- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.301
gelemiyordum tatlım iyiyim bende yeni hamile varmı
henüz yok da sinhusun batı geçti ondan haber bekliyoz bugün test yapacaktı ama daha yazmadı:26::26::26:
belki sevinçten yazamamıştır :)))) senin bat ne zaman?
2-3 gün içinde olurum bende.şu anda hamile kalma gibi bi ihtimalim olmadığı için rahat bekliyorum.
senin çalışmalar nasıl gidiyo cnm
ben çok sıkıntılı günler yaşadım eşimle kavgalıydık kaynanam ile görümcem yüzünden hatta dün boşanma lafı bile geçti yumurtlama dönemlerini değerlendirdik ama bebek olurmu olmazmı bilmiyorum bata 5 gün var. eşimle de aramız düzeldi bugün sarıldı bana barıştık
barışmanıza sevindim cnm allah korusun ne boşanması daha 1 yıllık evlisiniz.zaten araya 3. şahıslar girdiği zaman sorun çıkıyo.kimsenin aranıza girmesine izin vermeyin tatlım.belki 5 gün sonra mutlu haber alırsınız mutluluğunuzu perçinlersiniz
zannetmem canım ya ümidim yok hiç
merak etmişsiniz sğlun kızlar ama fos cıktı üzüntüden gelemedım dilim varmadı sanki
günaydın kızlaaarrrrçok özledim sizi kaç gündür gelemedim çünkü eşimin memlekete gittik cenaze vardı
cuma günü saat 3 gibi eşim aradı beni,teyzesinin oğlunun çocuğu ölmüşçok da samimiler,severler birbirleri adama sakinleştirici yapmışlar,hastanede x(eşim) abim gelsin,x abim duyduysa kesin gelir diye sayıklıyomuş,bizde hemen 6 arabasıyla gittik,herkes perişan tabiki eşim bana haber verdiğinde evde temizlik yapmıştım,tam yıkanıcaktım,banyoya giriyodum telefon çaldı,heberi aldım..hem ağladım,hem yıkandım bide sadece bizimki değil,eşimin teyzesinin oğlunun kuzeninde çocuğu ölmüş..bizimki 8,diğeri 11 yaşında 2 çocuk oyun oynuyomuş,yaylada babannelerinin yanındalarmış,anneleri de köydeymiş,ağaç dibinde ellerinde keserle,çiviler varmış tavuk kümesi yapmak istemişler şimşek çakmış daha yağmur yağmaya başlamadan yıldırım düşmüş,bizimkinin kulakları patlamış,saçları falan hep yanmış oracıkta ölmüş ikisi de c.tesi öğlen namazında yan yana defnettik,rabbim kimseye göstermesin evlat acısı çokk zorr
günaydın kızlaaarrrrçok özledim sizi kaç gündür gelemedim çünkü eşimin memlekete gittik cenaze vardı
cuma günü saat 3 gibi eşim aradı beni,teyzesinin oğlunun çocuğu ölmüşçok da samimiler,severler birbirleri adama sakinleştirici yapmışlar,hastanede x(eşim) abim gelsin,x abim duyduysa kesin gelir diye sayıklıyomuş,bizde hemen 6 arabasıyla gittik,herkes perişan tabiki eşim bana haber verdiğinde evde temizlik yapmıştım,tam yıkanıcaktım,banyoya giriyodum telefon çaldı,heberi aldım..hem ağladım,hem yıkandım bide sadece bizimki değil,eşimin teyzesinin oğlunun kuzeninde çocuğu ölmüş..bizimki 8,diğeri 11 yaşında 2 çocuk oyun oynuyomuş,yaylada babannelerinin yanındalarmış,anneleri de köydeymiş,ağaç dibinde ellerinde keserle,çiviler varmış tavuk kümesi yapmak istemişler şimşek çakmış daha yağmur yağmaya başlamadan yıldırım düşmüş,bizimkinin kulakları patlamış,saçları falan hep yanmış oracıkta ölmüş ikisi de c.tesi öğlen namazında yan yana defnettik,rabbim kimseye göstermesin evlat acısı çokk zorr
aminn sağol canım allah razı olsun...ayy inşallah sölülür yaa,bi kere benim de sökülmedi,deli gibi temizlik yaptım o gece söküldü,alakası var mı bilmiyorum ama sen de yap belki sökülür:26:canım yaaa başınız sağolsun, Allah anasına babasına sabır versin.
benim de kırmızılar bir sökülemedi sinir küpüyümiki gündür koyu kahve lekelenmem var, öyle olunca ne namaz kılabiliyorum ne de oruç tutabiliyorum. Bir an önce olmam lazım ya sinir oluyorum bu duruma!
canım başınız sağolsun,Rabbi'm yavruların anne ve babalarına sabırlar versin,Allah hiçkimseyi evlatsızlıkla,evlat acısıyla sınamasın..
merak etmişsiniz sğlun kızlar ama fos cıktı üzüntüden gelemedım dilim varmadı sanki
aminn sağol canım allah razı olsun...ayy inşallah sölülür yaa,bi kere benim de sökülmedi,deli gibi temizlik yaptım o gece söküldü,alakası var mı bilmiyorum ama sen de yap belki sökülür:26:
aminn canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?