Sabredenler Kulübü 2012 :)

sağol kuzum açıklaman için. Benim adetten önce hiç kasığım ağrımaz yumurtlama döneminde ağrır gögüs hassasiyetide adetten önce olur onu bellirti olarak görmüyorum bile ama kasığımın ağrısı kafamı karıştırdı üşüttüm mü acabada diyorum gece cam açık vantilatör açık yatıyoruz belki üşütmüşümdür eğer hamile değilsem zaten gidicem doktora hamileysemde artık ne olur bilmiyorum Rabbim korusun yavrumu ne diyeyim hayırlısı

rica ederım canım hımm analdım üğşütmsute oalbılrısın tabıı

kabızlık asırı gaz hepsi aynı seye sebep olabilir hayırlsıı bakalım :)

rica ederım canım hımm analdım üğşütmsute oalbılrısın tabıı

kabızlık asırı gaz hepsi aynı seye sebep olabilir hayırlsıı bakalım :)

ayyyyyyyyy nasıl mutlu ettin beni anlatamam kabızlık problemim var ve iki üç gündür de acayip gaz sıkıntım vaar demek onlardan da olabilir buna sevineceğimi hiç düşünmemiştim inşallah ondandır

canımcım belirtiler tam gaz devam sende inşallah sonu hayırlı olur :) bat.a kaç gün kaldı? göğüs hassasiyeti vardı bende hep cnm 3 gebeliğimde de el değmiodu çok acıyodu..kasık ağrım da vardı cnm adet olacakmışım gibi hatta oldum olacam diyodum sürekli kontrol ediodum kendimi inşallah senin de bebiş haberini alırız kısa zaman içinde..ama üşütmekten de oluyo o ağrı yani biçok sebebi var hele kji yaz şimdi çorapsız dolaşıyoruz ama vücut etkilenebiliyo işte..

ne diyim inşallah bebiş yapıyodur bu ağrıları

benim bata 6 gün var canım az kaldı yani hayırlısı olsun yaa yeter ki öncekini yaşamayımda hamilelikse zaten dünden razıyım değilse bile razıyım aynı şeyi yaşama lkorkusu var işte hayırlısı bakalım inşallah iyi olur herşey bat geçtikten sonra memlekete gidicez eğer hamileysem onlara da süpriz olur gerçi söylemeyi düşünmüyom kalp atışını duymadan ama bakalım benim işim belli olmaz o sevinçle söyleyede bilirim

selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
ben kayınvalidemlerdeydim.görümcem gelmişti samsundan beraber kalalım gitme dedi kaç gündür ordaydım yani buralara da gelemedim ama hep aklımdaydınız ya...kendim gelemessem de her namazlarımdan sonra dualarım sizleydi
eloserce hastaymışsın tatlım geçmiş olsun.allah şifa versin cnm..
sdtive kuzum eşinin tahlilleri de normal çıkmış.ben ce tüp bebek için acele etme.en kötü ihtimal aşılamaylşa gelir bebişin sana ya.ben inanıyorum
friedman bacım her gün bi belirti yazmışsın maasallah.senin yaramaz geliyo heralde hadi hayırlısı bakalım :)
recsn cnm bebişinin kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel.inş sağlıkla kucağına da alırsın
ayşe,raraavis,aleynA,hayalimduam hamileliklerininzin güzel gitmesine sevindim.rabbim meleklerininzi korusun.bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş
sinhus bacım sen de benim gibi gelip kimseyi yakalayamıyosun nolcek bizim bu halimiz
egemn,ahsenelkasas ve diğer arkdişlerim sizler nasılsınz???

Son düzenleme:
heyytt be bacım yine gelip hepimizi sormuşsun cansın can amaann kuzum şimdi yeni belirtimi diyem hamile değilim sanırım biraz önce kendimi muayne ettim sağ kasığımda bir sertlik var daha öncede gittiğim de çok oluyo tabi gideli o zamanda sol tarafda vardı ve üşütmüştüm sanırm tamamen bunun belirtisi yaşadıklarım ben üşütüğüm galiba hayırlısı bakallım şunun şurasında ne olduğunu öğrenmeye 5 gün kaldı sen ne alemdesin bakem lkuzum

hayırlısı olsun tatlım...
hepiniz tek tek aklımdasınız hepiciğiniz nasılsınız diye merak ediyom
ben de de ne olsun aynı tas aynı hamam işte.iyiyim çok şükür.vakit öldürüyorum

hayırlısı olsun tatlım...
hepiniz tek tek aklımdasınız hepiciğiniz nasılsınız diye merak ediyom
ben de de ne olsun aynı tas aynı hamam işte.iyiyim çok şükür.vakit öldürüyorum

hayırlı bir arkadaşsın o vakit seeen

ne etcen başka yapacak bişi yok ben de aynı senin yaptığını yapıyorum iftara ne var şekerim söyle belkim kopya çekerim

hayırlı bir arkadaşsın o vakit seeen

ne etcen başka yapacak bişi yok ben de aynı senin yaptığını yapıyorum iftara ne var şekerim söyle belkim kopya çekerim

mercimek çorbası var tatlım.istim kebabı yapmıştım ondan var bu akşam da yeter.yanına da pilav veya makarna düşünüyorum kuzum

mercimek çorbası var tatlım.istim kebabı yapmıştım ondan var bu akşam da yeter.yanına da pilav veya makarna düşünüyorum kuzum

Afiyet bal olsun kuzum makarna yaaaaappppppp ben de makarna yapcem çünü tavuk yemeği yapıcam onun yanına makarna ımm enfes hatta nete giren diğer kızlarda bugün makar yapsın ayrı yerlerden aynı yemekle makarna partisi verek

allah iyiliğini versin kızz bu gidişle partiyi ikimiz vereceğuk heralde bizden başka gelen yok topiğe :)

allah iyiliğini versin kızz bu gidişle partiyi ikimiz vereceğuk heralde bizden başka gelen yok topiğe :)

abooo sesimizi mi duydular niy bak derya gemiiçç böle böle akşama yeteri kadar kalabalık bir gurup olabilirik hatta taksimde buluşup dev bir makarna gösterisi yapabirik (küçük tencerelerle dev bir gösteri)

tatlım iyi ki geldin.başka bi doktora göründün mü merak ettim.:44::44::44:

pazartesi günü zeynep kaamil hastanesi tüp bebek bölümünden randevu aldım..
ordaki doktorla görüşücem..
oda tatmin etmezse başşka bi doktorla daha görüşücem..
valla ne yapıcamı bilemez haldeyim..
ama sanırım bana laparoskopi yolu görünüyor..:18::18::18:

abooo sesimizi mi duydular niy bak derya gemiiçç böle böle akşama yeteri kadar kalabalık bir gurup olabilirik hatta taksimde buluşup dev bir makarna gösterisi yapabirik (küçük tencerelerle dev bir gösteri)

kuzum akşamki partiye katılmayı isterdim ama malesef akşama kaayınvalideye davetliyiz biz..
o yüzden de bu gün enine boyuna yatıp uzanıyorum..
birazdan kalkıp namazımı kılıp bi ev toplamaca..
sonra da kayınvalideye gitmek için karşıya geçiş..(avrupa yakası)..
size iyi partiler..

inş dedikleri gibi bişey yoktur canım.tüplerde tıkanıklık varsa bile hemen açılsın allahın izniyle.bi de tüp bebek yaptırırken tüplerin bi önemi yok deniliyo.öyle değilmi

ya ama ben istanbulda oturmuyom ki neyse siz gidin taksime de tencereli kadınları görünce televizyoncular oraya doluşur zaten ben de sizi tvden izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…