- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.341
cnm dur bakalım kırmızılar gelsin diye dua etme belli mi olur belki yerleşme kanamasıdır inşallah offf böyle diyip umutlandırmakta istemem cok kötü bişey hakkında hayırlısı olsun cnm
minikgelin senın için göbeğime baktım ama şuan su torbasından kıpkırmızı bişey gözukmuyor
gunduz benım umudum söndü inşallah senın devam eder bak daha kırmızılarında gelmemiş ve 9 ayda gelmez inşallah
Uzlme bacım bak senin her ay umudun olacak ama benim öyleni şansım yok tup bebek yaptırdığım zaman umudum Olcak okdr...canını sıkma balım bu ay olmazsa diger ay oda olmazsa diger aya...
ya ben duymuştum bu göbek muhabbetini hamilelerde oluyomuş eskıden topic kalabalıkken kızlar sölemişti ama keşke kesin bilen biri çıksa cnm içime doğuyor gelcek bebişin inşallah bak görr
Başka göbeğine bakan yokmu KiZlar özellikle hamile olmayanlar baksa dha ii our
KiZlar bsy dikkatimi çekti size sorcam..
Şimdi hamile olanda baksın olmayanda ..
Benim göbek deliğimden taaa vajinamda kdr hani hamilelerde olur ya göbek çizgisi ondan var koyu deil ama gözle seçiliyor ayna karşısında bakınca...
Şimdi diyorum acaba onceden varmiydi yoksa yenimi oldu ...nolur bı bakarmisiniz aynadan benim icin:)
canım benim göbeğimde yok öyle çizgi falan hamişlik belirtisi olarak duydum göbek çizgisini ama beilemiyorum inş senin belirtindir kuzumm
günaydın kızlaaarrrrçok özledim sizi kaç gündür gelemedim çünkü eşimin memlekete gittik cenaze vardı
cuma günü saat 3 gibi eşim aradı beni,teyzesinin oğlunun çocuğu ölmüşçok da samimiler,severler birbirleri adama sakinleştirici yapmışlar,hastanede x(eşim) abim gelsin,x abim duyduysa kesin gelir diye sayıklıyomuş,bizde hemen 6 arabasıyla gittik,herkes perişan tabiki eşim bana haber verdiğinde evde temizlik yapmıştım,tam yıkanıcaktım,banyoya giriyodum telefon çaldı,heberi aldım..hem ağladım,hem yıkandım bide sadece bizimki değil,eşimin teyzesinin oğlunun kuzeninde çocuğu ölmüş..bizimki 8,diğeri 11 yaşında 2 çocuk oyun oynuyomuş,yaylada babannelerinin yanındalarmış,anneleri de köydeymiş,ağaç dibinde ellerinde keserle,çiviler varmış tavuk kümesi yapmak istemişler şimşek çakmış daha yağmur yağmaya başlamadan yıldırım düşmüş,bizimkinin kulakları patlamış,saçları falan hep yanmış oracıkta ölmüş ikisi de c.tesi öğlen namazında yan yana defnettik,rabbim kimseye göstermesin evlat acısı çokk zorr
günaydın kızlaaarrrrçok özledim sizi kaç gündür gelemedim çünkü eşimin memlekete gittik cenaze vardı
cuma günü saat 3 gibi eşim aradı beni,teyzesinin oğlunun çocuğu ölmüşçok da samimiler,severler birbirleri adama sakinleştirici yapmışlar,hastanede x(eşim) abim gelsin,x abim duyduysa kesin gelir diye sayıklıyomuş,bizde hemen 6 arabasıyla gittik,herkes perişan tabiki eşim bana haber verdiğinde evde temizlik yapmıştım,tam yıkanıcaktım,banyoya giriyodum telefon çaldı,heberi aldım..hem ağladım,hem yıkandım bide sadece bizimki değil,eşimin teyzesinin oğlunun kuzeninde çocuğu ölmüş..bizimki 8,diğeri 11 yaşında 2 çocuk oyun oynuyomuş,yaylada babannelerinin yanındalarmış,anneleri de köydeymiş,ağaç dibinde ellerinde keserle,çiviler varmış tavuk kümesi yapmak istemişler şimşek çakmış daha yağmur yağmaya başlamadan yıldırım düşmüş,bizimkinin kulakları patlamış,saçları falan hep yanmış oracıkta ölmüş ikisi de c.tesi öğlen namazında yan yana defnettik,rabbim kimseye göstermesin evlat acısı çokk zorr
bu arada platese başlıyorum kuzular aldım herşeyini evde dvdsinide aldım ebru şallı nın doktorum az kilo versen dedi bende vermöeye çabalayacm zatende aldı başını gitti benim kilo gene bakalım fayda olacak mı :F
neyse kaçıyorum ben gelen giden yok herkesi çok özledim eskiden egemn , ben , hayalimduam , sdtive , friedman , ne muhabbetler ederdik burda patlıcanlar hıyarlar muzlar havada uçöardı gülerdim boyuna okudukça şimdi üzülüyom pek kimse ile karşılaşamıyorum bende fazla giremiyorum kış gelsede toplaşsak sıcacaık topikimizde :d
haydı allaha emant olun
sinhus tatlım hakkında hayırlısı olsun inş daha fazla beklemeden önümüzdeki aylarda güzel haberi alırsın
öyle cnm sğl yapcak bişey yok takdiri ilahi
KiZlar bsy dikkatimi çekti size sorcam..
Şimdi hamile olanda baksın olmayanda ..
Benim göbek deliğimden taaa vajinamda kdr hani hamilelerde olur ya göbek çizgisi ondan var koyu deil ama gözle seçiliyor ayna karşısında bakınca...
Şimdi diyorum acaba onceden varmiydi yoksa yenimi oldu ...nolur bı bakarmisiniz aynadan benim icin:)
kuzular şu grip peşimi bırakmadı orucumu tutamıyorum allah affaetsin beni boğazımda şiş uyandım bu sabah sinir oldum bu ay bebek fikrini sildim kafamdan tatile çıkacağız zaten evde iş çok hemde hastayım...
kocişle haftasonu gezdik tozduk ve bi karar aldık sanki daha geçen hafta düğünümüz olmuş da yeni evliymişik gibi davranacaz dedik çok eğlenceli geçti hafatsonuzm evde birbirmizi koıvaladık kudurduk yuvarlandık yerlerde gıdıkladık şakalaştık dedimki boşver bebişi falan biz hayatın tadını çıkaralım olursa olur hayatımızı ona odaklayıp zamanı kötü geçirmeye değmez ilerde pişman oluruz evet dedi eşimde öyle evdede fazla pc açmıyoruz çünki kanepeyi açıp sarılıp uzanıp film izliyoruz pek giremiyorum o yüzdendeneyse canlar işime bakayım erken gitcem eve akşama kocişe güzel yemekler yapim mum ışıkında yemek yiyip dans edecez
hoş bayram dan hemen sonra tatile gitcez gelincede tüp bebek için görüşmeye gidecez iyi değerlendirelim dedim bu yüzdende taze aşıklar gibi olmaya karar verdik...
plateste nefes alıp vermelere cok dıkkat et cnm yanlış yerlerde alıp verme gerci sana bu msjı küs olarak yazıyorumo muhabbetlerde bende vardım
plateste nefes alıp vermelere cok dıkkat et cnm yanlış yerlerde alıp verme gerci sana bu msjı küs olarak yazıyorumo muhabbetlerde bende vardım
bacımmmm gadasını aldığım kurban olduğum neye küstün....
sende vardınn yaa ne gülerdik ama onlar şuanda yok ya o yüzden saydım isimleri sen ben minikgelin vardık topikte diye olmayan muhabbet kuşlarının isimlerini yazam dedim
seviyom senüüüü
plates çok güzel bişi aslında kuzular hepimiz aynı anda başlasak mı ki ola ben bir ara yapıyodum hatırlarsanız valla çok mutluydum o zamanlar eşime sordum bu aralar ben niye bu kadar mutluysam diye oda bana plates mutluluk hormonlarını harekete geçiriyomuş dedi ondandır galiba demişti :26: mutlu olmak için tekrar platese başlamak ilazım hatta eloserce hatırlar plates şarkım bilem vardıayyy heves ettim durunda paylaşam
bende de var o çizdiden kaffe kaffe sırıtıyo banahem de emin olmak için 3 kere baktım
oooohhh çifte kumrular ne güzel valla en iyisini yapıyosunuz en güzeli ye iç eğlen amaannn kendimizi strese soka soka bir hal olduk valla geçen ben de senin düşündüğünü düşündüm (geçen dediğimde iki üç gün önce) eğer bu ay hamille olmazsam hamilelik fikrini silicem aklımdan vee gezip tozucam bayramdan sonra planlarımı yapıp gezmelere gitcem
Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzzakşama gözel bir sofra düşünüyorum ondan sonrasını da sülemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?