- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.261
inş dedikleri gibi bişey yoktur canım.tüplerde tıkanıklık varsa bile hemen açılsın allahın izniyle.bi de tüp bebek yaptırırken tüplerin bi önemi yok deniliyo.öyle değilmi
valla taamolarak bilmiyorum onu..
gerçekten öyle bişey var mıki..
benim doktorda şey demişti tüplere bakalım eğer sıkıntı varsa açarız..
sonra doğal yoldan olmasını bekleriz demişti..
oda olmazsa tüpe geçiş yaparız dedi ama bilmiyorumki..:18::18:
valla taamolarak bilmiyorum onu..
gerçekten öyle bişey var mıki..
benim doktorda şey demişti tüplere bakalım eğer sıkıntı varsa açarız..
sonra doğal yoldan olmasını bekleriz demişti..
oda olmazsa tüpe geçiş yaparız dedi ama bilmiyorumki..:18::18:
doğal yoldan ve aşılamayla hamile kalınması için tüpler açık olması lazım da tüp bebek için gerekli değil diye duymuştum bende tatlım.çünkü direk rahme yerleştiriyolar embriyoyu.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım da hangi yoldan olması önemli değil.biz de kendimizi tüp bebeğe hazırlıyoruz hem maddi hem manevi yönden
anladım canım..
Allah yardımcımız olsun..
sizde problem ne canım..
selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
ben kayınvalidemlerdeydim.görümcem gelmişti samsundan beraber kalalım gitme dedi kaç gündür ordaydım yani buralara da gelemedim ama hep aklımdaydınız ya...kendim gelemessem de her namazlarımdan sonra dualarım sizleydi
eloserce hastaymışsın tatlım geçmiş olsun.allah şifa versin cnm..
sdtive kuzum eşinin tahlilleri de normal çıkmış.ben ce tüp bebek için acele etme.en kötü ihtimal aşılamaylşa gelir bebişin sana ya.ben inanıyorum
friedman bacım her gün bi belirti yazmışsın maasallah.senin yaramaz geliyo heraldehadi hayırlısı bakalım :)
recsn cnm bebişinin kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel.inş sağlıkla kucağına da alırsın
ayşe,raraavis,aleynA,hayalimduam hamileliklerininzin güzel gitmesine sevindim.rabbim meleklerininzi korusun.bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş
sinhus bacım sen de benim gibi gelip kimseyi yakalayamıyosun nolcek bizim bu halimiz
egemn,ahsenelkasas ve diğer arkdişlerim sizler nasılsınz???
cnm o adetliyken oruc tutulur diyen hoca kimmis?haftasonu ya kimsecikler yok. benim de kırmızılar geldiler sayılır. yeni bir aya başlıyoruz ama bu sefer o kadar heyecanlı değilim. yumurtlama zamanı bayrama geliyor. kısmet artık...
oruca da ara verdim bugün itibarıyla ama pek de birşey yemiyorum. zaten yoğun günlerim geçsin, reglim tam bitmese de tutmaya başlıcam, uzun ara ermek istemiyorum.
reglken oruç tutulur diyen hoca da var, tutulmaz diyen de... Rabbim kabul eder mi bilmem ama ben bünyem çok da şaşmasın diye 2-3 gün sonra yeniden tutmaya başlarım
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
6. Gunum bugun ilk transferimde 8. Gun adet oldum .. Yine olemi Olcak
selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
ben kayınvalidemlerdeydim.görümcem gelmişti samsundan beraber kalalım gitme dedi kaç gündür ordaydım yani buralara da gelemedim ama hep aklımdaydınız ya...kendim gelemessem de her namazlarımdan sonra dualarım sizleydi
eloserce hastaymışsın tatlım geçmiş olsun.allah şifa versin cnm..
sdtive kuzum eşinin tahlilleri de normal çıkmış.ben ce tüp bebek için acele etme.en kötü ihtimal aşılamaylşa gelir bebişin sana ya.ben inanıyorum
friedman bacım her gün bi belirti yazmışsın maasallah.senin yaramaz geliyo heraldehadi hayırlısı bakalım :)
recsn cnm bebişinin kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel.inş sağlıkla kucağına da alırsın
ayşe,raraavis,aleynA,hayalimduam hamileliklerininzin güzel gitmesine sevindim.rabbim meleklerininzi korusun.bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş
sinhus bacım sen de benim gibi gelip kimseyi yakalayamıyosun nolcek bizim bu halimiz
egemn,ahsenelkasas ve diğer arkdişlerim sizler nasılsınz???
sınhus arkdsm bnmde dun battı olmadım bugun akıntım war dunde wardı ıns olmayız yaaaa
haftasonu ya kimsecikler yok. benim de kırmızılar geldiler sayılır. yeni bir aya başlıyoruz ama bu sefer o kadar heyecanlı değilim. yumurtlama zamanı bayrama geliyor. kısmet artık...
oruca da ara verdim bugün itibarıyla ama pek de birşey yemiyorum. zaten yoğun günlerim geçsin, reglim tam bitmese de tutmaya başlıcam, uzun ara ermek istemiyorum.
reglken oruç tutulur diyen hoca da var, tutulmaz diyen de... Rabbim kabul eder mi bilmem ama ben bünyem çok da şaşmasın diye 2-3 gün sonra yeniden tutmaya başlarım
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
6. Gunum bugun ilk transferimde 8. Gun adet oldum .. Yine olemi Olcak
kız bacımmm ben sana yazıyordum senmı geldinnn
geldim tatlım :) ayy inş gelmez kırmızıların yaa.yarında gelmezse hemen test yap kuzum
inşallah cnm ya yarını da beklemicez galiba eşim dayanamıyor gidip alıp gelcem testi dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?