Sabredenler Kulübü 2012 :)

aman bacım eksik olsun ben sevmıyorum nefes al nefes ver ayy gıcık oluyorum gittim kursada 1 haftada geri kaçtım

ayy bacım evlilik yıldönumun kutlu olsun ne yapcan yemek akşama anlat bakalım benım karnım ağrıyor bugun kalanlardan banada gönder

evet hatırlıyom platesss şarkını :d bende başlayacam inş bademciklerim iyileşsinde

ben de ramazandan sonra başliyam o zaman kaliteli kalliteli
hergün plates yaparsak bak nasıl fit oluruk
nice yıllara cnm bebişli çocuklu

yemekten sonrasını sölesene bize ne yiyip içitğini biz ne yapalım sonrasını merak ettik şimdi biz hadi söle söle

aminn kuzuummm ayyyyyyyy öle üstüme gelmeyin diyiveremem oyunlar oynicez kocamla belkim elim sende oynarık

SAğol kuzum yemek kalan niden gönderem ayol yapıp tazze taze yollarım saga ben

aminn kuzuummm ayyyyyyyy öle üstüme gelmeyin diyiveremem oyunlar oynicez kocamla belkim elim sende oynarık
[/QUOTE]

elim sende nerden aklına geldin kızzz

elim sende nerden aklına geldin kızzz[/QUOTE]

topik hareketllenmeye başlayıncık herkesi görüncük benim saksı harekete geçiyo böle şeyler çıkabiliyo sanırım heyecanlanıyom gözüm dönüyo

elim sende mi sadece elim sendemi kör ebe falan oysaydınız hem kör tuttuğunu şeyeder misali sonu güzel biter di uehueheueheu anaaaaaa sapıtıyom ben sanırsam herhalde galiba :d

elim sende mi sadece elim sendemi kör ebe falan oysaydınız hem kör tuttuğunu şeyeder misali sonu güzel biter di uehueheueheu anaaaaaa sapıtıyom ben sanırsam herhalde galiba :d

huhuhuhuuuuuuuuuuuuu sen böle oluncuk ben kendimi tutamıyom balıklama dalasım geliyo herşeye oruç oruç sapıtmamalıyım
kızlar bizde bu gece saklambaç oynarız sıkılırsak kör ebeye geçeriz nede olsa taze evliyiz ne yapsak yeri değil mi?

size ne olsa gider hacım yeni evlisiniz ya ondan birdir bir bile oynayabilirsiniz

kııss tek bu oyunnan yetinirmiyim ben hiç hatta bak liste yapıp oyun seçek içinden

elim sende
birdir bir
kör ebe
saklambaç
yakar topu
istop
çanak devirmece
elim elim epenek
kolbastı bu listeden ne çıkarırsanız artıkım gerisi size kaldı

huhuhuhuuuuuuuuuuuuu sen böle oluncuk ben kendimi tutamıyom balıklama dalasım geliyo herşeye oruç oruç sapıtmamalıyım

size ne olsa gider hacım yeni evlisiniz ya ondan birdir bir bile oynayabilirsiniz

ben oruç deelim hacıııı gribim bugün niyetlenecektim gece kalktım bademciklerim şişmiş iş çıkışı acile gidip bi serum yer yarına orucumu tutarım ama bu gün istediğim jkadar sapıtabilirim şincik deel mi?

birdirbir ikidirikiii heheheheh bak kör ebeden sonra oynayabilirz iyi olur hem adil olur biri kör ebede göz bağlayıp ebe olcek ya diğerimizde birdribirde eğilir ebe oluruk wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper fikir

bu arada az önce facede bi haber gördüm bi tanesi tv de demiş ki oruç cinsel hayatı çok olumlu yönde etkiler hareket getirri onu bile etkiler demiş acep bende ondan mı böyle abaza gibi davranıyom

çanak çevirmece!!!!! anammmmm cozuttu bizim gızzz

yakar top!!!!!! hımmmmmmm demek yakar top

vay vay vay neler varmış bizim bacıdada biz görememişik :d

içimde sapıkça duygular belirdi uehueheueheu

ayyyyyy en gıcık olduğum şiy benim de başıma çok geliyo öyle gıcık oluyom

beni biri arayıp kapamadığında iş yerinde bir telsizden ötekini arayım telefonum çalıyo acil kapamam lazım diyom kapıyom haahahah evdeysemde çıkıp dışardan zile basıyom misafirim geldi jhadi sonra görüşrüz diyom sıkılırım ne o öyle zaten işim gereği kulağımda hep telefon rahat bıraksıznlar beni ayolll

ohh bugün tüm sapıtma hakkımızı sana viriyok valla iftardan sonra geri alırım haaa

bu oyunları tuttum ben hacı acep kim ebe olarr kimi sobelerrrr

habere gelincik herif yanımda ossaydı açıklama yapardım ama şuan oruç beni sadece akşama kadar ölee yatırıyo başka ben de bir etkisi yok

bütün günü laklakla nette geçirdim kociş kovacak beni işten valla işşleri yetiştiremedim birazdanda sıkılırım eve gidim derim kızar göndermez kavga edersek akşama oyun oynayamayız küseriz olmaz yok yok kızlar bu akşam kör ebe değilde evcilik oynamak istiyorum ben doktorculuk falanda olabilir

şarj bitiyor cnm kapanırsa yanlış anlama de suratına kapa teli birde bas kökten kapa arasın ulaşamsın uyuz bıraksın peşini parası neyse veririz :d
neyse parası viririk kısmına bayıldım .60:
çanak çevirmece!!!!! anammmmm cozuttu bizim gızzz

yakar top!!!!!! hımmmmmmm demek yakar top

vay vay vay neler varmış bizim bacıdada biz görememişik :d

içimde sapıkça duygular belirdi uehueheueheu
hacıı yazarken farketmedimdiydi şimdi farkettim kol bastıda gözel bir oyun haaaaaa kol bastı ayak bastı.... anladın sen onu
ayyy sanırım sapıttım herifi ariyim ezan okunmadan girme içeri diyem barik

ayyy bu zile basma meselesine bayıldım tutuum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…