Sabredenler Kulübü 2012 :)

oyy bizim tatlı annemiz gelmişş kuzucum benim endişe etme bir olumsuzluk yoktur inş, annesi de bebişi de çok sağlıklı
biz hissediyoruz... bol bol dinlen kuzum, daha doğum hikayeni dinleyeceğiz çok heyecanlıı şimdidenn

canım ben kimseyle tartışmadım zaten çıkarın listeden dedim daha ne diyebilirim. okudum canım kimyasal yaşadığını ama detaylarını bilmiyorum değerin kaç çıkmıştı

canım kusura bakma dün dan diye çıkmak zorunda kaldım,müşteri geldi,sonra faturalar falan çıktı derken bi daha da giremedim adet günümde lekelenme başladı,sökülür dedim 1 hafta sökülmedi,doktora gitttim gebelik testi yapalım dedi,yaptık ve değer 80 çıktı...2 gün sonra 82 ve kanama başladı..anladık zaten kimyasal olduğunu 2 gün sonra bi daha yaptırdım 12 çıktı değer bi daha da yaptırmadım,adet bitsin son kez yaptırcam ve doktora kontrole gitcem böyle işte allahım hiç birinize göstermesin sevincim kursağımda kaldı

hepinize günaydın bu arada
dün birden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın,işlerden dolayı...
kriz çözülmüş sevindim
adet bugün yarın biter bittiğinde son nkez bi kan testi yaptırcam değer sıfırlanmıştır umarım sonra da bi kontrole gidiyim sonra da başlasın çalışmalar
çiçeklera canım yaptın mı kan testini
ayshecanım gittin mi doktora,ne dedi,önemli bişey yoktur inşallah:26:
hepinizi öptüm...bgn de kızlarla (ikizim ve ablam:) buluışcaz gelemicem,hadi öptüm hepinizi

maşallah ne becerikli hatınlarsınız hepinizde kış hazırlıkları falan...ben de hayalimduam gibi fransızım bu konulara

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrr hepimize
miniğim gelmiş hoşgelmiş.yerim ben senide o minişinide
canım benim endişelenme lekelenme diyosun ben senin haftandayken kanamadan dolayı 3 gün hastanede yatmıştım EvellAllah bi sorun falan çıkmadı. bu kanama bi çok kişinin başına gelebilen bi ola tatlım kendinide beişimizide üzme lütfen :))

egemn bacımm nasılsın tatlım.
merak etmişsiin çok sağol.
şimdi gelelimm bana..

Akşam eve gittim ve bi solukta yaptım testi.
negatiffff maleseff..
hani su çöpe attıktan sonra tekrar tekrar alıp kontroller vardır
hahhh işte aradan geçti 1-2 saat dur şuna alayım bi bakayım dedim
aldım ve baktıımmm oda neee ikinci çizgi afedersiniz kabak gibi duruyo yanında.
yani hala muallaktayım.
nasip olursa yarın birde sabah idrarıyla yaparımm bakalım ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun istiyorummmmm yaaaaaaaaa...

neeeeeeeeeeeee pozitiftir o pozitif bacım ne duruyosun öğle arasında git 2 dakkada yaptır bi kan testi,sen de kurtul bu meraktan biz de ha ilk idrarla yapmadığın için geç çıkmıştır 2.çizgi...testin markası ne,güvenilir mi?

yaa canımmm benimmmmm yaaaaa.
umutlanırım ama bak ben bu dediklerine karşı...

yok bebeğim yaaa öyle bi ilçede ki işyerim anlatamam.
yanı çıksam geri dönemem e şimdi yarında tatil zaten izin almayım boşuna :))
nasip olursa yarın sabah ilk idrarla yapayım birde yaaa..

poffff ne kadar karmaşık duygular bunlar YaRabbim.
nolur gönlümüzdekini hayırlı nasip eyle.hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eyle.AMİN:

amin canım amin inşallah ama adet gecikmiş,ateşin yüksek....sence de ümitlenmek normal değil mi biraz geç de olsa pozitifi görmüşsün...daha ne olsun dualarım seninle,yarın sabah da hayırlısıyla ve sağlıkla pozitif çıkar inşallah

inşallah inşallah inşallahh canımm benimm.

şöylede bi durum var ben kızıma hamileyken adet gecikmesinin 7. günü tek çizgiydi.

çift çizgiyi taaa 10. gün sabah görmüştüm..
acaba diyom yine ölemi olcak (inşalllaaahhh)

ama sanki her an adet olacak gibiyim ben yaaaa :31

canım bebeğin için endişelenmen çok normal, ama ben de arkadaşlar gibi hiç bir sorun yaşamayacağına yürekten inanıyorum. kafanda birşeyler kurup da üzme sakın kendini. işyerinde de çok yorulmmaya çalış. evde de uzat ayaklarını yat bol bol

sabahın bu en sevdiğim kısmından herkese mutlu günaydınlarr

günaydın tatlımmm

ya tatlım bana da hamilesin gibi geliyor ama umutlandırmak da istemiyorum. sonuçta bir kzın var, yani hamilelik senin için mümkün birşey. üstelik bir öncekinde de geç görmüşsün, dediğin gibi bu da o şekilde olabilir. keşke bir testin daha olsaydı da bu sabah ilk idrarla yapıverseydin...

ben normal yumurtlasaydım, ayın 4ü-5i gibi adet olmayı bekleyecektim ama hiç birşey hissetmediğim için şimdi tahmin de edemiyorum. hiiiç bir belirtim yok, herşey her ayki normal seyrinde... git gide yaz bebeğine doğru gidiyorum ben de...hep kış ya bahar olsun isterdim. bakalım ne zaman nasip olacak...

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı diyo herkes,ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım yani bi alakası var mı bilmiyorum ama ben de hiç belirti yaşamadım sadece aşırı gazım vardı..neyse sen daha iyi bilirsin canım yaa daha önce yaşamışsın işte,belki bu da geç çıkıcak,belki de geç döllenme....yarın sabahı beklemekten başka çare yok,dua edelim bol bol,hayır ve sağlık diliyelim

evet tatlım birebir aynı.
yani şahsen benim hamileliğimde öyleydi ben ecrin e hamileyken çook kosturdum wc ye ha galdı aha şimdi geldi diye.
ondan başkada hiç bi belirtim olmamıştı zaten ne bi mide bulantısı ne kokulara hassasiyet ne de göğüslerimin acıması.
evet cnm bende sabırsızlıkla yarin sabahı bekliyorum tabi o zamana kadar adet olmazsam.
hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo ki elden..

inşallah canımm bende umutlanmyım diyorum ama ne mümkün.
yaa öyle ama bak aylardı hamile kalma için ugrasıyorum dogumdan sonra çook kilo aldım ve 3 ay önce dr ye gittiğimde polikistik görüntüsü var demişti emin olmak için aetin 3. günü hormon testlerini yaptır öyle gel o zaman kesin konusabiilirim demişti ve ben 3 aydır korkudan gidip yaptırmadım test falan.
ama eger adet olursa ki inşallah olamam hayırlısıysa tabi.
bu ay yaptırayım diyorum hormon testlerimi.
dediğim gibi tatlım beklemedeyim şuan...

canım ihmal etme o testleri yaa, neden gitmedin ki...vereceğin 1 tüp kan. ben de çok kilo aldım evlendikten sonra, benim doktorum da aynı şeyi söyledi. biraz zayıflasak kaybolacak aslında o görüntü. gerçi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz...

Günaydın ey cemati müslim keyifler nasıl bakem beni sorarsanız ben iyiyim ama diilim Dün ev sahibi geldi zam yaptı bizde oturduğumuz ev verdiğimiz parayı hiç haketmiyo diyoz taşınmayı düşünüyoruz sanırım taşınıcaz eğer bir mani çıkmazsa yarın ev bakmaya gitcez Dua edinde uygun ve gözel bir ev bullalım

sonra cicklaraaaa kuzuuuuummmm hadi bakalım inşallah bize tam pozitif haberinide verirsin yaaa valla heyecan yaptım ha

minikgelin kuzum işin hayırlı olsun ama baaakkk bizim ufaklığa dikkat et üzme onu

inşallah tatlım yaaa

Son düzenleme:

sana da günaydın canımm
inşallah şöyle güzel,uygun fiyatlı bir ev bulursunuz canım yeni eve bebiş de gelirse ohh misss

inşallah gönlünüze göre güzell rahatkonforlu bir ev bulursunuz canımm benim.
egemnimin dediği gibi yeni eve yeni bebiş süperr olur gerçekten..

benim durumum belli değil cnım yaa bakalım sabah ola hayrola.
bizim yerın tatil bacılar ona göre.
haber veremeyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…