- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.961
Bence birinin dua listesine girebilmesi için hemen hergün topiğe geliyor olması lazım. Tabi ki arada 1-2 uğrayamadığı olur ama genel düzen olarak 3-4 gün aralıklarla gelen kişilerin dua listesinde olması doğru değil. O nedenle aşağıdaki arkadaşları şimdilik çıkarsak iyi olur gibi...
love_love (özlem), saskinanne, gündüz, hnf10
belki gücenicekler bana ama hergün birine dua ediliyor ve foruma girmediklerinde o gün dua günü olana haksızlık oluyor. Şurda devamlı giren ve henüz hamile olmayan , friedmen, ben, egemn, 60gelsin, eloserce, sinhus falan var (isimlerini unuttuklarım darılmasın lütfen, hızlıca yazıyorum) o nedenle listede azaltılma yapılması taraftarıyım...
ayrıca hamişlerin de daha sık gelip dua etmesi lazım, kendileri hamiş değilken duaları ediliyordu sonuçta. kimse dünü unutmamalısözüm gelen hamişlere değil
ya yapmıyım diyorum ama sanırım bugün test yapcam
1 hafta gırmedık dıye sılıneceksek sıl sdtve bacım herkesın sorunu war tabıkı ayrıca gırmedım degıl gırdım ama yazmadım takıp ettım sızlerı kımsenın hakkı yenmıor bence ben gırdıgımde kımın dua gunuyse duası kabul olsn dedım sadece yazmadım yınede sen bılırsın mınıkgelının hmıle oldgnu dusuk yapan arkdsmz hepsını takıp ettım ınsanların bazı donemlerı oluyor anlayıs
sende beni yanlış anladın ben kimseyi eleştirmedim ya da kimseye bireysel olarak bişey demedim. ben diyorum ki benim moralim bozuktu gelemedim uğrayamadım beni dua listesinden çıkarın. bana kimsenin dua etmesine de gerek yok daha ne diyebilirim. haber veremedim çünkü salak doktor BEBEĞİN OLMAZ dedi bana ne yapsaydım canım sıkkındı.
sdtive canım bak ben hassas bir insanım değişik bir yapım var üzgündüm giremedim. dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum ama hep aklımdaydınız hepiniz. ben uzun zaman girmediğimden yeni bat ımı bile yazdırmadım çekindim yani o derece.
silin beni dua listesinden. listeyle uğraştığınız için teeşekkür etmediğimi düşünüyorsan dua listesi ilk yayınlandığında teşekkür ettiğimi görebilirsin geçmiş sayfalarda. beni yargılama lütfen 1 ay gelemedim evet gelmek istemedim. ben burada yazsam ben ilişki problemi yaşıyormuşum diye bana kimse yardım edemez burada çünkü benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan yoktur aranızda. ben buraya herşeyi halledip bebek konuşabileceğim zaman gelmek istiyordum hepsi bu. artık buradayım
ya arkadaşım ben senin sıkıntını çözemedim sana ses çıkaran oldumu SİL BENİ LİSTEDEN dedim hemde kaç defa hak geçmesin dedim daha ne yapayım yok sileceğin gün girmişim nereden bileyim senin düzenleme yapacağın günün bugün olduğunu bir girdim okudum sanki bilerek yapıyorum. kaç yaşında insanlarız uzatmanın ne anlamı var alttan alıyorum alttan aldıkça üstüme geliyorsun. sen yap düzenlemeni ben dua istesem elbet okuyan olur."O nedenle aşağıdaki arkadaşları şimdilik çıkarsak iyi olur gibi..."
Aynen böyle yamışım mesajımda, ve egemnin de dediği gibi bu periyodik olarak da yaptığımız bir uygulama. hergün birilerine dua edilmesini sağlarken iyiyim, ama kimseye hak geçmesin diye uğraşırken birden kötü ben oluyorum! Topiğe girmeye tekrar başlarsınız, yine dua listesinde adınız yer alır. "şimdilik" kelimesinin bir anlamı vardır sizce de değil mi? Bir de nasıl tesadüfse, listeyi yeniden düzenleyeceğim gün girip yazacağınız gün oluyor... Size bir haksızlık yapıldığını düşündüğünüzde kılıçları kuşanıp gelmeyi yazmayı biliyorsunuz da, başka zaman neden okuyup geçiyorsunuz?
Benim ne sorumlarım oldu, bir sizmisiniz sıkıntı yaşayan, hala psikologlardayım eşimle, ben neden millete dua edilsin diye uğraşıyorum hergün acaba? friedmen neden uğraşıyor? Bu topikte sadece bebek sıkıntısını değil ki herşeyi paylaşıyoruz biz. İçinden dua ettiğinizi nasıl bilebiliriz biz? Bütün kkda bebek isteyenleri listeye ekleyelim öyleyse? Siz söyleyin nasıl bir düzenimiz olsun? 1 ay boyunca girmeyen birini silmem yanlış yani öyle mi? Üst sınır nedir peki 2 ay mı 3 ay mı?
Ama bu tepkiyi tahmin ediyordum ben, zaten mesajımda da yazmıştım, kesin gücenen olucak diye. çünkü insan dediğimiz varlık yapı olarak direk savunmaya geçiyor. Karşı tarafı haklı görmemek için suçlamaya geçiyor hemen. Evet günlerdir gelmiyorum, haksızlık olamasın, yine geldiğimde eklenirim diyen yok nedense!
Yapmıyorum hiçbir liste falan...egemn hariç, ses çıkaran da olmamış zaten. iyilik yapıp milleti düşünmem hata...
ya arkadaşım ben senin sıkıntını çözemedim sana ses çıkaran oldumu SİL BENİ LİSTEDEN dedim hemde kaç defa hak geçmesin dedim daha ne yapayım yok sileceğin gün girmişim nereden bileyim senin düzenleme yapacağın günün bugün olduğunu bir girdim okudum sanki bilerek yapıyorum. kaç yaşında insanlarız uzatmanın ne anlamı var alttan alıyorum alttan aldıkça üstüme geliyorsun. sen yap düzenlemeni ben dua istesem elbet okuyan olur.
ayrıca ben buraya gelsem ben vajinismus geçirdim doktor zarın yırtılmamış ne yapayım desem kim hangi konuda bana yardım edecekti? hanginiz yaşadı yaşadıklarımı. lütfen kendini benim yerime koy. SİL BENİ LİSTEDEN SDTİVE SİLLLLLLLLLLLLL BENİM İHTİYACIM YOK İÇİNİZ RAHAT EDECEKSE SİLİN BENİ YA NE LİSTEYMİŞ VALLA GİRDİM GİRECEĞİME PİŞMAN OLDUM
hoşgeldin bacım,nerlerdesin yaaaaaa görüşemiyoruzzzzzzz.....
yazmadan geçemedim çok fazla okumasam da anladım sanırım..
bu topiğe girip yazmasak da hamile olalım veya olmayalım..
buraya uğrayalım veya uğramayalım..
biz kendimize müslüman değiliz..
her dualarımıza eminim burdaki herkes de dahil bolca dua ediyodur..
illa ki isim vermek zorunda değiliz kii..
isteyen dileyen herkese dua ediyoruz sonuçta.
bu kadar sorun yapmak neden anlamadım..
sürekli sorun çıkacaksa gerçekten beni de silin listeden..
günaha girmiş gibi hissettim kendimi şuan ve çok üzüldüm..
şaşkınanne canım,kimse yaşamadı diyosun ben yaşadım senin yaşadıklarını üstelik daha fazlasını,ama yok burda beni kimse anlamaz falan diye de bişeyler yazmadım...biz burda sadece bebek konusunu değil güncel hayatımızdaki sıkıntılarıda paylaşıyoruz...
sen ters bi şekilde yok sıkıntım vardı kimse beni anlamzdı burda anlatsam falan yazmışsın,sdtivede haklı gelmeyenlerin silinmesini o değil buraya devamlı gelen bütün arkadaşlarımız istiyor...ama silinen arkadaşlarımız tekrar listeye girmek istediğindede kimse karşı çıkmıyor... lütfen burda tartışma yaşamaylım bizim topicimizde bugüne kadar böyle bişey yaşanmadı,bundan sonrada yaşanmasın...
herkes hertürlü derdini burda paylaşma hakkı vardır...kimse kendini dışlanmış hissetmesin lütfen...
Kızlar listeyi bizrbirimize olan güvenimiz sevgimiz dualarımız artsın diye yaptık eksilmeyelim çoğalalım diye yaptık emek verdik veriyoruz da burda bulunan herkesin sıkıntısı var hepimiz birbirimize yardımcı olmuyoruz elbette ama dertlerimiz paylaşarak içimizi döküküp biraz olsun rahatlıyoruz yani kimse benim derdim seninkinden üstün falan demesin ben ayşenin derdinden büyük dert görmem çünkü 6 7 aylık bebeğini doğurup toprağa vermek hiçde kolay değil o yüzden bir birimize dertlerimiz savunmak yerine destek olalım lütfen. Listeden isim çıkarmak bugün yaptığımız birşey değil 3 4 aydır yapıyoruz aleynayıda çıkartmıştık gelmiyo diye ama biz onu gelmiyo diye yargılamadık geldi derdini anlattı aramıza yeniden katıldı hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz ama listeye adını yazdırıp gidenler var habersiz hiç gelmeyenler var o zamanda bir düzene koymaya karar verdik ve bu kararrı toplu halde aldık Sdtive haklı yani sırf tek sorumlu o gibi kimse yargılamasın zira burda alınan tüm kararlar toplu halde alınıyor.
Kimse kimseye kızmasında gücenmesin de sdtive de ben de listedeki herkesin profil bilgilerin hep inceliyoruz ve her ay güncellememizi yapıyoruz yapmayada devam edicez darılacak gücenecek birşey yok kuzular...
şaşkınanne canım,kimse yaşamadı diyosun ben yaşadım senin yaşadıklarını üstelik daha fazlasını,ama yok burda beni kimse anlamaz falan diye de bişeyler yazmadım...biz burda sadece bebek konusunu değil güncel hayatımızdaki sıkıntılarıda paylaşıyoruz...
sen ters bi şekilde yok sıkıntım vardı kimse beni anlamzdı burda anlatsam falan yazmışsın,sdtivede haklı gelmeyenlerin silinmesini o değil buraya devamlı gelen bütün arkadaşlarımız istiyor...ama silinen arkadaşlarımız tekrar listeye girmek istediğindede kimse karşı çıkmıyor... lütfen burda tartışma yaşamaylım bizim topicimizde bugüne kadar böyle bişey yaşanmadı,bundan sonrada yaşanmasın...
herkes hertürlü derdini burda paylaşma hakkı vardır...kimse kendini dışlanmış hissetmesin lütfen...
selam millet topike nolmuşş böylee.... sdtive arkadaşım listeni güncellemek istemen doğal merak etme topiğe gelemesekte dua edilecek kişiye hergün bakıyorum kendi adıma konuşayım ama benim gibi yapan arkadaşlarda vardır mutlaka...sen canını sıkma
aynen bende üzüldüm ya kendime göre bir sıkıntım olamazmı mecburmuyum okadar derdimin içinde pc başına oturmaya belki nete girmek istemedim belki uzaklaşmak istedim. birde nerden bilelim dua edildiğini falan yazmış ben hiç beklemezdim böyle bir tepkiyi. ben kendim için dua etmiyorum sadece tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum sanki abdestsiz namazsız gibi hissettim kendimi
canım bak anlatamıyorum Allah razı olsun sizlerden ne zaman ne anlatsam yardımcı oldunuz bana ama bu olay farklı iyi değildim paylaşmak istemedim anlatmadım herşeyi hallettim öyle yazdım. kendi kendime kalmak istemiş olabilirim. benim sanki 10 tane çocuğum var da birinin duasını çalıyor hakkını yiyor gibi hissettim kendimi ve ben bunu istemiyorum. bu topikte kimse yokken ben vardım hergün düzenli buradaydım ama kendimi çekmek istedim bir süre. eğer sorun yaratan bensem gitmeyi de bilirim. ama üzüldüm 1 ay girmemişim üst sınırı 2 yada 3 ay olmalımıymış falan.... ya hoşgeldin neredeydin ne oldun öldünmü kaldınmı diyen yok tam liste düzenleyeceğim gün geldin deniyor bana. herşeyin üstüne yemin ederim ne listeden haberim vardı ne bişeyden.
neyse uzatmanın anlamı yok. ben dua falan istemiyorum bugüne kadar dua edenlerden Allah razı olsun. ben dua almak için girmiyorum bu topiğe
canım anlatamıyorum ben bişey söylemedim ama duyduklarım;
-tam da liste güncelleyeceğimde topiğe yazılıyor
- nerden bilelim dua edildiğini
- başkalarının hakkı yeniliyor...vs
kaç aydır buradayım beni bilen bilir kimseyle hiç tartışmaya girmedim bişeyde demedim beni çıkarın madem dedim. ama olay büyüdü neyse yapacak bişey yok kim ne isterse onu düşünsün. bu kadar tartışmanın üstüne bu kadar suçlandığım için artık burada olmamın bir anlamı yok.
kızlar 2 taraf da haklı kendince..insanın bazen öyle anları olabiliyor ki kimseyle konuşmak istemiyor.şaşkınanne de böyle bir durumdan geçmiş toparlanmış aramıza dönmüş tekrar hoşgeldin cnm..
sdtive cnm sen de haklısın biz bu kararı hep birlikte verdik topiğe girmeyenleri dua listesinden çıkarma kararı sırf senin değil hepimizin ortak kararıydı ki kendimizce haklı sebeplerimiz vardı..
sadece bu konuda kırıcı olmayalım..hepimizin birbirimize ihtiyacı var zaman oldu neler paylaştık burda hala da devam ediyoruz paylaşmaya o yüzden kırmayalım birbirimizi..
şaşkınanne ve sdtive ikinizde olgun insanlarsınız.bırakalım bu konuyu artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?