Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzumcum annem geçen sene yapmış öyle kızartıp, ben beğenmedim dedi bana öyle deyince bende kızartmasını yapmadım :26:

asla damak zevki kişiden kişiye değişir denemekten bir şey çıkmaz sanırsam
çok şükür kuzum yerleştim yarın annemleri çağırdım yemeğe

bakalım daha alışamadım onlarla aynı yerde olma fikrine, ama güzelmişş

hafta sonu bir arkadaşımın düşünü var gitmeyi çok istiyorum ama öyle yorgunum ki kararsız kaldım doğrusu niğdede...

sen nasılsın kuzucumm

canım inşallah bu ay senin sevinme ayındırr canım

ben ateş ölçümü yapmıyodum canım,hatta o ay hiç beklemiyodum,enfeksiyn sebebiyle onla uğraşıyodum.

hmmm evet hatırladım tatlımm.
hiç beklemediğin ayda geldi minişin dimi.
ya bizimde bu ay saysan ya 3 ya 4 kez ilişki oldu ama.
ahhhhh yina çarpıntım başladı bak akşam ola hayrola.
boyumun ölçüsünü almasam bari yine (

İnşallah benimkide gecikmeden olur kuzum valla insnaın içini karatıyolar ama burda hepinizden allah razı olsun içim ferahlıyo burda yazınca

inşallah canım benim inşallah.
unutma dualarımız "hayırlı zamanda hayırlı evlat"

inşallah canım inan dualarım hep Rabbim hayırlısıysa nasip et bana ve tüm isteyenlere diye dua ediyorum.
inşallah bu ay hayırlı olan aydır.benim içinde senin içinde isteyen tüm kardeşlerim içinde

anaaaaa topikde eskisi gibi büssürü kişi var ne gözel ama ben gidiyom kocam gelcekmiş gidem de yemek yapam hepinizi nanaktan çooooookkkkkkkk öptüm mutlu kalın sağlıklı olun beni özleyin çiçeklara hamile haberi ver bize sonra işte hepsi böyle görüşürüz bacılaaaaaaarrrrrrrrrrrr

kocişim çok acıkmışş haydi haydi deyip duruyorr

biz bir yemek yiyelim, akşamda alışverişe çıkacağız, döndüğümde karşınızdayımmm

seldacımmm kuzucummmm sobet devam edecek
çiçeklaracım güzel haberlerini bekliyoruzz

öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:
bugün kulübümüz doldu çok şükür ama ben birazdan çıkacağım kuzularrr

saskinanneyle ikimiz bir olay çıkardık bütün topik doldu, ben arada bu yolu deniyim bariii

şaka bir yana, herkesi bir arada görmek çok güzel. çıkman gerekiyorsa yapacak birşey yok kuzum...kendine ve bebişe iyi bak

şu an istediğim tek şey bu

ayşemm yaa sende nie ne çarpıntısı var tatlım yaa.
kansızlık olabilirmi o çok kötü çarpıntı yapıyo insanda.
gerçi demir hapı falan kullanıyosundur.
,sende akşam git doktoruna hayırlı haberlerle dön inşallah.
dualarım seninle güzel bacımmm

o zaman eccik yapıp deniyem sadece bu yıl

kuzuuumm gez gör eğlen amaaannn boşver valla hep yorgunuz hiç dinlenemiyoz ki o yüzden vaktin varsa git bence

ben de iyiym şükür annemleri gördüm geldim ama şimdiden annemi özledim sen memlekete gidince sanki ben de gidicem gibime geldi delimiyim niy göbeğimiz bir kesilmiş gibi sankim

heeyy diğer kızlar siz nabıosunuz bebişlerrr nası gidio işler :) ananrısnzı yaa

ınsallahh canım ınsalaahh :)

canım ben de durumlar aynı..çok şükür eşimle sıkıntılarımız gün geçtikçe iyiye gidiyor.... ama benim yumurtalama ve adet düzenim bozuldu. vardır bir hayır diyorum... bebiş isteğimiz gün geçtikçe artıyor ama durumu dramatikleştirmiyoruz eskisi gibi. yakın arkadaşlarımızdan bebek istediğimizi saklamıyoruz, tutturacakmıyız bakalım deyip gülüp geçiyoruz. daha iyi hissediyoruz böyle kendmizi. bakalım yavrucak ne zaman gelecek...işyerindeki kariyerim açısından da fazla gecikmese iyi olacak gibi...kısmet

senin kızın mı olacaktı? çıkmış aklımdan?

haklısın canım öyle yapıcam manyağın yüzünden ne hale geldim
kızlar bişey sormam lazım benim ovulasyonum biteli kaç gün oldu yani herhalde birkaç gün önceydi çünkü tatildeydik ve hiç ovulasyon testi yapmamıştım ama hala su gibi akıntım var hatta resmen hissediyorum aktığını ovucan testi yaptım negatif nedendir acaba

bebelerim kuzularım... evde ev karısı olmayı sevdim ama yoruldum yarın sabah 11,30 da havaalanında olcez tatil başlayacak allahın izni ile.. ama ben pazardan beri evde harıl harıl temizlik yaptım çamaşaırlar ütüler temizlikler yemeklerr vuuuuu öldüm valla yorgunluktan... şimdide evde yapılması gerekn son fatura cart curt işlerini bitirp sabah iş yerine bırakıp gitcexz daha valizi bile tam hazırlayamadık yahuuuu 3 gündüz pc den uzakım özledim burayı tlf çalıyo sürekli faceye neden takılmıyon diye soran arkadaşlar falan heheheh geçmişi okuyamöadım kusuruma bakmayın çok yoğunum ama laptopu açar açmaz hemen daldım buraya kociş gelmeden yazayım dedim yoksa sen laklak yapıp çalışmıyon mu diye fırça kayar... haaa bu arada pazar günü kırmızıların gelmesini bekliyordum ama hala gelmediler heheheh acep hamiş miyim neyim dermişim... sabahda bir miğde bulantısı bir miğde yanması ahanda hamiş miyim dedim ama ümidim yok bu ay için ne yumurtlama sancısı nede yumurtaakı gibi akıntısı çektim doktorun sölediği tarihte 9-11-13 ilişkli demiştide biz sadece 9-11 de oldu sonra 15-17 de falan oldu bu yüzdende umut sıfır olursa öper başıma korum binlerce kere şükrederim amaaaa

yahu birisi dur desin çenen düştü desin bana sus desin yahuuuuu hepinizi özleyecem tatilde nete girebildiğim yerde muhakkak yazacam mucukkk hepinizi öpeyruk uşaklar... (karadenize gitmeden şivemi değiştirdim)

ne güzel evinin işlerini bitirmişsin, şimdi kafan rahat tatil yaparsın tatlım.. bol bol gezin, mis gibi havayı içinize çekin oralarda...

2 gün geçmiş reglin, neden test yapmıyorsun kuzum acaba? gayet güzel günlerde ilişki de olmuş, neden olmasın ki...

haklısınn sankimm canımcımm

bir kesilmiştir niden olmasınn kalp kalbe karşı kuzumcum

KuzucuklaRim biraz gergin olmuşlar yerim sizin gergin ortamınızı ha seviyorum sizi valla kavganız bilem hos âma olmasa daha hos:)
Dua listesinde olsam olmasam herzaman evlat isteyen herkes icin dua ediyorum yokluğunun acısını cok iyi bilirim...
Güncel liste olması mantıklı arada gelen yada uzun zamandır hiç gelmeyenler cikartilabilir ama bu demek deiiki dualarımızda yer almıyor.
Hem listeyi guncelleyen kıs icin takip daha kolay olur..listeden ismi çıkartılan topike gelmiycek gibi algılamasın bence..eğer online sürekli olursa listeye geri eklenir..
Kocaman anne adaylarıyiz biz kardes olduk burda nolur kırılmayalım birbirimize..benim ismin çıksa zerre üzülmem sadece liste sahibinin sacını basını yolarim:))))) saka saka:) topikten atsanız yine gelirim:)
Neyse bı süredir gelemedim buraya
İse başladım uzun süre gitmemiştim simuş cok zor geliyor ise gitmek cok yoruluyorum aksam valla yatağa zor giriyorum :) ihmal ettim burayı üzülüyorum..bı ara lekelenmem oldu ona üzüldüm bügünde acaip ağrısan bıçak saplanması gibi ağrılarım var hayir olsun cok korkuyorum birazda moralim buna bozuluyor nete gelsem bu konulara bakıp iyicene canımı sıkıyorum.. Biraz kendime geleyim bomba gibi doncem aranıza:)
Hadi birbirine kırılanlar opusun koklasin barışın:)

senin hamilelik çizelgeni yerim ben :))))
napıyorsun kuzum yeğenim nasıl? bizde bir sorun yok zar yok bişey yok ilişkide problem yok tam gaz devam ama tatildeydik üşüttümmü acaba yumurtlama günüm geçti su gibi akıntım başladı acaba diyorum yoksa hamişmiyim ama değilimdir diyorum ümitlenmiyorum zaten verimsiz bir ay geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…