- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.361
plates çok güzel bişi aslında kuzular hepimiz aynı anda başlasak mı ki ola ben bir ara yapıyodum hatırlarsanız valla çok mutluydum o zamanlar eşime sordum bu aralar ben niye bu kadar mutluysam diye oda bana plates mutluluk hormonlarını harekete geçiriyomuş dedi ondandır galiba demişti :26: mutlu olmak için tekrar platese başlamak ilazım hatta eloserce hatırlar plates şarkım bilem vardıayyy heves ettim durunda paylaşam
nice yıllara cnm bebişli çocuklu
yemekten sonrasını sölesene bize ne yiyip içitğini biz ne yapalım sonrasını merak ettik şimdi biz hadi söle söle
evet hatırlıyom platesss şarkını :d bende başlayacam inş bademciklerim iyileşsinde
nice yıllara cnm bebişli çocuklu
yemekten sonrasını sölesene bize ne yiyip içitğini biz ne yapalım sonrasını merak ettik şimdi biz hadi söle söle
aman bacım eksik olsun ben sevmıyorum nefes al nefes ver ayy gıcık oluyorum gittim kursada 1 haftada geri kaçtım
ayy bacım evlilik yıldönumun kutlu olsun ne yapcan yemek akşama anlat bakalım benım karnım ağrıyor bugun kalanlardan banada gönder
aminn kuzuummmayyyyyyyy öle üstüme gelmeyin diyiveremem oyunlar oynicez kocamla belkim elim sende oynarık
elim sende misadece elim sendemi kör ebe falan oysaydınız hem kör tuttuğunu şeyeder misali sonu güzel biter di uehueheueheu anaaaaaa sapıtıyom ben sanırsam herhalde galiba :d
kızlar bizde bu gece saklambaç oynarız sıkılırsak kör ebeye geçeriz nede olsa taze evliyiz ne yapsak yeri değil mi?
huhuhuhuuuuuuuuuuuuu sen böle oluncuk ben kendimi tutamıyom balıklama dalasım geliyo herşeyeoruç oruç sapıtmamalıyım
size ne olsa gider hacım yeni evlisiniz ya ondan birdir bir bile oynayabilirsiniz
ayy kızlar benım meshur teldeyim tam muhabbetler olunca bu kız arar saatlerce susmaz offf
ayy kızlar benım meshur teldeyim tam muhabbetler olunca bu kız arar saatlerce susmaz offf
kııss tek bu oyunnan yetinirmiyim ben hiç hatta bak liste yapıp oyun seçek içinden
elim sende
birdir bir
kör ebe
saklambaç
yakar topu
istop
çanak devirmece
elim elim epenek
kolbastıbu listeden ne çıkarırsanız artıkım gerisi size kaldı
ayyyyyy en gıcık olduğum şiy benim de başıma çok geliyo öyle gıcık oluyom
ben oruç deelim hacıııı gribim bugün niyetlenecektim gece kalktım bademciklerim şişmiş iş çıkışı acile gidip bi serum yer yarına orucumu tutarım ama bu gün istediğim jkadar sapıtabilirim şincik deel mi?
birdirbir ikidirikiii heheheheh bak kör ebeden sonra oynayabilirz iyi olur hem adil olur biri kör ebede göz bağlayıp ebe olcek ya diğerimizde birdribirde eğilir ebe olurukwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper fikir
bu arada az önce facede bi haber gördüm bi tanesi tv de demiş ki oruç cinsel hayatı çok olumlu yönde etkiler hareket getirri onu bile etkiler demiş acep bende ondan mı böyle abaza gibi davranıyom
şarj bitiyor cnm kapanırsa yanlış anlama de suratına kapa teli birde bas kökten kapa arasın ulaşamsın uyuz bıraksın peşini parası neyse veririz :d
neyse parası viririk kısmına bayıldımşarj bitiyor cnm kapanırsa yanlış anlama de suratına kapa teli birde bas kökten kapa arasın ulaşamsın uyuz bıraksın peşini parası neyse veririz :d
hacıı yazarken farketmedimdiydi şimdi farkettim kol bastıda gözel bir oyun haaaaaa kol bastı ayak bastı.... anladın sen onuçanak çevirmece!!!!! anammmmm cozuttu bizim gızzz
yakar top!!!!!! hımmmmmmm demek yakar top
vay vay vay neler varmış bizim bacıdada biz görememişik :d
içimde sapıkça duygular belirdi uehueheueheu
beni biri arayıp kapamadığında iş yerinde bir telsizden ötekini arayım telefonum çalıyo acil kapamam lazım diyom kapıyom haahahah evdeysemde çıkıp dışardan zile basıyom misafirim geldi jhadi sonra görüşrüz diyom sıkılırım ne o öyle zaten işim gereği kulağımda hep telefon rahat bıraksıznlar beni ayolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?