Sabredenler Kulübü 2012 :)

Aleyyna, sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu...
isim düşünmeye başla bakalım yavaş yavaş...kolay karar verilmiyor

Teşekkür ederim. Kız olsa da erkek olsa da isimleri çooktaaann hazırdı canım İsmi belli yani oğluşumun Allah izin verirse Göktuğ düşünüyoruz. Aslında ben Tuğrayı çok istiyordum ama eşim Göktuğ'u daha çok beğendi. Artık hayırlısı olsun darısı size olsun

Çook güzel isim Göktuğ... Allah sağlıklı ve uzuuun bir ömür nasip etsin ona...
bakalım bize ne zaman kısmet olacak tatlım...
şu yaşıma kadar her ay yumurtladığını hisseden ben, bu ay en ufak bir şey anlamadım. fitil kullanmıştım, belki de o etkiledi ve yumurtlamadım. ya da ramazan yüzünden debgesizleşti bünyem ve çok büyümeden söndü yumurtam...ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok...zaten 14. ve 15. günler kvalidedeydik ve bayramdı. ilişki olmadı. 16. gün oldu, o saate de yumurta kalır mı, ya da bir yumurta var mıydı bilemiyorum... herşey değişiyor sanki bedenimde, düzenli adet olurdum, 28-29 günde, o bozuldu, yumurtlamamı geç de olsa mutlaka hissederdim, o da gitti... hayırlısı diyorum artık ne diyim, yapabileceğim birşey yok.

çocuk istediğimizi saklıyordk arkadaşlardan, sanki hesap soracaklar, ya da aylardır olmadığını bildiklerinde kusur gibi görecekler diye düşünüyordum. ama artık söylüyorum ya, tutturmayı bekliyoruz diyorum böylece bu konu bende daha az stres yaratıyor. ileriye dönük "olurda hamile kalırsam"la başlayan planlar yapmıyorum. baskı kurmuyorum üzerimde... böyle böyle daha az düşünürüm gibi geliyor, bakalım...

güzel taktik,uygulamaya devam et bence,zamanla daha az düşünmeye başlarsın ne fitili kullandın canım? cyclo progynona kullanıyor musun? nasibinde varsa 16.günde olur inşallah,inşallah hiç biriniz kimyasal falan yaşamadan direk hayırlı ve sğlıklı şekilde gebe kalırsınız,allahtan dış gebelik falan değildi,yada kalp atışlarını falan görüp de düşebilirdi ama kimyasal da olsa çok acı bişey zaman akksınnn gitsin istiyorum...................

canım gynofor falandı galiba fitil, daha uzun süre kullanamam gerekiyordu ama izne gidince bıraktım. çünkü buzdolabında saklanması gerekiyr... cyclo progynovaya adetliyken başlamam gerekiyormuş, o nedenle bir sonraki adetimi bekliyorum. kullanmak konusunda tereddütlerim halen var aslında ama bu ay yumurtlamam da düzensiz olunca başlasam mı dedim...herhalde kullanacağım bakalım...
tatlım daha ileriki safhalarda bir olumsuzluk yaşasan, daha çok üzülecektin. o nedenle yine bugünümüze şükretmemiz lazım. elbette insan kendini 1 saat hatta 1 dakika bile olsa kaptırıyor ama, hamile kalabildiğini bilmek bence en güzeli. ben inanaıyorum çok bekletmeden gelecek bebeğin...bu defa sağlam ve güzşü olacak hem de

Amiiinn canım umarım alnına güzel bir kader yazılmıştır. Hamile kaldığım ay ben de anlamadım yumurtladığımı demek ki yumurta hemen döllendi o yüzden anlamadım diye düşündüm hamile kaldığımı öğrendikten sonra. Umarım senin de öyle olmuştur canım hakkında hayırlısı olsun tabii ki kimse neden çocuğun olmuyor diye seni suçlayacak veya sana hesap soracak değil allahın takdiri bu, Rabbimden ümit kesilmez inşallah en kısa zamanda senin de haberini alacağız canım bunu gönülden diliyorum. Ettiğimiz dualar kabul olacak buna inanıyorum..

Canım benim geçmiş olsun sana kimyasal gebelik mi yaşadın? :26:

inan 1 gün hiç kıpırdamadan yattım lekelnmem vardı ama ona rağmen hamile olduğunu bilmek....inanılmaz güzel bişey allaha binlerce şükürler olsun evet hamile kalabiliyomuşum şükürler olsun inşallah hiç birimiz beklemeyiz daha fazla

Ben yumurtlayamadığıma yoruyorum tatlım ama belli olmaz tabi, Rabbim bilir. Ben de inanaıyorum dualarımızın kabul olacağına. her seferinde hayırlı zamanda hayırlı evlat diyorum. Demek ki daha o zaman gelmemiş. Sadece, gönlümden hep kış çocuğu geçirirdim, o olmayacak artık. Yani bu aralar tutarsa olmayacak...kısmet artık, o da benim kontrol edebileceğim birşey değil ne yazık ki...

inşallah tatlım... senin reglin ne alemde peki, kaç gün oldu başlayalı?

Canım benim geçmiş olsun sana kimyasal gebelik mi yaşadın? :26:

şimdi gördüm mesajını kusura bakma canım evet bu ay 1hafta gecikti adetim,o arada lekelnem yaşadım ve sökülemiyo adet sandım doktora gittim kanda gebelik testi yaptırdı ve hamile çıktım 2 gün sonra değer katlamadı ve kanama başladı adet oldum dün yine yaptırdım test doktor yaptır demişti,değer çok düşmüş kimyasal yani zaten 2 parça küçük et geldi kanamayla ve düştü:18: işte böyle.................

cuma günü sabah başladı bugün 4.gün işte...normal adet görüyorum canım....

Canım yaa çok çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki ay sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Zaten bütün kadınlar hayatları boyunca birçok kez kimyasal gebelik yaşıyorlarmış fakat anlamıyorlarmış. Hatırlıyorsan ben de 2 aylık düşük yaşadım çok zor bir durum tekrar hamile kaldığımda bile henüz toparlanamamıştım çok sarsıldım hala geliyor aklıma o olsaydı şimdi son ayımıza girmiş ve artık beklemeye başlıyor olacaktık ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun onun için de hayırlısı buymuş diyorum. Çok fazla üzme kendini rabbim okadar büyük ki hemen yolluyor yeni canını sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğimle..

cnm hayirli olsun ogrenmissin ne guzel. Rabbim saglikli sihatli hayirli uzun bir omur nasip etsin ins

cnm sen kavurmadan falan direk mi mi atiyosun derin dondurucuya. erimiyormu biberler donunca?

cnm hayirli olsun ogrenmissin ne guzel. Rabbim saglikli sihatli hayirli uzun bir omur nasip etsin ins

Teşekkür ederiz teyzesi darısı sizin de başınıza 4 hafta sonra kesin belli olur sizinki de eğer bebişin inatçı değilse. Senin kuzuna da rabbim hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederiz teyzesi darısı sizin de başınıza 4 hafta sonra kesin belli olur sizinki de eğer bebişin inatçı değilse. Senin kuzuna da rabbim hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
saolsin cnm. burda 17, 18 gibi bakiyolar cinsiyete. saglikli olsunda farketmez cinsiyeti zaten

saolsin cnm. burda 17, 18 gibi bakiyolar cinsiyete. saglikli olsunda farketmez cinsiyeti zaten

Tabii ki de önemli olan sağlıklı olmaları inşallah hayırlısıyla sağsağlim alırız yavrularımız kucağımıza. Bir tane kaybım olduğu için çok korkuyorum hala rüyamda kanamam olduğunu ve bebeğimi kaybetmek üzere olduğumu görüyorum o yüzden erkek kız fark etmez yeterki hayırlı evlat olsun sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bu bize yeter..

hayırlı olsun canım öğrenmişsiniz cinsiyetini
Rabbim inş sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
darısı cinsiyetini merak eden biz hamişlere inş

sdtive,bacım yumurtlamadığını düşünüyosun ama bende hamile kaldığım ay aynı aleynanın dediği gibi yumrtladığımı hissetmemiştim....hatta buraya kaç defa yazmıştım yumrtlamadım galiba diye üstelik o ay alerji olmuştum kırık kolum askıdan çıkmıştı diyeve alerji için bi sürü ilaç içmiştim,devamlı kaşındığım için doğru düzgün ilişki bile olmamıştı...
inş hakkında hayırlısı olur ve inş meleğin bu ay sana gelir sıkı sıkı tutunur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…