- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.201
ben kaçtım hadi görüşürüz kuzum
bu arada sdtive nerdesin kuzum sen ilk yazardın foruma inşallah birşey yoktur
gözün aydın kuzum pıt pıt seslerini duyduysan için rahat etsin o yetişir arkadaşlarına bazen bir hafta geriden takip edebiliyo bebk ama sorun değil ilerler kafanı takma hele doktor iyi şeyler dediyse hiiç aklına takma kuzumben ve bebişim geldik hastaneden nasılsınız bakemm...
kimsede merak etmemiş bizi...
bulantılarımda azaldı bi kaç gündür...
bebekimde büyümüş kalbide pıt pıt atıyorbu drdan memnun kaldım...
bayramdan sonraya çağırdı heşey normal dedi ama,benim kuzum hesaplamama göre 8+5 olması gerekirken 8 hafta görünüyor sizce sorun varmıdır kızlar ya endişeleniyorum ben:26::26::26::26::26:
kuzum gelmiş de kimsecikleri bulamamış mı? kıyamam ben onaaaaben de işlerimden ötürü gelemedim canım. bir de ankarada iyi bir jinekolog araştırıp duruyorum. bütün belirtilerim rahim ağzı yarasının varlığını işaret ediyor. yeni yeni başladılar, ilişki de yanma, ilişki sonrası pembe lekelenme, belden kuyruk sokumuna doğru inen ağrı. ne yazık ki hepsi mevcut şimdi doktora gitsem ilaç verse, reglim yakın düzenli kullanamıcam. bitince kullan diycek, yarya işlem yapmak istese de regl olmamı bekleyebilir. o nedenle ben de reglim bittikten sonra gitmeye karar evrdim. nasılsa bu ay da bebişi tuturamadık
ben ve bebişim geldik hastaneden nasılsınız bakemm...
bayramdan sonraya çağırdı heşey normal dedi ama,benim kuzum hesaplamama göre 8+5 olması gerekirken 8 hafta görünüyor sizce sorun varmıdır kızlar ya endişeleniyorum ben:26::26::26::26::26:
Günaydıınnn yavlulalııımmm anneniz kulban ossun sizee(kendimi buzdevrindeki sit gibi hisseetim )
kisme uğramamış topiğe niredesiniizz yavru ceylanlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hadi gelin, rüyamda pis şeyler gördüm tuvalete giriyom pis falan acayip mide bulantısı yaşıyodum ama gerçekten midem bulandı ondan mı öle gördüm yoksa rüyadan dolayımı midem bulandı anlamadım uyandığımda sıkıntı çekiyodum öğürüyodumkocamdan kova istedim üstüne bir saat daha uyudum
ben kaçtım hadi görüşürüz kuzum
bu arada sdtive nerdesin kuzum sen ilk yazardın foruma inşallah birşey yoktur
ben ve bebişim geldik hastaneden nasılsınız bakemm...
günaydın canım, sabah eşimin gözle ilgili bir muayenesi vardı, onunla birlikte gittim. O yüzden girmedim sabah. Çok şükür mühim birşey yokbir de kan verdi eşim hormonlar için, akşamüzeri çıkar, bakalım ne alemdeyiz.
sen hamiş olabilirsin tatlım yaa, neden olmasın ki. sonuçta sorunsuz hamile kalabilen birisin. İnşallah nasip etmiştir bu ay...
geçmiş ollsun kuzum önemli birşey olmamasına sevindim. İnşallah hormonlardanda sevindirici haber alırsınız kuzum
inşallah kuzum hamileyimdir ne bilim yine de hiç ihtimal vermiyorum ama kısmet tabidün ilk bebeğime hamile olduğumu öğrenince bir iki parça birşey almıştım onlara baktım üzüldüm ağladım Allahım kimseye yaşatmasın ne kadar zor bir durum evlat hasreti çekmek Rabbim isteyen herkese benden önce sizlere nasip etsin inşallah sağlıklı evlatlar bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine açılan ellerimizi geri çevirme Rabbim gidecek dilenecek başka kapımız yok sen kapıdan kovma sana layık değilsekde bizi merhametinden ve rahmetinden mahrum etme Rabbim yuvalarımıza meleklerini gönder Rabbim (amin)
amin bitanem amin...inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz
ya nasıl uykum var biliyor musun...zor duruyorum iş yerinde...gece biraz uykusuz kaldım. reglim de yakın. o yüzden gözlerim kapanıyor resmendaha mesainin bitmesine de 3 saat var neredeyse
valla kuzu evde vede uykumu tam aldığım halde benim bile uykum geliyo seni hiç düşünemiyomallah yardım etsin oofff 3 saatte az değil ki, ben de çalışırken zamanı çabuk geçirmeye çalıştıkça sanki geri geri adım atıyo gibi geliyodu küfür eder gibi bilirim kötüdür yani akşam ayemeğin var mı bari gidince bir saat uyusan iyi olur yemek varsa kaygısız yatardın
Kuzucuklarim nsisniz:)))
nerelerdesşn kuzum yaaa geçmiş olsun yoktun zati ne zamandır ösleme kendini ayolkızlar slam herkese acaip bi yaz gribine tutuldum burnum boğazım öksürük 3 dündür çok beterim valla... dünde yattım evde akşama kadar kalkamadım faranjitimde tavan yaptı... bu gün kırmızllar gitti akşama güzel banyo abdest ohhh boğazım iyileşirsede hemen oruca başlayacam çok alışmıştım ama adet araya girdi
çok güzel bi yazı gördüm paylaşayım dedim:
ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..
Dua ve Sabır. .
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
kızlar slam herkese acaip bi yaz gribine tutuldum burnum boğazım öksürük 3 dündür çok beterim valla... dünde yattım evde akşama kadar kalkamadım faranjitimde tavan yaptı... bu gün kırmızllar gitti akşama güzel banyo abdest ohhh boğazım iyileşirsede hemen oruca başlayacam çok alışmıştım ama adet araya girdi
çok güzel bi yazı gördüm paylaşayım dedim:
ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..
Dua ve Sabır. .
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Kuzucuklarim nsisniz:)))
elifim kuşum hoşgeldiiinçookk çook geçmiş olsun canım yaa, dikkat et kendine. aşırı sıcak klima derken üşütmüşsündür. çabuk toparlanırsın inşallah. Paylaştığın yazıya da bayıldımmm. İnşallah bizim için de en iyisi olacak inancım ve tevekkülüm olmasa kesin delirirdim. Rabbime sığınmak beni rahatlatıyor
var tatlım, biraz mercimeğim kalmıştı dünden. Söylemesi ayıp, canım balık istemişti, dondurulmuş ürünlerden birşeyler aldım. onları kızartacağım birtek. Allahıma şükür yemeksiz kalmıyoruz, iftardan sonra sahura da poğaça yaparım inşallah halim kalırsa
2-3 gün önce sebzeli kek yapmıştım, peynirli falan. Ne yazık ki oruçlu iken hazırlamıştım harcını, iftardan sonra yorgun oluyorum diye. Öyle olunca tuzlu olmuşsahurda da yenmezdi, yakar bizi bütün gün. bir iki akşam iftarda yedik ama bitmedi. tuzlu bayağa onu kuşlara veriyim bari, atamam da...
iyiyiz minikgelinim sen nasılsın? seni diğer topiğinden takip ediyorum bazen, azospermden... demek bebişlere şarkı söylüyorsun
kızçeler bu arada eşimin kan sonuçları da çıkmış. Maaşallah iyiymiş kan değerleri, testosteron falan da
nerelerdesşn kuzum yaaa geçmiş olsun yoktun zati ne zamandır ösleme kendini ayolbenimde adetim orucun sonuna denk gelicek hatta son iki yada üç gün geri tutucam diyom ya hiç gelmesin yada geliyosada bir kaç gün geç gelsinde bari orucun kalanı tam gitsin
İnşallah rabbim bizler için ikinci yada üçüncü seçeneklerden birini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?