Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya kızlar bnmde test negatıf cıktı sınhusla battastık beklıorum hala 2 gun gectı bugunle ıns olurum bıan onceeeeeeeee

ya kızlar bnmde test negatıf cıktı sınhusla battastık beklıorum hala 2 gun gectı bugunle ıns olurum bıan onceeeeeeeee

ben de hiç hoşlanmıyorum bu sebepsiz gecikmelerden. insan hem umutlanıyor, hem de stres oluyor neden hala gelmedi diye...
ben de sabahtan beri sinir küpü oldum, neden hala kanamam başlamadı diye... hamilelik şüphesi uyandıracak hiç bir durumum yok. ne göğüslerde ağrı, ne kasıkta batma...hiçbişey... bütün belirtilerim 2 gündür regl yönünde. ama kanama hala yok, hala kahverengi leke var.
şimdi salak salak üstüne görme yazılarını okuyorum, hayır yani ben güzel güzel regl olmaya hazırlanmıştım. neden durduk yere kafam karışıyor şimdi?! sinir oldum yaaa

ıste bıde benım hıc gecıkmez one gelırdı takı 1 sene once 5 gun gecıktı kıst wardı yok sımdı allaha sukur 2 ayda kıst olusurmukı ya bnm belırtılerım az da olda war ama test negatıf ıns oluruz yada tesste cıkar sen test yaptınmı

yok tatlım ya yapmadım. o kadar eminim ki regl olacağımdan. hatta 1 haftadır eminim. eşime devamlı, tutmadı aşkım bu ay, önümüzdeki aya inşalalh diyip duruyorum. en ufak bir gebelik şüphem yok. benim adetim sökülemiyor ama neden onu bilmiyorum. bir de resmen orası ağrıyor yani böyle batıyormuş gibi...
şimdi yeniden karın ağrım da başladı gibi...herhalde akşama kadar gelirler

Son düzenleme:

bnmde heran akacak gıbı gelemedı pıs sey gel artıkda yenı maclara baslayalım demı bu ay bnde alıcam ovulsyn testı bakalım bır olayımda hasta ınsan umuduyla yasar dewam umuda

bnmde heran akacak gıbı gelemedı pıs sey gel artıkda yenı maclara baslayalım demı bu ay bnde alıcam ovulsyn testı bakalım bır olayımda hasta ınsan umuduyla yasar dewam umuda

aynen canım yaa, bir olsun bitsin de önümüze bakalım diyorum oruçlarım da kalıyor, rahatsız oluyorum böyle

bugün de kimsecikler yok...nerde bu milleee?!

KiZlar bsy dikkatimi çekti size sorcam..
Şimdi hamile olanda baksın olmayanda ..
Benim göbek deliğimden taaa vajinamda kdr hani hamilelerde olur ya göbek çizgisi ondan var koyu deil ama gözle seçiliyor ayna karşısında bakınca...
Şimdi diyorum acaba onceden varmiydi yoksa yenimi oldu ...nolur bı bakarmisiniz aynadan benim icin:)

Son düzenleme:
Bugun dua gunummus kıslar dua edin bacınıza ..ya Perşembe ya cuma test yapcam...tam test gunum Cumartesi ama dayanamam biraz erken yaparim tabi adet olmazsam

Bugun dua gunummus kıslar dua edin bacınıza ..ya Perşembe ya cuma test yapcam...tam test gunum Cumartesi ama dayanamam biraz erken yaparim tabi adet olmazsam

canım benim göbek bölgemde ufaktan tüylenme olduğu için o çizgiyi net seçemem bunu birkaç yerde gebelik belirtisi olarak okumuştum. inşallah seninki de öyledir dualarım seninle tatlım...inşallah bu sefer yüzün güler

Bende baktım nete belirti diyen var ama genelde hamileliğin 3 ayından sonra çıkarmış...kimide bekarken var bende diyor..merak ettim başka akan olursa yazsın KiZlar...
Bu arada yeni hamis yok dmi kendi Halim'e düştüm burayı biraz ihmal ettim

Son düzenleme:

henüz yok tatlım...bir ara sinhustan umutlandık ama değilmiş. ben de 4 gözle kırmızıları bekliyorum ama sökülemedi hala. hafif ağrım var, artık başım da ağrımaya başladı, kahverengi akıntım 2 gündür devam ediyor ama kırmızılar gelemedi bir. çok sinir oldum ben de... demek testte gördüğümden daha geç yumurtladım bu ay. ben pazar sanıyordum demek ki pazartesi falanmış

Rabbim saglık versin hepiniz hamile kacaksınız sorununuz yok cok sukur elbet olur ..
Adetin geç gelmesi normal kuzum hem havalar cok sıcak hemde oruç tutuyorsan o bile etkiler...
Biliyormusun ovulasyon testi yapmayı bile özledim

ya tatlım özleme, ben sadece kendimi doğrulamak için yapıyorum. testte pozitif görmek birşey değiştirmiyor ki...eşim ilişkiye giremeyebiliyor heyecandan işyerinde bir arkadaş var hamile kalmaya çalışıyor o da, bu ay için plan yapmıştı işte, ayın şu şu günleri çalışalım diye eşiyle...sorunsuz ilişkiye giriyor insanlar, günün birinde buna özeneceğim aklıma bile gelmezdi belki de o tutturmuştur bu ay...hakkında hayırlısı...

reglim bitsin bir doktora gideceğim, herhalde enfeksiyonum ya da yaram var, bu geçtiğimiz ay bir iki ilişkiden sonra hafif lekelenmem oldu...bakalım...

slm kızlar yazdıklarını okudum hepiniz çok sğlun işte benımkısı züğürt tesellisi 1 gun gecıkınce iyice kaptırdım kendimi hani diolardı 10 11 12 aylar rahim iyice hazırlanır gebe kalma ihtimali daha yüksek olur ya bide etrafta benı bebekle gören doğurmuş gören rüyalar çoğalınca ben dün işi çığrından çıkardım ya düşünebiliyormusunuz dün bian bebek mevludune çağırcaklarımı aklımdan gecirdim öyle dalmışım ki bian topladım kendimi bu sefer cok üzüldüm ya Allahım kimseyi böyle karnı eli kucağı boş bırakmasın Allah hepimize yardım etsin sesimizi duysun

amin canım sıkma canını hepimiz muhakkak yaşadıklarını yaşaıyoruz inş gerçeğinini heyecenını yaşarsın yakın zamanda...

cnm dur bakalım kırmızılar gelsin diye dua etme belli mi olur belki yerleşme kanamasıdır inşallah offf böyle diyip umutlandırmakta istemem cok kötü bişey hakkında hayırlısı olsun cnm

minikgelin senın için göbeğime baktım ama şuan su torbasından kıpkırmızı bişey gözukmuyor

gunduz benım umudum söndü inşallah senın devam eder bak daha kırmızılarında gelmemiş ve 9 ayda gelmez inşallah

amin canım sıkma canını hepimiz muhakkak yaşadıklarını yaşaıyoruz inş gerçeğinini heyecenını yaşarsın yakın zamanda...

o kesin cnm hepimiz zaman zaman umutlanıyoruz ben hiç bu kdr olmamıştım son aylarım artık ondan sanırım öyle cok süslü laflar edemem hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…