- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.061
sana da günaydın canımm
inşallah şöyle güzel,uygun fiyatlı bir ev bulursunuz canımyeni eve bebiş de gelirse ohh misss
inşallah gönlünüze göre güzell rahatkonforlu bir ev bulursunuz canımm benim.
egemnimin dediği gibi yeni eve yeni bebiş süperr olur gerçekten..
benim durumum belli değil cnım yaa bakalım sabah ola hayrola.
bizim yerın tatil bacılar ona göre.
haber veremeyebilirim.
Günaydın ey cemati müslimkeyifler nasıl bakem beni sorarsanız ben iyiyim ama diilim Dün ev sahibi geldi zam yaptı bizde oturduğumuz ev verdiğimiz parayı hiç haketmiyo diyoz taşınmayı düşünüyoruz sanırım taşınıcaz eğer bir mani çıkmazsa yarın ev bakmaya gitcez Dua edinde uygun ve gözel bir ev bullalım
sonra cicklaraaaa kuzuuuuummmm hadi bakalım inşallah bize tam pozitif haberinide verirsin yaaa valla heyecan yaptım ha
minikgelin kuzum işin hayırlı olsun ama baaakkk bizim ufaklığa dikkat et üzme onu
biz geldik,dün çıkmak zorunda kaldım akşama kadarda mide ağrısı ve bulantım vardı yatana kadar geçmedi o yüzden gelemedim....
konu tatlıya bağlanmış ama,bende yaşadım vajinusmusu 2 ay hatta 2ayda psikolojik tedavi gördüm ve herakşam ağladığımı bilirim 4 ay boynca ve başka sorunlar....nyse sadece belirtmek istedim canlarım....friedman,canım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım yazamadım umarım tatil yaramıştır...şimdide taşınma telaşın başlıcak sanırım,hayırlısı olur inş yeni ev uğurlu gelir inş bebişin bekletmez seni daha fazla
sdtive canım geçen yazdığına cvp veremedim,yani hamile kaldığım ay bende anlamamıştım yumurtladığımı inş senin içinde aynı şey geçerli olur ve bebişin sana gelmiştir canım...
60gelsin,canım yeni evin hayırlı olsun...taşınıp bide kış hazırlığı yapmaya başlamışssınay ben çok tembelim hiçbişey yapamıyorum ya
inş ogunleride görmek nasip olur cnm bnm..ruyamda hep adet oldugumu görüyorum cok korkuyorum cuma kontrolum var iyi gecer inş:)oyy bizim tatlı annemiz gelmişşkuzucum benim endişe etme bir olumsuzluk yoktur inş, annesi de bebişi de çok sağlıklı
biz hissediyoruz... bol bol dinlen kuzum, daha doğum hikayeni dinleyeceğiz çok heyecanlıışimdidenn
cnm gecmiş olsun kimyasal yada dış gebelik gecirenler 1-2 ay içinde hemen hamile kalırmış rahim hamilelige alıştırmış oluyor kendini ya ondan öyle derler..1-2 ay içinde senden bebek haberi alcam inanıyorum kuzumcanım kusura bakma dün dan diye çıkmak zorunda kaldım,müşteri geldi,sonra faturalar falan çıktı derken bi daha da giremedimadet günümde lekelenme başladı,sökülür dedim 1 hafta sökülmedi,doktora gitttim gebelik testi yapalım dedi,yaptık ve değer 80 çıktı...2 gün sonra 82 ve kanama başladı..anladık zaten kimyasal olduğunu 2 gün sonra bi daha yaptırdım 12 çıktı değer bi daha da yaptırmadım,adet bitsin son kez yaptırcam ve doktora kontrole gitcem böyle işte allahım hiç birinize göstermesin sevincim kursağımda kaldı
valla cook dikat ediyorum inş rabbimmm nasip etmiştir sonunu görürüm:)maşallah işe başlamışsındikkat et kendine ve bebişe
bence hamilesin cnm ateşinde yüksekmiş benimde öyleydi normalde sabah 36.0 olur hamile kaldıgımda 36.6 idi:)hadi hayırlı olsun:)günaydınlarrrrrrr hepimize
miniğim gelmiş hoşgelmiş.yerim ben senide o minişinide
canım benim endişelenme lekelenme diyosun ben senin haftandayken kanamadan dolayı 3 gün hastanede yatmıştım EvellAllah bi sorun falan çıkmadı. bu kanama bi çok kişinin başına gelebilen bi ola tatlım kendinide beişimizide üzme lütfen :))
egemn bacımm nasılsın tatlım.
merak etmişsiin çok sağol.
şimdi gelelimm bana..
Akşam eve gittim ve bi solukta yaptım testi.
negatiffff maleseff..
hani su çöpe attıktan sonra tekrar tekrar alıp kontroller vardır
hahhh işte aradan geçti 1-2 saat dur şuna alayım bi bakayım dedim
aldım ve baktıımmm oda neee ikinci çizgi afedersiniz kabak gibi duruyo yanında.
yani hala muallaktayım.
nasip olursa yarın birde sabah idrarıyla yaparımm bakalım ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun istiyorummmmm yaaaaaaaaa...
inş cnm bi sorun olmas elim yüregimde valla:)canım bebeğin için endişelenmen çok normal, ama ben de arkadaşlar gibi hiç bir sorun yaşamayacağına yürekten inanıyorum. kafanda birşeyler kurup da üzme sakın kendini. işyerinde de çok yorulmmaya çalış. evde de uzat ayaklarını yat bol bol
günaydın tatlımmm
ya tatlım bana da hamilesin gibi geliyor ama umutlandırmak da istemiyorum. sonuçta bir kzın var, yani hamilelik senin için mümkün birşey. üstelik bir öncekinde de geç görmüşsün, dediğin gibi bu da o şekilde olabilir. keşke bir testin daha olsaydı da bu sabah ilk idrarla yapıverseydin...
ben normal yumurtlasaydım, ayın 4ü-5i gibi adet olmayı bekleyecektim ama hiç birşey hissetmediğim için şimdi tahmin de edemiyorum. hiiiç bir belirtim yok, herşey her ayki normal seyrinde... git gide yaz bebeğine doğru gidiyorum ben de...hep kış ya bahar olsun isterdim. bakalım ne zaman nasip olacak...
kafayı çok takıyorum aslında düşünmeme lazım ama elimde deilGünaydın ey cemati müslimkeyifler nasıl bakem beni sorarsanız ben iyiyim ama diilim Dün ev sahibi geldi zam yaptı bizde oturduğumuz ev verdiğimiz parayı hiç haketmiyo diyoz taşınmayı düşünüyoruz sanırım taşınıcaz eğer bir mani çıkmazsa yarın ev bakmaya gitcez Dua edinde uygun ve gözel bir ev bullalım
sonra cicklaraaaa kuzuuuuummmm hadi bakalım inşallah bize tam pozitif haberinide verirsin yaaa valla heyecan yaptım ha
minikgelin kuzum işin hayırlı olsun ama baaakkk bizim ufaklığa dikkat et üzme onu
senin hamilelik çizelgeni yerim ben :))))
napıyorsun kuzum yeğenim nasıl? bizde bir sorun yok zar yok bişey yok ilişkide problem yok tam gaz devam ama tatildeydik üşüttümmü acaba yumurtlama günüm geçti su gibi akıntım başladı acaba diyorum yoksa hamişmiyim ama değilimdir diyorum ümitlenmiyorum zaten verimsiz bir ay geçirdik
canım kusura bakma dün dan diye çıkmak zorunda kaldım,müşteri geldi,sonra faturalar falan çıktı derken bi daha da giremedimadet günümde lekelenme başladı,sökülür dedim 1 hafta sökülmedi,doktora gitttim gebelik testi yapalım dedi,yaptık ve değer 80 çıktı...2 gün sonra 82 ve kanama başladı..anladık zaten kimyasal olduğunu 2 gün sonra bi daha yaptırdım 12 çıktı değer bi daha da yaptırmadım,adet bitsin son kez yaptırcam ve doktora kontrole gitcem böyle işte allahım hiç birinize göstermesin sevincim kursağımda kaldı
inş ogunleride görmek nasip olur cnm bnm..ruyamda hep adet oldugumu görüyorum cok korkuyorum cuma kontrolum var iyi gecer inş:)
cnm gecmiş olsun kimyasal yada dış gebelik gecirenler 1-2 ay içinde hemen hamile kalırmış rahim hamilelige alıştırmış oluyor kendini ya ondan öyle derler..1-2 ay içinde senden bebek haberi alcam inanıyorum kuzum
valla cook dikat ediyorum inş rabbimmm nasip etmiştir sonunu görürüm:)
bence hamilesin cnm ateşinde yüksekmiş benimde öyleydi normalde sabah 36.0 olur hamile kaldıgımda 36.6 idi:)hadi hayırlı olsun:)
inş cnm bi sorun olmas elim yüregimde valla:)
kafayı çok takıyorum aslında düşünmeme lazım ama elimde deil
oy bende seni yerimm:)darısı hepinize inşşş o çizelgeye bakmak bile hoş:)su gibi akıntım ömrüm boyunca olmadı sadece hamileyken geldii valla senin normalde olurmuydu:)
kızlar kısa kısa yazdım işteyim şimdi cıkcam :)
canımmm çok üzüldümmm ne kadar zor bir durum dimi ama birde şu yönden düşün hamile kalabiliyorsun ve anneannemin bir sözü var bir bacağı içerde kalır der yani kimyasal gibi gebelikten hemen sonra sağlıklı gebelik gelirmiş :)))
inşallah canım inşallahanneannenin lafı hoşuma gitti allah beterinden korusun şükürler olsun hamile kalabiliyorum zaten tek tesellim de bu
günaydın tatlım... maden eviniz o paraya değecek gibi değil tabi ki taşının. hazır havalar da soğumadan gezip iyi bir ev bulun. hem tayin sezonu da geçti, sonbahar geliyor diye ev sahipleri pazarlık yapabilirler belki. umarım vereceğiniz paraya değecek bir ev bulursunuz. inşallah tez zamanda da kiradan kurtulursunuz
hamilelik rahatsızlıkları seninkiler kuzum ya geçmiş olsun denir mi bilmem ama inşallah sıkıntıların geçer. hani demişsin ya "hamile kaldığım ay bende anlamamıştım yumurtladığımı ", önceki aylar yumurtlama zamanı ağrın sancın batman olur muydu yoksa sadece akıntıdan mı takip ediyordun? benim her ay ciddi batmalarım olur tek taraflı, hangi taraftan yumurtladığımı da anlarım. ilk defa böyle birşey yaşadım. geciktiği oluyordu ama hiç olmadığı olmamıştı. ben pek hamileliğe yormuyorum kuzum, daha çok iyice bozulan düzenime yoruyorumhayırlısı artık
günaydınlarrrrrrr hepimize
miniğim gelmiş hoşgelmiş.yerim ben senide o minişinide
canım benim endişelenme lekelenme diyosun ben senin haftandayken kanamadan dolayı 3 gün hastanede yatmıştım EvellAllah bi sorun falan çıkmadı. bu kanama bi çok kişinin başına gelebilen bi ola tatlım kendinide beişimizide üzme lütfen :))
egemn bacımm nasılsın tatlım.
merak etmişsiin çok sağol.
şimdi gelelimm bana..
Akşam eve gittim ve bi solukta yaptım testi.
negatiffff maleseff..
hani su çöpe attıktan sonra tekrar tekrar alıp kontroller vardır
hahhh işte aradan geçti 1-2 saat dur şuna alayım bi bakayım dedim
aldım ve baktıımmm oda neee ikinci çizgi afedersiniz kabak gibi duruyo yanında.
yani hala muallaktayım.
nasip olursa yarın birde sabah idrarıyla yaparımm bakalım ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun istiyorummmmm yaaaaaaaaa...
biz geldik,dün çıkmak zorunda kaldım akşama kadarda mide ağrısı ve bulantım vardı yatana kadar geçmedi o yüzden gelemedim....
konu tatlıya bağlanmış ama,bende yaşadım vajinusmusu 2 ay hatta 2ayda psikolojik tedavi gördüm ve herakşam ağladığımı bilirim 4 ay boynca ve başka sorunlar....nyse sadece belirtmek istedim canlarım....friedman,canım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım yazamadım umarım tatil yaramıştır...şimdide taşınma telaşın başlıcak sanırım,hayırlısı olur inş yeni ev uğurlu gelir inş bebişin bekletmez seni daha fazla
sdtive canım geçen yazdığına cvp veremedim,yani hamile kaldığım ay bende anlamamıştım yumurtladığımı inş senin içinde aynı şey geçerli olur ve bebişin sana gelmiştir canım...
60gelsin,canım yeni evin hayırlı olsun...taşınıp bide kış hazırlığı yapmaya başlamışssınay ben çok tembelim hiçbişey yapamıyorum ya
hayırlı geceler sizlere,yarın uğrayamayabilirim,görüşürz kızlar,mesajımı okuduğunuzda yatıyor olacağım
kızlarr geldimm, çok güzel bir gündü annemler, anneannemler hep birlikte bizdeydik, ne güzel onları evimde ağırlamak
anneannem gelir gelmez ağladı burası senin evin mi diye,, ayy kıyamam kuzuma beni de duygulandırdı... Çok şükür mutlu mutlu ayrıldılar...
artık gurbetlik, uzaklık yok inanamıyorumm
sizlerde ne var ne çok...
sana da iyi geceler tatlım. hasta olmuşsun, aman dikkat et. bol bol dinlenmeyi ve bol bol sıvı tüketmeyi unutma sakın...grip iyice dinlenmeden geçmez
gurbet zordur herhalde, ben tecrübe etmedim hiç, Rabbim de yaşatmasın...sonunda bugünlere kavuşman çok güzel...
ben bu 3 gün çok çalıştım iş yerinde, yarın dinlenmek iyi gelecek. gerçi evde işlerim var, çok dinlenemem ama ev işi yapmak da terapi gibi gelebilir belki...
bebişe yönelik herhangi bir belirtim ya da ümidim yok ne yazık ki...sanırım önümzdeki aylara bakmaya devam edeceğiz
ay canım çok geçmiş olsun aman çok dikkat et,bol bol sıvı tüket limonlu çorbalar iç,yat bol bol,bebişe ve kendine dikkat ethayırlı akşamlar kızlar...
bende haberler biraz kötü,fena halde grip oldum,burnum akıyor,boğazımda yutkunma zorluğu var,hapşuruyorum...:2::2:
ıhlamur limon içtim ama sanırım bu böyle geçmeyecek,yarın da resmi tatil,sağlık ocağı açık olmaz herhalde:94::94:
bugün kusmam olmadı çok şükür,bulantım çok çok az oldu,onun dışında kırgınlık başladı biraz da,yarın bolca dinleneceğim kısmetse.
kızlarr geldimm, çok güzel bir gündü annemler, anneannemler hep birlikte bizdeydik, ne güzel onları evimde ağırlamak
anneannem gelir gelmez ağladı burası senin evin mi diye,, ayy kıyamam kuzuma beni de duygulandırdı... Çok şükür mutlu mutlu ayrıldılar...
artık gurbetlik, uzaklık yok inanamıyorumm
sizlerde ne var ne çok...
ayy ne güzelllallah mutluluğunuzu artırsın canım...güle güle oturun,inşallah bebeiş de çok bekletmez...allah bi daha ayırmasın sizi,gurbette olanlara yardım et inşallah
hepinize günaydın bu arada kızlarrrevdeyim bgn yeni kalktım
slm kızlarrrrrr.ben de geldimuzun zamandır giremiyordum,çünkü kendime çok farklı bir uğraş buldum,ve eğer kısmet olursa hobi olarak başladığım işi ilerletmeyi düşünüyorum sıkı durun söylüyorum: minik mucizelerimizi beklerken,onlar için şirin mi şirin şeyler yapmaya başladım.bebek doğumlarında dağıtılan şekerler artık çok klasik gelmeye başlamıştı gözüme,en farklısını bile daha önce muhakkak birilerinde görmüş oluyordum.ama şimdi kendim keçeden bebek şekerleri,kapı süsleri(hastane odalarında da kullanabileceğimiz) yapıyorum,değişik değişik figürlerde,isme özel,magnet veya çubuk şeklinde.aslında daha bir çok fikir var aklımda hepsini yavaş yavaş yapıcam kısmetse
sizlerin de desteğinizi bekliyorum,anne adayları veya benim gibi anne aday adaylarının :) fikirleri bu konuda çok önemli yol gösterici olacak benim için.burada bir iki foto paylaşıcam şimdi, daha sonra satış yapacağım bloğumun adresini de veririm.hepinizi kocaman öpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?