- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.001
varya resmen sende kendimi görüyom bacım yaaa.
bi kaç ay önce adetin bir hafta kadar gecikmişti o ay benimde öle oldu ve son bi kaç aydır düzenim şaştı resmen.
bu ay bende yumurtladığımı hiç hissetmedim ve 25i batımdı hala gelen giden yok.
dün akşam ateşimi ölçtüm ve 36,9 geldi ümitlenmedim değil hani.normalde ateşim ennn fazla 36,0 gelir.
sabah ta o yüzden dedim akşam duaya ihtiyacım var diye niyetim 10 gün geçmeden test yapmamaktı ama dün akşam ki ateş bana acamı dedirtti.
oyüzden bu akşam yapayım dedim. bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
konu kapandığına göre hemen ben yine sivriliğimi gösteriyor ve konu atlıyoruuummmkonumuz benim çok sevdiğim kışlıklar peri kuzu biber koyuyomuş koyun kızlar güzel oluyo bu mevsimin domatesini bulamazsınız benden de size tavsiye domatesi söğüş doğrayıp atın buzluğa yemeklere katmak için güzel oluyo birde fırında tavuk yaparken domates kullanıyosanız dörde bölüp atın buzluğa domtisleri ımm kılşın enfes domtis yiyin sonraaaa memleketten cırgalan biberi dirler orda bilmem başka yerde varmı ondan getirdim kküçük dolmalık biber abooooooo bir acı bir acı sormayın gitsin :18: suya koydum acısı çıksın diye suyunu değiştiriyodum kokusu yaktı boğazımı amaaa sonrasımı enfes oluyo
Birdeeeeeeeeeeee bişi sorcem sizlere ben karnıyarıklık patlıcan koydum buzluğa hani birde konserve yapıyoz ya patlıcanlı acaba diyorum patlıcağı doğrayıp kızartsam buzluğa atsam kışın yemeğini yapsam nasıl olur :26: hiç deneyen oldu mu aranızda
İnşallah kuzum hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızıkorunmayı bırakalı bu üçüncü ay ve bu ayda olmicak çünkü kocamla değilldim en verimli çağlarım da bazen bana kürtajdan sonra bebeğin olmaz diyenler aklıma geliyo içim cız ediyo ya öyle olursa diye yeni ay başladıkça bebek fikrinden de uzaklaşıyo gibiyim bir garip haldeyim gönlüm derbeder
aynen öyle cnm sağlık olsun diyelim geçelim bir yanlış anlaşılma oldu aranızda ama geçti bitti..
ben iyiyim çok şükür yani ufak tefek problemlerim oluyo arada ama genel olarak bi sorunum yok..yalovadayım hala dönmedim evime sürekli girip bakıyorum buraya ne var ne yok diye ama evde pc meraklısı çok o yüzden sürekli başında duramıyorum..
sen nasılsın cnm tatil nasıl geçti?
buarada ben ne zamandır aysheyi göremiyorum nasıl bi bilginiz var mı onunla ilgili
konu kapandığına göre hemen ben yine sivriliğimi gösteriyor ve konu atlıyoruuummmkonumuz benim çok sevdiğim kışlıklar peri kuzu biber koyuyomuş koyun kızlar güzel oluyo bu mevsimin domatesini bulamazsınız benden de size tavsiye domatesi söğüş doğrayıp atın buzluğa yemeklere katmak için güzel oluyo birde fırında tavuk yaparken domates kullanıyosanız dörde bölüp atın buzluğa domtisleri ımm kılşın enfes domtis yiyin sonraaaa memleketten cırgalan biberi dirler orda bilmem başka yerde varmı ondan getirdim kküçük dolmalık biber abooooooo bir acı bir acı sormayın gitsin :18: suya koydum acısı çıksın diye suyunu değiştiriyodum kokusu yaktı boğazımı amaaa sonrasımı enfes oluyo
Birdeeeeeeeeeeee bişi sorcem sizlere ben karnıyarıklık patlıcan koydum buzluğa hani birde konserve yapıyoz ya patlıcanlı acaba diyorum patlıcağı doğrayıp kızartsam buzluğa atsam kışın yemeğini yapsam nasıl olur :26: hiç deneyen oldu mu aranızda
Canım benim,sağolasınn
bebiş napsın annesine çektiriyor,içim gidip geliyo yine,çıkarcam sanırım ayıptır söylemesi 67,9'a düştüm kiloda.
canım RAbbi'm nasip edecek kısmetse,biliyorum bu söylediklerim sana tırı vırı geliyordur ama ben bunu yürekten diliyorum,olacak Allah'ın izniyle.benim hikayemi en başından biliyorsun zaten,adet olacağımı beklerken hamileymişim,bu duruma 1 ay inanmadım ben,ultrasonda inanmaya başladım,hatta doktor ultrasonda bakınca"bebek yokki sende" diyecek diye beklemiştim.
Olacak,bu başlıktaki herkesin bebişi olacak inşallah....İnanıyorum buna.
varya resmen sende kendimi görüyom bacım yaaa.
bi kaç ay önce adetin bir hafta kadar gecikmişti o ay benimde öle oldu ve son bi kaç aydır düzenim şaştı resmen.
bu ay bende yumurtladığımı hiç hissetmedim ve 25i batımdı hala gelen giden yok.
dün akşam ateşimi ölçtüm ve 36,9 geldi ümitlenmedim değil hani.normalde ateşim ennn fazla 36,0 gelir.
sabah ta o yüzden dedim akşam duaya ihtiyacım var diye niyetim 10 gün geçmeden test yapmamaktı ama dün akşam ki ateş bana acamı dedirtti.
oyüzden bu akşam yapayım dedim. bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Benim karşı komşum karnı yarığı hazırlayıp buzluğa koyuyor. Pişirdiğinde de gayet güzel oluyor ama ben hiç denemedim :26:
dur bakalım kım dıo onu sana gösterbana göster hemeeennn
canım hamdoslun ıyıym yaa ramazan ve sornası çok yoğun gectı bi de eskısehrıe gittim
düğün telası fln daha kendıem gelemeden hop bu pazarda konyada olucaz bakalım ıns..
hersye yolunda sadece cok carpıntım var os ebeple bu akşam doktora gideım dıyorum canım :)
sen naıslsın nasıl gidio
canım buzluga bıseler koyarken kuru olmalarına dıkkat et süpper oluyo şöle sölim
ben kalan çilek ve böğürtlenlerımı yıkadım sorna havlu ıcınde nazıkçe kuruladım o yana bu yana
sallayıp sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye serip hepsini kurabıye dızer gibi diziidm dondurdum bunlar
donunca poşete dıoldurdum...böle dondurunca birvirine yapışmadıgı şekılleırnı muhafaza ettıkelrı ıcın hersekılde rahat
rahat kullanrısın gene küp küp kestıgın kızarttıgın parlıcanalr ıcınd eaynısı olr bence böle dondurup poşetlersen
yapışmaz ve böle kaskatı olmazlar kullanmakta daha kolay olur hem buzluga koydugun şey sulanmıs olmıcak hacı
bunun dısında ben domates konservesını coks evıorm bi de kayınvaldıem eskısehrıde maras biberi ve domates
ile acılı domates yapio çok guzel eskıehrıden gelırken 3 kavanoz aldım ondan eheuehu
dolaba abir de içini temzıleyip kuruttugum dolam biberleri atıyorum sadece biber ama ,çnii doldurmuyorum
kışın çıakr doldur pişir öel rahat kı tadından da bişi kaybetmıo hem :) daha cok var da aklıam gelmıo sımdı ya
İnşallah kuzum hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızıkorunmayı bırakalı bu üçüncü ay ve bu ayda olmicak çünkü kocamla değilldim en verimli çağlarım da bazen bana kürtajdan sonra bebeğin olmaz diyenler aklıma geliyo içim cız ediyo ya öyle olursa diye yeni ay başladıkça bebek fikrinden de uzaklaşıyo gibiyim bir garip haldeyim gönlüm derbeder
Kuzular ben kaçar bir sürüüü işim var gidemde yapamhadi görüşürüz
Bu arda perihan kuzuuuuuummmmm çok sevindim senin adına gurbetliğin bitti sonunda kuzumm
kuzuuummm nasılsınnn ayyyyyyyyyy seni görünce ağlayasım geldiinsan gurbetteki bacısını görürde sevinçten ağlarya ayyy birden öyle oldum
canım ümitlendirmek istemem,kişiden kişiye de değişebilir ama ben gecikmenin ilk sabahında öğrendim hamişliği..testi yaparsan sen de olumlu yanıt alırsın inşallah...
çok güzel oluyo bence sen de yap ben yaptım geçen yıl bu yılda yaptım
elin ağzı torba değilki büzesin kuzum herkes bişi diyo neyse bakalım hayırlısı
hacıııı niler niler yapıyon sen öle yaaaaaaa süpermiş fikrini tuttum patlıcanı öle yapam koyam güzel olursa dirim seneyen sizde yapınbirde bu çilek fallan çözülünce sulanmıyo mu normal yiyebiliyon mu yoksa pastalara mı katıyon nasıl yapıyon bacım onu :26:
ayyyyy inşallah inşallahhh canım bacımmmm akşam 7 sıraları aklına gelirsem benim için dua eder misin??
Sende ateş ölçümü yapıyomuydun??
canım ben hiç kızarmış şey koymuyorum dolaba, patlıcan da korserve etmiyorum o yüzden bu sorularının cevabı bende yok... Ben bir barbunya ve taze fasülye koyuyorum... Bu sene bamya da koymadım... Ama bu biber işini düşünüyorum açıkçası... Doğrayıp koyarım belki. Domateslerimi de annem ve k.validem konserve yapıyor. Hem dilimli konserve yapıyorlar, hem de rendeleyip. Allah onlarda razı olsun... Bir de turşu ve tarhana ekleniyor o kadar bende kışlık
inşallah tatlım, inşallah... Benim de reglime 1 hafta var. Ama son 3-4 aydır düzenim yok o nedenle bilemiyorum. Iyi kötü yumurtlamadan tahmin ediyordum ama bu ay o da yokIlaç vermişti doktor, hormon ilacı, ona başlıyım bari bu ay
neden akşamı bekliyorsun tatlım? Iştemiydin sen de?
Bizim kızlar dedi ki, aleyyna ve rescndi yanılmıyorsam, yumurtladıklarını hissetmedikleri ay hamile kalmışlar, belki sana da öyle olmuştur...
Belirtin falan var mı ateşten başka? Merak ettim şimdi ben de
yaa seldaaa yaa saçmalama bak 2008 yılında benimde ilk hamileliğimde kalp atışı alınamadıgı için kürtaj olmuştum.
kürtajdan sonra 3 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra kızıma hamile kalmıştım.
kadınların çogunlugunda ilk bebek ya düşüyo yada kalp atışı alınamıyo.
kötü düşünme lütfen .
Rabbim'in izniyle olacak olacak olacak
çok güzel oluyo bence sen de yap ben yaptım geçen yıl bu yılda yaptım
içini karartma canım,güzel yorumları,güzel fikirleri,düşünceleri aklında tut.Kötüyü,fenayı kendinden uzat tut.Kulak asma,dinleme.Tabiri caizse,Sallama kimseyi,hem vesvese,kötü düşünce şeytandandır unutma.İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca
içini karartma canım,güzel yorumları,güzel fikirleri,düşünceleri aklında tut.Kötüyü,fenayı kendinden uzat tut.Kulak asma,dinleme.Tabiri caizse,Sallama kimseyi,hem vesvese,kötü düşünce şeytandandır unutma.İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca
yaa seldaaa yaa saçmalama bak 2008 yılında benimde ilk hamileliğimde kalp atışı alınamadıgı için kürtaj olmuştum.
kürtajdan sonra 3 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra kızıma hamile kalmıştım.
kadınların çogunlugunda ilk bebek ya düşüyo yada kalp atışı alınamıyo.
kötü düşünme lütfen .
Rabbim'in izniyle olacak olacak olacak
hoş buldummm kuzummm geçmişi okuyordum ancak gelebildim... neyse konu tatlıya bağlanmış... üzerinde kelam yapıp tekrar hareketlendirmek istemedim, ama ortak kararımız vardı ben de bunu ekleyeyim...
ayyyyyy bacummmmm benn dee çokk özledimmm sanki yıllar geçmiş gibi ama çok şükür artık düzenimiz oturdu, taşınmak ne zor yahu
evimi yerleştirdim şükürr evet kışlık hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim...
kuzum ben patlıcanı konserve yapıyorum, domatesle birlikte küp küp doğradığım patlıcanları şöyle bir öldürüyorum ama kaşıkla karıştırıp ezmeden hafifçe karıştırıp öbirazcık öldürük sıcak sıcak konservelere doldurup kapağını sımsıkı kapatıyorum ılıyınca buzdulabına koyuyorum kış için güzel patlıcan yemeği olmak üzere
evet canım işteyim bende malesef.
Iş çıkışı hemen bi eczaneye uğrayıp hemen yapayım diyom evde.
Ayy o test sonucunu beklerken bi çarpıntı oluyo bende sorma.
Bak şimdi yazarken bile oldu :))
yok tatlım yaa başka hiç bi belirtim yokk.
Ayy inşallah sabah burdan hamileyiiiiimmmmmmmmmmm diye haykırmak nasip olur hayırlısıysa tabi.
valla patlıcanı çok tiksindim ben eve bile sokmuyorum onu bırak yanından geçerken başımı çeviriyorum. Bulantılarım başladığında çok güzel patlıcanlı bir yemek yapmıştım. O yüzden ancak gebelik bittikten sonra yapabilirim onu yani seneye
içini karartma canım,güzel yorumları,güzel fikirleri,düşünceleri aklında tut.Kötüyü,fenayı kendinden uzat tut.Kulak asma,dinleme.Tabiri caizse,Sallama kimseyi,hem vesvese,kötü düşünce şeytandandır unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?