Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş dedikleri gibi bişey yoktur canım.tüplerde tıkanıklık varsa bile hemen açılsın allahın izniyle.bi de tüp bebek yaptırırken tüplerin bi önemi yok deniliyo.öyle değilmi

valla taamolarak bilmiyorum onu..
gerçekten öyle bişey var mıki..
benim doktorda şey demişti tüplere bakalım eğer sıkıntı varsa açarız..
sonra doğal yoldan olmasını bekleriz demişti..
oda olmazsa tüpe geçiş yaparız dedi ama bilmiyorumki..:18::18:

doğal yoldan ve aşılamayla hamile kalınması için tüpler açık olması lazım da tüp bebek için gerekli değil diye duymuştum bende tatlım.çünkü direk rahme yerleştiriyolar embriyoyu.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım da hangi yoldan olması önemli değil.biz de kendimizi tüp bebeğe hazırlıyoruz hem maddi hem manevi yönden

doğal yoldan ve aşılamayla hamile kalınması için tüpler açık olması lazım da tüp bebek için gerekli değil diye duymuştum bende tatlım.çünkü direk rahme yerleştiriyolar embriyoyu.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım da hangi yoldan olması önemli değil.biz de kendimizi tüp bebeğe hazırlıyoruz hem maddi hem manevi yönden

anladım canım..
Allah yardımcımız olsun..
sizde problem ne canım..

hoşgeldin canım. çok şükür eşimin değerleri iyi ama benim psikolojim iyi değil. biraz da regl olacak olmanın verdiği moral bozukluğu ile bebek sahibi olabilmemin çok zor olduğunu düşünüyorum. eşimin psikolojik sıkıntıları geçmiyor ne yazık ki, ve ben de artık sabır kalmadı. rüyalarımda bile boşandığımı görüyorum. ağlıyorum hep, çok seviyorum nasıl olacak diye. Rabbim bu dertten kurtarsın bizi diye dua ediyorum. evlilik de cinselliğin önemli bir yeri var ve bizimki sallantıda, çünkü çok dengesiz. neyse bakalım, artık hayırlısı

derya
cım, canım başka doktordan randevu almışsın, bakalım o ne diyecek. eğer gerçekten laparoskopi gerekli ise yapacak birrşey yok, olacaksın tatlım. belki bebeiş ondan sonra gelecektir.

benim kahverengi lekelenmelerim başladı kızlar, yarın kırmızılar gelir. zaten yumurtlama ağrım en yoğun pazar günü olmuştu. kırmızıların da yarın gelmesi normal olur. Rabbim ilerleyen aylarda yüzümü güldürür inşallah

haftasonu ya kimsecikler yok. benim de kırmızılar geldiler sayılır. yeni bir aya başlıyoruz ama bu sefer o kadar heyecanlı değilim. yumurtlama zamanı bayrama geliyor. kısmet artık...

oruca da ara verdim bugün itibarıyla ama pek de birşey yemiyorum. zaten yoğun günlerim geçsin, reglim tam bitmese de tutmaya başlıcam, uzun ara ermek istemiyorum.

reglken oruç tutulur diyen hoca da var, tutulmaz diyen de... Rabbim kabul eder mi bilmem ama ben bünyem çok da şaşmasın diye 2-3 gün sonra yeniden tutmaya başlarım

Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
6. Gunum bugun ilk transferimde 8. Gun adet oldum .. Yine olemi Olcak

cnm o adetliyken oruc tutulur diyen hoca kimmis? ilmihallere bak cnm normal adetse ozurluluk sayilmiyorsa kesinlikle tuttulmaz bnm bildigim

cnm dur hemen uzulme oyle.baska bir topikte arkadasin biri de tup yaptirmisti. teste gitmeden lekeler baslamis hem de cok yogun. umutsuz gitmis teste ama suan hamile. ins snnkide tutacak bu sefer. moralini yuksek tut

selamınaleyküm arkadaşlar
bende 5 yıldır bekleyen sabreden biriyim
2 aşılama bi tüpüm var
eşimdede bendede sorun var

neyse ALLAH cc den hayırlısını diliyorum
meryem süresine başladım 5.okudum bugün inşallah

19ar tanede fetih okuduk topik arkadaşlaıyla inşallah herbirimize
bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine çok dua edelim ALLAH cc bayram şekerlerini hediye etsin tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah......

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver

Son düzenleme:
ya kızlar pazar pazar gelmezsiniz biliyorum ama benim dun batımdı bu saat oldu gelen giden yok bende heyecandan yerımde duramıyorum böyle gun atınca insan ister istemez heyecanlanıyor siz büyük ihtimal yarın okucaksınız ve ben hastalanmış olacam belki ama paylaşmadan edemedim napim bu arada kasıklarımda batma oluyor ama arada adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama adete benzediği içinde ayırt edemıyorum offf çok kaptırdım bu seferde bilmiyorum artık beklemekten başka çarem yok

bacım ben olmadık saatlerde gelırsem kimseyle karşılaşmam tabi : bak pazar geldim kimse yok :

canım ben reglken oruç tutulmaz diye biliyorum eğer adetin herzaman süren gün sayısından fazla sürdüyse o günden sonrakiler özür sayılıyor.sadece özürlü günlerinde namaz kılıp oruç tutabilrsin.yoksa adetli iken namaz kılnmaz,oruç tutulmaz,kuran okunmaz.hatta kurandan herhangi bi ayeti okumak dahi haramdır.hatta hz Aişe şöyle demiştir: Biz Resûlullah (s.a.s) dönemindeyken bu hâl geldiğinde biriyle emrolunur, diğeriyle emrolunmazdık. Resûlullah, orucun kazasını emreder, namazın kazasını emretmezdi.?

burada da söylendiği gibi adetliyken oruc kaza edilir,namaz kaza edilmez.eğer adetliyken oruç tutmak caiz olsaydı emin ol ki ilk önce peygamberimizin eşleri orucu kazaya bırakmazlardı cnm.onlar ki titizlikle ibadetlerini yerine getiriyor,farzların dışında da kat kat nafile ibadetler ediyorlardı.

kuzum hakkında hayırlısı olsun ama hemen böyle moralini bozma ya bizi de çok üzüyorsun.bırak tüp bebeği doğal yoldan hamile kalanlarda bile adet sancısı gibi sancı oluyo.umudunu sakın kaybetme.sen bu yola çıktın ya rabbim elbet seni yavruna kavuşturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…