- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.241
üzücü birşey söylemiş eşin. ama erkekler bazen anlamların ardını düşünmeden konuşuyorlar. yani en basit ve yalın ve kaba haliyle anlatıyorlar durumu. üzüleceğini bile bile, ya da seni suçlamak için söylememiştir. bizde problem şu anda eşimde görünüyor, ilaçları da biraz pahalı. bazen üzülüyor, benim masrafım diyor. diyorum ki saçmalama, bu ikimizin sorunu, sen ben yok...
bence kırıldığınızı dile getirin...
üstelik bazen iki taraf da sağlılı olduğu halde bebek olmayabiliyor... sebepsiz kısırlık diyorlar işte
kızlarrr doktor 350.00 tl yi bulur demiş film için
ya kızlar bıde söyle bır konu var bılmıyorum uzuldugum ıcın benmı gereksız yere sorun yaptım ama cok takıldım.eşime ne oldu ne konustunuz dıye mail attıgımda verdiği cevap direk problem bende değil sendeymiş diye cevap verdi zaten uzulmustum ıyıce kırıldım
aslında eşim cok düşüncelıdr altnda artnıyet olmadıgını dusundugum ıcın ona tepki göstermedm ama zaten uzuldugm ıcın bu konuya buyuttm sanırım kendmce kırıldm.bnde eşin gibi düşüncelere takıldm direk canım ya film 350 yi buluyr dıyınce üzüldüm ki eğer sorun varsa daha ne masrflar cıkıcak.bunları dusunmeye basladım hemen
görüşemedik kuzu naıslsın nasıl gidiyor.... ankaraya yaz geldimi... burası cehennem sıcağı
düşünme öyle. ortak sıkıntılar bunlar. imkan varsa zaten dert edilmez. para bu dünyada ne için var, neden kazanıyoruz?! hayatımızı idame ettirebilmek için. ve sağlık harcamaları en önemli kısımda. paraya birikecek maddi varlık gözüyle bakmamak lazım. o biz yaşayabilelim diye var.
hiç üzülmüyorum tedavi için giden parama vallahi...
canım benim, sıcak buralarda vallahi...yaza ne yapacağız kim bilir, sizin durumlar daha da zor. Allah kolaylık versin...
canım bir iyiyim bir kötü ben de...
diyorum ki doktora gidiyim, yumurta takibi istiyim, sonra diyorum ki neye yarayacak! bana diyecek ki mesela, yarın sabah ilişkiye girin....bu benim eşim için kolay birşey değil...biraz daha iyileşse de henüz o noktaya gelemedike doktorun dediği zamanda ilişki olmazsa ben yine yakacağım kabloları, sinirim tavan yapacak... en son öyle kzıdım öyle ağladım ki, dedim yeter ayrılıca ben...bu üzüntüyü çekemem...psikolojik kısmı da var eşimin sorunlarının ve çözmeye çalıştığını pek sanmıyorum... üfff ne biliyim işte. bir iyiyim bir kötü...
işler de yoğunduı bugün. saat ne ara 4 oldu bilemedim
cnm ya psikoloji kısmı çok zor çözülüymöuş ben perşembe günki kabustan beri her halta gözlerim doluyo biri dokunsa ağlayacak durumdayım artık nasıl bi yığıntı altında kalmışsam.... artık oluruna bırakmakta fayda var desemde ben kendime bile söz geçiremiyorum...
cnm zaten çoğu kadın doğum devlet hastanelerinde bu zihaz yok özele sevk veriyor bende dsoktorum özelde normalde o git şurda çektir dedi bende kadın doğum ahstanesine gittim hekime rica ettim 3 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç bebeğim olmadı dedim (bi düşükyaptım desem vermiyomuş sevki) özele verdi eğer sevki almasaydım 150 tl ye çekilcektim ama sevk aldım para vermedim çekemediler sevki geri verdiler ve 1 ay içinde tekrardan gelirsen çekerik dediler... hiç korkun olmasın hiçde ağrımıyo canın hafif bi şişlik adet sancısından az bşi sancı kasma kendini ben 4 gün önce çektirdim ve tekrar çektircem rahim daralan kanalda yara vermış onu dondurcak bu gün doktorum gelecek aya bi daha film çekileceğim... korkmuyorum artık send ekorkma allah yardımcın olsun..
eşine değilde tahlil verdiği labarotuvarı yada doktoru ara bilgi al bence erkekler bazen gruru meselesi yapabiliyor bu gibi şeyleri.... lab sana sonucu mail atsın sen bile baksan anlarsın zaten bence bırakma peşini için rahat etsin...
Allah senınde yardımcın olsun canım cok sağol rahatlattıgın ıcın yok canım ya eşim en ınce ayrıntısına kadar anlattı takılmaz öyle gurur falan yapıpta benden bsey saklycak bırı değil eşim sadece bos yere problem yaptm kendme zaten bos yere oldgndan ona tepki göstermedim sadece olayın verdıgı uzuntdn takıldm bıan üzüldm sadece.insallah sende yarandn kurtulcksın hersey yoluna girecek tatlım toparlan bakalım dagınıklkta calısınca ınsanın kafası daha cok yoruluor blırım:)kızlar benim tadım yok topikin de tadı yok yaaa nerdesiniz nerelere gittiniz...
son saatlerim 6da randevum var yaradan kurtulmaya gideceğim.... uyuyup uyanacam herşey düzelmiş olacak inş. öptüm herkeşi hoşçakalın kuzular... akşama kendimde olursam gelirim iş yerinde işlerim bitti ortalığı toparlayayım çalışma alanım çok dağıldı toparlayayaım sonrada saatimi bekleyeyim...
bende eşimimn sağlığı ıcın olsa hıc problm etmm sadece saglık degıl her konuda ama ne bılıyım konuya uzuldugumden herseyı dert eder oldum kendme Allaha sükür ımkanmz olmadgndan degıl ama ne bılıyım kafama takıldı ıste öyle bı.düşünme öyle. ortak sıkıntılar bunlar. imkan varsa zaten dert edilmez. para bu dünyada ne için var, neden kazanıyoruz?! hayatımızı idame ettirebilmek için. ve sağlık harcamaları en önemli kısımda. paraya birikecek maddi varlık gözüyle bakmamak lazım. o biz yaşayabilelim diye var.
hiç üzülmüyorum tedavi için giden parama vallahi...
evet valla benim eşimde evlendğimiz sene 3 kez hemeroit ameliyatı oldu ardından varikosel ameliyatı oldu onun canı sağolsun rabbim mutaç etmesin hastaneye doktora ameliyata ama yokluğunuda göstermesin ortak dert bak şimdi bendeki sorun yüzünden biz tüp bebeğe kadar gidebilirz bende dedim ki 10-15 bin tl lik altınım kaldmıştı satmamıştım ev alırken onu bozarım dedim benmki kızdı bewn bu günler için biriktirdim ya kazancımızdan şimdi kullanmayacaz ne zaman dedi gruru duydum ayrıca senin hastalık benim hastalık sorunu etme kızarım dedi kocamı bi kere daha sevdim .....
selamlar arkadaşlar dostlar renkdaşlarrr..
akşam gittiiiiimm maçı da alıııpp geldiiiimmm
biz de evdeydik canım, arkadaşlar vardı. başka bir formamı giymiştim, baktım olmuyor, 1-1ken gittim çubuklumu giydim. gol geldi
çok gerildim maçta 2. yarı başlayınca artık dedimki bjk bi gol atsın sonra rahatlarız..
sonrasında attılar.. haha dedim maç döndü..
FENERBAHÇE arefeyi gösterir bayramı göstermez..
sonra bizim gol.. ardından 2.. süperdi ya..
kızlar benim tadım yok topikin de tadı yok yaaa nerdesiniz nerelere gittiniz...
son saatlerim 6da randevum var yaradan kurtulmaya gideceğim.... uyuyup uyanacam herşey düzelmiş olacak inş. öptüm herkeşi hoşçakalın kuzular... akşama kendimde olursam gelirim iş yerinde işlerim bitti ortalığı toparlayayım çalışma alanım çok dağıldı toparlayayaım sonrada saatimi bekleyeyim...
canım benim, sıcak buralarda vallahi...yaza ne yapacağız kim bilir, sizin durumlar daha da zor. Allah kolaylık versin...
canım bir iyiyim bir kötü ben de...
diyorum ki doktora gidiyim, yumurta takibi istiyim, sonra diyorum ki neye yarayacak! bana diyecek ki mesela, yarın sabah ilişkiye girin....bu benim eşim için kolay birşey değil...biraz daha iyileşse de henüz o noktaya gelemedike doktorun dediği zamanda ilişki olmazsa ben yine yakacağım kabloları, sinirim tavan yapacak... en son öyle kzıdım öyle ağladım ki, dedim yeter ayrılıca ben...bu üzüntüyü çekemem...psikolojik kısmı da var eşimin sorunlarının ve çözmeye çalıştığını pek sanmıyorum... üfff ne biliyim işte. bir iyiyim bir kötü...
işler de yoğunduı bugün. saat ne ara 4 oldu bilemedim
canım benım gelceek gitcek ınsalklah hemen :)
canım ya gecen bı topiğe denk gelmsıtım cok guzel macunalrdan fln bahsedıyorları erkekte cınsel ıstek ıcın
ve cok faydasını gormus ınsnalar vardı hıc öle bişey denedınız mı ? topiği bulayımda lınk atayım sana
canım görmemişim yazdığını, küsme tamam mı? :26::26:
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün ay_she arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
herkese günaydın!!!
hayırlı haftalar olsun...
bu akşam yaram için minik bi operasyon geçircem ilk kez anestezi alacam korkuyorum haftasonu giremedim c.tesi ağrılarım vardı evdeydim iyileşince kalkıp temizlik yaptım akşamda galatasarayımızın maçı vardı abbamları abimi yemeğe davet ettim asblam geldi sağolsun yemeği yaptık yedik yeğenlerimle oynadım 1,5 yaşındaki yeğenime küfür öğrewttim o söyledi nem kahkaha attim yani kafamı dağıtmak için içimden geldği gibi yaptık herşeyi ama yinede içimde bi korku karın ağrısı var ne olacak nasıl uyanacağım ağrım olacak mı bilemiyorum sanırım bu topikte ilk kez yara dondurcak olan kişide ben olacağım... umarım ilk müdahadelde geçer de gelecek aya göbekten iğne olmaya başlarım gerçi gelecek aya film çekilmem lazım ondansonraki aya artık :) neyse bu günlük bu kadar eğer müdahaldeden sonra kendimi iyi hissedersem eve gittiğimde yazarım şuanda iş yerinde işlerimi halletmem lazım akşama kadar belki yarın çalışamayabilirim iş kalmasın arkamdan.. ömnceki gün dua günümmüş hepinizden Allah razı olsun binlerce kere rabbim cemil cümlemizin duşlarını kabul edip kucaklarımızı doldursun... hepinizi çok öpüyorum işlerim erken biterse gene gelirim çok özledim sizle sohbeti sanki 1 aydır girmiyomuşum kk ya gidi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?