- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.221
bizler iyiyz kuzum seni sormalı sen nasılsınKuzucuklarim nsisniz:)))
hastalığın tadınıda anca sen çıkartırsın zatenhasta yatınca gelemedim cnm yattım hastalığın tadını çıkardım
aminn canım rabbim gönlümüze göre versin...
bende boğazım düzelirse yarına başlarım tabi tam biterse bu gün kısmet c.tesiden beri tutumuyorum işte bende
bizler iyiyz kuzum seni sormalı sen nasılsın
hastalığın tadınıda anca sen çıkartırsın zatensen de benim gibi orucu çok yiyenlerdensin amaann hiç iyi olmuyo aslında sonrasında zor oluyo geri ödemek yalnız olunca zorlanıyo insan
deryacim bn de mart ayinda oldum laparaskopi. bzmki de suphe sonucu yapilmisti agrilarimdan dolayi ama temiz cikmisti. ben baya basit biseyler bekliyorum bir gun dinlenir calisirim falan diodum. Ama o kadar da basit birsey degilmis. ameliyat sonucta. 10 gun boyunca yattim. ilk gunler tuvalete bile esim kolumdan tutup goturdu. sen baska bir dokrorada gorun. eger o da yapilmasi gerekiyor derse yaptirirsinsorma kuzum sorma..
radyologun söylediğine göre öyleydi..
hatta bi devlet hastanesindeki doktora gösterdim oda öyle dedi..
temiz birşey yok dedi..
ama işte o eşimin tanıdığı doktora gittim bu gün..
aslında daha öncede gitmiştim de..
filmi görünce biraz şüphelenmişti..
bölüm başkanı ile ortak bi randevu ayarladı bize sağolsun..
işte bu gün ikisi birden muayene etti filmi inceledi ve sonuç
böyle oldu..tüplerde sıkıntı var..hangisine inanıcam bilemedim..
tanıdık doktor özel hastanade..
tüpler problemli laparoskopi dedi..
diğerleri devlet hastanesi temiz dedi..
ne etcem bilemedim..:18::18::18:
vuvvvvvvvv gadası sen essah yalnızmışsın yahuzor olmuyoda ramazan psikolojisi çok başka bişi yaa ondan kolaygeliyo yoksa 7-8 kişilik iş yerinde sadece ben tutuyorum kocişte tutmuyor
anlayacağınız yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Dikat et kendine cnm bu ara herkes grip ins bende olmam boğazım hafiften dolmuşkızlar slam herkese acaip bi yaz gribine tutuldum burnum boğazım öksürük 3 dündür çok beterim valla... dünde yattım evde akşama kadar kalkamadım faranjitimde tavan yaptı... bu gün kırmızllar gitti akşama güzel banyo abdest ohhh boğazım iyileşirsede hemen oruca başlayacam çok alışmıştım ama adet araya girdi
çok güzel bi yazı gördüm paylaşayım dedim:
ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..
Dua ve Sabır. .
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Cnm dndurulmus balık guzel oluyormu tadı benimde canım çekiyor ama zehirlenirim diye korkuyorum:)var tatlım, biraz mercimeğim kalmıştı dünden. Söylemesi ayıp, canım balık istemişti, dondurulmuş ürünlerden birşeyler aldım. onları kızartacağım birtek. Allahıma şükür yemeksiz kalmıyoruz, iftardan sonra sahura da poğaça yaparım inşallah halim kalırsa
2-3 gün önce sebzeli kek yapmıştım, peynirli falan. Ne yazık ki oruçlu iken hazırlamıştım harcını, iftardan sonra yorgun oluyorum diye. Öyle olunca tuzlu olmuşsahurda da yenmezdi, yakar bizi bütün gün. bir iki akşam iftarda yedik ama bitmedi. tuzlu bayağa onu kuşlara veriyim bari, atamam da...
iyiyiz minikgelinim sen nasılsın? seni diğer topiğinden takip ediyorum bazen, azospermden... demek bebişlere şarkı söylüyorsun
kızçeler bu arada eşimin kan sonuçları da çıkmış. Maaşallah iyiymiş kan değerleri, testosteron falan da
hemen bakıyorum:)kızlar ben kaçtım işleri bitirmeme lazım son 1 saatim hadi hoşçakalın...
bu arada www.vipdükkan.com.tr adresinde muhteşem bebek kıyafetleri var hamöişlere duyurulur çokda güvenilir ben hep alış veriş yaptığım bi sitedeir..
bizler iyiyz kuzum seni sormalı sen nasılsın
hastalığın tadınıda anca sen çıkartırsın zatensen de benim gibi orucu çok yiyenlerdensin amaann hiç iyi olmuyo aslında sonrasında zor oluyo geri ödemek yalnız olunca zorlanıyo insan
Dikat et kendine cnm bu ara herkes grip ins bende olmam boğazım hafiften dolmuş
En son yazın nekdr hoşmus ya cok beğendim cokkkk suanda ben 3. Maddeye uyuyorum ins:)
Cnm dndurulmus balık guzel oluyormu tadı benimde canım çekiyor ama zehirlenirim diye korkuyorum:)
Eşinin sonuclarına cok sevindim cnm bu ara hamile kalacaksın benden demesi:)
Kız delirdim ha evde yalnızım ya yatıyorum sıkılıyorum hadiiiii cocuklar biraz gezelim diyorum :) tirlattim:)
Bu sefer oldu diyor icim nedense cok umutluyum allahım ins boynumu bükmez bu seferde
hemen bakıyorum:)
İyiyim kuzun busefer cok iyiyim sadece tek korkum var suanda ilk transferde erkenden adet oldum ya şimdi onun korkusu ile wc ye gidince korkuyorum kan görürüm diye
kıslar yaa kasıklarımda üşütmüşüm gibi bir ağrı var sanki kasıklarım iltahap dollu gibi hissediyom acaba gece üşüttüm mü :26:
Dikat et kendine cnm bu ara herkes grip ins bende olmam boğazım hafiften dolmuş
En son yazın nekdr hoşmus ya cok beğendim cokkkk suanda ben 3. Maddeye uyuyorum ins:)
Cnm dndurulmus balık guzel oluyormu tadı benimde canım çekiyor ama zehirlenirim diye korkuyorum:)
Eşinin sonuclarına cok sevindim cnm bu ara hamile kalacaksın benden demesi:)
Kız delirdim ha evde yalnızım ya yatıyorum sıkılıyorum hadiiiii cocuklar biraz gezelim diyorum :) tirlattim:)
Bu sefer oldu diyor icim nedense cok umutluyum allahım ins boynumu bükmez bu seferde
hemen bakıyorum:)
vuvvvvvvvv gadası sen essah yalnızmışsın yahuutandım şimdi dediğimden haa allah sana kat be kat mükafatını virsin inşallaaaaahhhh
aminnn bebeem hepimize versin inş....
bu arada gidecem diyom gidemiyom bu kez gittim hadi kalın sağlıcakla... AEO
acaba gene hamile misin?
canım çook güzel güvenle alabilirsin. iglo, süperfresh ya da pınarın var. Dışı kaplamalı mezgit falan oluyor. Parmak kadar, ister kızartıp ister fırınlayıp yiyiorsun. ben çok seviyorum. İnşallah bebişler tutununca sana balık çok lazım olacak
bir de ayfrost diye bir marka var, onun da hamsi filetosu falan var. henüz denemedim. Dondurulmuş balık zehirlemez canım, hiç endişe etme.
acaba gene hamile misin?
.
evet kuzum bu ikinci ayım korunmayı bırakalı bakalım bu ay ne olursa son 8 günama hiç umudum yok hiç hissetmiyorum hayırlısı olsun tek sağlıkla gelsin aynı şeyi yaşamayımda önemli olan o rabbim dilerse veriri nede olsa
size ihtiyacım var,hamile olduğunuzu henüz öğrenmemişken göğüs hassasiyetiniz var mıydı?ne zaman başlamıştı?nasıl bir ağrıydı?kaç gün sürdü?yazın bişeyler nolur bekliyorum,iftardan sonra okurum.
kızlar bu arada göğüslerimde hassasiyet var dokununca ağrıyo biraz büyüdü gibi acep adettenmidir yoksa hamilelik belirtisimidir :26:
Günaydın yavru ceylanlar
hamiş kuzularımıızz birşey sorucam sizlere lütfen görün ve cevap verin :18: hamilelik belirtisi olarak kasıkda yumurtlama döneminde olduğu gibi bacağa kadar vuran bir ağrınız oldu mu ? Benim son günler de acayip ağrım var özellikle yatınca daha da kötü oluyoişin garip tarafı eğer hamileysem çok korkuyorum ben önceki düşükde sadece kasık ağrım vardı çünkü başka birşey yoktu buda hiç iyi değil yani oofff canım çok sıkıllıyo gece ağladım eğer kötü birşey olursa yine diye birileri iç açıcı birşey söylesin bana lütfen
Günaydın yavru ceylanlar
hamiş kuzularımıızz birşey sorucam sizlere lütfen görün ve cevap verin :18: hamilelik belirtisi olarak kasıkda yumurtlama döneminde olduğu gibi bacağa kadar vuran bir ağrınız oldu mu ? Benim son günler de acayip ağrım var özellikle yatınca daha da kötü oluyoişin garip tarafı eğer hamileysem çok korkuyorum ben önceki düşükde sadece kasık ağrım vardı çünkü başka birşey yoktu buda hiç iyi değil yani oofff canım çok sıkıllıyo gece ağladım eğer kötü birşey olursa yine diye birileri iç açıcı birşey söylesin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?