Sabredenler Kulübü 2012 :)

anladım canım.eşim konustuysa eğer ona sorucam ne kadar falan bılgı almısmı.yazarım buraya da mutlaka insallah kimsenın kucagı bos kalmaz canım benım

tamm canım ben de özel hastanelerde halledeceğim kısmetse,devlet hastaneleri sallıyor.
inşallh kimsenin kucağı boş kalmasın.

tamm canım ben de özel hastanelerde halledeceğim kısmetse,devlet hastaneleri sallıyor.

canım asıl devlet hastesınde iyi yapılıyor bu tip işlemler cunkıu cok sık yapıldıgı ıcın uzmanlasmıs oluyrolar

yine de sen bilrisin tabıı kı

kızlar havayı dagıtayım gene elbsie resimleroıylee haydıınnnn

emınım pahalıdır henuz fiyat bilgisi gelmedi ama :) çok şık olduğu kesinn :)

kızlar havayı dagıtayım gene elbsie resimleroıylee haydıınnnn

emınım pahalıdır henuz fiyat bilgisi gelmedi ama :) çok şık olduğu kesinn :)

detay

canım asıl devlet hastesınde iyi yapılıyor bu tip işlemler cunkıu cok sık yapıldıgı ıcın uzmanlasmıs oluyrolar

canım sallıyor derken zaman açısından demek istedim mesela cuma günü randevum var,o zmn yapabilirler ama beni taa hazirandaki adetime bekletecekler.

hee anladım canım süre olrk dıosnnn evet bak o doğru ona bişi demıom çok ınsan gittiği için sallıolar

aynen canım,o anlamda dedim düşün simir testi 2 gün içinde çıkıyomuş,bana 15 gün sonra gel dediler.kan tstinini bile 2 saat için veriyolar ama onu bile çıkartamadılar aynı gün içinde.

resimdeki kıyafetler güzelmiş tatlım,dediğin gibi pahalıdırlar.

aynen canım ama dıktırılebılır sanıyorum elbise bişi diil de ceket de çok zorlayıcı old sanmıyorum

bi ark vardı da cts gunu elbıse dıktırmıs 15 e dıkıoms kadın her türlüsünü kuamsı sana ait ama

yanı öle dıktırılebılır :) hem birebir ölçülerine göre olr :) bılmıom az daha zayıflayımda dusunces

aynen canım,o anlamda dedim düşün simir testi 2 gün içinde çıkıyomuş,bana 15 gün sonra gel dediler.kan tstinini bile 2 saat için veriyolar ama onu bile çıkartamadılar aynı gün içinde.

hımm evet ben de smear testını 15 gunde almsıtım ama kan testını gun ıcınde öğrenıyorum

hatsaneden hastaneye değişiyordur belkı de

canım sallıyor derken zaman açısından demek istedim mesela cuma günü randevum var,o zmn yapabilirler ama beni taa hazirandaki adetime bekletecekler.

ben kendı doktorumdan baska bıryere yaptırmayı dusunmedıgımden hıc arastırmadım ama devlet herseyde oldugu gıbıı mutlaka sallıyordr zaman acısından.avrupa şakak hastanesınde benım doktorum tüp bebek tedavi merkezi olarak gectıgı ıcın doktorda ekıbıde yeternce tecrubelıdır dıye dusunuyorum.

ya kızlar bıde söyle bır konu var bılmıyorum uzuldugum ıcın benmı gereksız yere sorun yaptım ama cok takıldım.eşime ne oldu ne konustunuz dıye mail attıgımda verdiği cevap direk problem bende değil sendeymiş diye cevap verdi zaten uzulmustum ıyıce kırıldım

üzücü birşey söylemiş eşin. ama erkekler bazen anlamların ardını düşünmeden konuşuyorlar. yani en basit ve yalın ve kaba haliyle anlatıyorlar durumu. üzüleceğini bile bile, ya da seni suçlamak için söylememiştir. bizde problem şu anda eşimde görünüyor, ilaçları da biraz pahalı. bazen üzülüyor, benim masrafım diyor. diyorum ki saçmalama, bu ikimizin sorunu, sen ben yok...
bence kırıldığınızı dile getirin...

üstelik bazen iki taraf da sağlılı olduğu halde bebek olmayabiliyor... sebepsiz kısırlık diyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…