Sabredenler Kulübü 2012 :)

Uzlme bacım bak senin her ay umudun olacak ama benim öyleni şansım yok tup bebek yaptırdığım zaman umudum Olcak okdr...canını sıkma balım bu ay olmazsa diger ay oda olmazsa diger aya...

Uzlme bacım bak senin her ay umudun olacak ama benim öyleni şansım yok tup bebek yaptırdığım zaman umudum Olcak okdr...canını sıkma balım bu ay olmazsa diger ay oda olmazsa diger aya...

ya ben duymuştum bu göbek muhabbetini hamilelerde oluyomuş eskıden topic kalabalıkken kızlar sölemişti ama keşke kesin bilen biri çıksa cnm içime doğuyor gelcek bebişin inşallah bak görr

kuzular şu grip peşimi bırakmadı orucumu tutamıyorum allah affaetsin beni boğazımda şiş uyandım bu sabah sinir oldum bu ay bebek fikrini sildim kafamdan tatile çıkacağız zaten evde iş çok hemde hastayım...

kocişle haftasonu gezdik tozduk ve bi karar aldık sanki daha geçen hafta düğünümüz olmuş da yeni evliymişik gibi davranacaz dedik çok eğlenceli geçti hafatsonuzm evde birbirmizi koıvaladık kudurduk yuvarlandık yerlerde gıdıkladık şakalaştık dedimki boşver bebişi falan biz hayatın tadını çıkaralım olursa olur hayatımızı ona odaklayıp zamanı kötü geçirmeye değmez ilerde pişman oluruz evet dedi eşimde öyle evdede fazla pc açmıyoruz çünki kanepeyi açıp sarılıp uzanıp film izliyoruz pek giremiyorum o yüzdende neyse canlar işime bakayım erken gitcem eve akşama kocişe güzel yemekler yapim mum ışıkında yemek yiyip dans edecez

hoş bayram dan hemen sonra tatile gitcez gelincede tüp bebek için görüşmeye gidecez iyi değerlendirelim dedim bu yüzdende taze aşıklar gibi olmaya karar verdik...

ya ben duymuştum bu göbek muhabbetini hamilelerde oluyomuş eskıden topic kalabalıkken kızlar sölemişti ama keşke kesin bilen biri çıksa cnm içime doğuyor gelcek bebişin inşallah bak görr

İns cnm bnmm iste esime gösterdim dedim onceden varmiydi yok yeni çıkmış diyor okdr gobekten iğnemi vuruyor farketmedim onceden diyor ama esim dikkatsiz biri ..bende hiç bakmamıştım belki onceden vardı o çizgi ama ins sonradan çıkmıştır neyse KiZlar gelince yazar ins :)

bu arada platese başlıyorum kuzular aldım herşeyini evde dvdsinide aldım ebru şallı nın doktorum az kilo versen dedi bende vermöeye çabalayacm zatende aldı başını gitti benim kilo gene bakalım fayda olacak mı :F

neyse kaçıyorum ben gelen giden yok herkesi çok özledim eskiden egemn , ben , hayalimduam , sdtive , friedman , sinhus ve belki şuanda isim olarak sayamadığım bi kaç topikdaş daha ne muhabbetler ederdik burda patlıcanlar hıyarlar muzlar havada uçöardı gülerdim boyuna okudukça şimdi üzülüyom pek kimse ile karşılaşamıyorum bende fazla giremiyorum kış gelsede toplaşsak sıcacaık topikimizde :d

haydı allaha emant olun

Son düzenleme:
sinhus tatlım hakkında hayırlısı olsun inş daha fazla beklemeden önümüzdeki aylarda güzel haberi alırsın

tatlım ben kendimi bildim bileli öyle çizgim var.hatta ince ince tüylerle orası yol gibi olmuş ama inş sen de hamilelik belirtisidir kuzum

canım benim göbeğimde yok öyle çizgi falan hamişlik belirtisi olarak duydum göbek çizgisini ama beilemiyorum inş senin belirtindir kuzumm

ay hadi inşallah
sizi gidi fingirdekler sizi aşk tazelemekten pc yi açamıyormuş hadi tazeleyin bakalım güzel güzel morel depola bizde bayramdan sonra tatile gitcez gelince doktora gidip butun yapılacakları yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun cnm belkıde bu ay gelir mucizen

ay cnm başınz sağ olsun cok üzücü Allah ana babasına sabır versin

ay cnm başınz sağ olsun cok üzücü Allah ana babasına sabır versin

plateste nefes alıp vermelere cok dıkkat et cnm yanlış yerlerde alıp verme gerci sana bu msjı küs olarak yazıyorumo muhabbetlerde bende vardım

bende de var o çizdiden kaffe kaffe sırıtıyo bana hem de emin olmak için 3 kere baktım

oooohhh çifte kumrular ne güzel valla en iyisini yapıyosunuz en güzeli ye iç eğlen amaannn kendimizi strese soka soka bir hal olduk valla geçen ben de senin düşündüğünü düşündüm (geçen dediğimde iki üç gün önce ) eğer bu ay hamille olmazsam hamilelik fikrini silicem aklımdan vee gezip tozucam bayramdan sonra planlarımı yapıp gezmelere gitcem

Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzz akşama gözel bir sofra düşünüyorum ondan sonrasını da sülemem

plateste nefes alıp vermelere cok dıkkat et cnm yanlış yerlerde alıp verme gerci sana bu msjı küs olarak yazıyorumo muhabbetlerde bende vardım

bacımmmm gadasını aldığım kurban olduğum neye küstün....

sende vardınn yaa ne gülerdik ama onlar şuanda yok ya o yüzden saydım isimleri sen ben minikgelin vardık topikte diye olmayan muhabbet kuşlarının isimlerini yazam dedim
seviyom senüüüü

plates çok güzel bişi aslında kuzular hepimiz aynı anda başlasak mı ki ola ben bir ara yapıyodum hatırlarsanız valla çok mutluydum o zamanlar eşime sordum bu aralar ben niye bu kadar mutluysam diye oda bana plates mutluluk hormonlarını harekete geçiriyomuş dedi ondandır galiba demişti :26: mutlu olmak için tekrar platese başlamak ilazım hatta eloserce hatırlar plates şarkım bilem vardı ayyy heves ettim durunda paylaşam

evet hatırlıyom platesss şarkını :d bende başlayacam inş bademciklerim iyileşsinde

nice yıllara cnm bebişli çocuklu

yemekten sonrasını sölesene bize ne yiyip içitğini biz ne yapalım sonrasını merak ettik şimdi biz hadi söle söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…