- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.241
canım günaydın benım kasıktan bacaga kadar agrım vuruyos akeısn ıdrar yolu ıltıhabı olmusumdur
ve sana benden tavsıye edğer bebek düşünmeye basladıysan önce bı ıdrar tahlılı yaptırıp
idrar yolu ıltıuhabı var mı yok mu ona baktır vars ailacını kullan ve sonra çalışmalara başla canım
cunku bu iltihap şeysı hem aksıkta batma agrı yapiyo hem gebelıgı engellıo hemde buna ragmen
hamıle kaldıysan eken haftaalrda düşüklere sebep oluyo benden sölemesi....
deidğim gibi benım kasıgımda batma agrı vs varsa ben keısn hamıel değilimdir bunu öğrendım artık
send ekendınle ilgili bazı kesınlıklerı hatrılamaya calıs ve aklında tut o zaman belirtileiri
daha kolay ayıkalrsın :)
sağol kuzum açıklaman için. Benim adetten önce hiç kasığım ağrımaz yumurtlama döneminde ağrır gögüs hassasiyetide adetten önce olur onu bellirti olarak görmüyorum bileama kasığımın ağrısı kafamı karıştırdı üşüttüm mü acabada diyorum gece cam açık vantilatör açık yatıyoruz belki üşütmüşümdür eğer hamile değilsem zaten gidicem doktora hamileysemde artık ne olur bilmiyorum Rabbim korusun yavrumu ne diyeyim hayırlısı
rica ederım canım hımm analdım üğşütmsute oalbılrısın tabıı
kabızlık asırı gaz hepsi aynı seye sebep olabilir hayırlsıı bakalım :)
Günaydın yavru ceylanlar
hamiş kuzularımıızz birşey sorucam sizlere lütfen görün ve cevap verin :18: hamilelik belirtisi olarak kasıkda yumurtlama döneminde olduğu gibi bacağa kadar vuran bir ağrınız oldu mu ? Benim son günler de acayip ağrım var özellikle yatınca daha da kötü oluyoişin garip tarafı eğer hamileysem çok korkuyorum ben önceki düşükde sadece kasık ağrım vardı çünkü başka birşey yoktu buda hiç iyi değil yani oofff canım çok sıkıllıyo gece ağladım eğer kötü birşey olursa yine diye birileri iç açıcı birşey söylesin bana lütfen
canımcım belirtiler tam gaz devam sende inşallah sonu hayırlı olur :) bat.a kaç gün kaldı? göğüs hassasiyeti vardı bende hep cnm 3 gebeliğimde de el değmiodu çok acıyodu..kasık ağrım da vardı cnm adet olacakmışım gibi hatta oldum olacam diyodum sürekli kontrol ediodum kendimi inşallah senin de bebiş haberini alırız kısa zaman içinde..ama üşütmekten de oluyo o ağrı yani biçok sebebi var hele kji yaz şimdi çorapsız dolaşıyoruz ama vücut etkilenebiliyo işte..
ne diyim inşallah bebiş yapıyodur bu ağrıları
heyytt be bacım yine gelip hepimizi sormuşsun cansın canselam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
ben kayınvalidemlerdeydim.görümcem gelmişti samsundan beraber kalalım gitme dedi kaç gündür ordaydım yani buralara da gelemedim ama hep aklımdaydınız ya...kendim gelemessem de her namazlarımdan sonra dualarım sizleydi
eloserce hastaymışsın tatlım geçmiş olsun.allah şifa versin cnm..
sdtive kuzum eşinin tahlilleri de normal çıkmış.ben ce tüp bebek için acele etme.en kötü ihtimal aşılamaylşa gelir bebişin sana ya.ben inanıyorum
friedman bacım her gün bi belirti yazmışsın maasallah.senin yaramaz geliyo heraldehadi hayırlısı bakalım :)
recsn cnm bebişinin kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel.inş sağlıkla kucağına da alırsın
ayşe,raraavis,aleynA,hayalimduam hamileliklerininzin güzel gitmesine sevindim.rabbim meleklerininzi korusun.bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş
sinhus bacım sen de benim gibi gelip kimseyi yakalayamıyosun nolcek bizim bu halimiz
egemn,ahsenelkasas ve diğer arkdişlerim sizler nasılsınz???
heyytt be bacım yine gelip hepimizi sormuşsun cansın canamaann kuzum şimdi yeni belirtimi diyem hamile değilim sanırım biraz önce kendimi muayne ettim sağ kasığımda bir sertlik var daha öncede gittiğim de çok oluyo tabi gideli o zamanda sol tarafda vardı ve üşütmüştüm sanırm tamamen bunun belirtisi yaşadıklarım ben üşütüğüm galiba hayırlısı bakallım şunun şurasında ne olduğunu öğrenmeye 5 gün kaldı sen ne alemdesin bakem lkuzum
hayırlısı olsun tatlım...
hepiniz tek tek aklımdasınız hepiciğiniz nasılsınız diye merak ediyom
ben de de ne olsun aynı tas aynı hamam işte.iyiyim çok şükür.vakit öldürüyorum
hayırlı bir arkadaşsın o vakit seeen
ne etcen başka yapacak bişi yok ben de aynı senin yaptığını yapıyorumiftara ne var şekerim söyle belkim kopya çekerim
mercimek çorbası var tatlım.istim kebabı yapmıştım ondan var bu akşam da yeter.yanına da pilav veya makarna düşünüyorum kuzum
Afiyet bal olsun kuzummakarna yaaaaappppppp ben de makarna yapcem çünü tavuk yemeği yapıcam onun yanına makarna ımm enfes hatta nete giren diğer kızlarda bugün makar yapsın ayrı yerlerden aynı yemekle makarna partisi verek
allah iyiliğini versin kızzbu gidişle partiyi ikimiz vereceğuk heralde bizden başka gelen yok topiğe :)
tatlım iyi ki geldin.başka bi doktora göründün mü merak ettim.:44::44::44:
abooo sesimizi mi duydular niy bak derya gemiiççböle böle akşama yeteri kadar kalabalık bir gurup olabilirik hatta taksimde buluşup dev bir makarna gösterisi yapabirik (küçük tencerelerle dev bir gösteri )
pazartesi günü zeynep kaamil hastanesi tüp bebek bölümünden randevu aldım..
ordaki doktorla görüşücem..
oda tatmin etmezse başşka bi doktorla daha görüşücem..
valla ne yapıcamı bilemez haldeyim..
ama sanırım bana laparoskopi yolu görünüyor..:18::18::18:
abooo sesimizi mi duydular niy bak derya gemiiççböle böle akşama yeteri kadar kalabalık bir gurup olabilirik hatta taksimde buluşup dev bir makarna gösterisi yapabirik (küçük tencerelerle dev bir gösteri )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?