Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ümitlendirmek istemem,kişiden kişiye de değişebilir ama ben gecikmenin ilk sabahında öğrendim hamişliği..testi yaparsan sen de olumlu yanıt alırsın inşallah...

kuzuuummm nasılsınnn ayyyyyyyyyy seni görünce ağlayasım geldi insan gurbetteki bacısını görürde sevinçten ağlarya ayyy birden öyle oldum

Benim karşı komşum karnı yarığı hazırlayıp buzluğa koyuyor. Pişirdiğinde de gayet güzel oluyor ama ben hiç denemedim :26:

dur bakalım kım dıo onu sana gösterbana göster hemeeennn

canım hamdoslun ıyıym yaa ramazan ve sornası çok yoğun gectı bi de eskısehrıe gittim

düğün telası fln daha kendıem gelemeden hop bu pazarda konyada olucaz bakalım ıns..

hersye yolunda sadece cok carpıntım var os ebeple bu akşam doktora gideım dıyorum canım :)

sen naıslsın nasıl gidio

canım buzluga bıseler koyarken kuru olmalarına dıkkat et süpper oluyo şöle sölim

ben kalan çilek ve böğürtlenlerımı yıkadım sorna havlu ıcınde nazıkçe kuruladım o yana bu yana

sallayıp sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye serip hepsini kurabıye dızer gibi diziidm dondurdum bunlar

donunca poşete dıoldurdum...böle dondurunca birvirine yapışmadıgı şekılleırnı muhafaza ettıkelrı ıcın hersekılde rahat

rahat kullanrısın gene küp küp kestıgın kızarttıgın parlıcanalr ıcınd eaynısı olr bence böle dondurup poşetlersen

yapışmaz ve böle kaskatı olmazlar kullanmakta daha kolay olur hem buzluga koydugun şey sulanmıs olmıcak hacı

bunun dısında ben domates konservesını coks evıorm bi de kayınvaldıem eskısehrıde maras biberi ve domates

ile acılı domates yapio çok guzel eskıehrıden gelırken 3 kavanoz aldım ondan eheuehu

dolaba abir de içini temzıleyip kuruttugum dolam biberleri atıyorum sadece biber ama ,çnii doldurmuyorum

kışın çıakr doldur pişir öel rahat kı tadından da bişi kaybetmıo hem :) daha cok var da aklıam gelmıo sımdı ya

canım ben hiç kızarmış şey koymuyorum dolaba, patlıcan da korserve etmiyorum o yüzden bu sorularının cevabı bende yok... ben bir barbunya ve taze fasülye koyuyorum... bu sene bamya da koymadım... ama bu biber işini düşünüyorum açıkçası... doğrayıp koyarım belki. domateslerimi de annem ve k.validem konserve yapıyor. hem dilimli konserve yapıyorlar, hem de rendeleyip. Allah onlarda razı olsun... bir de turşu ve tarhana ekleniyor o kadar bende kışlık

inşallah tatlım, inşallah... benim de reglime 1 hafta var. ama son 3-4 aydır düzenim yok o nedenle bilemiyorum. iyi kötü yumurtlamadan tahmin ediyordum ama bu ay o da yok ilaç vermişti doktor, hormon ilacı, ona başlıyım bari bu ay

neden akşamı bekliyorsun tatlım? iştemiydin sen de?
bizim kızlar dedi ki, aleyyna ve rescndi yanılmıyorsam, yumurtladıklarını hissetmedikleri ay hamile kalmışlar, belki sana da öyle olmuştur...
belirtin falan var mı ateşten başka? merak ettim şimdi ben de

Benim karşı komşum karnı yarığı hazırlayıp buzluğa koyuyor. Pişirdiğinde de gayet güzel oluyor ama ben hiç denemedim :26:

çok güzel oluyo bence sen de yap ben yaptım geçen yıl bu yılda yaptım

elin ağzı torba değilki büzesin kuzum herkes bişi diyo neyse bakalım hayırlısı

hacıııı niler niler yapıyon sen öle yaaaaaaa süpermiş fikrini tuttum patlıcanı öle yapam koyam güzel olursa dirim seneyen sizde yapın birde bu çilek fallan çözülünce sulanmıyo mu normal yiyebiliyon mu yoksa pastalara mı katıyon nasıl yapıyon bacım onu :26:

yaa seldaaa yaa saçmalama bak 2008 yılında benimde ilk hamileliğimde kalp atışı alınamadıgı için kürtaj olmuştum.
kürtajdan sonra 3 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra kızıma hamile kalmıştım.
kadınların çogunlugunda ilk bebek ya düşüyo yada kalp atışı alınamıyo.
kötü düşünme lütfen .

Rabbim'in izniyle olacak olacak olacak

ayşecim hoşgeldin bebişşş büyümüş maşallah...

sdtvi'cimm hakkında hayırlısı olsun inşallah ve hayırlısıyla bebiş olur tez zamanda inşallah.

Son düzenleme:
Kuzular ben kaçar bir sürüüü işim var gidemde yapam hadi görüşürüz

Bu arda perihan kuzuuuuuummmmm çok sevindim senin adına gurbetliğin bitti sonunda kuzumm

kuzuuummm nasılsınnn ayyyyyyyyyy seni görünce ağlayasım geldi insan gurbetteki bacısını görürde sevinçten ağlarya ayyy birden öyle oldum

hoş buldummm kuzummm geçmişi okuyordum ancak gelebildim... neyse konu tatlıya bağlanmış... üzerinde kelam yapıp tekrar hareketlendirmek istemedim, ama ortak kararımız vardı ben de bunu ekleyeyim...

ayyyyyy bacummmmm benn dee çokk özledimmm sanki yıllar geçmiş gibi ama çok şükür artık düzenimiz oturdu, taşınmak ne zor yahu
evimi yerleştirdim şükürr evet kışlık hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim...

kuzum ben patlıcanı konserve yapıyorum, domatesle birlikte küp küp doğradığım patlıcanları şöyle bir öldürüyorum ama kaşıkla karıştırıp ezmeden hafifçe karıştırıp öbirazcık öldürük sıcak sıcak konservelere doldurup kapağını sımsıkı kapatıyorum ılıyınca buzdulabına koyuyorum kış için güzel patlıcan yemeği olmak üzere

canım ümitlendirmek istemem,kişiden kişiye de değişebilir ama ben gecikmenin ilk sabahında öğrendim hamişliği..testi yaparsan sen de olumlu yanıt alırsın inşallah...

ayyyyy inşallah inşallahhh canım bacımmmm akşam 7 sıraları aklına gelirsem benim için dua eder misin??

Sende ateş ölçümü yapıyomuydun??

canım sen hııc takma öyle söyleyen elleri çok şükür ki Allah verecek millet değil

millete kalsa zırnık vermez valla :) eskişehrıe gittik kaıdnın biri kacıncı bebek dedı ılkolucak ınsallah dedım

şöle bi yuzunu astı kı görme ıhh kaç yılda daha bı tane ııhh diye dedım Allah bildiği gibi

yapsın şimdi bişi dicem olucak bozmayım kendımı dedım millet çok fena çok aman dinleme :)

canım evet tatlı pasta vs süslemek için kullanabilirsin :) az bi sualnam olur ama

hepsini briden yıkayıp poşete doldurunca daha cok sulanma olur böle kurutulmus oldukalrı ıcın

çok sulanmıyorlar ve tek tek donduruldukaır ıcın de istediğin kadarını alıp kullanrısın hepsini

çözdürmene gerek kalmaz bi de fiyakalı yakışıklı böğürtlenler oluoalr canım

tatlının ustunde çok şekil duruyolar

Son düzenleme:
ayyyyy inşallah inşallahhh canım bacımmmm akşam 7 sıraları aklına gelirsem benim için dua eder misin??

Sende ateş ölçümü yapıyomuydun??

canım inşallah bu ay senin sevinme ayındırr canım

ben ateş ölçümü yapmıyodum canım,hatta o ay hiç beklemiyodum,enfeksiyn sebebiyle onla uğraşıyodum.

evet canım işteyim bende malesef.
Iş çıkışı hemen bi eczaneye uğrayıp hemen yapayım diyom evde.
Ayy o test sonucunu beklerken bi çarpıntı oluyo bende sorma.
Bak şimdi yazarken bile oldu :))
yok tatlım yaa başka hiç bi belirtim yokk.
Ayy inşallah sabah burdan hamileyiiiiimmmmmmmmmmm diye haykırmak nasip olur hayırlısıysa tabi.

İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca

çok güzel oluyo bence sen de yap ben yaptım geçen yıl bu yılda yaptım

valla patlıcanı çok tiksindim ben eve bile sokmuyorum onu bırak yanından geçerken başımı çeviriyorum. Bulantılarım başladığında çok güzel patlıcanlı bir yemek yapmıştım. O yüzden ancak gebelik bittikten sonra yapabilirim onu yani seneye

İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca
içini karartma canım,güzel yorumları,güzel fikirleri,düşünceleri aklında tut.Kötüyü,fenayı kendinden uzat tut.Kulak asma,dinleme.Tabiri caizse,Sallama kimseyi,hem vesvese,kötü düşünce şeytandandır unutma.

içini karartma canım,güzel yorumları,güzel fikirleri,düşünceleri aklında tut.Kötüyü,fenayı kendinden uzat tut.Kulak asma,dinleme.Tabiri caizse,Sallama kimseyi,hem vesvese,kötü düşünce şeytandandır unutma.

şükürr kavuşturanaa her iki türlü hem bize hem aile

konserve ben de yapıyorum da kuzum şu kızartmayıda merak ettim bakalım onuda bir deniyem ondada başarılı bir patlıcan yemeği olcek mi

ee nasılsınsın ne var n eyok yerleştin mi bakem

kızım ben bile heyecanlandım burda sen yazınca...
ama dur temkinli olalım, sonra üzülmeyelim... heyecanımızı frenleyelim azıcık...
eğer hayırlı ve sağlılı bir evladın olacaksa, eğer doğru zamansa,inşalalh çift çizgiyi görürsün tatlım...Rabbim utandırmasın

uuuvvv sen o zaman yapma ne gerek canım aaaaaa bu kışda patlican yime artıkım yeğnim doğunca onunla hem yapar hem yersin

çok haklısın kuzu aslında çok da doğru dedin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…