- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.221
hayırlısı inşallah canım
ben de çektirmek istiyorum,özelde fiyat sordutacağım.
ben ıcımdekı korkudn falan fiyatını hiç düşünmedim tatlım ya ne kadar acep ortalama olarak?
bilmiyorum canım ben de piyasayı,bitek o aklımda benim,tam adetim gelince ilaç kullanacağım..
anladım canım.eşim konustuysa eğer ona sorucam ne kadar falan bılgı almısmı.yazarım buraya da mutlaka insallah kimsenın kucagı bos kalmaz canım benım
tamm canım ben de özel hastanelerde halledeceğim kısmetse,devlet hastaneleri sallıyor.
inşallh kimsenin kucağı boş kalmasın.
canım asıl devlet hastesınde iyi yapılıyor bu tip işlemler cunkıu cok sık yapıldıgı ıcın uzmanlasmıs oluyrolar
yine de sen bilrisin tabıı kı
resimdeki kıyafetler güzelmiş tatlım,dediğin gibi pahalıdırlar.
hee anladım canım süre olrk dıosnnn evet bak o doğru ona bişi demıom çok ınsan gittiği için sallıolar
resimdeki kıyafetler güzelmiş tatlım,dediğin gibi pahalıdırlar.
aynen canım,o anlamda dedim düşün simir testi 2 gün içinde çıkıyomuş,bana 15 gün sonra gel dediler.kan tstinini bile 2 saat için veriyolar ama onu bile çıkartamadılar aynı gün içinde.
tamm canım ben de özel hastanelerde halledeceğim kısmetse,devlet hastaneleri sallıyor.
inşallh kimsenin kucağı boş kalmasın.
canım asıl devlet hastesınde iyi yapılıyor bu tip işlemler cunkıu cok sık yapıldıgı ıcın uzmanlasmıs oluyrolar
yine de sen bilrisin tabıı kı
canım sallıyor derken zaman açısından demek istedim mesela cuma günü randevum var,o zmn yapabilirler ama beni taa hazirandaki adetime bekletecekler.
kızlarrr doktor 350.00 tl yi bulur demiş film için
iyimiş,bana 500 dedi biri.
wuu cok demısler cnm sana ya! sen ne zaman yaptırcaksın?
canım adetim bugün çat pat başladı,10 gün içinde.kısmet bakalım
ya kızlar bıde söyle bır konu var bılmıyorum uzuldugum ıcın benmı gereksız yere sorun yaptım ama cok takıldım.eşime ne oldu ne konustunuz dıye mail attıgımda verdiği cevap direk problem bende değil sendeymiş diye cevap verdi zaten uzulmustum ıyıce kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?