,gelmedi,sadece azcık bişi gelmiş.off afedersiniz kızlar çk detay verdim.özür dilerim kızlar,kafam bulanık.geldi adetim ama temelli gelmeyince kafam karışıyor.((((((((((
anladım canım dr ne zaman kullan dedi sana ?
canım rahatla bu kadar sıkma canını lütfen
canım benim, benim adetlerim bir kaç aydır hep böyle başlıyor. azar azar lekelenme gibi. 2-3 gün böyle sürüyor bazen. hatta hatırlarsanız ilk defa olduğunda kan testine gitmiştim ama sonucu alamadan kırmızılar gelmişti...
yani artık umutlanma , tam kanama başlar çok yakında. ilacı da tam kanaman başlayınca iç istersen tatlım.
daha önce de yazdım ya işlerim yoğun bugün, o yüzden gelemiyorum sık sık
kızlarrrr eşimmm gittiii sperm verdiiii herhangi bir düşüklük yokmuss ben film cekınıcem:18::18::18:
kızlarrrr eşimmm gittiii sperm verdiiii herhangi bir düşüklük yokmuss ben film cekınıcem:18::18::18:
gözünüz aydın canım, inşallah sende de problem çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?