Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkese selam bu arada friedman bacım akşama karnıyarık yapcam ayy kızlar nası tutuyosunuz oruçları var mı bi taktiğiniz allah aşkına susuzluktan ölüyorum,zor tutuyorum inanınki

ayyy ne gözel karnıyarıkk varrr sana geliyom kuzum karnını tok tutması için sahurda fındık ceviz falan ye bir ikişer tane çokda değil birde ben bu yıl acayip karpuz yiyorum o iyi oluyo çok susamıyorum dene istersen

anneeemmm benim herife yeter ki hamur tatlısı yap ne yaparsan yap honi gırtlak homini gırtlak yir valla

herkese selam bu arada friedman bacım akşama karnıyarık yapcam ayy kızlar nası tutuyosunuz oruçları var mı bi taktiğiniz allah aşkına susuzluktan ölüyorum,zor tutuyorum inanınki

Ohhhşşş karnıayrıgıda pek severım :) ınsallah yarın akşamda ben yapıcam akrnıyarık :)

şöyle cacıkla fln of of of Allah yardımcın olsun canım cok zor yaaa hava sıcak gunelr uzun

Allah kabul etsınn

hurmaları bı muddet suda bekletmek ıse yarar bence :) yumusarlar iyi olur :) sağol canım tarif için

galiba dürtek patronları görmesin kuzumuzu öle

oohhh afiyet ossun kuzuma patates demişken bende kumpir mi yapsam acep :26: krem kremall tarif isterik şekeriimmm

temiz sonuçlar çıksın inşallah kuzuuummmmm

ımmhh kumpiride pek severım cuma gunu ıns kromozom sonucum cıkarsa bakırköydekı yenı bı dr a

gidicez oraya gıtmısken kumpirimide yer öle gelrıım eheheh

şerbetli coco star kurabiye

Hamuru için:

• Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 küçük paket kakao (küçük paket yoksa ik tatlı kaşığı koyun)
  • 1 yumurta (oda sıcaklığında olmasa da olur)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
(kuzular ben bu bir çay bardaklarını hep bir parmak eksik koyarım özellikle şekeri aşırı şireli ollmuyo isterseniz sizde öyle yapın )

İçi için:

• 2 su bardağı hindistan cevizi (bana bir buçuk bardak yetti)
  • 1 yumurtanın akı
  • 1 su bardağı pudra şekeri (hazırda pudra şekeri yoksa robotta toz şekeri iyice çekin oda olar )

Şerbeti için:

• 1 buçuk su bardağı süt
  • 1 bucuk su bardağı şeker (ben bir bardak kullandım gayette gözel oldu)

şerbetin sütü soğuk olucak kuzular kurabiye fırından çıkar çıkmaz şerbete batırın kurabiyeleri bir alt üst yapıp diğerlerine geçin sonrada afiyetle yiyin

sdtiveeee..... gerçekten uyudu galiba bu kız

geldim geldim...bir işim çıktı da...

canım dün eşim istedi diye karnıyorık yapmıştım, yanına nohutlu pirinç pilavı ve cacık...
bugün için de köfte yoğurdum şekil verdim dolaba koydum. akşam işten dönünce onları kızartıcam, yanına da patates falan. biraz pilavım ve taze fasülyem var ilaveten

canım arkadaşlar söylemiş zaten, fındık ceviz ya da baden ye birazcık. mutlaka süt ya da yoğurt tüket. ben özellikle sütü öneriyorum. bir de sadece sahurda değil, bir önceki günün iftarından sonra yatana kadar bol bol sıvı tüket. maden suyu da iç mutlaka..
sahurda, çok yağlı ya da tuzlu yeme. zeytini az ye mesela...

friedmanciğim, tariflerin pek hoş... ama benim hindistan ceviziyle hiç aram yok ne yazık ki...

bu akşam egemn deyiz o vakit aç kapıları kuzu türkiyenin dört bir yanından misafirin geliyo bence daha önce hiiçç böle heyecanlı ve gözel bir iftar olmamıştır

sertse eğer hurmalar doğru diyon vallaa işte bak ne demişler akıl akıl gel tepeme takıl

kuzuuuu en gözel kumpir bakırköyde mi oluyoo eğer öyleyse bizde birgün gider orda yirik

sıcakta çok durmamaya çalış daha çok su arıyor insan o zaman.mümkünse serin,klimalı ortamlarda bulunursan pek susuzluk hissetmezsin.ve karpuzda iyi oluyor ama iftarda.ben sahurda yemiyorum pek karpuz,hepsi su sonuçta şişkinlik yapar.

ayy canım valla hiç bişey canım istemiyo ki,bu gece 1 simit yedim bi de ayran içtim o kadar midem almıyo ama fındık falan yiyebilirim,iftardan sonra da su içicem diye yemek bile yiyemiyorum ki,istanbul çok nemli

bacım enn güzel kumpir ortaköyde olur ama bakırköydekilerin de hakkını yememek lazım ahh canlarım beniiiiimmmm buyrun gelin hepinizi beklerim,hepinize yaparım missss gibi karnıyarık,ne isterseniz yaparımmm canlarım benimmm

aaaa bakırköyü bilmem ama benim bildiğim en güzel kumpir ortaköyde.sonuçta ortaköy kumpiriyle ünlü,istanbullu gacılar dimi,yanılıyormuyum???

oohhh taze fasülye ne gözel kocam hiç yemediği için ben yapmıyom hiç arkadaşıma gidincik onda yapıyoz

friedmanciğim, tariflerin pek hoş... ama benim hindistan ceviziyle hiç aram yok ne yazık ki...
kuzuuum sende hurmallıyı yap oda çok lezzetli bu pastam bitincik bir tarif daha gördüm onuda denicem güzel olursa sizinle onuda paylaşıcam ben çok yapıyorum öle pasta türü kocam çok seviyo o yüzden yeni şeyler arıyom hoşuma gidenleri sevdiklerim denesin diyee sizlernenlede paylaşıyom

Valla egemn karnıyarıkları bol tut ben en az 3 dene yerım en az yalnız

yok canım en güzeli ortaköyde oluyo :)

ama benım bakırköyde güzel yapan bıyer var oranınkını sevıyorum :) yıllardır da orda yerim :)

aaaa bakırköyü bilmem ama benim bildiğim en güzel kumpir ortaköyde.sonuçta ortaköy kumpiriyle ünlü,istanbullu gacılar dimi,yanılıyormuyum???

evet canım doğru ortaköy :) ama ortaköy bıze uzak bakırköy daha yakın

oooohhh ellerin dert görmesin göbeğinde bebek görsün emi

ayyyy kuzular öle istanbulu çok biliyorum diyemem açıkcası dahi iki yıl oldu geleli ammaa siz diyincik hatırladım ortaköy olduğunu kociş bahsetmiştii ayyyy orada yakın en iyisi orda yiyem kumpir yaz sıcakları biraz azalınca akşam üzerine denize karşıı allaaaaaaaaahhhhhhhhhh süper

ben iki dene yerim fazla yiyemem pilavda olursa yanında anca iki dene yavaş yavaş sayıda veriyok

aminn inşallah bacımmmmm yiyin tabi çok güzel olur afiyet şeker olsun bacımmm

ben iki dene yerim fazla yiyemem pilavda olursa yanında anca iki dene yavaş yavaş sayıda veriyok

tamam canım beklerim ona göre yapam bari,ben 1 tane yerim eşim de 2 tane yer,sdtivede 2 tane yese,ahsenelkasas da 2 yese ben 30 tane yapam bari daha adını sayamadığım bir sürü arkadaşım hamişlerim var hepinizi bekelrim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii

aminn inşallah bacımmmmm yiyin tabi çok güzel olur afiyet şeker olsun bacımmm

sağooll kuzuuummmm karnım doydu birden
oh ohhh ne güzel ne güzel,yakınsa gidin valla.bizim buralarda öyle çok kumpir yapan yer yok,ki kaldı iyi yapanını arayalım
pikiiiiii ortaköyde en güzel yapan nire kim hangisi yoksam hepsimi gözel yapar :26:

oh ohhh ne güzel ne güzel,yakınsa gidin valla.bizim buralarda öyle çok kumpir yapan yer yok,ki kaldı iyi yapanını arayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…