- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.281
hadi o zaman alsın gelsin :)) bizi de haberdar et meraktan kurtulalım
battas olduk sadece akıntım war ve her an olucakmıs gıbı oluorum tedırgınım kalcama agrı gırdıgınde eyvah dıorum he oldum ama yok baska hıcbır belırtı yok senın warmı belırtın
ins pozıtıf sılık ıcfarketmez cıksın bnmde ıns senın belırtın warmı cnm
ins pozıtıf sılık ıcfarketmez cıksın bnmde ıns senın belırtın warmı cnm
testi 2 gun kala yapmıstım yer cızgısı gıbı coookkk zor gorunuodu gecende bole cıkmıstı hatta daha koyu hasta olmustum yapmıorum sımdı bugunu atlatırsam belkı ama bnm normalde dusugumde 2 gun kala koyuydu sımdı cıkmadı umıdı keseyımmı sence
yaptın koyu kırmızı çıktı adet oldun oda certan değilse hamiş inşallah ben yapmadım daha idrar için beklicem birazcertandı canım sen yaptınmı gebelıgı ogrendıgımde certandı
yaptın koyu kırmızı çıktı adet oldun oda certan değilse hamiş inşallah ben yapmadım daha idrar için beklicem biraz
Sinhusss kuzumm inşalah güzel haber verirsin bize ya inşallaaaahhhhh
bu arada kızlar benim bata henüz var ama bugün tam adet sancım geldi ahanda oldum dedim birşey olmadı şükürişin garip tarafı ağda yapıcam tarih bekliyorum ona denk gelmesin diye dua ediyom Allahım bebeği unuttum ona taktım son iki gündür sanırsam ben saksı moduna girdim bile
napıyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrr
iyilik tatlım yatmadan önce topiğe son bi kez bakayım dedim :) sen nasılsın napıyosun.uzun zamandır görünmüyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?