- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.021
şükürr kavuşturanaaher iki türlü hem bize hem aile
konserve ben de yapıyorum da kuzum şu kızartmayıda merak ettim bakalım onuda bir deniyem ondada başarılı bir patlıcan yemeği olcek mi
ee nasılsınsın ne var n eyok yerleştin mi bakem
canım inşallah bu ay senin sevinme ayındırr canım
ben ateş ölçümü yapmıyodum canım,hatta o ay hiç beklemiyodum,enfeksiyn sebebiyle onla uğraşıyodum.
İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca
kızım ben bile heyecanlandım burda sen yazınca...
ama dur temkinli olalım, sonra üzülmeyelim... heyecanımızı frenleyelim azıcık...
eğer hayırlı ve sağlılı bir evladın olacaksa, eğer doğru zamansa,inşalalh çift çizgiyi görürsün tatlım...Rabbim utandırmasın
bugün kulübümüz doldu çok şükür ama ben birazdan çıkacağım kuzularrr
anaaaaa topikde eskisi gibi büssürü kişi varne gözel ama ben gidiyom kocam gelcekmiş gidem de yemek yapam hepinizi nanaktan çooooookkkkkkkk öptüm mutlu kalın sağlıklı olun beni özleyin çiçeklara hamile haberi ver bize sonra işte hepsi böyle görüşürüz bacılaaaaaaarrrrrrrrrrrr
şu an istediğim tek şey bu
kuzumcum annem geçen sene yapmış öyle kızartıp, ben beğenmedim dedi bana öyle deyince bende kızartmasını yapmadım :26:
asla damak zevki kişiden kişiye değişir denemekten bir şey çıkmaz sanırsam
çok şükür kuzum yerleştim yarın annemleri çağırdım yemeğe
bakalım daha alışamadım onlarla aynı yerde olma fikrine, ama güzelmişş
hafta sonu bir arkadaşımın düşünü var gitmeyi çok istiyorum ama öyle yorgunum ki kararsız kaldım doğrusu niğdede...
sen nasılsın kuzucumm
saskinanneyle ikimiz bir olay çıkardık bütün topik doldu, ben arada bu yolu deniyim bariii
şaka bir yana, herkesi bir arada görmek çok güzel. çıkman gerekiyorsa yapacak birşey yok kuzum...kendine ve bebişe iyi bak
heeyy diğer kızlarsiz nabıosunuz bebişlerrr nası gidio işler :) ananrısnzı yaa
ınsallahh canım ınsalaahh :)
haklısın canım öyle yapıcam manyağın yüzünden ne hale geldimzor şeyler atlatmışsın cnm allah sabır versin ama doktor çok önemli ya güvenebileceğin adam gibi bi doktor bulmak gerçekten çok zor..
ben ilk gebeliğimden önce bi doktora gitmiştim bana senin tedavi olman lazım hamile kalamazsın dedi..nasıl çöktüm anlatamam aradan 20 gün geçti hamile olduğmu öğrendim gidip adamın kafasına atmak istedim test sonucumu inan ki..bana yaşattığıyla kaldı..
bence sen de en kısa zamanda işini iyi yapan bi doktor edin kendine..allaha şükür ben buldum bidaha da asla bırakmam doktorumu
bebelerim kuzularım... evde ev karısı olmayı sevdim ama yoruldum yarın sabah 11,30 da havaalanında olcez tatil başlayacak allahın izni ile.. ama ben pazardan beri evde harıl harıl temizlik yaptım çamaşaırlar ütüler temizlikler yemeklerr vuuuuu öldüm valla yorgunluktan... şimdide evde yapılması gerekn son fatura cart curt işlerini bitirp sabah iş yerine bırakıp gitcexz daha valizi bile tam hazırlayamadık yahuuuu 3 gündüz pc den uzakım özledim burayı tlf çalıyo sürekli faceye neden takılmıyon diye soran arkadaşlar falan heheheh geçmişi okuyamöadım kusuruma bakmayın çok yoğunum ama laptopu açar açmaz hemen daldım buraya kociş gelmeden yazayım dedim yoksa sen laklak yapıp çalışmıyon mu diye fırça kayar... haaa bu arada pazar günü kırmızıların gelmesini bekliyordum ama hala gelmediler heheheh acep hamiş miyim neyim dermişim... sabahda bir miğde bulantısı bir miğde yanması ahanda hamiş miyim dedim ama ümidim yok bu ay için ne yumurtlama sancısı nede yumurtaakı gibi akıntısı çektim doktorun sölediği tarihte 9-11-13 ilişkli demiştide biz sadece 9-11 de oldu sonra 15-17 de falan oldubu yüzdende umut sıfır olursa öper başıma korum binlerce kere şükrederim amaaaa
yahu birisi dur desin çenen düştü desin bana sus desin yahuuuuu hepinizi özleyecem tatilde nete girebildiğim yerde muhakkak yazacam mucukkk hepinizi öpeyruk uşaklar... (karadenize gitmeden şivemi değiştirdim)
o zaman eccik yapıp deniyem sadece bu yıl
kuzuuumm gez gör eğlen amaaannn boşver valla hep yorgunuz hiç dinlenemiyoz ki o yüzden vaktin varsa git bence
ben de iyiym şükür annemleri gördüm geldim ama şimdiden annemi özledim sen memlekete gidince sanki ben de gidicem gibime geldi delimiyim niygöbeğimiz bir kesilmiş gibi sankim
KuzucuklaRim biraz gergin olmuşlar yerim sizin gergin ortamınızı ha seviyorum sizi valla kavganız bilem hos âma olmasa daha hos:)
Dua listesinde olsam olmasam herzaman evlat isteyen herkes icin dua ediyorum yokluğunun acısını cok iyi bilirim...
Güncel liste olması mantıklı arada gelen yada uzun zamandır hiç gelmeyenler cikartilabilir ama bu demek deiiki dualarımızda yer almıyor.
Hem listeyi guncelleyen kıs icin takip daha kolay olur..listeden ismi çıkartılan topike gelmiycek gibi algılamasın bence..eğer online sürekli olursa listeye geri eklenir..
Kocaman anne adaylarıyiz biz kardes olduk burda nolur kırılmayalım birbirimize..benim ismin çıksa zerre üzülmem sadece liste sahibinin sacını basını yolarim:))))) saka saka:) topikten atsanız yine gelirim:)
Neyse bı süredir gelemedim buraya
İse başladım uzun süre gitmemiştim simuş cok zor geliyor ise gitmek cok yoruluyorum aksam valla yatağa zor giriyorum :) ihmal ettim burayı üzülüyorum..bı ara lekelenmem oldu ona üzüldüm bügünde acaip ağrısan bıçak saplanması gibi ağrılarım var hayir olsun cok korkuyorum birazda moralim buna bozuluyor nete gelsem bu konulara bakıp iyicene canımı sıkıyorum.. Biraz kendime geleyim bomba gibi doncem aranıza:)
Hadi birbirine kırılanlar opusun koklasin barışın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?