Sabredenler Kulübü 2012 :)

olur böyle şeyler kalabalık ortamda:))) ya dişim ağrıyor başıma vuruyor sıkıntımdan bende üsteledim biraz

estağfurullah, affetmek diye birşey yok...
ama ben bu işi kendi başıma zaten yapmam, bu vebalin altına girmem. burda kimsenin kötü niyeti yok birbirine karşı. ben niyetimi sorgulamana üzüldüm. bunca zamandır emek veriyoruz, listeden insan çıkarmanın bana faydası yok ki...amaç, topiğimizin düzeninin sağlanması...

hepimizin sıkıntılı zamanları oluyor, sanma ki büyük dertler sende. hiç hafife alınmayacak şeyler yaşadı birçoğumuz. bu topikte herşey paylaşılıyor. uzaklaşmana gerek yok

haklısın canım artık gitmem bir yerlere :)))

aynen öyle cnm sağlık olsun diyelim geçelim bir yanlış anlaşılma oldu aranızda ama geçti bitti..

ben iyiyim çok şükür yani ufak tefek problemlerim oluyo arada ama genel olarak bi sorunum yok..yalovadayım hala dönmedim evime sürekli girip bakıyorum buraya ne var ne yok diye ama evde pc meraklısı çok o yüzden sürekli başında duramıyorum..

sen nasılsın cnm tatil nasıl geçti?

buarada ben ne zamandır aysheyi göremiyorum nasıl bi bilginiz var mı onunla ilgili

merhabalar....
olan biteni bir çırpıda okudum,ben bu konuda taraf olma niyetinde değilim fakat şöyle bi durum var,bu konuda sdtive arkadaşımın yargılanması da beni üzdü,Şaşkınannemizin bu konudaki alınganlığı da...
Sdtiveciğimn bu konuda korunmasına ihtiyacı yok ama ben de bildiğim kadarını savunabilirim.Dua listesi ve bat listesi,gelmeyen ve hatta bi kere topiğe girmiş üyeler barındırıyordu,silinmesi bizim fikrimizdi,ben daha hamile değilken bile bu konu vardı...Ben de çok söyledim,gelmeyenler silinsin diye...
ben de bir iki hafta ara vermiştim ama ara vermeden önce"kafamı toparlamam lazım,bir süre gelmem,adet olunca batımı düzelttirmek için gelirim" diyerek gittim buradan bikaç defa....Ufacık bile olsa bir sorumluluk hissediyordum,size,kendime...Dua listesi gıyaben yardımlaşmanın simgesi,duanın ogün isimlenmesi demekti bence.

neyse konuyu sondan yakaladım ama söylemem gerek dediydim.

haaahhh şöylee konu tatlıya bağlanmıştır bize de yakışan bu zaten ben hangi topiğe girsem bizim ki kadar düzen görmedim o yüzden en ufak şey beni çok üzüyo böyle tekrar düzelmesine sevindim.

Böylelikle listede durcek dimiii devam etcez kara düzen

olur böyle şeyler kalabalık ortamda:))) ya dişim ağrıyor başıma vuruyor sıkıntımdan bende üsteledim biraz

zor şeyler atlatmışsın cnm allah sabır versin ama doktor çok önemli ya güvenebileceğin adam gibi bi doktor bulmak gerçekten çok zor..
ben ilk gebeliğimden önce bi doktora gitmiştim bana senin tedavi olman lazım hamile kalamazsın dedi..nasıl çöktüm anlatamam aradan 20 gün geçti hamile olduğmu öğrendim gidip adamın kafasına atmak istedim test sonucumu inan ki..bana yaşattığıyla kaldı..

bence sen de en kısa zamanda işini iyi yapan bi doktor edin kendine..allaha şükür ben buldum bidaha da asla bırakmam doktorumu

haklısın canım artık gitmem bir yerlere :)))

derdine derman olmaya çalışırız elimizden geldiğince...

çok şükür çok güzeldi tatilim...ama nedense yumurtlamadım bu ay. ben her ay bazen az bazen çok mutlaka sancı hissederdim bu ay esamesi okunmadı, tık yok! öncesinde 5 gün kadar fitil kullanmıştım, çok birşey yok ama akıntını düzenlesin demişti doktor, o mu yaptı acaba diyorum...kısmet artık.

canım ben de ayşeyi ne zamandır göremedim. en son bildiğimde iyiyidi. hamiş kızlar buraya gelmeyi unutabiliyor bazen, bebek topiklerinde oluyorlar çoğunlukla, ki haklılar, kendileri gibi hamişlerele paylaşacakları daha çok şimdi. ben onu ve minikgelini yazdıkları diğer topiklerden takip ediyorum bazen. ayşa 2013 ocak mı mart mı ne anneler topiğine yazıyor...

sıkıntıyı aştık tatlım ama yine de teşekkür ederim yazdıkların için...

bebişşin nasıl? ya benim bu ayda olmıcak galiba biliyor musun? bu ay da yumurtlamadım...hep bir aksilik oluyor işte, demek henüz bebeiş zamanı değil

konu kapandığına göre hemen ben yine sivriliğimi gösteriyor ve konu atlıyoruuummm konumuz benim çok sevdiğim kışlıklar peri kuzu biber koyuyomuş koyun kızlar güzel oluyo bu mevsimin domatesini bulamazsınız benden de size tavsiye domatesi söğüş doğrayıp atın buzluğa yemeklere katmak için güzel oluyo birde fırında tavuk yaparken domates kullanıyosanız dörde bölüp atın buzluğa domtisleri ımm kılşın enfes domtis yiyin sonraaaa memleketten cırgalan biberi dirler orda bilmem başka yerde varmı ondan getirdim kküçük dolmalık biber abooooooo bir acı bir acı sormayın gitsin :18: suya koydum acısı çıksın diye suyunu değiştiriyodum kokusu yaktı boğazımı amaaa sonrasımı enfes oluyo

Birdeeeeeeeeeeee bişi sorcem sizlere ben karnıyarıklık patlıcan koydum buzluğa hani birde konserve yapıyoz ya patlıcanlı acaba diyorum patlıcağı doğrayıp kızartsam buzluğa atsam kışın yemeğini yapsam nasıl olur :26: hiç deneyen oldu mu aranızda

Ayşe gayet iyi herşey yolunda çok şükür

Canım benim,sağolasınn
bebiş napsın annesine çektiriyor,içim gidip geliyo yine,çıkarcam sanırım ayıptır söylemesi 67,9'a düştüm kiloda.
canım RAbbi'm nasip edecek kısmetse,biliyorum bu söylediklerim sana tırı vırı geliyordur ama ben bunu yürekten diliyorum,olacak Allah'ın izniyle.benim hikayemi en başından biliyorsun zaten,adet olacağımı beklerken hamileymişim,bu duruma 1 ay inanmadım ben,ultrasonda inanmaya başladım,hatta doktor ultrasonda bakınca"bebek yokki sende" diyecek diye beklemiştim.

Olacak,bu başlıktaki herkesin bebişi olacak inşallah....İnanıyorum buna.

ben ve kış hazırlığı...benim için kış hazırlığı kıyafetlerimin kalınlaşması anlamına gelir.
sana kısa ve öz bir cümle yazıyorum,
yazdıkların bana tamamen fransızca geldi....

İnşallah kuzum hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı korunmayı bırakalı bu üçüncü ay ve bu ayda olmicak çünkü kocamla değilldim en verimli çağlarım da bazen bana kürtajdan sonra bebeğin olmaz diyenler aklıma geliyo içim cız ediyo ya öyle olursa diye yeni ay başladıkça bebek fikrinden de uzaklaşıyo gibiyim bir garip haldeyim gönlüm derbeder

ben ve kış hazırlığı...benim için kış hazırlığı kıyafetlerimin kalınlaşması anlamına gelir.
sana kısa ve öz bir cümle yazıyorum,
yazdıkların bana tamamen fransızca geldi....

hey senn fıransız adam oku okuda yeni kışlık edin kendine bak dünyalda neler dönüyo şaka bir yana öğren bunları kuzum yarın yeğnime organik şeyler yedirmezsen bozulşuruz ona göre haa birde bu kışlıllar çok pratik oluyo haa ona göre

canım kafanı o tür durumlarla,örneklerle bulandırma,içini karartma,Rabbi'm kararını bilir,inşallah tez zamanda kavuşursun sen de.

haklısın canım,ama kendime bile vakit ayıramıyorum,evde kalınca öğrenirim.

varya resmen sende kendimi görüyom bacım yaaa.
bi kaç ay önce adetin bir hafta kadar gecikmişti o ay benimde öle oldu ve son bi kaç aydır düzenim şaştı resmen.
bu ay bende yumurtladığımı hiç hissetmedim ve 25i batımdı hala gelen giden yok.
dün akşam ateşimi ölçtüm ve 36,9 geldi ümitlenmedim değil hani.normalde ateşim ennn fazla 36,0 gelir.
sabah ta o yüzden dedim akşam duaya ihtiyacım var diye niyetim 10 gün geçmeden test yapmamaktı ama dün akşam ki ateş bana acamı dedirtti.
oyüzden bu akşam yapayım dedim. bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Bu arada kızlar dedim mi hatırlamıyorum ama kız halası oluyorum sanırım adınıda zeynep ecem koyucaz ona cicler aldık ben ordayken görseniz çok şiriinnn çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…