Sabredenler Kulübü 2012 :)

İnşallah canım gecikmen hamilelikten olur

Sdtive kuzum alıntı yaptımdı olmamış bana yazarsan ben de listeyi pazartesi güncellerim yeniden düzenli bir şekilde başlamış oluruz kuzum

Oohhh sefan olsun iyi yapmışsın valla Teşekkür ederiz teyzesi darısı sizlerin kucaklarına

Bence birinin dua listesine girebilmesi için hemen hergün topiğe geliyor olması lazım. Tabi ki arada 1-2 uğrayamadığı olur ama genel düzen olarak 3-4 gün aralıklarla gelen kişilerin dua listesinde olması doğru değil. O nedenle aşağıdaki arkadaşları şimdilik çıkarsak iyi olur gibi...

love_love (özlem), saskinanne, gündüz, hnf10

belki gücenicekler bana ama hergün birine dua ediliyor ve foruma girmediklerinde o gün dua günü olana haksızlık oluyor. Şurda devamlı giren ve henüz hamile olmayan , friedmen, ben, egemn, 60gelsin, eloserce, sinhus falan var (isimlerini unuttuklarım darılmasın lütfen, hızlıca yazıyorum) o nedenle listede azaltılma yapılması taraftarıyım...

ayrıca hamişlerin de daha sık gelip dua etmesi lazım, kendileri hamiş değilken duaları ediliyordu sonuçta. kimse dünü unutmamalı sözüm gelen hamişlere değil

Kuzular ben kaçar bir sürüüü işim var gidemde yapam hadi görüşürüz

Bu arda perihan kuzuuuuuummmmm çok sevindim senin adına gurbetliğin bitti sonunda kuzumm

kızlar merhaba giremiyordum topiğe başımda bir sürü dert vardı birde 4 haftadır evimde değildim eşim izine ayrıldı ancak gelebildik moralim bozuktu doktorun biri yüzünden neyse sdtive beni dua listesinden çıkarmak istemiş çıkarabilirsin eğer hakkınızı yiyorsam istediğini yapabilirsin kendi kararın ama sürekli giren insanların hamile kalmaları için onlara öncelik verilmeli gibi bişey yazmışsın ki kırıldım ona sonuçta dua bu ben giremesemde sıram geldiğinde inşaallah bebişi olur demeniz bile yeter neyse önemli değil dua almasamda olur.
kendi sıkıntılarımın içinde boğuluyorum moralim düzelsin diye biraz uzak kalmak istedim o kadar. girsem de topiğe hiç girmedim.
minikgelin le görüşüyordum yeni hamile varmı? Aleyna canım nasılsın bebişin nasıl?

Biz iyiyiz çok şükür bebişin keyfi yerinde yayılmış rahat yerde yatıyor oohhh kebap Hayırdır canım neden doktor yüzünden moralin bozuk :26:

Biz iyiyiz çok şükür bebişin keyfi yerinde yayılmış rahat yerde yatıyor oohhh kebap Hayırdır canım neden doktor yüzünden moralin bozuk :26:

oğluşun olacakmış herhalde dimi ohhh :))) canım jinekoloğa gittim ayın 8inde muayene edecekti edemem dedi neden dedik kızlık zarın duruyor çok kalın dedi operasyon yapmam lazım falan dedi ilişki sırasında yırtılırsa çok kanama yapar dedi iyide benim kanamam oldu dedim zedelenmiştir dedi salak. neyse eczaneden anestol aldım hani yırtılırken acı verecekmiş ya belki 1,5 saat falan uğraştık defalarca git gel yaptık ne kan var ne zar para için dedi herhalde anlamadık ama doktordan sonra araya regl girdi sonra bayram tatili falan eve gelene kadar günlerce ağladım ben ilişkiye giremiyormuyum diye. doktora çok güvenmiştim ama yanılmışım. hatta o ilişkimizde eşim dediki ya zar olsa şimdiye giderdi çok zorladım dedi o onu dediğinde bile ağlıyordum benim psikolojimi bozmaya ne hakkı var neredeyse yeniden vajinismus olacaktım diye ama artık bozulmuş psikolojimi düzeltemiyorum hiç içimden ilişki falan gelmiyor

öncelikle bu bireysel benim kararım değil, herkesin onayladığı birşey. bir diğer konu, ne ben ne de diğer arkadaşlar kimse kimseye haksızlık yapmıyor burda! ben de friedmen de hergün bir özveriyle o listeleri güncelliyor, herkesin dua alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tavrını ve tafranı kesinlikle haketmiyorum! sen 1 ay gelmiyorsun, ama o 1 ay senin adın geçtikçe dua günün geldikçe dua ediliyor sana. Peki sen buradaki insanlara ismiyle hergün dua edebiliyor musun? senin sıran geldiğinde kimse dua etmeye erinmez merak etme, ama herkese dua edilmesi lazım. Zaten buradaki birçok insan, ben de dahil, her namazdan sonra, her duada, topikteki herkesi için dua ediyor. Ama madem bir dua listesi var, bir nizam olması lazım. En çok "adalet" duygumu severim, ve burda hergün dua günü olan kişiye özel dua eden arkadaşlar varken de kimsenin hakkını kimseye yedirmem!

Aylardır bizler o listelerle uğraşırken, teşekkür etmek yok, ama topikte bir düzen oturtmak istediğimizde birden çıkıp laf söyleyebiliyorsunuz! Orda duracaksınız, "kırıldım" ne demek, asıl bu tavrına tafrana ben kırılıyorum... Tabi ki insanın mazereti olur gelemez ara sıra, ama bildirir durumu bir şekilde...bat listesine bile bazen geç bildirim yapılıyor...

Neyse tartışmak istemiyorum.Allah herkese hakkında hayırlısını versin, kimseye de bebk özlemi çektirmesin.

canım benim yaa sıkma canını bırak o salak doktoru bir dengesiz yüzünden hayatı kendine ve eşine zehir etme hem benim bildiğim zar esnekse yırtılmaz ilişki sırasında, kalın olup da yırtılmadığını ilk kez duyuyorum aylardır ilişkiye giriyorsunuz nasıl olur da zar yırtılmamış olur anlamadım başka doktora git canım. Bak ben de ilişki için deli oluyorum ama kocam ellemiyor bana çocuğundan utanıyor herhalde tatlım eşini de kendini de bundan mahrum etme kendini toplamak zorundasın yoksa nasıl bebiş sahibi olacaksın? Bebiş için mutlu olmak zorundasın çok öpüyorum seni canım dikkat et kendine

sende beni yanlış anladın ben kimseyi eleştirmedim ya da kimseye bireysel olarak bişey demedim. ben diyorum ki benim moralim bozuktu gelemedim uğrayamadım beni dua listesinden çıkarın. bana kimsenin dua etmesine de gerek yok daha ne diyebilirim. haber veremedim çünkü salak doktor BEBEĞİN OLMAZ dedi bana ne yapsaydım canım sıkkındı.
sdtive canım bak ben hassas bir insanım değişik bir yapım var üzgündüm giremedim. dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum ama hep aklımdaydınız hepiniz. ben uzun zaman girmediğimden yeni bat ımı bile yazdırmadım çekindim yani o derece.
silin beni dua listesinden. listeyle uğraştığınız için teeşekkür etmediğimi düşünüyorsan dua listesi ilk yayınlandığında teşekkür ettiğimi görebilirsin geçmiş sayfalarda. beni yargılama lütfen 1 ay gelemedim evet gelmek istemedim. ben burada yazsam ben ilişki problemi yaşıyormuşum diye bana kimse yardım edemez burada çünkü benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan yoktur aranızda. ben buraya herşeyi halledip bebek konuşabileceğim zaman gelmek istiyordum hepsi bu. artık buradayım

özel hastanelerde doktorlar para için ne yapacağını şaşırmış bunu anladım. artık bebeğim olsun istiyorum birde sormaya başladılar korunuyoruz diyorum herkese

1 hafta gırmedık dıye sılıneceksek sıl sdtve bacım herkesın sorunu war tabıkı ayrıca gırmedım degıl gırdım ama yazmadım takıp ettım sızlerı kımsenın hakkı yenmıor bence ben gırdıgımde kımın dua gunuyse duası kabul olsn dedım sadece yazmadım yınede sen bılırsın mınıkgelının hmıle oldgnu dusuk yapan arkdsmz hepsını takıp ettım ınsanların bazı donemlerı oluyor anlayıs

özel hastanelerde doktorlar para için ne yapacağını şaşırmış bunu anladım. artık bebeğim olsun istiyorum birde sormaya başladılar korunuyoruz diyorum herkese

zaten artık doktorlar bile hastalarına hasta değil de müşteri gözüyle bakıyor. Çok yazık! Ayy milletin çenesi hiç durmaz zaten kanayan yarana bir de onlar tuz basarlar gıcık oluyorum yaa Maalesef kulaklarını tıkamak zorundasın söyleme kimseye korunuyoruz düşünmüyoruz şuan bazı planlarımız var de boşver Sorarlar sorarlar çocuğun olunca da bir kere bile kapını açmazlar bir de utanmadan 2. yi ne zaman yapıyorsun diye sorarlar sonra 3. yü milletin ağzı hiçbir zaman kapanmaz

Son düzenleme:
canım sanırım yanlış anladın:18: dua gibi önemli ve kıymetli bi konu hakkında kırılma..biz bunu daha önce de yaptık topiğe gelmeyenlerin adını tablodan sildik...sdtive daha önce de olduğu gibi topiğe girmeyenlerin isimlerini belirtti bu kişileri silicem diye biz de onayladık...yoksa kimseden duamızı esirgemiyoruz elbette,olur mu hiç öyle şey tartışma olmasın lütfen,bize yakışmıyo

bu arada çok geçmiş olsun,salak bi doktora denk gelmişsin hemen değiştir doktorunu,özel hastaneler böyle malesef ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım biliyo musun

bu millet istiyor diye doğuracakmışım gibi geliyor :)))
canım ben kimseyle tartışmadım zaten çıkarın listeden dedim daha ne diyebilirim. okudum canım kimyasal yaşadığını ama detaylarını bilmiyorum değerin kaç çıkmıştı

Kızlar merhaba nasılsınız?

uzun zamandır kimseler yoktu topikte bende pek giremiyorum ama sizi özledim..

durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…