Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar bizde isimleri bulduk çoktan,hatta hamile kalmadan önce koymuştuk erkek olursa eğer Yiğit Kerim,kız olursa Nazlı ama nazlı ismi değişebilirde yiğit kerim kesin....

canım yemeklik doğruyorsun, sonra hiç çözdürmeden direk yağa mı atıyorsun yemek yaparken?

cnm sen kavurmadan falan direk mi mi atiyosun derin dondurucuya. erimiyormu biberler donunca?

canlarım saklama poşetini yemeklik doğradığım biberlerle dolduruyorum havasını alıp ağzını kapatıyorum sonra donmuş oluyor

kıtır halinde yani, ihtiyacım kadarını poşetten alıp tekrar buzluğa koyuyorum, çözülmesini beklemiyorum direkt atıyorum yemeğime

ama çözülmesi de beklenebilir farketmiyor... sıcak yemek harcı hemen çözdürüyor onu...

erimiyor hiç canım, kışın taze taze biber yemiş oluyoruz,çiğ iken doğrayıp koyuyorum...
hatta bir poşet de içini boşaltıp dolmalık biber halinde yerleştireceğim o da harika oluyor, içini hazırlayıp dolaptan çıkarın çözülünce doldurulmaya hazır...

biber daha dayanıklı sağlam çıkıyor isterseniz yarım poşet deneyin hanımlar

kuzularım böyle diyip de ümitlendirmeyin beni amaa :26::26:
yok yok ben ihtimal vermiyorum hamile kalmama bu ay...hayırlısı olsun...

inşallah canım çok sağol evet hatırlıyorum senin düşük yaşadığını rabbim beterinden korusun canım,onun da o kadarmış ömrü vren de alan da rabbim...rabbim bu bebeğine uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah inşallah benim de hemen gelir meleğim,çok dua ediyorum

Günaydın kızlarrrrr!
Ya sanki ramazanda o kadar saat orucu tutan ben değilmişim gibi devamlı açım... bu kadar da olmaz... gittikçe kilo alıyorum ama resmen açım yani, ne olacak bu durum böyle

Günaydın kızlarrrrr!
Ya sanki ramazanda o kadar saat orucu tutan ben değilmişim gibi devamlı açım... bu kadar da olmaz... gittikçe kilo alıyorum ama resmen açım yani, ne olacak bu durum böyle

günaydın canım aman dikkat et kilona,ne kadar zayıf hamile kaldık o kadar iyi biliyosun...zaten fazlalığım var diyosun,dikkat et kendine kalorisi düşük şeylerle bastır kendini,form bisküvilerden falan yesen olmaz mı:26:

Ben deldim gençliiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk

Nasılsınız ne var ne çok dün gece birde geldim geçmişe bakamadım ayyy eccikde eriniyom bakmaya Değişiklik varmı inşallah vardır yeni hamişimiz beni sorarsanız iyiyim şükür hafta sonu sınav var onuda geçincik ooooooohhh süper olcem bebek adınaysa birşey yok şuan bu ayda olmaz sanırım en verimli çağlarımda eşimden ayrı gurbet ellerdeydim

yağsız galete aldım ofise, ondan yiyorum...
ya da ayran veya süt içiyorum...idare etmeye çalışıyorum işte. bazen hamilelik hayal gibi geliyor... ben de birgün gerçekten yaşayabilecek miyim diyorum... hayırlısı artık...

sen nasılsın?

hoşgeldin canım
gözlerimiz yollarda kaldı vallahi
ben de yeni haber yok kuzum...hatta bu ay neden oldu bilmiyorum ama yumurtlamadım bile...kısmet değilmiş demek ki... egemn kendi de anlatır gerçi ama, kimyasal gebelik geçirdi. tam sevinç çığlıkları atıyorduk ki, 1 kaç ay daha ertelememiz gerektiğini anladık...yakın zamanda yine güzel haber verecektir eminiz...

işlerim yoğun, tatilden sonra listelerle ilgilenemedim hiç. dua listemizi falan yeniden hazırlamamız lazım, bu sefer daha da az kişilik olsun. gelmeyen çok kişi var

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR][/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayırlı olsun canım öğrenmişsiniz cinsiyetini
Rabbim inş sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
darısı cinsiyetini merak eden biz hamişlere inş

teşekkür ederim canım çok sağol inşallah hepimiz için aynısı geçerli sağlıkla kucağımıza almak yavrularımızı neyse az kalmış umarım benimki gibi inat etmez sizinkiler de hemen öğrenirsiniz cinsiyetlerinizi

Amin inşallah rabbim güzel yazılar yazar oğluşuma ve herkesin yavrularına Dualardan fayda var insana zaten tek yapabileceğimiz bu, hakkında hayırlısı olsun canım..

Günaydınlaaaarrr herkeseeee

hoşbuldum kuzuummm geçmişe bakıyodum egemi gördüm çok üzüldüm hamileyim haberini verdiğinde yazdığı şeyler ağlattı beni ama düşmüş çok üzüldüm fakat vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok Rabbim en güzel zamanı bizden daha iyi biliyor inşallah hepimize sağlıkla verir bebişlerimizi

ayarlayalım kuzum listeleri temizleyelim sen gelmeyenleri benden dah aiyi biliyosundur listeden çıkartalım artık açıklama yapmayada gerek yok diye düşünüyorum bizim topikde ki tüm kızlar biliyo o yüzden listemizi düzenleyip eski düzen devam edelim artık hepimiz burda oluruz galiba tatil bayram hepimiz atlattık kaldık mı yine birbirimizeee

hoşgeldin canım özlettin kendini vallahi nasıl geçti bayram? bizim tatil çok güzel geçti ama kötü sonlandı geçmişte görmüşsün zaten,kimyasal gebelik yaşadım napalım hayırlısı buymuş

iyiym canım,işyerindeyim çalışıyorum bgn bana da öyle geliyodu biliyo musun ama bak hamile kalabiliyomuşum ve planlı olmasına rağmen insan acaip şaşırıyo,şok oluyosun pozitfi görünce,hep negatif negatif alışınca gerçekten tam anlamıyla böyle oluyosun yarım saat,1 saat böyle takılıyosun sonra eşime nası söylesem,acaba herşey normal ve sağlıklı mı falan yüzünde hep bi gülücük hep mi heyecan inanılmaz güzel bişey Allahım nolur daha fazla bekletme hiç birimizi tez zamnada sağlıkla ve hayırla gebe kalmayı nasip et nolursun allahım

Hoooşşşş geldiiiinnnnnn Sen nerelere gittin herkesler gezmelere gitti ben bu velet yüzünden bu sene evde kaldııımm

kızlar benim bu ay kanamam 24 ağustosta başladı bu yüzden ben 24 eylülü beklicem bat olarak listeye de öyle yazarsanız sevinirim kimyasaldan sonra gecikme olabiliyomuş umarım önümüzdeki ay hamilelikten gecikme olur

Ayyyy ben de çok özledim sizleri yaaa nete girecek yerimde olmadı çatladım ayol Üzülme kuzu vardır bir hayır bak perihan kuzumda taşınmış memleketine inan onu okuyunca ilk aklıma gelen hamile olsaydı belki çok sıkıntı çekecekti dedim belki rabbim o yüzden böylesini layık gördü dedimbak Yüce yaradan bir yrden alırken bir yerden veriyo kuzum senin de öyl eolur inşallah hem hamile kalabiliyosun bak ne güzel artık daha sakin ve stressiz geçer dönemlerin yavrunda çabucak gelir sana
Hoooşşşş geldiiiinnnnnn Sen nerelere gittin herkesler gezmelere gitti ben bu velet yüzünden bu sene evde kaldııımm

hoşbulduk yavru ceylan ben de gezdim ayol topikde herkes gidiyodu didim onlar giderde ben kalırmıyım hem en erken giden ben oldum hemde en geç gelen ben oğluşun oluyomuş kuzum hayırla kucağına gelsin inşallaaaahhhh prensimiz

bir boş vaktimde ben sana isimleri yazayım kuzum, sen de listeyi oluşturursun...

allah razı olsun inşallah canım,hakkımızda herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…