Sabredenler Kulübü 2012 :)

yok bacım nerdeeeeeeeeeee:):):)
benim telin süresi dolduuuu anasını aglattım resmen bu ayyyyyy faturam pek kabarık gelcekk:)kocam ödesin teden girerim yine:)
hmmmmm :))
netine ne olacak ki

kalıcaksın hemde çok yakın zamanda
öyle miiiiii....
İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

biliyorum çok alakasız ama güzel bi ezme tarifi olan var mı
ne ezmesi kız :)

olduğu zaman çok araştırmıştım canım bişe bulamamıştımda burda hamile arkadaşlara sormuştum 3 4 kişi hamilelikte olur demişti zaten bu kokuda beni rahatsız etti gidip bi baktırım ben...
dur bide ben araştırayım...

canım değer negatif...
ben sana sordum ki adetin geçti mi ??
yükselir mi bunu ben bilemem ama adet günümden 1 gün önce değer 24 çıkmştı..
sanırım ayın 24 ünde yumurtladım ben

bu 4. ay canım tek bir belirti dahi yok

inş. bu belirtisizlik en büyük belirti olur

oflu bacımm wın la nete baglanıyorum onunda süresi bugun son:)zaten cuma annemlere gitcez hafta sonu orda kalcaz giremem internet olsada:)

Vaginanın iltihabına "vajinit (vaginit)" ve serviks (cerviks) denilen rahim ağzının iltihabına "servisit (cervicit)" denmektedir.

Vajinit ve servisitlerin en önemli bulguları da normalden farklı yapıda olan yani fizyolojik olmayan "patolojik vaginal akıntı" lardır. Patolojik vajinal akıntılar kişide bir hastalık olduğunu gösterir.

Vajinitteki akıntı fizyolojik akıntılardan farklı bazı özellikleri vardır; daha bol miktardadır, kötü, rahatsız edici kokusu olabilir ve koyu kıvamlıdır. Bazen süt kesiği kıvamında olabildiği gibi bazen de köpüklü ve bol sarı-yeşil renktedir.

Serviksin iltihapları (servisitler) ise anormal vajinal akıntılar yanında, kendilerini kasık ve bel ağrıları ile belli ederler.

Vaginal enfeksiyon (vaginit) ve servikal enfeksiyon (servisit) dışında da bir çok kadın hastalığı vaginal akıntı yapabilir. Genital bölgede kullanılan parfümler, pedler,vajinal tamponlar veya prezervatif gibi yabancı maddeler vaginada irritasyon (tahriş) yaparak akıntıya neden olabilir.

Tüm bu nedenler dışında nadiren de olsa üreme organları ile ilgili kanseröz tümörler de akıntı şikayeti yapabilir.

Mantar enfeksiyonları (Vajinal mantar enfeksiyonları): Vajinadan gelen peynirimsi (kıvamlı) veya süt gibi beyaz akıntılar mantar enfeksiyonu ile ilişkilidir.

Selam kızlar:) minikgelinim topicin hayırlı olsun:) şimdiden 16 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla:) ecnturk nolur hamile ol yaa,umut ver bize

Selam kızlarrr bakıyorum yeni topicte buluşmuşuz eee bensiz olur mu hiç hemen damlayayım dedim ama maşallah topiğin açılmasından hemen sonra baya bi kaynatmışsınız oku oku ancak bitirebildim sanırım BATı en yakın olan benim hayırlısı bakalım

Selam kızlar:) minikgelinim topicin hayırlı olsun:) şimdiden 16 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla:) ecnturk nolur hamile ol yaa,umut ver bize
ah kuzum kan testi yaptırmasaydım keşke ama yaptırdım işte poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…