Sabredenler Kulübü 2012 :)

uyutulmaktan korkuyorum zaten başka bişiden değil canım ya inş iyi geçer...
kız küfür dediğimiz abartı bişi değil ki deli deli diyip elleri ile deli deli yapmayı öğrettim zaten 1,5 yaşına bile gelmedi nasıl desin kulakları küpeli bile diyemedi garibim sadece delüü delüüü diyip elleriyle deli işareti yaptı

mışıl mışıl uyyucaann ve yaradan kutulucan ınsallah :)

kzı delü küfür mü Allah seni ay bende küfür deyınce neler anladım neysem

bende gecen akşam yegenım Elif'e şut çekmeyı ve gool diye bagırmayı öğrettım şimdi oyun oynarken bile birden

gooaaalll diye bagırıyoo cok hosuan gitmıs sanırırm

canım az az geliyor,pedime gelmemiş daha.silince var ayıptır söylemesi,ilacı içeyim mi bu durumdayken?

canım bence ilaç alma nasılsa gelmeye baslamıs yavas yavas sökülür :44:

çok az gelmiş,gittim yine lavaboya,peçeteye sildim,gelmedi,sadece azcık bişi gelmiş.off afedersiniz kızlar çk detay verdim.özür dilerim kızlar,kafam bulanık.geldi adetim ama temelli gelmeyince kafam karışıyor.((((((((((

Son düzenleme:
canım söktürme ilacı değil,enfeksiyon ilacı 1000 mg.rahmimde kızarıklık olduğu için vermişti.

anladım canım dr ne zaman kullan dedi sana ?

canım rahatla bu kadar sıkma canını lütfen

bişeyler duymaya ihtiyacım var,bişi deyin kızlar bana...yalnızım bugün.

canım benim, benim adetlerim bir kaç aydır hep böyle başlıyor. azar azar lekelenme gibi. 2-3 gün böyle sürüyor bazen. hatta hatırlarsanız ilk defa olduğunda kan testine gitmiştim ama sonucu alamadan kırmızılar gelmişti...
yani artık umutlanma , tam kanama başlar çok yakında. ilacı da tam kanaman başlayınca iç istersen tatlım.

daha önce de yazdım ya işlerim yoğun bugün, o yüzden gelemiyorum sık sık

anladım canım dr ne zaman kullan dedi sana ?

canım rahatla bu kadar sıkma canını lütfen

canım adetin 1.günü kullan dedi,şu anda lekelenme gibi geldi.kaç kere gittim,çok çok azdı.eşimle aynı anda birlikte içecektik ilacı,lekelenme oldu diye o içti bile,ben ne olur ne olmaz diye bekliyorum.:18::18:
boşuna çaba biliyorum,belim sızım sızım sızlıyor şimdi.

aynen canım,sanki adet değilmişim gibi,kırmızıyı gördüm bitti ümidim ama ilaç telaşı sardı şimdi beni.haklısın tam kan gelince içerim,eşim içti bile gerçi,inşallah şifasını görürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…