Sabredenler Kulübü 2012 :)

battas olduk sadece akıntım war ve her an olucakmıs gıbı oluorum tedırgınım kalcama agrı gırdıgınde eyvah dıorum he oldum ama yok baska hıcbır belırtı yok senın warmı belırtın

battas olduk sadece akıntım war ve her an olucakmıs gıbı oluorum tedırgınım kalcama agrı gırdıgınde eyvah dıorum he oldum ama yok baska hıcbır belırtı yok senın warmı belırtın

aynen cnm arada kasık ağrımla adet olur gibi ağrım oluyor ikisinin ağrısı farklı başkada bişey yok ikidebir bende eyvah die kontrole gidiyorum :18:

ins pozıtıf sılık ıcfarketmez cıksın bnmde ıns senın belırtın warmı cnm

hani adet ağrısıyla kasık batması farklı bende o ikiside mevcut ama adet belitisiyle aynı yani kesin bişey diyemiyorum offf ateşimi ölçümü yapmıyorum takıntı yapıyorum diye habire elimde alet ölçüyordum attım bende ama eşim ateşin var dio havada sıcak anlaşılmıyor herkesin ateşi vardır heralde

testi 2 gun kala yapmıstım yer cızgısı gıbı coookkk zor gorunuodu gecende bole cıkmıstı hatta daha koyu hasta olmustum yapmıorum sımdı bugunu atlatırsam belkı ama bnm normalde dusugumde 2 gun kala koyuydu sımdı cıkmadı umıdı keseyımmı sence

kırmızılar gelmediği sürece umudunu kesme cnm evet testlerede güven olmuyor ama belkı bu doğrudur aynı markamıydı 2 testınde

oncekını dedım canım sımdı yapmadım cunkı en son 26 sında adet oldum bnm bısey sorucam cnm adet duzenım mayıs 4 hazıran 4 hazıran 26 temmuzda yok agustos beklıorum sence bu durum ne=)

Sinhusss kuzumm inşalah güzel haber verirsin bize ya inşallaaaahhhhh

bu arada kızlar benim bata henüz var ama bugün tam adet sancım geldi ahanda oldum dedim birşey olmadı şükür işin garip tarafı ağda yapıcam tarih bekliyorum ona denk gelmesin diye dua ediyom Allahım bebeği unuttum ona taktım son iki gündür sanırsam ben saksı moduna girdim bile

benim de bata az kaldı hormonlar en üst seviyede.artık eşimi ne kadar bunaltıysam adamcağız sadece anlıyorum seni muayen günün yaklaştı diyo o kadarbenle polemiğe girme gereği bile duymuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…